Dolci Sapori

• Pracownicy o nas
  • Nasze franczyzy
  • Nasze Social Media
  • Rekomendacje
  • Częste pytania dotyczące naszych franczyz
  • Nasze benefity
  • Jak rekrutujemy

Pracownicy o nas

Nasze franczyzy

Nasze Social Media

Rekomendacje

Częste pytania dotyczące naszych franczyz

Nasze benefity

• Sokolec
  • Lipiniec
  • Nałęcza

3. Opinie o pracodawcach Szamoty
  5. Opinie o Dolci Sapori Sp. z o.o.

Opinie o Dolci Sapori Szamoty

Nie przegap nowości o Dolci Sapori Sp. z o.o.!

Andrzej

21.03.2024 12:16

Chciałbym na forum pochwalić Panią Ilonę z działu zamówień. Pomogła mi z trudnościami związanymi z zamówieniem i zrobiła to z wielkim zaangażowaniem. Jej podejście do obowiązków zawodowych jest naprawdę godne podziwu. Życzę wszystkim firmom więcej takich pracowników jak Pani Ilona.
    Rekrutacja

04.03.2024 09:53

Cześć, Szukam aktualnie pracy i wpadłam na ogłoszenia firmy. Nie mam dużego doświadczenia w takiej branży, dlatego zastanawiam się czy warto i czy dałabym sobie radę. Czy istnieje możliwość rozwoju w Dolci Sapori?

04.03.2024 10:00

Doświadczenie jest mile widziane, ale bardzo cenimy chęci do pracy. Zapraszamy do aplikowania na ogłoszenie i mamy nadzieję, że do zobaczenia na rozmowie rekrutacyjnej! :)

11.03.2024 11:40

@TX Staramy się zapraszać kandydatów już parę dni po otrzymaniu CV. Zapraszamy do przesłania swojej kandydatury ;)
    Marzena

15.02.2024 12:44

Jako pracownik punktu amam kebab, chciałabym podzielić się pozytywną opinią na temat naszych szkoleń i wsparcia od opiekuna. Szkolenia są dobrze zorganizowane i skuteczne, co pozwala nam doskonalić nasze umiejętności i lepiej obsługiwać klientów. Dodatkowo, opiekun jest zawsze dostępny, gotowy udzielić nam pomocy i rad w razie potrzeby, co sprawia, że czujemy się pewnie. Duży plus za wsparcie!

29.02.2024 08:11

@VS Dziękujemy za zainteresowanie tematem. ;) Szkolenia odbywają się w czasie pracy pracownika. Pracownik szkolony jest ze wszystkich etapów pracy przy produkcji pozycji z menu, obsługi sprzętów gastronomicznych jak i z obsługi klientów. Dodatkowo tak jak Pani Monika napisała, Opiekun punktu jest zawsze dostępny w razie problemów i pytań.
    Tadeusz

28.02.2024 08:51

Byłem na spotkaniu z doradcą sprzedażowym w celu poznania szczegółów na temat amam kebab. Pan Maciej udzieli wielu informacji. Oferta firmy jest bardzo konkurencyjna, jestem już po spotkaniach w innych franczyzach i zdecydowanie tu przekonuje mnie krótka, jasna umowa. Super, że mogłem zobaczyć przyczepę od środka i spróbować produktu.

23.02.2024 11:05

Czyli prowadzenie biznesu w takiej formie wiele osób sobie z was chwali. Miło poczytać. A inni pracownicy, widziałam ofertę dla Specjalistki ds. szkoleń. Mile widziane jest doświadczenie ale nie jest to opisane jako warunek konieczny. Jeżeli mam wiedzę i ambicje mam jakieś szanse dostać się bez takiego doświadczenia?

