Janów Park

• Będzin
  • Wojkowice
  • Bytom

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Janów Park Sp. z o.o.

Opinie o Janów Park Katowice

Nie przegap nowości o Janów Park Sp. z o.o.!

12.06.2024 12:53

Witamy wszystkich użytkowników GoWork.pl

Cieszymy się że jesteście z nami i śledzicie realizację naszych inwestycji.

Dziękujemy za wszystkie wystawione na profilu opinie – zarówno te pozytywne, jak i za konstruktywne słowa krytyki. Liczymy również na merytoryczną dyskusję. Wierzymy, że dzięki Waszym spostrzeżeniom i uwagom wpłyniemy na lepsze funkcjonowanie naszej firmy. Każda opinia jest dla nas bardzo cenna i pozwala wyciągnąć odpowiednie wnioski, aby firma mogła się dla Was rozwijać!

Jesteśmy zdecydowani na prowadzenie otwartej, pełnej szacunku i kulturalnej dyskusji, w której przestrzegane są prawa każdego z nas. Dlatego serdecznie zapraszamy do zachowania merytorycznego poziomu dyskusji i wymiany poglądów zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa. Komentarze zawierające treści niezgodne z prawem będą usuwane przez administratora serwisu GoWork.pl, a osoby publikujące takie wpisy mogą spodziewać się konsekwencji prawnych.

Masz do nas pytania albo uwagi? Chcesz poznać aktualną ofertę apartamentów? Zachęcamy do bezpośredniego kontakt z naszym biurem sprzedaży!  [email protected]

Zapraszamy również do odwiedzenia naszej strony internetowej http://www.janowpark.pl!

Maciej

07.05.2025 08:32

Współpraca z Home Group Black to czysta przyjemność. Mieszkanie jest wspaniałe, a cała procedura zakupu przebiegła szybko i bezproblemowo

Nikos

11.04.2025 08:14

Home Group Black zasługuje na najwyższą ocenę. Mieszkanie zostało wykończone zgodnie z projektem, a wszystkie nasze sugestie zostały uwzględnione.

henry

10.02.2025 08:48

Home Group Black to deweloper, który wyróżnia się na rynku. Jakość wykonania i obsługa klienta są na najwyższym poziomie

13.01.2025 09:10

Deweloper Home Group Black to gwarancja solidności i wysokiego standardu. Polecam każdemu, kto szuka wymarzonego mieszkania
    karol

13.11.2024 10:41

Home Group Black naprawdę wie, jak tworzyć komfortowe miejsca do życia. Jak szukasz mieszkania, warto postawić na ich doświadczenie i jakość.
    Mati

13.11.2024 10:40

Home Group Black to doskonały wybór na długie lata. Jak szukasz mieszkania, ich inwestycje oferują wygodę i styl, których szukałem. Polecam
    BogdanB

17.10.2024 12:26

Czy ktoś z mieszkańców może napisać czy cos się dzieje na osiedlu? Pytam, ponieważ szukam od dłuższego czasu czegoś i co jakiś czas wchodzę na stronę dewelopera. Widzę non stop około 30 mieszkań wystawionych. Tak już od kilku miesięcy. Stąd pytanie czy może strona jest nieaktualizowana. Mieszkanie chciałem kupić z parkingiem podziemnym których tam jeszcze nie ma. (usunięte przez administratora) Co tam się dzieje tak naprawdę?
    BogdanB

13.11.2024 06:05

Niemal miesiąc minął i spółka nie odpisze [chyba nie ma o czym pisać i czym się chwalić], żaden z mieszkańców nie odpisał ale chyba już ktoś tam mieszka skoro przejeżdżając widziałem zaparkowane samochody i ślady życia na balkonach. W miejscu II etapu nic się nie dzieje, tzn dalej dziura w ziemi z niewielkimi zmianami tzn usunięto część starego fundamentu wyburzonego budynku. Na Waszej stronie dalej brak ruchu, tzn oferta mieszkań niezmienna, jakby strona była nieaktywna... gdzie nie spojrzeć tam kiszka...
    Tadek Niejadek

