Również nie polecam tej firmy. Sam w niej pracowałem, często i gęsto zmuszali do przeginania tacha, pierwsze trzy dni, to najlepiej 15h pracy i pierwsze 2 dni 10h jazdy najlepiej wyjeżdżone, Szef praktycznie w ogóle nie interesuje się firmą, sprzedał ponad 90% udziałów, firmę wykupiła inna firma, o urlopie można zapomnieć, nawet jak około roku wcześniej był planowany, to jak przychodziło do urlopu, to wiecznie był problem, oraz wyskakiwali z tekstami, że jak się pójdzie na chorobowe, to nie ma się po co wracać, spedytorzy, w ogóle nie potrafią zaplanować roboty, żeby wszystko się zazębiało i miało ręce i nogi, w razie jakichś awarii, takich jak wymiana opony itp, to podawali tylko nr tel do serwisu i radź sobie sam, atmosfera w ogóle nie miła, jak spedycja Cię o coś prosi, to najlepiej, żeby im pomóc, mało Ci w (usunięte przez administratora) nie wejdą, ale jak Ty potrzebujesz jakiejś pomocy, bądź przysługi, to nawet nie masz na co liczyć. Firma była dobra jakieś 3 lata temu. Robota poukładana, spedytorzy ogarnięci, a teraz, praca pod spedycją Frigosped, latanie po całej europie, non stop bałagan z paletami, wiecznie coś nie pasuje. Jak masz jechać od granicy do pracy prawie 500 km, to jak najbardziej nie polecam.
Grogor
01.12.2020 14:25
Uwaga nie polecam tej firmy kiedyś to była bardzo dobra firma robota poukładana pieniądze były na czas z niczym nie było problemu ale to było w 2015r teraz to (usunięte przez administratora) dla Polaków 1900e podstawa i diety spedytorzy nie pogadasz ba nawet sie nie dodzwonisz urlop zapomnij tacho jakie tacho masz jechać w zeszłym miesiącu wyleciało kilku kierowców co odmówili przeginania czasu pracy w biurze rządzi albanka wielka kierowiczka co to Polaków od świn wyzywa szew jak kiedyś szło z nuim pogadać tak teraz umywa ręce i odsyła do albanki albo menadżera z którym nic nie załatwisz w firmie ciągły stres wyzwiska i zmuszanie do czasu ponad godziny pracy piszę gdyż odchodzę z tej firmy pracuję do konca roku ale chciałbym was ostrzec bo nadal przez pośredniczkę panią Jadwiga Damm są zatrudnienia jak ktos lubi pracować w firmie gdzie nie ma szacunku dla kierowców gdzie nie obowiązuje czas pracy ani tacho to wasza sprawa ja osobiście odradzam
Kolega Gregora
10.01.2021 06:11
Nie wiem kim jesteś, ale musisz być totalną parówą z dwoma zbukami zamiast jaj, jeśli nie masz odwagi podpisać się swoim imieniem!
Zbigniew
20.01.2021 14:08
A ty się podpisałeś swoim imieniem? ???????????? czyli twój tekst dotyczy również ciebie. dobry jesteś... cyk,strzał w 10...
Zostaw merytoryczną opinię o Kaiser Schmoll Gmbh
Nie przegap nowości o Kaiser Schmoll Gmbh!
Kaiser Schmoll Gmbh
Kassel
Poniżej zobaczysz opinie aktualnych oraz byłych pracowników o firmie Kaiser Schmoll Gmbh. Przeczytas...