23.02.2024 12:49

Michał

19.02.2024 11:03

Prowadze punkt amam od 5 mies.i jestem bardzo zadowolony. Przychód jest zadowalający, lokalizacja punktu jest dobrze dobrana. Wsparcie ze strony firmy DolciSapori jest nieocenione. Wsparcie opiekuna jest ważne , czuje się pewniej jak wiem, że ktoś ma to „trzecie” oko na mój biznes. Polecam wszystkim tą franczyzę. Solidna marka i duże wsparcie z ich strony.
    Beata

09.02.2024 09:16

Jestem po spotkaniu z przedstawicielem handlowym. Pięknie to wygląda w teorii. Nie mam doświadczenia w gastronomii, ale oferują pełną opiekę przy uruchomieniu swojego biznesu. Czy ktoś mógłby więcej mi napisać na temat franczyzy amam kebab? Czy faktycznie ta „opieka” z ich strony będzie?
    Rafał

06.02.2024 07:59

Pracuję w Dolci Sapori od ponad roku i mogę śmiało napisać, że atmosfera w firmie jest super! Zarząd firmy jest ok. Młodzi, ambitni ludzie z którymi mogę poruszyć każdy temat. Podchodzą do pracowników w sposób ludzki. Firma dynamicznie się rozwija, co dodatkowo motywuje. Dostęp do wielu benefitów, w tym darmowego multisportu. Zespół jest pelen energii, każdy dzień to nowe wyzwanie, które przynosi ogromną satysfakcję. Rotacja pracowników jest niska. Generalnie fajne miejsce w którym można się wiele nauczyć i nabrać praktyki
    RAFAŁ

07.02.2024 15:30

Jasne, że są. Zniżki 50% na produkty Am Am Kebab. Samochody służbowe z kartą paliwową. Wyjazdy, imprezy integracyjne. Nie ma tu czegoś takiego jak szukanie osła ofiarnego. Każdy dział ma swojego managera , który bardzo dba o swojego pracownika. Generalnie bez spiny niepotrzebnej. Każdy w tej firmie ma swoje życie i są wyrozumiali na wszystko.
    Karol

30.01.2024 08:34

Podzielę się pozytywnymi wrażeniami dotyczącymi przychodów na punkcie Am Am Kebab. Spełnione obietnice i nawet przewyższone oczekiwania. Duży ruch na punkcie potwierdza sukces. Polecam!
    Mila

29.08.2023 09:48

Trwa teraz proces rekrutacyjny i chodzi o stanowisko Specjalista / Specjalistka ds. kontroli. Fajnie, że dają pracę hybrydową. A wiecie, ile dni pracuje się z domu? I jakie wyposażenie bierze się do domu do pracy?

20.10.2023 08:46

Dzień dobry, praca hybrydowa w tym przypadku oznacza podział na pracę stacjonarną w siedzibie Dolci Sapori w Babicach Nowych oraz pracę w terenie w naszych punktach franczyzowych na terenie całej Polski. Zapewniamy wszelkie narzędzia niezbędne do pracy takie jak komputer, telefon czy samochód służbowy. Zapraszamy do udziału w rekrutacji! Pozdrawiamy!

24.01.2024 09:00

Dzień dobry, dziękujemy za pytanie! Nasza siedziba i punkty franczyzowe mieszczą się na terenie kraju i praca odbywa się w pełnym wymiarze godzin. Zazwyczaj są to wyjazdy jednodniowe, jeśli trwają dłużej, firma zapewnia nocleg. Tak, osoby korzystające z aut służbowych, otrzymują także kartę paliwową.
    Antonina

23.01.2024 14:38

Współpraca z firmą Dolci Sapori przynosi wiele korzyści dla mojego punktu Am Am Kebab (punkt funkcjonuje od listopada 2023). Po pierwsze, firma zapewnia solidne wsparcie operacyjne, co ułatwia codzienne zarządzanie biznesem. Dodatkowo firma bardzo się rozwija i oferuje atrakcyjne materiały marketingowe, co przyciąga większą liczbę klientów. Szkolenia organizowane przez firmę w zupełności wystarczą by zacząć samodzielnie pracować na własnym punkcie. Obecność opiekuna w dniu otwarcia jest bardzo pomocna. Polecam każdemu, kto ceni sobie na współpracę opartą na wzajemnym zaufaniu i wspólnym dążeniu do osiągnięcia sukcesu w branży gastronomicznej.