05.10.2024 20:18

na "osiedlu" jakby czas stanął w miejscu...dziwne, bo przecież deweloper deklaruje że za max 2 lata II etap będzie zakończony [dane z ich ogłoszeń] mieszkańcy I etapu będą czekać 2 lata na zbudowanie im podziemnych garaży i siedzą cicho zadowoleni z faktu? Ja bym kipiał z złości i poszedł z nimi na ścieżkę sadową. Tym bardziej że nie widać ruchów dewelopera, żeby rozpoczynać budową...no chyba że porządkowanie wykopu po starym budynku to "roboty w toku".
    Gosia

11.09.2024 10:39

Zdecydowałam się na mieszkanie w Janów Park i jestem zachwycona. Home Group Black zadbał o każdy szczegół – mieszkanie jest funkcjonalne, a otoczenie przyjazne dla mieszkańców.

10.08.2024 16:45

dżizussssOMG

13.08.2024 06:30

poprawka....nie mieszkania a GARAŻE PODZIEMNE muszą wybudować dla nabywców I etapu
    EWALD

22.08.2024 20:45

do tego podwyższają ceny jak dla dobrej lokalizacji w Katowicach. Drugi etap będzie budowała juz nowa spółka Janów Park II etap sp. z o.o. i jak deklarują w ogłoszeniach na różnych stronach, mają zamiar skończyć do 12.2025r Obecnie poza budynkiem przy Huta Amielia , który pnie się w górę, nic więcej nie robią na terenie...no ale są wakacje. wnioski nasuwają się same po chwili zastanowienia.

02.08.2024 06:37

Z zainteresowaniem i być może pasją będę obserwował budowę II etapu na Janów Park. Zostało 11 miesięcy do terminu deklarowanego w ogłoszeniach przedsprzedaży tego etapu. Skoro nadbudowanie 2 pięter i rewitalizację 4 juz istniejących realizowali w 3 lata to ciekaw jestem jak więcej mieszkań niż w I etapie wybudują w 11 miesięcy. A przypominam, że mieszkańcy I etapu którzy kupili garaż podziemny czekają na wypełnienie umowy deweloperskiej. Na chwilę obecną nic lub niewiele dzieje się na placu budowy.
    Ilona

22.07.2024 08:20

Klientela myśli, że zrobi na złość deweloperowi, a robi na złość osobom szukającym pracy, jak ja. Jak mam się przebić przez ten chłam do opinii pracowników! Którzy zresztą chyba nie piszą bo pewnie praca jest nieźle opłacana, tak? I stąd pewnie brak ofert?
    dżizussssOMG

23.07.2024 17:27

serio?....jak masz się dowiedzieć o pracodawcy? skoro tego nie wiesz to znaczy dla mnie że bym cie nie zatrudnił. a już podpowiadam pani inteligentnej są takie kafelki na górze forum gdzie można przefiltrować sobie pod kątem pracownika...polecam myśleć....to nie boli
    fikcyjnaREZERWACIA

16.07.2024 05:19

Półtora miesiąca od ostatniej sprzedaży mieszkania minęło(usunięte przez administratora)czyżby zbyt wysokie ceny jak za takie mieszkania w tej lokalizacji? Rynek zweryfikował ofertę. A może czekają na uruchomienie programu rządowego i wierzą że to uruchomi popyt? Mieszkanie to nie samochód który można sprzedać nazajutrz. To się kupuje na lata jeśli się nie jest flipperem. (usunięte przez administratora)

04.06.2024 19:07

a na stronie dewelopera panuje posucha...dalej maja 31 mieszkań w ofercie i dalej 9 rezerwacji na tych samych mieszkaniach są "wstawione" do tego gdy wchodzi się na stronę to wita wiadomość ze cena m2 od 7300zł gdy na otodom.pl ceny są już wyższe

03.07.2024 18:41

Jesteśmy w trakcie przygotowywania nowej strony inwestycji Janów Park na której będzie można znaleźć informację na temat aktualnej oferty Spółki a także o wszelkich udogodnieniach, jakie przygotowujemy dla mieszkańców w poszczególnych etapach realizacji. Dla przyszłych Klientów, chcących skorzystać z możliwości zakupu mieszkań ze wsparciem rządowym kredytu hipotecznego, otworzyliśmy możliwość przedłużonej rezerwacji do czasu uruchomienia programu. Pula mieszkań objętych możliwością przedłużonej rezerwacji ograniczona, warto więc zarezerwować mieszkanie już dziś z gwarancją dostępności gdy ruszy program!
    vanonim

