Nie polecam tej firmy omijać szerokim łukiem. Nie trzymają się warunków umowy. Czas pracy według umowy to 8 godzin a w rzeczywistości 10. Wykorzystują naiwność pracowników, obiecują premię za dobre wyniki pracy a koniec końców obcinają obiecany dodatek do wynagrodzenia. Wiele razy słyszało się od pana A.Ch ,, dzięki odwdzięczę się" np. za podgonienie terminu pracy, wciągnięcie pracownika do firmy lub polecenie innym firmom usług. Niestety na tym się kończyło,, dzięki odwdzięczę się" mimo że pan A dodawał czasami ,,nawet finansowo". Firma nie trzyma się terminów, przeciąganie terminu wychodzi przez brak organizacji pana A.Ch wielokrotnie czekaliśmy na materiały które potrafiły przyjeżdżać po tygodniu czekania czasami nawet dłużej, wtedy jest szukanie winnych wśród innych firm pracujących na jednej budowie i zarzucanie im winy. Pracując tam można liczyć na niekompetencje w zarządzaniu firmą pana A.Ch, wielokrotnie pytając o jakąś sprawę odpowiadał że współwłaścicielka pani A.M jest na urlopie a on nie ma pojęcia. W firmie nikomu nie można zaufać zwłaszcza panu A.Ch, jeśli zwierzono mu się z czegoś zwykle po krótkiej chwili wszyscy pracownicy o tym wiedzieli. Firma nie płaci w terminie rachunków i faktur. Zdarzało się że na składzie budowlanym odmawiano zakupów materiałów pracownikom z racji nie opłacenia faktur. Okres rozliczeniowy wypada 10 dnia każdego miesiąca, przelewy bankowe nie dochodzą na czas, zawsze są opóźnione. Traktują pracowników jak maszynki do robienia pieniędzy, zwlekają z podpisaniem umowy, tłumacząc że księgowy przedłuża termin. Wszystko jest robione tak żeby jak najmniej pracownik kosztował firmę: na umowie jest najniższa krajowa, nadgodziny nie są dodatkowo płatne. Odszedłem z firmy i 9 dni po okresie rozliczeniowym dalej nie dostałem wynagrodzenia za przepracowanie 7 dni w październiku. Pan A.Ch w ogóle nie kontaktuje się w tej sprawie mimo sms i telefonów z mojej strony. Nie polecam tam pracować ani tym bardziej nie korzystać z usług tej firmy!!