Dolci Sapori

• Pracownicy o nas
  • Nasze franczyzy
  • Nasze Social Media
  • Rekomendacje
  • Częste pytania dotyczące naszych franczyz
  • Nasze benefity
  • Jak rekrutujemy

Pracownicy o nas

Nasze franczyzy

Nasze Social Media

Rekomendacje

Częste pytania dotyczące naszych franczyz

Nasze benefity

• Sokolec
  • Lipiniec
  • Nałęcza

3. Opinie o pracodawcach Szamoty
  5. Opinie o Dolci Sapori Sp. z o.o.

Opinie o Dolci Sapori Szamoty

Nie przegap nowości o Dolci Sapori Sp. z o.o.!

01.02.2024 11:54

Dzień dobry!

Cieszymy się, że do nas trafiłaś/ trafiłeś!

Na wstępie, kilka słów o nas:

Jesteśmy firmą, która za priorytet stawia sobie budowanie trwałych relacji, oferując stały kontakt i wsparcie ze strony dedykowanego opiekuna na każdym etapie rozwoju Twojego własnego biznesu i dostarczanie Ci kompleksowych rozwiązań. Zapewniamy pełne szkolenia biznesowe: managerskie, marketingowe i sprzedażowe oraz gastronomiczne, ucząc powtarzalności przygotowywanych potraw wedle naszej receptury. W celu redukcji kosztów utrzymania biznesu przez naszych franczyzobiorców, zbudowaliśmy własne zaplecze logistyczne i nawiązaliśmy współpracę z polskimi dostawcami żywności - zapewniając franczyzobiorcom oszczędność dzięki zamówieniom hurtowym i zarządzanym przez nas łańcuchu dostaw.

Poznaj nasze franczyzy:

AM AM Kebab

MNIAMI Ice Cream

Staramy się być obecni wszędzie, gdzie są poruszane kwestie naszej firmy. Dlatego uważnie zapoznajemy się z komentarzami pozostawionymi w serwisie GoWork.pl . Bardzo dziękujemy za wszystkie wpisy. Każdy komentarz jest dla nas ważny, a pozytywne opinie motywują nas do dalszej pracy i rozwoju.
    Zależy nam na merytorycznej wymianie zdań i wszelkiego rodzaju komentarze, które naruszają regulamin serwisu GoWork.pl i/lub Przepisy Polskiego prawa, mogą zostać zgłoszone do administratora z prośbą o weryfikację adresu IP, co może prowadzić do odpowiedzialności karnej.

Kontakt:

Dolci Sapori SP. Z O.O.

Ul. Ogrodnicza 67
    05-082 Babice Nowe

Zadzwoń do nas: +48 530 377 527

Adres e-mail: [email protected]

Odwiedź nas na naszych mediach społecznościowych i polub nasz Fanpage!

Facebook:

Instagram:

Linkedin:

DOLCI SAPORI SP. Z O.O.
    Łukasz

18.06.2024 11:55

Jestem klientem firmy mnoami ice cream już drugi sezon. To była dobra decyzja Szczerze polecam franczyze Mniami ice cteam każdemu, kto chce prowadzić swój biznes beż zbędnych problemów.
    Michał

26.04.2024 08:56

Dobre rozwiązanie na franczyzę, naprawde wspólpraca godna polecenia. Można sporo zarobić a dostaje się ogromne wsparcie
    Rafał

06.02.2024 07:59

Pracuję w Dolci Sapori od ponad roku i mogę śmiało napisać, że atmosfera w firmie jest super! Zarząd firmy jest ok. Młodzi, ambitni ludzie z którymi mogę poruszyć każdy temat. Podchodzą do pracowników w sposób ludzki. Firma dynamicznie się rozwija, co dodatkowo motywuje. Dostęp do wielu benefitów, w tym darmowego multisportu. Zespół jest pelen energii, każdy dzień to nowe wyzwanie, które przynosi ogromną satysfakcję. Rotacja pracowników jest niska. Generalnie fajne miejsce w którym można się wiele nauczyć i nabrać praktyki
    RAFAŁ

