Andrzej28.07.2025 12:16
Proszę omijajcie w tej klinice dr. Kamolę-dr. śmierć. Byłem na USG z ciężarną suką , która miała już termin porodu,badanie przeprowadził dr. Kamola i stwierdził , że wszystko jest OK. Niestety (usunięte przez administratora) urodziła martwe szczenię , pojechałem tam ponownie zostałem przyjęty przez inne panie Dr, okazało się , że wszystkie szczeniaki nie żyją , musieli przeprowadzić operację usunięcia macicy. Dr. Kamola stwierdził , że w czasie USG nalegał na cesarkę , ale ta Pani co była z psem nie wyraziła zgody , niestety jest to ORDYNARNE KŁAMSTWO z psem nie była Pani tylko ja i nie było mowy o cesarce. Jak powiedziałem o monitoringu na recepcji i sprawdzeniu kto był z psem pan dr. się zmieszał i uciekł bez wyjaśnienia po prostu chamskie zachowanie. Jednocześnie zaznaczam , iż pozostałe Panie DR. zachowały się wspaniale. Moja ocena nie dotyczy całej kliniki ,ale dr. KAMOLI-DR. ŚMIERĆ i KŁAMCY UNIKAJCIE GO JAK OGNIA . Pozostałym Paniom Dr. składam Podziękowania za uratowanie suczki.