Evelstar

• Będzin
  • Wojkowice
  • Bytom

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Evelstar Sp. z o.o.

Opinie o Evelstar Katowice

Nie przegap nowości o Evelstar Sp. z o.o.!

Kurier

25.02.2026 23:58

Pracownicy chętnie służą pomocą i są nad wyraz zaangażowani w pracę jednak sama praca nie jest dobra a reklamy z ofertami zarobków nijak mają się do rzeczywistości

Kasablanca

24.11.2025 13:41

Polecam ! Wszystko wytłumaczone, zawsze pomogą jeśli jest taka potrzeba. Dla mnie super.

Fortitudo

03.10.2025 20:15

Asystent AI

Firma szukała pracownika infolinii jako konsultant/konsultantka contact center. Oferowali stawkę 35-38 zł brutto za godzinę oraz premię za wyniki. Praca była tylko na ciepłych leadach, bez zimnych telefonów. Jak oceniacie system premiowy i rzeczywistą wysokość wypłaty? Czy kontakt z klientem kończył się miło, skoro nie było zimnych telefonów? Jak z atmosferą i wsparciem od przełożonych?
    #PracownikInfolinii

24.09.2025 19:55

Dzięki Evelstar mogłem się rozwinąć zawodowo i uporządkować wszystkie sprawy związane z codzienną pracą. Firma daje realne możliwości i oferuje jasne zasady współpracy
    Moro

24.09.2025 19:55

Świetna współpraca – widać, że Evelstar naprawdę traktuje swoich klientów partnersko. Zawsze mogę liczyć na fachową pomoc i wsparcie, a jednocześnie czuję, że moje potrzeby są brane pod uwagę, pozdro!
    Anna

24.09.2025 19:55

Evelstar to firma godna polecenia! Wszystko działa sprawnie i bezproblemowo. Nigdy nie miałem problemów z terminowością ani komunikacją, co daje duże poczucie bezpieczeństwa
    Tomek

24.09.2025 19:55

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Evelstar. Obsługa klienta zawsze szybko odpowiada, a wszystkie formalności zostały mi jasno wytłumaczone. Czułem się naprawdę zaopiekowany od pierwszego kontaktu

Kontakt - Evelstar Sp. z o.o.

Zbożowa 42B lok. 205 40-657 Katowice

Branża główna: Przewóz osób

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon
    Anony

20.09.2025 18:40

Najgorszy partner flotowy jaki może być. Nie wypłacił mi pieniędzy tj. Jakieś 600 złotych. Ile wydałem na paliwo, spałem po 4-6 godzin żeby zarobić, a oni bezczelnie zrobili mnie w wiadomo co. Wstyd i hańba. Udławcie się tymi 600złotymi. Wszystkiego co najgorsze (usunięte przez administratora)
    Veritas

04.06.2025 13:50

Asystent AI

Była kiedyś oferta pracy na stanowisko Pracownika administracyjno-biurowego z wynagrodzeniem w przedziale 33–40 PLN brutto za godzinę. Firma oczekiwała bardzo dobrej znajomości języka polskiego oraz jednego dodatkowego języka (angielski, ukraiński lub rosyjski). Najbardziej wyróżniała się prywatna opieka medyczna jako benefit. Jestem ciekaw czy te wymagania językowe były rzeczywiście aż tak istotne i czy ktoś z Was uznał wtedy stawkę za dobrą jak na biuro?
    @evelstar

15.01.2025 10:12

Mam pytanie co to jest opłaty ręczne evelstaja praktycznie w każdym tygodniu ręczna opłata ostatnio zarobiłem w grudniu tygodniowke 300 zł około z tego opłata ręczna 170 plus 50 rozliczenie podatek i wypłaty otrzymałem 5 zloty śmiech na sali człowiek jezdzi swoim samochodem za swoje tankuje eksploatacja a oni wysyłają na konto 5 zloty tygodniwoki. Jak tu coś zarobic i przeżyć dobrze ze to moja dodatkowa praca. Raz jak byłem w agencji to byli rozczarowani że wgl tam przyjechałem zapytać o moje wynagrodzenie. Tragedia nie polecam
    Czytaj dokumenty

28.02.2025 10:51

Czytaj co podpisujesz. Jeżeli jesteś na zleceniu + ryczałt to minimalna kwota zarobku w danym mc to 350zl (min do umowy zlecenia). Z tego zabierają Ci coś ok 170/180zl na ZUS itd + rozliczenie ( nie wiem jaka masz opłatę bo nie wiem na jakiej aplikacji jeździsz) Gdy już raz osiągniesz 350zl i zostanie Ci pobrana ta "ręczna opłata czyli ZUS" to za każdą kolejną zarobioną tygodniówkę pobiorą Ci opłatę za rozliczenie i będziesz musiał oddać 8.5% podatku. Jeżeli nie masz umowy na wynajem a wszystko na zleceniu wtedy z każdej zarobionej kwoty będą Ci pobierać ok 50% podatku. Wszystko jest w umowach radzę czytać na przyszłość.
    xyzz

30.12.2024 16:51

Wyzysk, zatrudniłem się na koniec miesiąca i nie zdążyłem zarobić wystarczająco pieniędzy przez co w raporcie glovo miałem -5zł przez wypłaty gotówkowe które są wypłacane dla pracowników glovo jeśli mają sporo gotówki. Evelstar i tak mnie za to rozliczył mimo, że nic tam nie było trzeba robić przez co zostanie pobrana opłata 30zł od mojej obecnej wypłaty która wynosi 81zł, ponieważ Glovo pobrało nie słusznie 120zł za torbę której nie potrzebowałem, a evelstar nic z tym nie robi. Czyli od 81zł zostanie odciągnięte 30zł i jeszcze kolejne 30zł, więc jeśli się to uda to dostane wypłate 21zł. Cudownie. Nie polecam nikomu pracodawcy evelstar. Warunki nie jasne.
    Tomek

09.02.2025 20:51

Miałem też problem z pobraną opłatą za plecak Glovo, wystarczyło zadzwonić i napisać do Evelstar maila, w tydzień dostałem korektę więc nie płącz.

02.08.2024 19:29

Współpracuje jako kierowca w Poznaniu i bardzo polecam, bardzo miła ekipa, pomagają z każdą rzeczą, roczna współpraca jak najbardziej na plus :)
    Kierowca

02.06.2023 15:10

Wszystko ok.W biurze fajni ludzie zawsze pomogą.
    wszystkook

09.06.2022 11:15

wszystkook

Zostaw merytoryczną opinię o Evelstar Sp. z o.o.