Wk....y pracownik20.09.2024 12:35
Jako pracownik czuję się zobowiązany ostrzec wszystkich przed Adamem Rybickim, moim pracodawcą i kierownikiem budowy w niemieckiej firmie Mo-Kaps. Zatrudnił mnie do pracy w Niemczech, obiecując świetne wynagrodzenie, ale po miesiącu nie wypłacił mi pełnej kwoty. Otrzymałem zaledwie 30% tego, co mi się należy, a inni koledzy mają poważne problemy z wypłatami, niektórzy wręcz nie dostali żadnego wynagrodzenia.
Kontakt z Adamem jest praktycznie niemożliwy. Ciągle udaje, że jest chory lub ma problemy rodzinne, podczas gdy faktycznie widywany jest w Norymberdze na rozrywkowych imprezach w towarzystwie starszych kobiet. Dodatkowo, Adam jest kierownikiem budowy bez jakiegokolwiek doświadczenia i wiedzy w zakresie elektryki – jedynie zna język niemiecki. To stawia pod znakiem zapytania jego kompetencje do zarządzania projektami budowlanymi.
Co więcej, Adam posługuje się umowami swojej żony w firmie Imagine Home PL, co budzi poważne wątpliwości co do jego uczciwości i profesjonalizmu.
Ostrzegam wszystkich, którzy rozważają współpracę z Adamem Rybickim – lepiej trzymajcie się z daleka! Zamiast obiecanych warunków, spotkacie się z chaosem, niepewnością i poważnymi trudnościami. Nie dajcie się oszukać!