07.02.2024 15:30

Jasne, że są. Zniżki 50% na produkty Am Am Kebab. Samochody służbowe z kartą paliwową. Wyjazdy, imprezy integracyjne. Nie ma tu czegoś takiego jak szukanie osła ofiarnego. Każdy dział ma swojego managera , który bardzo dba o swojego pracownika. Generalnie bez spiny niepotrzebnej. Każdy w tej firmie ma swoje życie i są wyrozumiali na wszystko.
    Antonina

23.01.2024 14:38

Współpraca z firmą Dolci Sapori przynosi wiele korzyści dla mojego punktu Am Am Kebab (punkt funkcjonuje od listopada 2023). Po pierwsze, firma zapewnia solidne wsparcie operacyjne, co ułatwia codzienne zarządzanie biznesem. Dodatkowo firma bardzo się rozwija i oferuje atrakcyjne materiały marketingowe, co przyciąga większą liczbę klientów. Szkolenia organizowane przez firmę w zupełności wystarczą by zacząć samodzielnie pracować na własnym punkcie. Obecność opiekuna w dniu otwarcia jest bardzo pomocna. Polecam każdemu, kto ceni sobie na współpracę opartą na wzajemnym zaufaniu i wspólnym dążeniu do osiągnięcia sukcesu w branży gastronomicznej.

05.08.2025 10:04

Potrzebujecie może do pracy na produkcji?

07.08.2025 08:20

Dzień dobry, adres [email protected] jest aktualny. Pozdrawiamy ;)

11.08.2025 19:26

Dzień dobry Poproszę o konkretną informację jakie są zarobki na produkcji . Dziękuję @pracodawca
    Ireneusz

10.06.2024 10:51

Chciałbym podzielić się moją opinią po spotkaniu w firmie Dolci Sapori. Spotkanie było bardzo rzetelnie zorganizowane, dowiedziałem się wszystkich informacji, które chciałem poznać. Bardzo dobrym rozwiązaniem było to, że mogłem zobaczyć przyczepę gastronomiczną od środka, co dało mi pełen obraz tego, jak wygląda praca w takiej mobilnej jednostce. Zaproszono mnie również na halę produkcyjną, gdzie miałem okazję zobaczyć, jak to wszystko jest produkowane. Na koniec spotkania odbyła się degustacja produktów, co pozwoliło mi przekonać się o jakości dań. Ogromnym plusem była również możliwość porozmawiania z innym franczyzobiorcą, który podzielił się swoimi doświadczeniami i odpowiedział na moje pytania. Całość oceniam bardzo pozytywnie i jestem pod dużym wrażeniem profesjonalizmu firmy Dolci Sapori.
    Ania

20.06.2025 20:29

Ja też byłam na spotkaniu ale nie było oglądania budki, degustacji itp. W tym sezonie otworzyłam budkę z lodami i bardzo żałuję firma obiecuje że bedzie dochód 19tys a ja niestety nie wiem czy zarobie na koszty, dobrze, że mam inne żródło dochodu. Na spotkaniu nie mówi się o wielu kosztach. uważam że jest to mało profesjonalna firma szkoda że tak póżno się o tym przekonałam już nigdy bym nie podpisała z nimi umowy

27.06.2025 13:40

Dzień dobry, dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że Pani doświadczenie z naszą firmą nie spełniło oczekiwań. Chcielibyśmy jednak podkreślić, że jako firma stawiamy na pełną transparentność i uczciwy dialog z naszymi partnerami biznesowymi – zarówno podczas spotkań informacyjnych, jak i na dalszych etapach współpracy. Na spotkaniach sprzedażowych przedstawiamy dokładne informacje dotyczące modelu biznesowego, przewidywanych kosztów i potencjalnych przychodów – zawsze z uwzględnieniem, że są to prognozy, które mogą się różnić w zależności od lokalizacji, zaangażowania oraz warunków pogodowych i sezonowych. Zaznaczamy również, że podawane kwoty to możliwe do osiągnięcia wyniki przy odpowiedniej optymalizacji działalności, a nie gwarantowane zyski. Zależy nam, aby nasi partnerzy byli jak najlepiej przygotowani do rozpoczęcia współpracy – oferujemy wsparcie na każdym etapie, pomagamy w analizie lokalizacji i przekazujemy szczegółowe zestawienia kosztów. Nigdy nie zatajamy informacji – jesteśmy otwarci na wszelkie pytania i zachęcamy do ich zadawania przed podpisaniem umowy. Rozumiemy, że prowadzenie własnego punktu gastronomicznego wiąże się z ryzykiem i wymaga zaangażowania. Dlatego zawsze staramy się wspierać naszych franczyzobiorców – także w trudniejszych momentach. Jeśli chciałaby Pani przekazać więcej szczegółów na temat swojej sytuacji, zapraszamy do bezpośredniego kontaktu. Chętnie wysłuchamy i poszukamy możliwych rozwiązań.
    Zelanski

