AET Poland to krakowski oddział duńskiej firmy, mającej swoją siedzibę w Aalborgu.
Jeżeli nie przeszkadzają Ci:
- niekompetencja prezesa i totalna niekompetencja menadżera biura w Krakowie, ich nieudolne zarządzanie oraz brak odpowiedniego podejścia do załogi,
- spoufalanie się i faworyzowanie przez te osoby zespołu w Danii, stawanie po stronie Duńczyków w kwestiach spornych, bronienie ich nietrafnych decyzji oraz niekorzystnych rozwiązań projektowo-wykonawczych,
- przeciętny pakiet benefitów pracowniczych w postaci możliwości częściowej pracy zdalnej, podstawowej karty "Multisport", podstawowego pakietu "Luxmed" i wybrania sobie raz do roku, w grudniu, prezentu świątecznego z "katalogu prezentów",
- obowiązek pisania instrukcji, poradników i procedur oraz przekazywania swojej specjalistycznej wiedzy innym pracownikom (i ogólnie firmie) ZA DARMO, pod groźbą rozwiązania umowy w przypadku odmowy - nawet jeśli nie należy to do Twoich obowiązków,
- możliwość postawienia Cię przed faktem dokonanym i zwolnienia z pracy "z zaskoczenia", pomimo posiadania tej wiedzy przez kadrę zarządzającą dużo wcześniej (postawa "nie fair" wobec pracownika),
- obecność w biurze karierowiczów, którzy dla własnej korzyści potrafią "wkopać" kolegów, podlizując się jednocześnie przełożonym w Polsce i Danii,
- brak uczciwości, mijanie się z prawdą, oraz nierówne traktowanie przez polskiego prezesa pracowników przy podziale ewentualnych podwyżek i faworyzowanie przez niego swoich "pupili",
- obecność niekompetentnych osób na stanowiskach kierowniczych w Danii, co również ma wpływ na funkcjonowanie biura w Polsce,
- ogólny chaos i bałagan organizacyjny na projektach - zarówno w obydwu biurach, jak i na realizowanych przez firmę budowach,
to polecam Ci pracę w tej firmie.
W przeciwnym razie, radzę trzymać się od niej z daleka.