18.10.2023 19:22

20.10.2023 08:42

Dzień dobry, wspieramy naszych Franczyzobiorców na każdym etapie biznesu, także w takiej sytuacji proponujemy rożne rozwiązania. Zapraszamy do rozmowy z naszym doradcą biznesowym, który dokładnie omówi wszystkie etapy biznesu. Kontakt na [email protected]

20.10.2023 01:54

Jeszcze w 2021 były jakieś oferty pracy tutaj a konkretnie to na franczyzobiorcę. Chciałabym poznać aktualne opcje, jeśli jest coś na umowę o pracę normalnie, to też będę chętna. No i w sumie to bym chciała wiedzieć, jak na franczyzie się zarabia teraz, można mówić o jakiejś pewnej stawce? Pozdrawiam serdecznie.

20.10.2023 08:34

Dzień dobry, Franczyzobiorcy nie są naszymi pracownikami, a partnerami w biznesie, dlatego nigdy nie są u nas zatrudnieni. Zachęcamy do kontaktu na [email protected], nasi doradcy powiedzą na jakich zasadach można otworzyć własny punkt franczyzowy. Pozdrawiamy!
    Konrad

22.09.2022 15:39

Byłem na spotkaniu. Miła obsługa. Czekam na informacje leasingowe i mam nadzieję, że już niedługo będę mógł cieszyć się nową przyczepą kebabową, gdyż ma to potencjał. Zauważyłem, że jest tu dużo różnych komentarzy, także dam znać za jakiś czas co nadal sądzę o tej firmie. Pozdrawiam, Konrad

26.04.2023 08:26

Dzień dobry, zapraszamy do kontaktu pod numerem telefonu 536 856 768, nasz opiekun biznesowy odpowie na wszystkie Pana pytania. Pozdrawiamy!
    Kuba

28.08.2023 19:52

Witam . I jak poszło ? Ja myślę nad otwarciem . Mógłbym prosić więcej informacji co i jak ?
    Sandra

05.04.2023 12:48

Od jesieni zeszłego roku prowadzimy punkt Kebab i jesteśmy zadowoleni. Pracy jest sporo, bo wiadomo, że trzeba się angażować w biznes, ale dzięki temu jesteśmy naprawdę zadowoleni z zysków. Zdecydowaliśmy się otworzyć punkt z lodami, lokalizację mamy sprawdzoną, czekamy tylko na pogodę. Serwis działa sprawnie, jesteśmy cały czas w kontakcie z firmą z Dolci Sapori i dostajemy pomoc, gdy jest potrzebna. Polecamy współpracę z firmą jako franczyzobiorcy.

04.05.2023 12:06

Dzień dobry :) Z chęcią udzielimy wszystkich informacji, prosimy o telefon pod numer: +48 536 856 768. Do usłyszenia.

08.05.2023 12:47

Dzień dobry, nasz opiekun biznesowy odpowie na wszystkie Pana pytania, prosimy o kontakt bezpośrednio na +48 536 856 768. Pozdrawiamy! :)
    Magdalena Franczyzobiorca

01.09.2022 08:23

Postanowiłam napisać tą opinie, ponieważ jestem od 7 miesięcy Franczyzobiorcą, sezon letni oceniam za udany. Efektem jest kolejna przyczepa uzupełniona o słone produkty lokalizacja: Łódź ul. Piotrkowska. Zapraszam Klientów jak i osoby które chcą więcej się dowiedzieć o współpracy. Chętnie odpowiem.
    Przyszły Franczyzobiorca