15.07.2024 06:13

czy wiedzieli o tym nabywcy I etapu, że garaże podziemne będą w II etapie a teraz będą mieli miejsce na klepisku z dala od wejścia do budynku? Nie wiedzieli, wystarczy pojechać pod budynek i ich zapytać. Nie usłyszycie słów zadowolenia z ich ust

12.06.2024 18:33

skoro już wiadomo, że to forum jest przejęte przez dewelopera to wiadomo czego się można spodziewać. ale jest i tego plus bo można zadać wprost pytanie @janówpark proszę więc odpowiedzieć na poniższe: 1. kiedy mieszkańcy I etapu będą mieli wybudowane zakontraktowane zapisane w umowach deweloperskich garaże podziemne? 2. skoro osiedle Janów Park to inwestycja 5 etapowa to proszę o informację kiedy realnie będzie wybudowany etap II, który już próbujecie sprzedać a na stronie otodom terminy to koniec 2025, przy czym jeszcze nic nie zrobiliście jako przygotowania do budowy tego etapu? to będzie pewnie przydatna informacja dla potencjalnie zainteresowanych a jednocześnie nieświadomych sytuacji nabywców (usunięte przez administratora)

03.07.2024 18:32

Ceny mieszkań, jak zresztą na każdej inwestycji, poddawane są aktualizacji. Oferta zakupu zawiera informację dotyczącą terminu obowiązywania danej oferty. A jeśli chodzi o standard wykończenia mieszkania jest on taki sam dla wszystkich (chyba że klient korzysta z opcji indywidualnej aranżacji - jeśli w danym momencie taka opcja jest dopuszczalna). I tak, mieszkańcy rezerwujący mieszkania w przedsprzedaży mieli zupełnie inną cenę niż oferowana aktualnie. Zachęcamy tym samym do rezerwacji mieszkań w przedsprzedaży chcąc uzyskać najlepszą ofertę!
    ADHD

15.07.2024 06:08

takkkk....kupować w przedsprzedaży "gruszki na wierzbie"...II etap w sprzedaży od kilku miesięcy, jego budowa nie ruszyła a termin oddania to koniec przyszłego roku... (usunięte przez administratora)

29.11.2023 08:26

03.01.2024 11:19

@bidny 1. nie będzie przyłącza z Tauron Ciepło bo gdyby było to nie byłaby budowana kotłownia. 2. kotłownia nie jest jeszcze operacyjna i tylko deweloper wie co dalej i kiedy będzie ciepło (usunięte przez administratora) 4. @bidny. zapomnij, że wykąpiesz się w ciepłej wodzie jeszcze przez kilka dobrych miesięcy a biorąc pod uwagę fakt, że sprzedaż idzie im jak po grudzie to wątpię w kolejne etapy inwestycji więc będziemy mieszkali na gruzowisku pozostawionym po wyburzeniu drugiej części starej konstrukcji.

03.07.2024 19:06

kotłownia została uruchomiona w okresie grzewczym. Gdzie możemy się zgłosić po odbiór whiskey?
    B

20.06.2024 22:00

Byłem na miejscu, architektoniczna porażka, nijak ma się do zdjęć z wizualizacja. Nie polecam

03.07.2024 18:23

Staramy się by nasze realizacje jak najwierniej odzwierciedlały wizualizacje. Zdajemy sobie jednak sprawę, że nie trafimy we wszystkie gusta.

03.07.2024 18:27

Ideą inwestycji Janów Park jest stworzenie kompleksowego i komfortowego miejsca przyjaznego mieszkańcom. Oczywistym jest, że punktu usługowe (typu restauracje/sklepy/gabinety day spa) oraz inne miejsca pozwalające przyjemnie spędzić czas będą powstawały sukcesywnie wraz z rozwojem osiedla. O tym jakie udogodnienia będzie można znaleźć na osiedlu będzie można przeczytać na nowej stronie inwestycji.