04.06.2025 10:55

Hej hej hej. Pracuje na hali w produkcji i chcę wam polecić tam pracę. Fajne młode dziewczyny i dużo doświadczonych pracowników płci męskiej którzy zawsze pomogą nam. Pieniążki to minimum 34 złote na godzinę do rąk
    Julian

26.06.2025 17:45

A jakie zarobki gwiazd są na hali produkcyjnej?
    Robert

31.01.2025 15:52

Prowadzę am am kebab już od ponad roku. Wcześniej prowadziłem żabkę i śmiało mogę napisać, że franczyza franczyzie nie jest równa. W am am kebab traktują mnie indywidualnie, nie tak jak w Żabce. Polecam
    Karol

13.02.2025 20:32

Panie Robercie jestem potencjalnym franczyzobiorcą i szukam informacji. Czy mógłby mi Pan powiedzieć Średnio ile mam Pan zamówień na punkcie? Jaka jest ich wartość per zamówienie?
    Marlena

11.02.2025 15:40

Prowadzę AM AM Kebab od prawie pół roku. Największy problem miałam z pracownikami, bo ta młodzież szczególnie w gastro raz chce pracować, a drugiego dnia już nie. Na szczęście mam już super zespół zaangażowanych osób. Polecam współpracę z Franczyzą, dlatego że nie obchodzą mnie kwestie szukania dostawców, zasady współpracy są klarowne. Polecam komuś, kto myśli o dodatkowym biznesie.
    Karol

13.02.2025 20:31

Witam. Czy mogłaby mi Pani powiedzieć ile średni ma Pani zamówień dziennie i o jakiej wartości? Dodatkowo czy jest coś na co trzeba zwrócić uwagę przy podpisaniu umowy franczyzy? Pytam ponieważ jestem potencjalnym franczyzobiorcą. Byłbym wdzięczny za odpowiedź. Pozdrawiam
    Zainteresowana

13.01.2025 21:12

Hej, Poczytałam opinie o firmie i chciałabym tam pracować ;) nie mam doświadczenia ale się szybko uczę , może szukacie kogoś do biura lub kontrolera punktów franczyzowych. Chciałabym do nich aplikować. @Pracodawca

14.01.2025 08:33

Dzień dobry, Dziękujemy za zainteresowanie możliwością pracy w naszej firmie! Obecnie prowadzimy wiele rekrutacji na różne stanowiska. Zachęcamy do przesłania swojego CV na stanowiska, które są zgodne z Pani kwalifikacjami i doświadczeniem. Prosimy o przesłanie dokumentów aplikacyjnych na adres e-mail: [email protected] Pozdrawiamy.
    Amiszewski

23.12.2024 10:06

Dołączenie do tej franczyzy było najlepszą decyzją w mojej karierze. Mam poczucie stabilności finansowej, ponieważ każdego miesiąca mam stałe przychody. Współpraca z centralą jest bardzo profesjonalna, a dostawy produktów są zawsze na czas. Wspólnie wypracowany system pozwala mi skupić się na obsłudze klienta, co daje ogromną satysfakcję
    Henryk

23.12.2024 10:06

Franczyza kebaba pozwoliła mi spełnić marzenie o własnym biznesie. Koszty początkowe były przystępne, a lokal zaczął przynosić zyski szybciej, niż się spodziewałem. Firma pomaga na każdym kroku – od wyboru lokalizacji po promocję. Przejrzyste warunki współpracy sprawiają, że wiem, czego się spodziewać. Zadowolony jestem nie tylko ja, ale i moi klienci!
    Konrad