11.10.2022 17:58

Poczekam , aż równie szybko jak Pracodawca , namiary zostawi do siebie tajemnicza Magdalena Franczyzobiorczyni tak zadowolona z obrotów. Chciałbym zweryfikować jej fantastyczne wyniki finansowe oraz dopytać o opiekę franczyzodawcy po podpisaniu umowy. Od kolegi z Radomia wiem , że nie wygląda to różowo. Na spotkaniu byłem w sierpniu bo od wakacji rozglądam się za rozpoczęciem biznesu. Tomasz Grójec.
    Migi83

02.05.2023 09:13

Witam,czy faktycznie jest to dobry biznes z franczyzy?
    Zainteresowany

13.02.2023 12:54

Zastanawiam się nad współpracą z DS. Ktoś się orientuje, ile obecnie działa budek Mniami lub AM AM Kebab? Wchodziłem na Fan Page różnych budek Mniami i cisza, ktoś coś wie? :(

21.02.2023 16:38

Dziękuję za informację, teraz już wiem, z kim mam do czynienia :)

15.03.2023 08:43

Dzień dobry Pani Wando, poszukiwaniem pracowników zajmują się poszczególni franczyzobiorcy, którzy prowadzą/ będą prowadzić swoje punkty. Prosimy zatem o bezpośredni kontakt z punktem franczyzowym w dogodnej dla Pani lokalizacji, najlepiej przez ich kanały społecznościowe. :)
    Franczyzobiorca AM AM KEBAB

12.09.2022 09:33

Dzień dobry, chciałem dać znać, że 2 dni temu otworzyłem biznes AM AM KEBAB w Rembertowie i na ten moment jestem zadowolony z obrotów. Zobaczymy jak będzie dalej, ale teraz jest bardzo obiecująco. Spore zainteresowanie smacznym produktem. Plus fakt taki, że współpraca z Opiekunem Klienta Dolci Sapori przebiega bez zarzutów. Otrzymuje odpowiedź na każde zapytanie i pomoc w każdym aspekcie. Polecam

19.11.2022 22:25

Dostanę odpowiedź na swoje pytanie?

11.02.2023 08:06

Witam,poprosił bym więcej informacji na temat inwestycji,ponieważ w google widnieje jako zamknięte na stałe . [email protected] p
    Regon

14.12.2022 15:41

Dzień dobry. Chcę się umówić na spotkanie. Mniami . Nikomu nie otwiera telefon
    Regon

14.12.2022 16:09

Bardzo mi jest ciekawie kędy warto startować sezonu na lody w Kwietniu albo w Maju ? Czy w Kwietniu francyzobiorcy sa zadowolony?

14.12.2022 16:12

Prosimy o kontakt: +48 530 377 527 / [email protected] O wszystkim opowiemy i wszystko przedstawimy. :)
    Zadowolony Franczyzobiorca

15.07.2022 09:57

Prowadzę biznes Mniami od końca 2021 roku, otrzymałem profesjonalny pakiet szkoleniowy włącznie z podręcznikiem służącym do odpowiedniego prowadzenia punktu. Okres zimowy okazał się lepszy niż się spodziewałem, w moim mieście pączki zrobiły furorę i bardzo szybko rozniosła się informacja o nowym słodkim punkcie na mapie miasta. Sezon lodowy to super wyniki zgodnie z moimi oczekiwaniami. Chciałbym podkreślić że mocno angażuję się w prowadzenie punktu i jestem przekonany że jest to filar sukcesu mojego punktu Mniami. Dodam od siebie ku przestrodze że nie jest to biznes dla osób które chcą zarobić łatwe pieniądze nie dając nic od siebie! Planuję niebawem zakup drugiej przyczepy a w przyszłości kolejnych.
    Zadowolony Franczyzobiorca