10.06.2024 11:10

to juz 2x gdy administrator usunął post z nr księgi wieczystej, tak jakby to była jakaś tajemnica...takie coś każdy może znaleźć. ok, jeśli ktoś jest zainteresowany tymi danymi to niech napisze że chce ten nr i go tu wkleje...może admin nie zareaguje szybko i nie usunie kolejny raz.
    WojtekK

01.06.2024 07:14

Czy któryś z mieszkańców może napisać coś na temat mieszkania z ogłoszenia na otodom? (usunięte przez administratora) Parter, duży metraż który mi pasuje, ale czy tam jest jakiś ogródek gdzie można na trawie usiąść? Na zdjęciach z ogłoszenia 3-cim i 6-stym fajnie to wygląda. Pewnie do własnej aranżacji zieleń przed tarasem. Chętnie bym odwiedził ale jeszcze przebywam zagranica i przy ciekawej ofercie może bym je zarezerwował. dzięki za jakiekolwiek informacje.

24.05.2024 10:01

Cotygodniowy raport z sprzedaży mieszkań oparty o dane z strony dewelopera Ilość oferowanych mieszkań w I etapie = 31 mieszkań [stan niezmienny od grudnia 2023] Ilość mieszkań w "rezerwacji" = 9 mieszkań [stan niezmienny od ponad 2 miesięcy] WNIOSEK: Deweloper nie aktualizuje strony mieszkań, co byłoby bardzo dziwne, zważając na fakt że dwa miesiące temu zmienili status 9 mieszkań w I etapie i 10 w II etapie na "rezerwacja" Bardziej prawdopodobne jest to, że tej (usunięte przez administratora) deweloper przestrzelił się z ofertą i ma kłopoty w sprzedaży mieszkań. Bardziej wiarygodne jest to drugie, bo wystarczy pojechać na miejsce i zobaczyć na ilu balkonach realnie pojawiły się ślady bytowania mieszkańców i ile samochodów realnie stoi na tymczasowym parkingu.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Janów Park?

Kontakt - Janów Park Sp. z o.o.

Mikołowska 100 40-065 Katowice

Branża główna: Deweloperzy

16.05.2024 06:25

Mijają już ponad 2 miesiące od momentu gdy deweloper pozaznaczał na swojej stronie mieszkania które są zarezerwowane. ŻADNA rezerwacja nie jest realizowana na tak długi czas poza takimi, które są krętactwem i próbą manipulowania.lacji tego dewelopera. Ilość mieszkań od początku grudnia nie zmieniła się a nawet wzrosła o 1 mieszkanie z 30 na 31. Ilość rezerwacji niezmienna w I etapie = 9 szt na tych samych mieszkaniach od ponad 2 miesięcy. (usunięte przez administratora) Do myślenia daje również fakt, że maja na ogłoszeniach na otodom napisane ukończenie II etapu sprzedawanego w "przedsprzedaży" na koniec 2025. I etap "budowali" 3 lata. (usunięte przez administratora) Garaży podziemnych dla mieszkańców I etapy nie rozpoczęli , komórek lokatorskich również nie ma. (usunięte przez administratora)

08.05.2024 20:40

update raport z akcji fikcyjna "REZERWACJA" ilość "rezerwacji" bez zmian, a same "rezerwacje" wiszą na tych samych mieszkaniach od miesiąca ilość mieszkań oferowanych w I etapie bez zmian (usunięte przez administratora) a na dodatek maja błędy na stronie: 1. mieszkanie A.6.10 na planie o powierzchni 92m2 sprzedają jako 59m2 gdzie nawet wielkość pokoi im się nie zgadza 2. mieszkanie A4.1 nie ma planu mieszkania (usunięte przez administratora)

25.04.2024 17:22

Od grudnia 2023 gdy były wystawione 30 mieszkań na stronie dewelopera, doszło jedno mieszkanie = 31 mieszkań. W drugiej połowie marca 2024 deweloper wpadł na pomysł "akcji rezerwacji" gdzie zaznaczył 10 mieszkań w I etapie. Po miesiącu na stronie dewelopera ilość oferowanych mieszkań nie zmieniła się w odniesieniu do grudniowego stanu = 31 Zniknęła rezerwacja z mieszkania 59,1 m2 A 4.10 . Już nie ma "interesanta" na to mieszkanie. będą kolejne aktualizacje hehe