23.12.2024 09:33

Wybór tej franczyzy był strzałem w dziesiątkę. Otrzymuję dostęp do sprawdzonych procedur, skutecznych strategii marketingowych i regularnych szkoleń, co pozwala mi lepiej zarządzać firmą.
    Loczek

20.12.2024 20:36

Decyzja o przystąpieniu do franczyzy była jedną z najlepszych, jakie podjąłem. Od samego początku otrzymałem wszechstronną pomoc: od marketingu po procesy operacyjne. Dzięki temu mogłem skupić się na rozwoju biznesu, a nie na rozwiązywaniu problemów. Jestem dumny, że należę do takiej sieci
    Irek

20.12.2024 13:42

Franczyza to doskonała opcja dla osób, które chcą rozwinąć swoją działalność w oparciu o sprawdzony model. Firma zapewnia świetną pomoc na każdym etapie, od wyboru lokalizacji, po szkolenia z zakresu zarządzania. Zdecydowanie mogę polecić współpracę – to bezpieczny sposób na sukces!
    carmel

19.12.2024 12:06

Dzięki franczyzie mogę korzystać z dużej rozpoznawalności marki, co przyciąga klientów i zwiększa moje szanse na sukces.
    Jeno

11.12.2024 13:36

Kompleksowe rozwiązanie dla tych, którzy chcą założyć firmę – wszystkie informacje i pomoc w jednym miejscu.
    Adrianna

05.12.2024 11:40

Rewelacyjny sposób na założenie własnej firmy, z pełnym know-how na każdym etapie.
    Krystian

04.12.2024 13:51

Doskonała okazja do założenia własnej firmy, z kompletnym przewodnikiem krok po kroku.
    Edward

03.12.2024 12:22

Prowadzenie własnej firmy bywa trudne, ale w ramach franczyzy mam dostęp do profesjonalnych szkoleń i wsparcia ze strony centrali. To pozwala mi czuć się pewniej na każdym etapie działalności.

20.11.2024 15:38

Sesja zdjęciowa z naszymi pracownikami była super przygodą! Dołącz do naszego teamu Dolci Sapori! Czekamy na Ciebie!

02.10.2024 15:43

Jako dział jakości w AM AM Kebab, nieustannie dążymy do podnoszenia standardów i wspierania rozwoju naszych franczyzobiorców. Od trzech dni intensywnie szkolimy naszych franczyzobiorców, aby doskonalić umiejętności i jeszcze lepiej spełniać oczekiwania naszych klientów. Regularne szkolenia są kluczowym elementem naszej strategii, zapewniając najwyższą jakość usług i produktów, zgodnie z najlepszymi praktykami rynkowymi. Zależy nam na stałym doskonaleniu, aby jakość produktów w AM AM Kebab zawsze była na najwyższym poziomie.
    Radosław

26.09.2024 10:15

Od ponad pół roku prowadzę punkt AM AM Kebab. Obroty na punkcie mnie satysfakcjonują. Franczyza gwarantuje mi pełne wsparcie. (Pozdrawiam mojego opiekuna Pana Marka) O nic nie muszę się martwić, zaznaczę, że otwierałem kebaba bez doswiadczenia w gastro. Największym problemem jest dla mnie rekrutacja pracowników. Mam stabilną ekipę, ale wiadomo ze czasami potrzebuja oni wolnego, co zmusza mnie do szukana zastępstw. Mimo to oceniam franczyze bardzo pozytywnie i polecam kazdemu, kto nie chce pracować u kogos tylko na SWOIM!!!

17.09.2024 12:09

Dolci Sapori to dobre miejsce do pracy. Atmosfera w firmie jest bardzo przyjazna. Co więcej, firma dba o swoich pracowników, zapewniając wsparcie merytoryczne oraz możliwość rozwoju, co w dzisiejszych czasach juest ogromnym atutem. Polecam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Dolci Sapori?

Kontakt - Dolci Sapori Sp. z o.o.

Nad Utratą 12 05-830 Szamoty

Branża główna: Restauracje i gastronomia

09.09.2024 15:43

Dział marketingu firmy Dolci Sapori, którym zarządzają Anna i Artur, to zespół kreatywnych umysłów odpowiedzialnych za jedne z większych projektów w firmie.
    To właśnie oni stoją za innowacyjnymi pomysłami, które już wkrótce zaskoczą rynek. Dzięki ich zaangażowaniu Dolci Sapori wkracza na nowe ścieżki, tworząc coś naprawdę wyjątkowego.