19.07.2022 15:40

Biznes prowadzę w jednej z podwarszawskich miejscowości, nazwy nie będę podawał bo konkurencja nie śpi :) Pączki są produktem wymagającym większej uwagi oraz dodatkowego promowania natomiast klienci są bardzo wdzięczni i z chęcią wracają, gdyż doceniają smak i jakość produktów, cały czas pracuję nad dotarciem do coraz to większej grupy odbiorców i tym bardziej sprawia mi przyjemność jak widzę zadowolonych klientów którzy wracają i polecają pączki swoim znajomym. Sezon letni to już duży napływ klientów z obiektu handlowego, dodatkowo młodzież i całe rodziny które przyjeżdżają do punktu na rowerach oraz spacerowicze. Biznes jest odpowiedni dla świadomych ludzi którzy chcą rozwijać biznes i mają pomysł na jego prowadzenie, takim osobom serdecznie polecam Mniami.
    Karol

02.12.2022 14:12

Gdzie posiada Pan punkty z tak oszałamiającymi wynikami ?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Dolci Sapori?

Kontakt - Dolci Sapori Sp. z o.o.

Nad Utratą 12 05-830 Szamoty

Branże: Restauracje i gastronomia

23.11.2022 10:42

Totalna KOPIA innej franczyzy - byłem na spotkaniu i jestem totalnie ZAWIEDZIONY!. Jak można prowadzić spotkanie i nie znać odpowiedzi na większość moich pytań........ Przyczepa za takie pieniądze a zrobione po kosztach....

23.11.2022 11:43

Dzień dobry, prosimy o podanie informacji kiedy był Pan u nas na spotkaniu (data oraz godzina) oraz kto je prowadził. Pozdrawiamy
    Sebastian

10.10.2022 13:41

Czy mogę prosić o informację ile jest obecnie otwartych punktów Mniami w Warszawie?

12.10.2022 07:37

Pan Sebastian nie pytał o Warszawę i okolice, tylko o samą Warszawę.

12.10.2022 09:48

Warszawa i miejscowości podwarszawskie wliczają się do jednego okręgu. Ale jeśli oczywiście, ktoś chce to wyodrębnić, to w "samej Warszawie" znajduje się 6 punktów otwartych w tym momencie do których serdecznie zapraszamy. :) Kolejne punktu czekają na finalizację.
    Greg

24.09.2022 11:40

Jestem po spotkaniu z Sales Managerką. Spotkanie merytoryczne oraz konstruktywne. Został przedstawiony cały CORE biznesu, dodatkowo przerobiliśmy cały P&L.( Profit & Lost). Wygląda to sensownie. Wierzę w to, że teoria sprawdzi się w praktyce oraz , że estymacje przejdą w zyski, czego sobie i innym życzę.
    Zainteresowany

30.06.2022 10:04

Dzień dobry, Jak jak wygląda teraz przystąpienie do franczyzy? Wiem, że w tym przypadku na pewno lokalizacja jest bardzo ważna, no i pracownik. Zastanawiam się na tą franczyzą i zbieram informacje.
    Mateusz Wrocław

11.09.2022 18:55

Dzień Dobry Pracodawco, dlaczego usunięto moja neutralną opinię? pytałem między innymi o efektywność franczyzy gdy inflacja obecnie 16,1%, wojna na ukrainie oraz podwyżki energii elektrycznej, DLACZEGO NIE ODPOWIADACIE PAŃSTWO NA NURTUJĄCE PRZYSZŁYCH FRANCZYZOBIORCÓW PYTANIA TYLKO JE USUWACIE? wczoraj wyraziłem swoją neutralną opinię oraz zadałem pytanie o faktycznym stanie oraz możliwościach dochodu ,,na franczyzie"' Dolci Sapori, moja opinia została usunięta przez ,,administratora'' tj. pracownika Dolce Sapori, teraz wiem , że opinie nie są obiektywne i prawdziwe , a pisane przez pracowników oraz administratora. Czyli służy to do napędzania kasy dla właściciela ,,sieci'' i ,,wciskaniu'' franczyzy, będę baczniej przyglądał się stronie i opiniom.

