Aw Work Polska

• Sławice
  • Górki
  • Folwark

3. Opinie o pracodawcach Opole
  5. Opinie o Aw Work Polska Sp. z o.o.

Opinie o Aw Work Polska Opole

Nie przegap nowości o Aw Work Polska Sp. z o.o.!

02.12.2025 12:02

🔵 AW WORK POLSKA – łączymy pracowników z pracodawcami! 🔵
Szukasz pracy od zaraz? A może potrzebujesz rzetelnych pracowników do swojego sklepu, magazynu lub zakładu produkcyjnego?
👉 Rekrutacje stałe i tymczasowe
👉 Delegowanie pracowników w całej Polsce
👉 Szybkie procesy, sprawdzone kadry, pełne wsparcie
W AW WORK POLSKA stawiamy na profesjonalizm, skuteczność i indywidualne podejście.
Dla kandydatów – stabilne zatrudnienie i jasne zasady.
Dla firm – elastyczne rozwiązania i pracownicy gotowi do działania.

📩 Skontaktuj się z nami i znajdź idealne rozwiązanie już dziś!
AW WORK POLSKA – Twój partner w pracy i biznesie.
Justyna

16.11.2025 17:50

Dzięki agencji AW WORK szybko zaczęłam pracę przy wykładaniu towaru w Biedronce i jestem bardzo zadowolona. Super kontakt, wszystko jasno wyjaśnione, żadnych problemów z grafikami czy formalnościami. Ekipa jest pomocna i naprawdę można na nich liczyć. Świetna współpraca!
Krzyżanowska Magdalena

22.10.2025 10:32

Praca stabilna, normalnie płatna w terminie. Wszystko zależy od nastawienia człowieka i co sobą reprezentuje. Każdy chciałby być tylko kierownikiem ale niestety na wszystko potrzeba czasu. Ja nie narzekam bo nie mam powodu - pieniądze się zgadzają więc po co szukać problemów których nie ma.
Michał Polkowski

06.04.2022 09:36

Skorzystanie z ich ofert pracy było strzałem w dziesiatke. Dzieki nim mam super robote, a dlugo jej szukałem

Pinkpop

23.09.2026 06:53

Dzień dobry, chciałabym podzielić się swoją opinią na temat współpracy z tą agencją oraz koordynatorami. Koordynatorka (usunięte przez administratora)nie potrafi komunikować się z ludźmi i jako koordynator nie jest w stanie praktycznie niczego załatwić. Kiedy poinformowałam ją, że jadę na urlop, który został wcześniej uzgodniony z kierownikiem sklepu, w odpowiedzi usłyszałam: „Na umowie zlecenia nie ma pani prawa do urlopu”. Kiedy pojawiają się jakiekolwiek pytania dotyczące pracy, na odpowiedź od koordynatorki trzeba czekać nawet dwa dni. Wiadomości są czytane, ale pozostają bez odpowiedzi — moim zdaniem jest to co najmniej nieprofesjonalne i po prostu nieeleganckie. Dodatkowo otrzymałam od koordynatorki wiadomość: „Sadeczek dziecięcy podszukać?”, mimo że od samego początku jasno powiedziałam, że taka praca mi nie odpowiada. Przez cały okres współpracy z różnymi agencjami i koordynatorami nie spotkałam się jeszcze z taką sytuacją. Niestety, ze względu na sposób komunikacji i podejście koordynatorki, jest to dla mnie najgorsze miejsce pracy, z jakim miałam do czynienia.

xxx

05.07.2026 11:21

вже не вперше працюю від цієї агенції, але завжди, коли зверталась по допомогу до координатора отримувала хамство або "нічого не знаємо вирішуйте самі", фактично агенція ні на що не має впливу і абсолютно ніяк не допомагає з питаннями, контактами і іншим, я залишилась абсолютно не задоволена, піти працювати від цієї агенції це те саме, що піти на пряму, лиш за меншу ставку, тому що ти сам все вирішуєш, шукаєш, а за тебе гроші отримують :)

Angelika

03.12.2025 11:08

Nie spodziewałam się tak szybkiego i profesjonalnego wsparcia. Dzięki agencji mam pracę idealną dla mnie. Gorąco polecam!

02.12.2025 11:41

AW WORK POLSKA to nowoczesna agencja pracy specjalizująca się w rekrutacjach stałych i tymczasowych oraz delegowaniu pracowników na terenie całej Polski. Dostarczamy sprawdzone kadry do sklepów spożywczych, magazynów z towarami oraz zakładów produkcyjnych, skutecznie odpowiadając na potrzeby dynamicznie zmieniającego się rynku. Wspieramy firmy, które oczekują szybkich i rzetelnych rozwiązań personalnych, zapewniając pracowników gotowych do podjęcia obowiązków od zaraz.
Jednocześnie pomagamy kandydatom znaleźć stabilne i uczciwe zatrudnienie w renomowanych miejscach pracy, oferując przejrzyste warunki współpracy i realne możliwości rozwoju. Każdy proces rekrutacyjny prowadzimy z pełnym zaangażowaniem, dbając o dopasowanie kompetencji do oczekiwań pracodawcy.
Naszym priorytetem jest budowanie trwałych relacji opartych na zaufaniu, profesjonalizmie i skuteczności działań. AW WORK POLSKA wyróżnia elastyczność, szybka reakcja i indywidualne podejście zarówno do firm, jak i do kandydatów.

