(usunięte przez administratora)pacjentów onkologicznych. Branie po 500 zł za diete, która jest taka sama dla kazdego pacjenta. Pyscholog? Wiecej wsparcia znajdziecie w grupie pokonaj chłoniaka. niby pierwsze wizyty za darmo, ale tak naprawde wielkie (usunięte przez administratora) - mam nadzieje, ze zajmie sie tym jakas redakcja albo telewizja. wstydzcie sie!
21.06.2022 11:13
Dziękujemy uprzejmie za wyrażenie swojej opinii. Pozdrawiamy serdecznie. Zespół Onkodietetyki
21.06.2022 11:16
Dziękujemy serdecznie za wyrażenie opinii na temat naszej placówki medycznej. Jest nam bardzo miło, ponieważ dokładamy wielu starań, by świadczyć nasze usługi na wysokim poziomie, by każdy Pacjent otrzymał satysfakcjonują go pomoc. Pozdrawiamy. Zespół Onkodietetyki
07.06.2022 14:09
Centrum Onkodietetyki | Nowa jakość życia w chorobie - Wybierz, jak żyć z rakiem!
Prehabilitacja |Przygotuj się do leczenia
Rola onkodietetyka w chorobie nowotworowej| Jak powinien odżywiać się Pacjent onkologiczny?
Szanowni Państwo,
serdecznie witamy wszystkich użytkowników, którzy odwiedzają nasz profil!
Zapraszamy do współpracy oraz do wyrażania merytorycznych i prawdziwych opinii na temat naszej firmy. Każda Państwa konstruktywna opinia jest dla nas bardzo cenna i pozwala wyciągnąć odpowiednie wnioski, aby firma mogła się dla Państwa rozwijać!
Jesteśmy otwarci na opinie zarówno obecnych, jak i byłych współpracowników oraz klientów. Śledzimy treści pojawiające się na forum i zawsze staramy się wyciągać wnioski z konstruktywnej krytyki.
Proszę jednak pamiętać, że każda wolność ma swoje ograniczenia. Swoboda wypowiedzi nie oznacza wolności do świadomego kłamstwa, do obrażania kogokolwiek, czy naruszania czyjejś godności. Godność osoby ludzkiej, jej dobre imię i dobra osobiste są pod ochroną prawa. Prawo zakazuje m.in. wypowiedzi mogących obrazić uczucia religijne, zawierających pomówienia i oszczerstwa, znieważających inne osoby lub grupy ludzi, zawierających treści obraźliwe, kłamliwe, szkalujące czyjeś imię, propagujących faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa. Komentarze zawierające treści niezgodne z prawem będą usuwane przez administratora.
Przypominamy, że we wszystkich niepokojących Państwa kwestiach, mogą się Państwo kontaktować bezpośrednio pod adresem e-mail: [email protected]
Przychody i zysk Onkodietetyka
-287,8 tys
2021
2022
2023
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
Zostaw merytoryczną opinię o Onkodietetyka Sp. z o.o.
Nie przegap nowości o Onkodietetyka Sp. z o.o.!
UL. MAKSYMILIANA PIOTROWSKIEGO 11 85-098 Bydgoszcz