12.09.2022 09:10

Dzień dobry Panie Mateuszu. Z przyjemnością zaprosimy Pana do nas na spotkanie i odpowiemy na wszystkie nurtujące pytania. :) Zapraszamy również do kontaktu telefonicznego: +48 530 377 527. Pozdrawiamy
    Robert

02.09.2022 07:31

Po 1,5 roku zakończyłem współprace z Dolci Sapori jako kierownik produkcji przyczep, z powodu otworzenia własnej działalności. Dla przyszłych kandydatów: - swietna atmosfera - szacunek do pracownika - bardzo duzy rozwój firmy wpływa na rozwoj pracownika - nauczyłem sie w 1,5 roku bardzo duzo - jedyny minus to duzo nadgodzin z racji duzej ilości nowych klientów = produkcji kolejnych przyczep POLECAM !!
    Nicky Nick

19.07.2022 10:16

Dlaczego negatywne opinie są usuwane? Może ktoś wytłumaczyć?
    Obserwator

18.08.2022 11:21

Bo pozytywne opinie piszą chyba tylko pracownicy firmy Dolci Sapori.

18.08.2022 11:41

Dzień dobry Panie Obserwatorze. Chętnie usłyszymy wszystkie opinie. :) Ewentualnie prosimy podać numer telefonu i możemy porozmawiać. :) W ostatnim czasie po prostu konkurencja robi nam na złość i wrzuca dużo fake'owych komentarzy, co jest nieetyczne z prowadzeniem biznesu. I wolelibyśmy na to nie odpowiadać.
    Gosia32

22.07.2022 10:25

Zastanawiam się nad otwarciem własnego biznesu. Obserwuje wiele takich budek. Jestem z wawy to skupiam się na punktach tutaj. W kilku miejscach widziałam punkty Miniami i juz żadnego z nich tam nie ma a to bardzo ruchliwe miejsca, na Bonifacego, przy metrze Natolin i przy Auchan na Ursynowie. Chyba oferta nie jest dopracowana jak to piszą, rezygnuje. Poobserwuję jescze.

22.07.2022 10:51

Pani Gosiu, dziękujemy bardzo za zainteresowanie :) Franczyza MNIAMI jest konceptem mobilnym i dopasowuje się do Klienta. Jeśli lokalizacja została zmieniona, to tylko w bardziej ruchliwe miejsca, aby Franczyzobiorca mógł cieszyć się jeszcze lepszymi wynikami. Oczywiście zapraszamy do dalszego obserwowania, gdyż na pewno warto. Pytanie tylko, czy była Pani już u nas na spotkaniu? Zapraszamy serdecznie :)
    NataliaS

28.07.2022 14:29

Również swego czasu obserwowałam punkty Mniami, nawet rozmawiałam z pracownikami kilku budek jak idzie biznes. Wybierałam te mniej oblegane. Od żadnej z pań nie usłyszałam pozytywnej opinii o utargach. Często przechodzi mi myśl przejścia „na swoje”, ale te budki wydają się być niepewnym biznesem. Chętnie dowiedziałabym się na jakiej podstawie są wybierane lokalizacje, czy ktoś je analizuje, przelicza, dłuższy czas obserwuje, zbiera opinie. Wydaje się to przykre jeśli lokalizacja zostanie nietrafiona, ponieważ fanczyzobiorca jest nieusatysfakcjonowany z dochodów i zmuszony jest dokładać do biznesu. A jeśli nie ma z czego? Reklama wygląda ładnie i zachęcająco - nie powiem i łatwo przedstawić przyszłe średnie obroty na podstawie dobrze prosperującej budki, ale nikt nie ma pewności czy punkt się przyjmie w lokalizacji i jacy będą potencjalni klienci. Co w sytuacji gdy budka ma straty?