09.09.2024 12:34

W Babice nowe Dolci Sapori Sp. z o.o. poszukuje pracownika na stanowisko Asystent / Asystentka. Wziąłeś udział w tym procesie? Podziel się wrażeniami z rozmowy kwalifikacyjnej. Z pewnością okaże się to cenną wskazówką dla osób, które również biorą pod uwagę pracę w tym przedsiębiorstwie.

27.08.2024 11:45

Kolejny sezon prowadze budkę z lodami Mniami ice cream i jestem zadowolony z wyboru firmy Dolci Sapori jako partnera biznesowego. Opieka że strony formy jest bardzo porządna. Produkty oferowane przez Dolci Sapori cieszą się ogromnym powodzeniem nie tylko wśród najmłodszych ale również starszych klientów. Polecam!
    Robert

18.07.2024 09:29

Pracuję w Dolci Sapori już ponad rok i nawet ściągnąłem jakiś czas temu kolegę. Fajna atmosfera, dobre wynagrodzenie i regularne premie, więc jestem zadowolony i polecam

31.07.2024 13:55

Robert, bardzo nas cieszą Twoje słowa. Dziękujemy za opinię i cieszymy się, że należysz do naszego zespołu!
    P.I

11.03.2024 10:41

Am am kebab has been a fantastic franchise opportunity for me. The support provided has been exceptional, leading to excellent turnover at my Grodzisk Mazowiecki location. I’m truly pleased with the partnership.

18.07.2024 09:19

We are very happy about this opinion, thank you!

13.05.2024 08:33

Hej, wpadłam na ogłoszenie firmy Dolci Sapori, szukają kontrolera punktów franczyzowych. Chciałabym do nich aplikować, czy ktoś może napisać jak wygląda atmosfera w firmie? Jak to wygląda w praktyce? Czy faktycznie caly czas jest się w trasie? Czy pracuje się w jakies konkretne dni z biura?

18.07.2024 09:15

Zapraszamy do spotkania z nami w naszej siedzibie! To świetna okazja do poznania naszego zespołu i panującej w biurze atmosfery. Na stanowisku kontrolera większość czasu pracy spędza się w terenie, pozostałe dni w biurze. Do zobaczenia! :)
    Renata

03.07.2024 09:24

Wspolpraca z AM AM Kebab jest OK. Dają fajny system, łatwo otworzyć swoj punkt. Pomagają z marketingiem I dodtawami, mają sorawdzone menu wiec klienci przychodzą. Ale trzrba sie trzymac ich zasad. No I nie wszedzie binned sie kreci tak same. Ogòlnie spoko, ale trzrba wiedziec w Co sie wchpdzi. Gastronomia jest specyficzna.
    Iza

30.06.2024 13:30

Dzień dobry, mogę prosić na przesłanie maila warunków umowy? Jestem zainteresowana, ale chciałabym na "chłodno " zapoznać się z warunkami umowy? :)

01.07.2024 09:07

Dzień dobry, naszym zdaniem, by w pełni poznać zasady współpracy, treść umowy, spróbować naszych produktów, a przede wszystkim, skorzystać z możliwości uzyskania odpowiedzi na wszystkie nurtujące pytania, najlepiej spotkać się z naszym doradcą :). Po tym spotkaniu będzie czas by wszystko przemyśleć i na chłodno podjąć decyzję. Zapraszamy do kontaktu pod numerem telefonu: +48 535 303 652. Pozdrawiamy!
    Mbmn

04.06.2024 21:53

Wytłumaczy mi ktoś o co chodzi z tym leasingiem w am am kebab?

