Revolt Energy

• Rdzawka
  • Rokiciny Podhalańskie
  • Skawa

3. Opinie o pracodawcach Rabka
  5. Opinie o Revolt Energy S.A.

Opinie o Revolt Energy Rabka

Nie przegap nowości o Revolt Energy S.A.!

15.04.2022 11:42

solidnie wykonana robota. wesołych świąt!
    Tomek

13.04.2022 15:34

dopiero zaczynam pracę jako podwykonawca (2gi miesiąc leci), ale 1sze wrazenia pozytywne. oby współpraca była długa, owocna i będzie win-win
    Janek

11.04.2022 10:34

bardzo sprawny montaż wiaty - carportu. dach nie pozwalał na pv a jak sie upre to nie ma zmiłuj
    Kazimierz M.

07.04.2022 13:09

od roku działamy jako podwykonawcy. stałe zlecenia, dobry kontakt z firmą, a i pieniądz w porządku. ciekawe czy teraz się coś zmieni
    Jakub

31.03.2022 18:42

ostatnio u syna słyszałem piosenke gdzie leciało cos ala 'masz zielone? mam mam mam. grasz w zielone......". żywie nadzieje, ze chodziło o naszą nową instalacje, a nie jakieś cuda niewidy
    Ania

30.03.2022 21:32

To forum dotyczy różnych spraw około i w firmie Revolt a na tych stronach czytam w większości bardzo podobne , nawet bliźniaczo podobne super pochwały jak to Revolt zamiata rynek fotowoltaiczne. Ja chciałabym się dowiedzieć jak się pracuje w tej firmie , jaki poziom reprezentuje management, jaki mają stosune do pracownika na najniższym szczeblu itd. Na razie to pasmo zadowolonych klientów końcowych. A pracownicy szeregowi nie chcą, czy nie mogą, czy się boją wypowiadać.? Jak się tu pracuje?
    Proszę bardzo

31.03.2022 16:45

Na którym stanowisku Ci skrócić sytuację? Handlowca?
    Krzysztof

27.03.2022 20:45

Świetnie, że udało mi się (na ostatnią chwilę, ale jednak) wyrobić przed zmianami.. 2 dni poślizgu, ale było obiecane, że przed zmianami to przed zmianami, super
    Bajor

21.03.2022 13:23

najpierw siostra miała pv, teraz mam ja. ZIELONA rodzina ;)
    xoxo

17.03.2022 19:32

dach kompletny. daje "like'a"
    waldek

16.03.2022 18:18

fotowoltaika śmiga aż miło! pozdro
    Weronika

10.03.2022 11:59

indywidualne podejscie do klienta to jedna z wiekszych zalet. bardzo serdecznie pozdrawiam
    Bohdan

06.03.2022 13:58

revolt to pewniak jak familiada w niedziele
    Olek

04.03.2022 19:38

audyt na miejscu 4free, świetna pomoc w wyborze komponentów, włączając w to dłuuuugie wyjaśnienia czym się różnią 'te' od innych itd. znają się na rzeczy
    robert

28.02.2022 11:30

jak na te chore czasy to szybki termin i sprawny montaż.
    Konrad C

20.02.2022 08:42

Witam czy revolt nie potrzebuje ekip monterskich instalacji?

24.02.2022 11:32

Potrzebujemy, zawsze chętnie rozmawiamy. Zapraszamy do bezpośredniego kontaktu :)
    X

14.02.2022 15:35

wszystkie formalności dopięte ekspresowo, audyt na miejscu. trafiłam na kompetentnych ludzi, oby więcej taki w tej branży
    Bokser

11.02.2022 09:14

brat namawiał, namawiał i... namówił. dobra robota, wielkie pozdrowienia dla ekipy
    Jarek

08.02.2022 16:28

Podoba mi się zapis w umowie mówiący, że jak się nie wywiążą z umowy do końca marca to zwrot kosztów

Kontakt - Revolt Energy S.A.

Kilińskiego 115 34-700 Rabka

Branża główna: Instalacje budowlane
    Klara

07.02.2022 08:25

fotowoltaike zgapiłam od mamy i to była dobra decyzja
    Barbara

04.02.2022 09:41

Mąż się bardziej zna na technicznych rzeczach więc udało mu się mnie przekonać do pomysłu zainstalowania na naszym dachu fotowoltaiki. Póki co to była bardzo dobra decyzja, pozdrawiam ciepło cały zespół!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Revolt Energy?

Monia

02.02.2022 16:29

Polecam!1 gorąco pozdrawiam pracowników oddziału w Sokołowie Podlaskim
    Michał

02.02.2022 11:52

Z polecenia znajomego odezwałem się do was i bogu dziekuje, bo czytam po forach i grupach facebookowych tyle o naciągaczach, a z waszej usługi jestem naprawdę zadowolony. obsługa i usługa kompletna od A do Z :)
    stanislaw w

31.01.2022 13:59

uwielbiam fora tutaj trafilem przez pszypadek. wnuczka od kilku lat mowila o panelach na dachu. pomoglem jej troche finansowo a ona sama wybrala firme. trafilo na was i co jade w odwiedziny to naukochansza moja zadowolona i dziekuje poczciwemu dziadkowi ze pomogl bo to jej najlepsza inwestycja w zyciu. super firma zycze czytajacym to pieknego dnia
    Ciekawski Kandydat