29.06.2022 14:43

Byłem na spotkaniu w sprawie przedstawienia oferty na budkę z kebabem. Profesjonale podejście do Klienta, cały czas się zastanawiam pod kątem wielu osobistych kwestii, ale po pierwszych rozmowach jestem pozytywnie nastawiony.

01.07.2022 13:09

Koszt przyczepy to 159 900 zł netto, jeśli chodzi o wyniki, myślę, że są realne, ale wiadomo, że to wszystko zależy od lokalizacji.. ja szukam swojej i pracuje nad tym już jakiś czas.

15.07.2022 10:21

Na rozmowie poruszane są praktycznie wszystkie tematy związane z biznesem. Miedzy innymi wszystkie koszty stałe jakie ponosimy, informacje na temat produktów i szkolenia, które trzeba odbyć przed otwarcie punktu.
    Natalia

30.06.2022 09:42

Pracowałam na jednej budek, dobrze mi się współpracowało z moim szefem. Przy większym ruchu brakowało jeszcze kogoś do pomocy.
    Robert

12.07.2022 13:30

Natalio, w jakiej lokalizacji pracowałaś? Interesuje mnie gdzie był większy ruch, bo z tego co się dowiadywałem, to tylko kilku franczyzobiorcom idzie dobrze.
    Natalia

15.07.2022 10:14

Pracowałam w kilku miejscach, ale moje stałe miejsce pracy było w Piasecznie.
    Wiktoria M.

29.06.2022 21:31

Długo już rozglądam się za jakimś biznesem dla siebie, ciągle widzę kolejki przy budkach MNIAMI i nie dają mi spokoju. Też byliśmy na spotkaniu franczyzowym ze wspólnikiem i mamy pozytywne wrażenia. Wiele już franczyz badaliśmy, dużo spotkań za nami, ale jakoś tutaj najbardziej ufamy tej marce, ponieważ na spotkaniu przedstawiane są plusy i minusy biznesu, realne koszty i zyski do osiągnięcia - dwie strony medalu, jak to w biznesie. Myślę, że się zdecydujemy, jak zaangażujemy się w prowadzenie biznesu, to na pewno będziemy zadowoleni z efektów przy takim wsparciu franczyzodawcy i pomocy z jego strony

01.07.2022 09:24

Pani Wiktorio :) Jeszcze raz dziękujemy za odbyte spotkanie. Bardzo miło było Państwa poznać. Jak wiadomo minusy są, ale z naszej strony oferujemy wsparcie w każdym aspekcie biznesowym. Do zobaczenia podczas odbioru własnej przyczepy (mamy nadzieję :)). Pozdrawiamy!

29.06.2022 14:48

Budka w Ożarowie oblegana, chyba musi się kręcić skoro tyle ludzi mimo konkurencji

29.06.2022 14:42

Ostatnio odbyłem spotkanie franczyzowe z Panią Iwoną i jestem bardzo zadowolony. Rzetelne informacje, same konkrety i chyba się zdecyduje. Co prawda drogo, ale wszędzie teraz jest drogo, więc może warto spróbować. Pozdrawiam
    Monika

22.05.2022 09:32

Jeśli nie trafisz z lokalizacją to jesteś w plecy, dosłownie. Wiem co mówię. Niestety nie jest tak kolorowo jak na wstępnych rozmowach z właścicielami.

23.05.2022 02:05

A czy można liczyć na pomoc tej firmy przy zmianie lokalizacji ?

