Radzę się wystrzegać, 3 lata temu kupiłem dom i nadal nie jest wybudowany...(usunięte przez administratora)
Zarząd
20.04.2023 12:02
Odnośnie powyższego wpisu, spółka wniosła do prokuratury zawiadomienie o podejrzeniu przestępstwa i sprawdzenie IP autora.
Spółka CK Silesia nie sprzedała nikomu żadnego domu 3 lata temu, ponieważ była tylko i wyłącznie podwykonawcą dla inwestora, który z końcem 2022 r. zamknął swoją działalność.
Spółka CK Silesia przejęła inwestycję prawnie dopiero w marcu 2023 r., za zgodą klientów.
Spółka CK Silesia zagwarantowała klientom niezmienność ceny i przeniesienie prawa własności na klientów.
Przedłużający się okres zakończenia prac budowlanych i oddania budynków do użytkowania oraz przeniesienia prawa własności na klientów, wynika tylko i wyłącznie z działań dwóch sąsiadujących działek, którzy przegrali sprawy w PINB w Siemianowicach Śl. , WINB w Katowicach, GUNB w Warszawie czy u Wojewody Śląskiego. Wszystkie decyzje są dostępne.
Dlatego nie będziemy polemizować z miernym człowiekiem, który wypisuje nieprawdę. To takie Polskie.
Zainteresowany
09.01.2025 12:26
A gdzie te nie wybudowane domy? Proszę o konkrety bo właśnie kupuję dom od tego dewelopera i wszystko jest Ok
Anna K
01.11.2023 22:18
Stanowczo odradzam wszystkim jakąkolwiek współpracę z Panem "Cezary Niewiadomy" ! W 2021 roku naciągnął mnie na rzekomy dom w zabudowie bliżniaczej, którego tak naprawdę nigdy nie miał zamiaru budować, spisaliśmy umowę rezerwacyjną i wyłudził ode mnie zadatek - nielegalnie pobrany, na własne konto, a nie powiernicze. Zwodził, mydlił oczy, a zadatku do tej pory nie udało mi się odzyskać. Jestem przekonana, że to celowo zaplanowane (usunięte przez administratora) Oczywiście wszelkie sprawy o wyłudzenie, i cywilna o zwrot zadatku założone.
Klient
09.01.2025 12:23
Deweloper przedstawił nam dokumenty, z których wynika że otrzymała pani zwrot zadatku, deweloper również zaproponował pani inną nieruchomość a pani żądała odszkodowań choć kupiła Pani potajemnie inny dom To kto jest (usunięte przez administratora) i naciągaczem!!! Anna k tzn może (usunięte przez administratora)nie są karane ???? proszę o kontakt w celu wyjaśnienia
Przychody i zysk CK Silesia Investment
-7,5 tys
2021
2022
2023
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
Zostaw merytoryczną opinię o CK Silesia Investment Sp. z o.o.