Xxxx18.10.2023 00:00
NIE POLECAM! , agencja obiecywała , mówiła różne rzeczy które okazały się na miejscu nie prawdziwe.
Odnośnie zjazdów do Polski Pani która sama zaczęła się gubić w tym co mówi przekazała że będzie zjeżdżać co 4 tygodnie na tydzień prawda była inna , okazało się że nadgodzin w pracy nie ma soboty okazały się uzupełnieniem tygodnia więc traktowane jako normalny dzień pracy , nie poinformowali mnie o tym że ta praca jest praca sezonowa , wyjechałem 1000km i po 3 miesiacach mnie zwolnili bo skończył się sezon. Wysyłają do agencji Austriackich firma "krzak" gdzie kompletnie nie utrzymują kontaktu z pracownikiem , problem z uzyskaniem ubezpieczenia po 2 miesiacach nie mogłem pójść do lekarza bo nie miałem aktywnego.
O zwolnieniu przypadkiem dowiedziałem się od właściciela mieszkania no agencja nie raczyła mnie poinformować. Problem z wyslanieniem pasków z wypłaty, a jak w końcu dostałem to brak konkretnych danych jakby ktoś to napisał na " kolanie" ostrzegam przed nawiązaniem z nimi umowy , będę Ci wszystko mówić abyś przyjechał. Dramat
Komentarz Pana na temat tego że jest problem z kontaktem z agencją Austriacka skomentował, że :" oni problemu z nimi nie mają, pieniądze nam wysyłają " koniec tematu było. Na temat ,że chciałem uzyskać kopie ubezpieczenia od agencji Austeiackiej powiedziała nam Pani z agencji polskiej " że jesteśmy śmieszni, że chcemy kopie "