⸻
Moje doświadczenia ze spółką są skrajnie negatywne i budzą poważne zastrzeżenia co do rzetelności oraz standardów obsługi klienta.
W mojej ocenie sposób prowadzenia inwestycji sprawia wrażenie nastawionego przede wszystkim na maksymalizację wpływów finansowych, przy jednoczesnym odsuwaniu w czasie realizacji zobowiązań oraz generowaniu dodatkowych kosztów po stronie klienta. Komunikacja z firmą jest utrudniona, a uzyskanie konkretnych i spójnych informacji graniczy z niemożliwością.
Zatrudniony personel sprawia wrażenie nieprzygotowanego merytorycznie – pracownicy często nie są w stanie udzielić podstawowych odpowiedzi ani wyjaśnić bieżącego statusu sprawy. Powoduje to chaos informacyjny i brak poczucia bezpieczeństwa po stronie inwestora.
Dodatkowo, po analizie dostępnych informacji dotyczących struktury działalności, pojawiły się u mnie poważne wątpliwości co do przejrzystości funkcjonowania spółek powiązanych oraz przepływów finansowych.
Jest to moja druga inwestycja z tym deweloperem – niestety pierwsza, realizowana przy ul. Daniszewskiej, również pozostawiła bardzo złe wrażenie. Budynek został wykonany – w mojej ocenie – z materiałów o niskiej jakości, bez odpowiedniego wygłuszenia (co skutkuje znacznym hałasem z zewnątrz), a dodatkowo pojawiają się problemy konstrukcyjne, takie jak pęknięcia.
Całokształt doświadczeń prowadzi mnie do wniosku, że standard realizacji inwestycji oraz obsługi klienta jest dalece niewystarczający. Zdecydowanie nie polecam współpracy.