10.06.2022 13:38

Cześć! Jak najbardziej można liczyć na pomoc przy ewentualnej zmianie lokalizacji :)
    Inwestor

13.03.2022 04:55

Dla uzupełnienia zainteresowałem się po artykule z Forbesa. 4,8 mln obrotu. Niby wrażenie. 32 placówki to 150000 na szt. Na 12 miesięcy to 12500 na miesiąc/obrotu;) Gdzie koszty przyczepy, miejsca, pracowników na umówię o prace?
    Krystyna

09.06.2022 09:02

Dzień dobry, pytanie tylko czy kontaktował się Pan z nimi osobiście? Konfrontował Pan swoje spostrzeżenie z realną ofertą?
    Krzysztof 39

15.01.2022 13:00

Mam przyczepę Mniami, rozmawiałem z kilkoma franczyzobiorcami, zdarzyło się ze ktoś zmienił lokalizacje,ale cały czas jest w sieci, mój punkt idzie dobrze mimo pandemii. Pozdrawiam
    Klient

20.03.2022 08:53

A które to punkty?
    Walentynki84

03.04.2022 11:44

Witam można skontaktować się na priv
    Franczyzobiorca

21.01.2022 10:09

Posiadam franczyzę Mniami i z czystym sumieniem mogę każdemu ją polecić ! Kompleksowa obsługa na czym zależało mi najbardziej. Rotacja pracownic spora ale to normalne w każdym biznesie tym bardziej gastronomicznym.
    Iwa

23.03.2022 22:27

Gdzie masz swój punkt franczyzowy?
    Walentynki84

03.04.2022 11:42

Witam czy tez Pani zastanawia się nad otwarciem ?
    Franek

21.03.2022 15:15

Aktualnie ubiegam się o zakup przyczepy MNIAMI, jestem po 2 spotkaniach i wszystko wygląda bardzo merytorycznie, rzeczowo i konkretnie. Polecam najpierw zadzwonić i umówić się na spotkanie, niż sugerować się opinią innych. Spotkanie nic nie kosztuje (sam zwlekałem z tym dość długo, sugerując się negatywnymi komentarzami), a wiele rozjaśnia i wyjaśnia. Pani Iwona przedstawia czarno na białym koszty i opowiada na czym polega ten biznes. Na pewno nie jest on dla ludzi, którym nie chce się angażować w swoje inwestycje.
    Klient

23.03.2022 18:46

Franek chyba jesteś z ten firmy. Na stronie jest ze maja w Warszawie 21 lokalizacji, chciałem uzyskać od nich info gdzie ale sami nie wiedza, może ty wiesz?
    Inwestor

13.03.2022 04:29

Szukałem dobrych opinii na temat firmy, wydawała się wiarygodna i dająca dobry zwrot ale faktycznie z kilkunastu punktów którymi się chwalą chyba zostało kilka. Reklama dźwignia handlu ale bez przesady.
    Pracownica Olena

26.01.2022 12:54

Pracowałam na jednym z punktów Mniami i mogę powiedzieć wiele dobrych rzeczy o firmie jak również o sprzedaży i smaku pączków. Na punkcie na którym pracowałam były bardzo dobre wyniki, duża grupa stałych klientów którzy byli zachwyceni smakiem pączków i kupowali ich na prawdę sporo. W sezonie lodowym ciężko było mi się wyrobić z robieniem pączków i sprzedażą lodów i często pracowałyśmy we dwie żeby dać radę obsłużyć klientów. Wielu klientów zachwycało się smakiem pączków twierdząc że nigdy takich nie jedli. Z centrali firmy miałam kontakt z dwoma osobami , zawsze pomocni i znają się na tym co robią. Praca była bardzo fajna i na pewno bym pracowała dłużej ale musiałam wyjechać do innego miasta.
    Agnieszka Franczyzobiorca Wola

25.01.2022 09:41

Biznes dla ludzi świadomych, każdy kto chce zaangażować ma możliwość zarabiać dużo więcej niż na etacie. Klucz lokalizacja, polecam miejsca między blokowiskami zdecydowanie lepiej funkcjonuje przyczepa - obecnie procesuje II lokalizację.

Zostaw merytoryczną opinię o Dolci Sapori Sp. z o.o.