Klient28.11.2024 09:38
Wlaściciel firmy, pan Przemysław Stanisław Jasek jawi się jako czlowiek kompletnie nei godny zaufania, chaotyczny, wprowadzający w błąd i próbujący oszukać klienta. W odpowiedzi na ogloszenie w internecie, że poszukuję fachowca, który zna sie na instalacji grzewczej, sam się do mnie zgłosił, ze może rozwiązać problem. Za przegląd pieca gazowego i wymiane filtrów wody, o którą nie prosiliśmy i wykonał ją bez naszej wiedzy i zgody po czym postawił przed faktem dokonanym, policzyl sobie 600zł, które otrzymał a za usługę do tej pory nie wystawił faktury oraz mimo licznych próśb nie dostarczył protokołu z przeglądu pieca. Ponadto, próbował oszukać nas poprzez sprzedanie nam dwóch pomp obiegowych, na które wystawił fakture z firmy L.B Handbud zajmującej się wg wpisie w KRS nieruchomościami a nie sprzedażą pomp. Na pytanie gdzie jest faktura lub paragon ze sklepu gdzie je zakupił nie udzialił odpowiedzi, co chwilę wymyślając historie typu 'w hurtowni go źle zrozumieli/ on niemoże oddac teraz tych pomp bo są starszej generacji i takich zwrotów nie przyjmują w hurtowni/on zalozyl swoje pieniądze, więc mamy mu zapłacić'. Najpierw sam powiedzial, że je odda do hurtowni skoro my bez potwierdzenia zakupu nie chcemy za nie zaplacić, na co się zgodzilismy - niech je odda, my ich nie chcemy, a potem po dwóch dniach przyjechal do nas jakby nigdy nic i przywiózł nam te pompy, bz dokumentów. Ponownie odmówilismy i przypomnielismy mu o protokole za przegląd pieca - wtedy naracja zmieniła się o 180 stopni, pan zmył się od nas w ciągu 2 sekund krzyczac przy wyjściu, że 'wysle na maila'. Jak łatwo zgadnąc, żadnego maila do tej pory nie otrzymalismy, po ponad miesiącu czasu.
Mężyczyzna zachowuje się dziwnie, chaotycznie, opowiada historie z życia prywatnego, że zalecaja się do niego jego klientki, że on zna pelno urzędników i wszystko może załatwić, 'wystarczy flaszka', że dziecko jest chore, że partnerka mu się oświadczyla itp itd. Mocno ostrzegam przez jakimikolwiek kontaktami z tym panem. Naciąga i (usunięte przez administratora)