01.05.2024 20:38

Raport: Po tygodniu od ostatniej informacji ilość wystawianych mieszkań się nie zmieniła. Rezerwację „wiszą” na tych samych mieszkaniach co wcześniej. Ściemy ciąg dalszy

16.04.2024 21:09

ding ding....raport z "pola walki" minął miesiąc od czasu gdy na ich własnej stronie "odnotowałem" wpisy o REZERWACJI 10 mieszkań w I etapie i tylu samo w II etapie [który nie istnieje nawet jako przygotowana dziura w ziemi] zgadnijcie ile jest po miesiącu......TAK, dokładnie tyle samo rezerwacji na I i II etapie powiecie że te rezerwowane się sprzedały i nowe się rezerwują NIEEEEEE, ilośc mieszkań jest taka sama w I etapie [30 było, jest 31 nawet] noooo przy cenach około 7300+ [średnio 8000-8500] to przecież deweloper powinien robić przetarg dla pragnących kupić od nich nieruchomości... wnioski wyciągnijcie sami

24.04.2024 09:36

a dodam, że w ogłoszeniach piszą o terenie zamkniętym, ochronie itp...o parkingach nic nie piszą, a o tych podziemnych szczególnie. Przynajmniej w ogłoszeniu nie mijają się z rzeczywistością. Choć ogłoszenia nigdy nie stanowią oferty handlowej. (usunięte przez administratora) gruzowisko....wystarczy pojechac i zobaczyć

26.04.2024 06:31

jakoś mnie twój wpis nie zaskoczył, a biorąc pod uwagę to co się dzieje na tym "osiedlu" to nie ma potrzeby ochrony. mieszkańców jak "kot napłakał" a reszta do ochrony to gruzowisko i (usunięte przez administratora) przy cenach 9 tyś + za m2, braku parkingów i komórek lokatorskich i takiej lokalizacji, oni będą sprzedawali mieszkania 2 lata jeśli będą mieli szczęście to oznacza że kasy na wystartowanie II etapu, który już próbują sprzedawać nie będzie.

24.04.2024 09:55

Alan z Katowic

24.04.2024 10:09

adaptowany stary budynek za cenę 9000zł/m2 i więcej w stanie deweloperskim surowym takiego mieszkania w tym miejscu, bez parkingów....nie dotknął bym kijem z odległości

15.04.2024 22:00

17.04.2024 23:55

Pisząc nietransparentne chodzi o to że przy niektórych zapisach nie da się jednoznacznie stwierdzić stanu faktycznego bo zapisane jest w tak ogólny sposób aby to jednak chroniło interesy dewelopera.

29.03.2024 06:46

03.04.2024 16:48

Już budują konstrukcję nad kotłownią więc chyba coś tam będzie (usunięte przez administratora) Na Janów Park mają teren dla 5 etapów i może im się uda zrealizować prospekt choć ja osobiście w to nie wierzę. Narazie mają terminowe opóźnienia na maxa…

09.04.2024 19:27

aktualizacja sytuacji na Janów Park !!! Osoby prywatne sprzedają już 5 mieszkań. 2 na parterze, 3 na 3 pietrze. cud...miód i malina....lokalizacja prestiżową z gniazdkami na balkonach bez dogodnego dojazdu do budynku [ciasna i dziurawa droga], widok na gruzowisko i niewystarczająca ilość miejsc do parkowania nawet dla 1 samochodu dla każdego mieszkania. No ja zwyczajnie nie mam pojęcia dlaczego oni sprzedają mieszkania i dlaczego deweloper nie potrafi się odgonić od chętnych gdy ceny są o około 20% niższe od konkurencji w Mysłowicach (usunięte przez administratora)
    niemieszkaniec

31.03.2024 22:03

Witam, czy wie ktoś jak wygląda kwestia zgłaszania usterek przy odbiorze mieszkania u tego dewelopera? robi problemy czy naprawia co powinien?
    niemieszkaniec

01.04.2024 23:21

możesz coś więcej napisać? przyjął usterki ale nie wysłał nikogo do naprawy? tak było w Twoim przypadku czy w każdych przypadkach?

