Kandydat7k29.03.2026 01:03
Rekrutacja 3 etapowa.
1 etap: telefon z (usunięte przez administratora), która weryfikuje doświadczenie, powiadamia o konieczności wypełnienia pseudo testu rodem z korpo 2000 i omówienie oczekiwań finansowych (które finalnie w ogóle nie są brane pod uwagę)
2 etap: rozmowa w biurze z (usunięte przez administratora) pytają się o doświadczenie, robią wywiad osobowościowy. Druga rozmowa jest z (usunięte przez administratora) i polega na sprawdzeniu znajomości archicada. Pan weryfikuje doświadczenie techniczne, zadaje pytania z zakresu wod-kan, wentylacji i stolarki.
3 etap: dostajesz rzut i masz zrobić aranżacje na podstawie wytycznych i wizualizacje w ich stylu.
Ja to wszystko przejdziesz i zmarnujesz kupię czasu to zaproponują ci umowę b2b na 7k. Gdybym wiedział że tyle zaproponują to nie zmarnowałbym tyle czasu na ten proces. Dodam że pracodawca za proces rekrutacji obiecał jakiś bon którego na oczy nie widziałem.
Tragiczny jest kontakt z (usunięte przez administratora) która non stop zapomina wysłać obiecane dokumenty, do której ciężko się dodzwonić.
Firma szuka młodych osób którym zaświeca się oczy jak zobaczą 7k, realny zarobki po opłaceniu podatków wynoszą coś ok. 4K na rękę.
Jak dla mnie zmarnowany czas. Nieprofesjonalne podejście do prowadzenia rekrutacji.(usunięte przez administratora)