Praca tutaj to porażka – toksyczna atmosfera i brak szacunku.
Chciałabym podzielić się moim doświadczeniem z pracy w tej firmie. Niestety spotkałam się z brakiem szacunku i bardzo nieprofesjonalnym podejściem.
Pracowałam …. i szczerze odradzam to miejsce każdemu, kto ceni swoje zdrowie psychiczne i godność. Szefowa jest osobą niezrównoważoną, codziennie zmienia zdanie, wprowadza chaos i celowo manipuluje pracownikami. Nie zna granic – wchodzi z butami w życie prywatne, kontroluje, wypytuje, a potem obgaduje wszystkich za plecami. Obmawia nie tylko pracowników, ale też klientów!!! Co jest absolutnie nieprofesjonalne
To nie jest normalne!
Szefowa nie okazuje żadnego szacunku i nie potrafi zachować profesjonalizmu.
Pracowałam w tej firmie zarówno w Szczecinie, jak i nad morzem. Zawsze dawałam z siebie więcej, niż wymagano – zostawałam dłużej, pomagałam ,angażowałam się jakby to była moja własna firma. Naprawdę oddałam tej pracy kawałek siebie, ale niestety to wszystko zostało zlekceważone i zdeptane. Po 1 miesiąc pracy, wyjechałam na 9 dni za granicę, żeby podjąć leczenie zębów – wcześniej wszystko ustaliłam z szefową, miałyśmy jasne porozumienie, że wracam i dokańczam sezon. Po powrocie spotkała mnie ogromna niespodzianka – szefowa nagle „zmieniła wersję wydarzeń” i udawała, że nigdy nie było żadnych ustaleń, jakbym w ogóle tam nie pracowała. Zostałam potraktowana jak nikt, bez szacunku, bez godności.
Z wielkim trudem udało mi się odzyskać swoje rzeczy.
Na koniec chcę powiedzieć coś o samej nazwie firmy – #13. Szefowa twierdzi, że to jej „szczęśliwa liczba”. Po moim doświadczeniu mogę z pełnym przekonaniem powiedzieć, że ta liczba idealnie pasuje do tej firmy, ale nie jako symbol szczęścia – tylko jako prawdziwa czarcia trzynastka.
Trzynaście od wieków uznawane jest za liczbę pechową – i trudno się dziwić. W tym miejscu wszystko, co mogło pójść źle, poszło źle. Chaos, brak szacunku, obgadywanie, manipulacja, emocjonalna niestabilność, nagłe zmiany decyzji, toksyczna atmosfera i brak uczciwości – wszystko to idealnie wpisuje się w ten „pechowy” symbol.