Przyjdź i powiedz:) Jak Cię stać tylko na smutne wynurzenia w necie w środku nocy. Musisz mieć przykre życie, ze nie masz czym się zając. Proponuje prace (najlepiej inna, bo jak widać ta jest dla Ciebie jednak za mało męcząca, ze masz jeszcze sile i czas na pisanie bzdur w necie, coś tu się chyba nie zgadza:)) Nie potrzebne są żadne wtyki w administracji żeby usunąć tutaj komentarz. Liczą się merytoryczne opinie, pisane przez ludzi z mózgiem, potrafiących myśleć logicznie. Przykro się czyta taka frustracje, która nie może znaleźć ujścia. Myśle, ze pomoc może zmiana otoczenia i zajęcie się np. swoim życiem. Jeśli w pracy coś Ci się nie podoba - normalna osoba przychodzi i o tym rozmawia lub z niej rezygnuje, temat jest zakończony. Ty wylewasz żale w internecie, bo nie potrafisz nawet przyjść i powiedzieć tego komuś prosto w twarz. Szkoda reakcji na Twoje żale, robię to pierwszy i ostatni raz. Zamiast tego zachęcam innych do normalnych opinii (chociaż osoby którym ta praca odpowiada po prostu nie szukają informacji na takich stronach bo… wszystko im najwyraźniej odpowiada a jeśli nie - to po prostu się o tym rozmawia w miejscu pracy). Każdy jest wolnym człowiekiem i może zmienić prace, w każdym momencie. Każdemu nie dogodzisz:) jeśli chcesz to pisz dalej te bzdety, z różnych nazw uzytkownika. Administracja już o tym wie i będzie je regularnie usuwać. Mi osobiście szkoda by było czasu na siedzenie na tej stronie i nakręcanie siebie nawzajem, co Ci to da? Nie polecam tego użytkownika :D Same bzdury w każdym komentarzu. Wszyscy się z Ciebie śmieją:))