17.03.2024 10:07

22 miejsca parkingowe (w tym jedno dla niepełnosprawnych) są przygotowane na teraz przy 55 mieszkaniach (wliczając ściemę marketingową 10 rezerwacji mieszkań z strony dewelopera). Licząc realnie 45 mieszkań sprzedane czyli tylko połowa będzie mogła zaparkować samochody a reszta „poszła won” i radźcie sobie sami… Ciekaw jestem jak to będzie jeśli za naziemne miejsce postojowe kupujący zapłacił a za podziemne nie to w zasadzie ci z podziemnych muszą (usunięte przez administratora) z terenu bo dlaczego mają za darmo parkować ….kolejna ściema dewelopera

19.03.2024 22:24

pewnie tak będzie ale ci, którzy mają zapisane w umowach miejsca parkingowe naziemne będą do nich mieli prawa, a są to miejsca zapisane w/g nr więc reszta przypadnie szybszym z tych którzy się dogadają z tymi (usunięte przez administratora) lub samowolnie (usunięte przez administratora) miejsce roszcząc sobie samowolne prawo do parkowania samochodu. To nie zmienia faktu, że deweloper znów wystawił ludzi do wiatru. Aaaaaaaa, zapomniałem napisać że skoro te mieszkania w/g "Pani Kasi" chwalącej lokale są takie cudowne to jak to się dzieje że na min. otodom osoba prywatna wystawia swoje mieszkanie z ogródkiem na parterze na sprzedaż? Albo postanowiła odzyskać pieniądze i może coś zarobić na sprzedaży albo zwyczajnie ma dość tego miejsca i tego wszystkiego co się tam dzieje. Nie zapominajmy, że Deweloper do połowy maja miał opóźnienie budowy z np powodu kotłowni.

13.03.2024 08:41

13.03.2024 21:22

ooooo, poza ściema o rezerwacjach i wzroście popytu na mieszkania zajęli się za "poprawianie wizerunku" na forum. Gdyby mieszkania były takie super to: 1. rozeszły się jak "świeże bułeczki" a od końca listopada nie sprzedali żadnego nowego mieszkania 2. cena za m3 mieszkania nie wynosiłaby od 7300 m2 tylko tak jak realnie w Mysłowicach od dobrego dewelopera po 9500 i więcej za m2 3. w budynku mieszkałoby już ponad 40 nabywców [rodzin/singli] gdyż nie byłoby 7 miesięcy opóźnień z inwestycją....a i na "parkingach" byłoby już pełno od zaparkowanych samochodów 4. Deweloper zasuwałby z pracami budowlanymi nad II etapem inwestycji, który ma się zakończyć w 2025r (usunięte przez administratora)

08.02.2024 21:56

27.02.2024 17:23

żaden akt notarialny nie ratuje gdy chodzi o części wspólne inwestycji. na wizualizacjach mogą sobie robić co chcą, podczas procesu sprzedaży również mogą naobiecywać "złote góry" ale nie ma nikt nic do gadania gdy przychodzi do czegoś co jest poza umowa kupna. dlatego a droga to taki temat, parkingi i komórki lokatorskie jeśli nie są zapisane w umowie to również temat nie podlegający weryfikacji przez indywidualnego mieszkańca do momentu gdy Oni będą zarządzali tym budynkiem i okolicą, nie będzie żadnej kontroli po stronie mieszkańców w sprawach np sprzątania czy utrzymania otoczenia budynku...i to jest ten tragizm wy na Kostuchnie sobie poradziliście i coś czuję, że i na Janów Park mieszkańcy się postawią deweloperowi. bo jakoś nie wierzę, że im się odmieni...(usunięte przez administratora)

06.02.2024 20:01

20.02.2024 14:04

Cuda jakieś się dzieją na Janów Park !!! do niedawna deweloper oferował 28 mieszkań a teraz już 30 na ich stronie widnieje...cud rozmnożenia tzn dzielą mieszkania większe na mniejsze albo.....albo Klienci im rezygnują z mieszkań. Tego jeszcze nie widziałem aby w dobie niedoboru podaży mieszkań przy takiej cenie [tj od 7300zł/m2] inwestycji w stanie deweloperskim nie można było sprzedać 1/3 mieszkań gotowych do odbioru. brawoooooo JP....brawooooo [ironicznie]