20.01.2022 21:46

Witam, czy to prawda/możliwe, że negatywne opinie piszą tylko sfrustrowani byli pracownicy wyrzuceni za niekompetencję, brak wyników i merytoryki? Z tego co wiem to wszyscy (poza nieudacznikami) są bardzo zadowoleni ze współpracy. Proszę o rzetelne odpowiedzi bez prywatnych wycieczek. Pozdrawiam
    Elektronik

31.01.2022 02:12

Super Firma i Ludzie!!!
    Łukasz

27.01.2022 21:51

No rzeczywiście beznadziejna firma, która w nagrodę za wynik zabiera WSZYSTKICH pracowników na tydzień wakacji na Fuerteventurę i głosami pracowników zdobywa nagrodę Great Place to Work. Pozdro zazdrośnicy!
    Andrz3j

25.01.2022 16:26

znajomi namawiali namawiali i skusili. bardzo mi sie podobało zaproponowanie kilku opcji podzespołów uwzględniających możliwości finansowe. termin możliwie dostosowany do moich wymagań, ekipa sprawnie sobie poradziła z montażem. jakby człowiek chciał ponarzekać to w punkcie nie mieli mojej ulubionej zielonej herbaty wiec musiala mi wystarczyc zwykla
    Kondziu

24.01.2022 17:21

rodzice (do tej pory sceptycznie nastawieni do tematu pv) na dachu naszego rodzinnego domu robili z wami instalacje. śmieszkują ze lepiej późno niż później hah
    Artur

24.01.2022 08:13

Siostra ma u siebie na dachu instalacje revolta. czytam opinie i wyjścia są dwa: - sis miała mega dużo szczęścia, że trafiła na naprawdę kompetentnych, kulturalnych ludzi w punkcie obsługi, którzy ją poprowadzili od początku do końca, a ekipa montująca była na czas i wywiązała się z zadania bez żadnych turbulencji; - negatywne opinie to zwykła nagonka konkurencji, bo aż ciężko w to uwierzyć... Nie wiem, nie chce wiedzieć, życzę dużo zdrowia i uśmiechu, a mniej zawiści. Pozdraiam.
    Elektryk Andrzej

21.01.2022 14:14

Współpracuje od samego początku tej firmy i oby wszyscy byli tak profesjonalni i słowni. Polecam
    Pozytywnie

21.01.2022 10:15

Od już jakiegoś czasu mam styczność z firmą i moja współpraca przebiega pomyślnie, w zasadzie bez jakichkolwiek uwag. Fajna firma, prężnie się rozwijająca. Ogólnie polecam.
    zainteresowany

13.12.2021 15:22

na jakie warunki doradca może liczyć?

27.12.2021 21:14

To już wiemy dlaczego masz opis "Były pracownik". Nie sprzedajesz, nie zarabiasz, taka rola handlowca. Ja miesięcznie zamykam 8-10 umów i wystawiam FV na ok.25 tys. Szczerze polecam firmę, pracuję od maja i nikt mnie tam nie (usunięte przez administratora) jak w innych firmach.

21.01.2022 10:08

Jeżeli jest Pan zainteresowany pracą u nas - proszę przesłać nam CV. Szczegóły odnośnie warunków pozna Pan na rozmowie kwalifikacyjnej. Naszym doradcom oferujemy stałą podstawę + premię.
    J.O

18.01.2022 08:58

Bardzo nieodpowiedzialna firma lub przedstawiciel choc szczyci sie zapleczem blachotrapez . Po podpisaniu umowy i wplaceniu zaliczki mieli wykonac montaz do 5tygodni. cisza i zero kontaktu zadnych info. musialem sam sie dobijac i prosic o wykonanie montażu ale dalej nic mija juz 6tygodni. Nie polecam tej firmy.

21.01.2022 09:45

Dzień dobry, jeżeli ma Pan zastrzeżenia do naszej pracy to zachęcamy do oficjalnych form kontaktu. Proszę przesłać wiadomość na adres: [email protected]. W treści proszę podać nr. umowy.
    Współpracownik

20.01.2022 22:59

Współpracuję z tą firmą od pewnego czasu i nie narzekam. Dobry kontakt, przejrzyste zasady współpracy i prosty przekaz. Nie wiem skąd to niezadowolenie, osobiście bardzo polecam!
    klient

26.12.2021 13:34

Wcisneli mi instalacje wschodnia zamiast zrobic na ekierkach poludnie i teraz majac instalacje powyzej 14kw mam uzyski jak przy instalacji 6kw na poludnie porazka

18.11.2021 20:02

Byłem na rozmowie do biura w W-wa Ohy, ehy, jacy to my nie będziemy, jakie mamy wsparcie w naszej grupie do której należymy, szukamy najlepszych, itp, itd. Tylko że nie chcą płacić jak najlepszym - najlepiej standardowe stawki jak za "studenta". Oddzwonimy nawet jak będziemy na NIE. Nie oddzwaniają ( minął miesiąc ).

08.12.2021 13:51

Czyli nie byłeś najlepszy ????
    Absolwent

18.10.2021 22:10

Czy warto aplikować do tej firmy?

Zostaw merytoryczną opinię o Revolt Energy S.A.