Rożnie tutaj pisano o atmosferze… jak to teraz widzicie? podejście do pracownika jest w porządku?
24.11.2025 09:45
Praca w tej firmie była dla mnie bardzo trudnym doświadczeniem.
Występowały tam sytuacje, które mogły być odbierane jako mobbing i nierówne traktowanie pracowników na tle rasowym. Często panowała atmosfera napięcia i braku szacunku. Osoby, które próbowały zgłaszać problemy, nie otrzymywały realnego wsparcia.
Zdarzały się też problemy z terminowym wypłacaniem wynagrodzenia i niejasności w rozliczeniach.
W mojej ocenie brakuje tam profesjonalnego zarządzania i poszanowania dla pracowników.
Nie polecam współpracy z tą firmą.
25.11.2025 12:58
Kierownik jest jeden, dyrektor zarządzający. Zgłaszane było ale co z tego. Wszystko zamiatane pod dywan.
Tomasz
10.12.2025 13:44
Praca w naszej firmie, zwłaszcza w bezpośrednim kontakcie z dziećmi oraz ich rodzicami, rzeczywiście nie jest zajęciem dla każdego. Wymaga dużej odpowiedzialności, empatii oraz umiejętności pracy zespołowej.
W nawiązaniu do stwierdzenia, że „występowały tam sytuacje, które…”, stanowczo podkreślam, że nie zgadzam się z tym twierdzeniem, a jego treść nie odpowiada prawdzie — co w razie potrzeby mogę jednoznacznie wykazać. Jeżeli jakiekolwiek zdarzenia miały miejsce, dotyczyły wyłącznie relacji pomiędzy pracownikami i były niezwłocznie wyjaśniane. Każda osoba zatrudniona w firmie może to potwierdzić.
Pragnę również zaznaczyć, że nie toleruję jakiejkolwiek formy dyskryminacji — rasowej, narodowościowej, religijnej czy innej. Tematy te, podobnie jak kwestie przeciwdziałania mobbingowi, poruszane są regularnie podczas spotkań organizacyjnych.
Odnosząc się do zarzutu, że „zdarzały się też problemy…”, proszę o wskazanie konkretnych sytuacji. Ewentualne rozbieżności w rozliczeniach wynikały dotychczas z niedopełnienia obowiązku bieżącego wpisywania godzin pracy przez pracowników i każdorazowo były wyjaśniane indywidualnie.
Twierdzenie o nieterminowych wypłatach również jest niezgodne z prawdą. Priorytetem jest dla mnie zawsze terminowa wypłata wynagrodzeń dla pracowników — nierzadko sam otrzymuję swoje wynagrodzenie później, dbając w pierwszej kolejności o innych. Nie wspomnę już o licznych zaliczkach wypłacanych z wyprzedzeniem, często bez pokrycia w przepracowanych godzinach.
Kolejne stwierdzenie, że „występowały tam sytuacje…”, również jest nieprawdziwe. Konflikty pomiędzy pracownikami zdarzały się, jednak wynikały one głównie z niewłaściwego podejścia do swoich obowiązków lub prób przerzucania ich na innych. Wielokrotnie interweniowałem w takich przypadkach, a sprawy te omawialiśmy wspólnie na zebraniach. Niestety, nie wszyscy potrafią zrozumieć, czym jest praca zespołowa, dlatego niektóre sytuacje mogą się powtarzać mimo rozmów i upomnień.
Odnosząc się do opinii, że „brakuje tam profesjonalnego zarządzania i poszanowania dla pracowników” — z przyjemnością spotkam się osobiście, aby o tym porozmawiać. Jestem otwarty na konstruktywną krytykę i sugestie dotyczące zarządzania. Chętnie wysłucham każdej merytorycznej uwagi.
Na koniec:
Nie zgadzam się ze stwierdzeniem „nie polecam współpracy z tą firmą”. Ja polecam ją wszystkim, którzy rozumieją, na czym polega praca z dziećmi i ich rodzicami, potrafią szanować innych oraz rzetelnie i sumiennie wywiązują się ze swoich obowiązków.
Nie ukrywam się za żadnym pseudonimem. Jestem dostępny dla każdego, kto chce rozmawiać z szacunkiem i otwartością.
Z poważaniem,
Tomasz Lewandowski
Przychody i zysk Chubi Boom Wrocław
Przychód netto [PLN]
597,7 tys
2021
2022
2023
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
Natalia
18.11.2025 17:09
Przyjazna atmosfera pracy, fajny zespół, szefostwo w porządku. Zapewnione obiady pracownicze i zniżki na usługi i towary: wypłaty na czas. Jest ok.
Fajne miejsce pracy z miła atmosfera. Ze wszystkimi idzie się dogadać i jest również zapewniony posiłek pracowniczy:) polecam!
kinia
12.11.2025 09:42
Polecam pracę w Chubi Boom. Zgrany zespół, wypłaty są na czas. Zapewnione obiady w trakcie pracy. Dyrektor bardzo w porządku człowiek, zawsze można się dogadać.
(usunięte przez administratora) Kadra Zarządcza nie zarządza. (usunięte przez administratora) jest tylko marionetką w rękach (usunięte przez administratora) To druga ich sala zabaw, która wywodzi się (usunięte przez administratora) i jak się domyślacie polowa pracownikow stamtąd (usunięte przez administratora) jak i sami prezesi. (usunięte przez administratora) nie zwalnia się ich, nie daje nagany, po prostu zamiata temat pod dywan. Ale za to Polaków traktuje się (usunięte przez administratora) poniża, wyzywa, przeklina, szarpie na oczach klientów. Sam (usunięte przez administratora) najpierw trzyma stronę poszkodowanej, a później w obawie przed utrata pracy trzyma stronę oprawcy.
Pracownikow lojalnych, pracujących tam od lat traktuje się jak gorszy sort jeśli nie są (usunięte przez administratora)
Do tego kwestia pieniędzy, które nie są wypłacane na czas, są wypłacane w ratach lub nagle dowiadujesz się, ze w ogóle ich nie będzie bo nie ma.
Nie polecam współpracy z tym miejscem.
Zostaw merytoryczną opinię o Chubi Boom Wrocław Sp. z o.o.