07.01.2024 11:21

22.01.2024 12:30

Ooooo i powiedział ten, który dopełnił odbioru mieszkania i odebrał klucze gdy nie działa ogrzewanie...ha ha haaaa śmiech na sali. Ty przemyśl co napisałeś. Miałem z góry zapłacić za niedokończone mieszkanie? Czy ciebie pogieło? Takiemu deweloperowi, który już w wrześniu miał 3 miesiące opóźnienia i był na etapie dziury w ziemi gdzie miała powstać kotłownia która do dzisiaj nie jest operacyjna bo ty nie masz ciepła? Masakra gdy sie czyta takich ekspertów btw. Mieszkanie kupiłem z rynku wtórnego i żyję z partnerką w nim od 2 miesięcy po zrobieniu kompleksowego remontu w ciepełku, którego tobie brakuje.

31.01.2024 09:16

odpowiedz mi kolego z czego takie zadowolenie? Że kotłownia będzie do końca tygodnia działała? WOW To raczej oczywiste że musi działać i to nie jakiś bonus do mieszkania. łatwo cię zadowolić... A inny temat tzn miejsca parkingowe i garaże podziemne jak się mają? Z tego co widzę ilość przygotowanych miejsc parkingowych jest niewystarczająca licząc po 1 auto na mieszkanie. Nie mówię tu o wszystkich mieszkaniach w etapie I których jest niemal 80 + kilka miejsc przewidzianych dla gości mieszkańców "osiedla Janów Park". Aktualnie w księgach wieczystych, jeśli się nie pomyliłem w liczeniu, dokonano wpisów na 46 mieszkań. Gdzie te 46 samochodów ma się pomieścić? A ekipy budowlane wykańczające mieszkania gdzie przyjeżdżają często w kilka samochodów + ekipa budowlana dewelopera zamierzającego stawiać II etap gdzie w ogłoszeniach jest data oddania do połowy 2025 czasem do końca 2025. Od strony zachodniej szacuję około 15 samochodów a od wschodniej jakieś klepisko na kolejne może 15-20 samochodów, przygotowane koło składowiska gruzu/materiałów/sprzętu budowlanego. Reszta będzie na wąskiej dojazdowej uliczce stawiała. (usunięte przez administratora)

23.01.2024 19:26

25.01.2024 16:50

(usunięte przez administratora)a sprzedaż im nie idzie więc (usunięte przez administratora)przestają działać bo na dzisiaj dalej maja 28 mieszkań w Etapie I wolnych. Jak tak dalej pójdzie to w ogłoszeniach na sprzedaż mieszkań "widmo" w etapie II będą podmieniać datę planowanego ukończenia tego etapu inwestycji na 2027 albo pózniej skoro wisi im 28 mieszkań to łatwo policzyć: 28 x 300 tyś [średnia cena 28 mieszkań] = 8,4 mln zł umoczone w niesprzedanych nieruchomościach więc nie maja kasy na rozpoczęcie etapu II, a żaden bank nie da im kredytu na nową inwestycję gdy zobaczy, że już gotowe na "piko bello" mieszkania nie znajdują nabywców. Chyba że parabank da pożyczkę p a t o deweloperowi

26.01.2024 17:59

widzę pozytyw w tym co napisałeś Mieszkaniec. Deweloper nie radzi sobie z wybudowaniem czegoś od zera a to można czytać również pozytywnie. Skoro deweloper nie budował w Kostuchna i Janów Park fundamentów to nawet dobrze. Skoro adaptował już wybudowane budynki to również oceniam na plus inwestycji. Zapytasz dlaczego? Wyobrażasz sobie jak wiele mógłby jeszcze spaprać gdyby w/w elementy były ich dziełem? Im mniej rzeczy robi ten deweloper tym mniej może (usunięte przez administratora)
    Alicja

08.10.2023 19:05

Szanowny Panie Deweloperze kiedy odbędzie przekazanie lokali/mieszkań. Termin w byl do 30 września. A tutaj cisza i dalej nic. Jak tam niżej ktoś napisał kotłownia powstaje. To ja będę miała zimno w lokalu to super.