10.06.2024 09:41

Dzień dobry! Podstawą funkcjonowania franczyzy AM AM Kebab jest pomoc franczyzobiorcy na każdym kroku. Zawiera się ona również w indywidualnej ocenie możliwości finansowych przyszłego przedsiębiorcy i optymalizacji w doborze finansowania. Posiadamy doświadczonych doradców, którzy wesprą przyszłego franczyzobiorcę w pozyskaniu najkorzystniejszej oferty. W ramach sieci AM AM Kebab oferujemy trzy różne opcje dołączenia do grona franczyzobiorców: możesz zakupić przyczepę, skorzystać z leasingu lub wynająć ją. Ponadto, Dolci Sapori nawiązało współpracę z kilkoma bankami, które oferują finansowanie dla franczyzobiorców. Dzięki naszej partnerskiej relacji z bankami, franczyzobiorcy mogą otrzymać decyzję o finansowaniu w ciągu zaledwie jednego dnia. To oznacza, że możesz rozpocząć swój biznes już w 4 tygodnie. Zachęcamy do kontaktu z naszymi przedstawicielami: +48 535 303 652, +48 530 377 527, +48 533 891 443 [email protected] Pozdrawiamy!
    Franczyzobiorca

03.06.2024 15:30

Jako franczyzobiorca punktu w Smardzewicach chciałbym wyrazić swoje ogromne zadowolenie z współpracy z franczyzą AM AM Kebab. Już dwa tygodnie od otwarcia obrót na naszym punkcie był naprawdę imponujący. Chciałbym dodać , że lokalizacje mam swoją, ale profesjonalne wsparcie, jakie otrzymaliśmy od sieci franczyzowej było kluczowe dla tego sukcesu. Polecam współpracę z firmą Dolci Sapori.
    Roman

31.05.2024 09:09

Współpracę z franczyzą AM AM Kebab oceniam narazie ok. Pomogli mi w uzyskaniu leasingu. Przyczepa jest w pełni wyposażona. Po mojej stronie było zrekrutowanie pracowników. Już po otwarciu odnotowaliśmy spore zainteresowanie ze strony klientów. Super, że mam Opiekuna punktu Pana Mateusza, który wspiera mnie na każdym kroku, nie miałem doświadczenia wcześniej w gastronomii, dlatego uważam, że ta pomoc ze strony firmy jest naprawdę dobra.
    Waldemar

29.04.2024 09:51

Chciałbym pochwalić postawę pracownika firmy Dolci Sapori- Pani Aneta na spotkaniu sprzedazowym rzetelnie przedstawiła mi warunki współpracy. Za to w innej firmie potraktowano mnie nieprofesjonalnie i nie dowiedziałem się najważniejszych kwestii dotyczących współpracy. Szkoda słów na takie traktowanie. Duży plus dla firmy Dolci Sapori za podejście do klienta i profesjonalną postawę.

30.04.2024 08:28

Bardzo dziękujemy! Przekażemy pochwałę pani Agnieszce ;) Jesteśmy dumni z faktu, że w naszej firmie zatrudniamy profesjonalistów. Pozdrawiamy!

23.04.2024 14:20

Czy ktoś może mi przybliżyć jak wygląda wspolprava z firmą Dolci Sapori? Wpadłem na ogłoszenie i szukają specjalisty ds. Kontroli. Jaka panuje atmosfera w firmie? I czy faktycznie b2b to konieczność? Jestem studentem i szukam pracy W której jest do użytku prywatnego samochod, a tu w ogłoszeniu zadeklarowali ze jest taka możliwość.

24.04.2024 08:24

Dziękujemy za zainteresowanie rekrutacją w naszej firmie! B2B nie jest koniecznością. Nasze podejście opiera się na indywidualnym podejściu do każdego pracownika. Samochód służbowy oczywiście będzie dostępny do użytku prywatnego. Zachęcamy do przesłania CV, abyśmy mogli lepiej poznać Twoje doświadczenie i umiejętności.

29.04.2024 09:30

Dziękujemy za zainteresowanie ofertą. Zachęcamy do przesłania CV, abyśmy mogli lepiej poznać Twoje doświadczenie i umiejętności.
    Zainteresowana

16.04.2024 09:05

O co chodzi z tą franczyzą? Pojawiają mi się ciągle reklamy i obok mojego osiedlowego sklepu postawili właśnie tego amam. Ktoś kto prowadzi taki biznes może coś napisać na temat ile można z tego zarobić?
    Piotr

16.04.2024 15:35

Prowadze am am Kebab już od jakiegoś czasu i bardzo chwale sobie współpracę z firmą. Od samego spotkania ze sprzedażą po mojego opiekuna panią Kasię. Wszystko jest tak jak powinno być. Nie ma ukrytych kosztów, pomagają przy każdym problemie, ogólnie nie narzekam. Zdecydowanie lepiej wybrać to niż żabkę.

