Witam, jakie warunki pracy w firmie jako Kierowca C+E (Wywrotka)? Jaka forma płatności?Na godzinę czy od kursu?Po ile godzin dziennie pracujecie, na jakie wynagrodzenie można liczyć?Warto się tam zatrudnić czy lepiej omijać?Może ktoś opisać szczegółowo?
Nawet majstrem można zostać po buraczance , bez wiedzy,zielonego pojecia o tematyce drogowo/bud ,bez doświadczenia mając dużo do powiedzenia ! dramat
Ale znaczy że tutaj tak jest że liczą się znajomości a nie kompetencje? bo ja tak to zrozumiałem. Znaczy co trzeba znać szefa aby było ok?? Kurcze dajcie znać
Czy twoim zdaniem przedsiębiorca Grupa PBI Sp. z o.o w miejscowości Sandomierz to pracodawca godny polecenia? Skomentuj na naszym forum. Napisz szczerze co wiesz o tej firmie. Twoja wypowiedź może wpłynąć na wiele karier.
Naprawdę świetne miejsce pracy, miła i sympatyczna atmosfera (wiadomo czasem zdarzają się jakieś spięcia ale na krótką metę) :) polecam
Firma dodała nową ofertę pracy na Specjalista ds. Ochrony Środowiska. Czy ktoś o tym słyszał?

Praca Grupa PBI Sp. z o.o - archiwalne oferty pracy:
- Operator Ładowarki, Garwolin - Kwiecień 2025
- Boczkowy - inwestycje drogowe, Stalowa Wola - Kwiecień 2025
- Operator równiarki, spycharki, Garwolin - Kwiecień 2025
- Operator ładowarki, Garwolin - Kwiecień 2025
- Kierowca - Operator pompy do betonu, Stalowa Wola - Kwiecień 2025
- Operator walca - Operator rozkładarki masy bitumicznej, Stalowa Wola - Kwiecień 2025
- Kierowca - Mechanik kat. C, C+E, Stalowa Wola - Kwiecień 2025
- Pracownik drogowy - bitumiczny, Stalowa Wola - Kwiecień 2025
- Koordynator branży sanitarnej, Żołynia - Kwiecień 2025
- Majster robót bitumicznych, Garwolin - Kwiecień 2025
Czy pracujesz w firmie Grupa PBI Sp. z o.o lub pracowałeś/aś? - Dodaj opinię i podziel się swoim zdaniem na temat tej firmy.