10.10.2023 05:59

@Alicja. TAK, kotłownia jest w budowie a jej "planowany" termin oddania to koniec listopada...planowany to nie rzeczywisty, jak przynosi nam życie i doświadczenie z tym deweloperem. wpłaciliśmy pieniądze i teraz deweloper będzie nam tuż przed metą robił łaskę z przekazaniem własności, pozwoleniem budynku na użytkowanie czy ogrzewaniem i ciepłą woda w kranie
    Kamil

24.11.2023 16:16

Czy na Janów park mieszkania już są oddawane? (usunięte przez administratora)
    Piękna

11.09.2023 22:19

Witam Serdecznie patrząc na ofertę otodom to widnieje w opisie, że mieszkania są dostępne od 30 września. Prosiłabym o informację. Zastawiam się czy kupić mieszkanie
    Kamila

16.10.2023 18:26

A Pani kupiła tam mieszkanie? Orientuje się Pani w ogóle jak tam "to coś" wygląda? (usunięte przez administratora)

09.11.2023 19:25

zapytam wprost mieszkanie super? a masz ciepło z ogrzewania podłogowego?...a no nie, jako możesz mieć skoro nie ma kotłowni wykupiłeś podziemny garaż? jeśli tak to jak ci się w nim parkuje?... aaaa sorry, nie masz gdzie parkować bo podziemne garaże nie istnieją a masz może komórkę lokatorską w podziemnym garażu wykupioną i trzymasz tam "szpargały"? a, sorry nie masz komórki lokatorskiej jeszcze bo ona nie istnieje. a budynek jest oddany przez Nadzór Budowlany i Straż Pożarną? nooo chyba nie więc jeśli remontujesz to robisz to na własną odpowiedzialności i ryzyko a może już jesteś właścicielem mieszkania tzn przekazano notarialnie własność lokalu? człowieku, litości proszę....opóźnienie dewelopera sięga ponad 4 miesięcy a "Winter is coming" :-(
    Walni

11.06.2023 11:14

Dzień Dobry Patrząc na budowę już jest fragment elewacji położony i pytanie do dewelopera czy do końca miesiąca będę wydawane mieszkania.

16.10.2023 21:49

na Janowie podziemnych garaży nie widać ....ledwo co się kotłownia buduje....ciekawe czy przed zimą będzie ciepło....wątpię
    Piotr

17.10.2023 00:25

Pytanie do dewelopera. Kiedy będzie gotowa kotłownia
    Runa

15.10.2023 23:55

Ciekawe kiedy będą oddane apartamenty do użytkowania. Bardzo prosiłabym o odpowiedź na zadane pytanie
    AdamW.

18.08.2023 20:13

podpisałem umowę z deweloperem ponad 2 lata temu (usunięte przez administratora) Zrobiłem pierwszy odbiór techniczny mieszkania z udziałem firmy pomagającej osobom jak ja nie znającym się na technicznych zagadnieniach budowlanych. Wynik - ściany proste i gładkie, podłoga wylana na ogrzewanie podłogowe równa i wszędzie w poziomie. Nie obyło się bez kilku wpisów w protokół do poprawy ale drobiazgów. Drugi odbiór prousterkowy umówiony. Oczywiście pełna zgoda co do nazywania zwykłych mieszkań apartamentami, tutaj niech się cała branża deweloperska puknie w główki i nazywa rzeczy po imieniu. Jak na razie z mojej strony pozytywnie, czekam na dopuszczenie budynku do użytku i rozpoczynam remont. to chyba tyle...dziękuję
    klient

21.06.2023 00:25

Pytanie do dewelopera czy termin 30 czerwca pierwsze terminy odbioru lokali odbędą się. Zgodnie z ofertą sprzedaży lokali mieszkalnych na stronie internetowej otodom jest 30.06.2023. Bardzo proszę o odpowiedź. Budynek od strony szkoły piękny, ale od od drogi głównej ten gruz pokazuje, że inwestycja długo nie będzie dostępna.

Zostaw merytoryczną opinię o Janów Park Sp. z o.o.