21.03.2024 16:15

Witam. Czy na stanowisku Junior Graphic Designer przewiduje się umowę o pracę? Na razie czytam jedynie o zleceniu, czy kontrakcie B2B. A dodatkowo o tym, że ma to być praca na pełny etat (8 godzinny tryb pracy, 5 dni w tygodniu, z godziną rozpoczęcia między 8.00, a 9.00).

27.03.2024 14:08

Witaj! Dziękujemy za zainteresowanie rekrutacją w naszej firmie. W przypadku oferty umowy zlecenia oraz umowy B2B, warto dokładnie przeanalizować aspekty finansowe obu opcji. Zależą one między innymi od stawek godzinowych, kosztów podatkowych oraz innych opłat. Możemy zapewnić profesjonalną pomoc w wyborze najlepszej opcji dla Pani. Zachęcamy do aplikowania w celu uzyskania szczegółowych informacji. ;)

11.04.2024 13:08

Bardzo dziękujemy za zainteresowanie rekrutacją ;) Nie podajemy widełek pensji w ogłoszeniach, ponieważ preferujemy indywidualne podejście do kandydatów. Co do rodzajów umowy, możemy omówić zarówno kontrakt, jak i umowę o pracę zależnie od preferencji i potrzeb kandydata.
    JJ

08.04.2024 09:27

Jako wlasciciel punktów Mniami Ice Cream, jestem zadowolony z decyzji o otwarciu drugiego punktu. Zainteresowanie naszym produktem jest nadzwyczajnie wysokie, co przekłada się na satysfakcjonujące dochody. Współpraca z firmą Dolci Sapori przebiega sprawnie, co znacząco ułatwia zarządzanie dwoma punktami. Polecam każdemu, kto szuka sprawdzonej franczyzy.
    Kuba

02.04.2024 11:08

Po trzech miesiącach pracy jako video marketingowiec mogę powiedzieć, że praca jest naprawdę spoko! Zarobki są ok, ale zawsze mogłyby być lepsze, no bo kto nie chciałbym więcej, prawda? Ale co ważniejsze, w teamie mamy swój własny sprzęt do nagrywania video, więc robimy coraz lepszy materiał pod względem jakości. Jest pozytywnie każdego dnia, a dla mnie to mega ważna sprawa.
    Mateusz

27.03.2024 08:39

Polecam z czystym sumieniem, mam jeden punkt AM AM kebab. Profesjonalny dział obsługi franczyzobiorcy. Kontakt z pracownikami firmy jest super, odpowiadają na każde pytania, załatwiają wszystko z czym jest problem. Prezesi firmy mają profesjonalne podejście do franczyzobiorcy.
    Andrzej

21.03.2024 12:16

Chciałbym na forum pochwalić Panią Ilonę z działu zamówień. Pomogła mi z trudnościami związanymi z zamówieniem i zrobiła to z wielkim zaangażowaniem. Jej podejście do obowiązków zawodowych jest naprawdę godne podziwu. Życzę wszystkim firmom więcej takich pracowników jak Pani Ilona.
    Rekrutacja

04.03.2024 09:53

Cześć, Szukam aktualnie pracy i wpadłam na ogłoszenia firmy. Nie mam dużego doświadczenia w takiej branży, dlatego zastanawiam się czy warto i czy dałabym sobie radę. Czy istnieje możliwość rozwoju w Dolci Sapori?

04.03.2024 10:00

Doświadczenie jest mile widziane, ale bardzo cenimy chęci do pracy. Zapraszamy do aplikowania na ogłoszenie i mamy nadzieję, że do zobaczenia na rozmowie rekrutacyjnej! :)

11.03.2024 11:40

@TX Staramy się zapraszać kandydatów już parę dni po otrzymaniu CV. Zapraszamy do przesłania swojej kandydatury ;)

Zostaw merytoryczną opinię o Dolci Sapori Sp. z o.o.