No drive to świetna firma, jeśli ktoś lubi być traktowanym jak (usunięte przez administratora). Umówiłem się z ich pracownikiem na 9 rano pod urzędem w Gdańsku w celu podpisania umowy współpracy oraz dostarczenia niezbędnych dokumentów. Oczywiście nie przyjechał o 9:00, więc od 9:05 do 9:15 dzwoniłem trzykrotnie. Oczywiście nie raczył odebrać, nie mówiąc o tym, że sam nie wpadł na to, żeby zadzwonić skoro się spóźnił. Wysłałem też smsa w międzyczasie, oczywiście też bez odzewu. O 9:16 dzwoni i jakby niby nic informuje mnie, że "JUŻ " jest spodziewając się najwyraźniej braw, że mnie zaszczycił wreszcie swoją osobą. Pomijam fakt, że zignorował wysłaną smsem przeze mnie pinezkę z moją lokalizacją i musiałem iść 300m do niego. Na powitanie żadnego dzień dobry, a przepraszam za spóźnianie przez myśl mu nie przeszło. Skąd wiem? Zapytałem;) Stwierdził, że uważa, że wszystko w porządku i dodał opryskliwie, żebym spadał bo nie chce mu się ze mną rozmawiać. Większej manifestacji hamstwa nie widziałem w życiu także z całego serca odradzam współpracę z tymi (usunięte przez administratora). Szef po moich 25 próbach połączenia wreszcie oddzwonił kiedy napisałem, że opiszę to w internecie, ale w trakcie rozmowy śmiał się mi w twarz i kpił broniąc pracownika. No typowy janusz biznesu, któremu się wydaje, że jest królem świata bo świadczy usługi pośrednictwa pracy. ODRADZAM TĄ SYMPATYCZNĄ EKIPĘ!!!!!!