Dzięki doświadczeniu oraz znajomości branż operacyjnych potrafimy precyzyjnie identyfikować potrzeby i dostarczać konkretne rozwiązania kadrowe. Wybierając naszą agencję, zyskujesz partnera, który zapewnia nie tylko pracowników, ale także kompleksowe wsparcie w organizacji pracy.
Jesteśmy tu po to, aby usprawnić proces rekrutacji i pomóc w budowaniu stabilnych zespołów.
AW WORK POLSKA – Twoje zaufane wsparcie w zatrudnieniu i rozwoju zawodowym.
Patryk

02.12.2025 11:27

Chciałbym serdecznie podziękować agencji pracy AW WORK za pomoc w znalezieniu dla mnie idealnej pracy. Dzięki ich profesjonalizmowi i zaangażowaniu udało mi się znaleźć pracę, która spełnia moje oczekiwania i pozwala mi rozwijać się zawodowo. Polecam agencję każdemu szukającemu pracy, ponieważ z ich pomocą można szybko i skutecznie znaleźć najlepsze oferty zgodne z oczekiwaniami. Dziękuję jeszcze raz za wsparcie i polecam ich usługi wszystkim potrzebującym pomocy w znalezieniu pracy.
Patrycja KS

21.11.2025 12:30

Ta firma robi robotę! Gdy potrzebowaliśmy pracowników do sklepu, wszystko ogarnęli szybciej, niż zdążyliśmy zaparzyć kawę. Pracownicy, których dostaliśmy, byli ogarnięci, sympatyczni i od razu wiedzieli, co mają robić — zero tłumaczenia po sto razy. Kontakt z firmą? Mega łatwy. Piszesz, dzwonisz — i sprawa załatwiona. Widać, że im zależy, bo reagują szybko i zawsze starają się dopasować ludzi pod nasze potrzeby. Krótko mówiąc: polecam! Solidna ekipa, z którą współpraca to zero stresu i same plusy.
Kierownik sklepu

21.11.2025 11:26

Miałem przyjemność współpracować z firmą i mogę z pełnym przekonaniem polecić jej usługi. Firma wyróżnia się profesjonalnym podejściem, rzetelnością oraz wysoką jakością realizacji powierzonych zadań. Kontakt z zespołem był szybki i rzeczowy, a wszystkie ustalenia zostały wykonane terminowo i zgodnie z oczekiwaniami. Zaangażowanie pracowników, ich kompetencje oraz indywidualne podejście do klienta sprawiły, że współpraca przebiegała sprawnie i bezproblemowo. Zdecydowanie jest to firma godna zaufania, którą polecam każdemu, kto szuka solidnego i uczciwego partnera biznesowego.
Robert z Glovo W-aw

17.11.2025 15:25

Chciałbym bardzo pochwalić moją koordynatorkę, Viktorię. To niezwykle ciepła, pomocna i zaangażowana osoba, na którą zawsze można liczyć. Zawsze reaguje szybko, wspiera w każdej sytuacji i tworzy świetną atmosferę w pracy. Jestem naprawdę wdzięczny, że mogę z nią współpracować — Viktoria to koordynatorka z ogromnym sercem.
Max

17.11.2025 09:43

Pracuję przez agencję jako sprzedawca i jestem naprawdę zadowolony. Od początku wszystko było jasno wyjaśnione, a formalności załatwione szybko i bez problemów. Grafik jest elastyczny, wynagrodzenie zawsze na czas, a kontakt z koordynatorem bardzo dobry — zawsze można liczyć na pomoc i konkretne informacje. Sama praca na stanowisku sprzedawcy przebiega w porządku, atmosfera w zespole jest pozytywna.
Aleksandra

13.11.2025 17:18

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z agencją AW Work. Wszystko przebiegło szybko i bezproblemowo – od pierwszego kontaktu aż po rozpoczęcie pracy. Pracownicy są profesjonalni, pomocni i zawsze można na nich liczyć. Otrzymałam pracę zgodną z moimi oczekiwaniami, a wszystkie warunki zostały jasno przedstawione. Świetny kontakt, miła obsługa i pełne wsparcie na każdym etapie – naprawdę rzadko spotyka się tak rzetelną agencję! Z czystym sumieniem polecam AW Work każdemu, kto szuka sprawdzonego pośrednika pracy. 👍
Marlena Zadrożna

12.11.2025 13:13

Nie jest to lekka praca, bo handel zawsze wymaga zaangażowania, ale w tej firmie naprawdę da się pracować z przyjemnością. Fajna atmosfera, ludzie pomocni, kierownicy raczej w porządku – da się normalnie pogadać. Grafik elastyczny, więc można dograć zmiany pod siebie. Zarobki dobre jak na branżę, a co najważniejsze – wypłaty zawsze na czas. Ogólnie polecam, jeśli ktoś szuka stabilnej roboty w handlu bez nerwówki.
#Kasjer

Oferty pracy - Aw Work Polska Sp. z o.o.

Pracownik w sklepie spożywczym (k/m/d)

Wrocław

5000 - 6000 PLN / m

Praca w markecie spożywczym w Szczecinie

Szczecin

5000 - 6000 PLN / m

Praca w markecie spożywczym w dzielnicy Śródmieście

Szczecin

5000 - 6000 PLN / m

Wykładacz towarów w markecie spożywczym k/m/n

Wrocław

Pracownik marketu k/m/n

Gdańsk

Sprzedawca k/m/d

Gdynia

Andrzej

12.11.2025 12:41

Jestem zadowolony z pracy w tej firmie. Najbardziej cenię elastyczny grafik – można się dogadać, co bardzo pomaga przy prywatnych sprawach. Atmosfera jest na luzie, bez niepotrzebnego stresu, ludzie raczej normalni i pomocni. Warunki pracy w porządku, sprzęt i wszystko, co potrzebne, jest zapewnione. Wynagrodzenie też na dobrym poziomie i zawsze terminowo.
Martin

07.11.2025 09:32

Chciałbym serdecznie podziękować firmie AW WORK POLSKA za możliwość rozpoczęcia nowego etapu w mojej karierze. Proces rekrutacyjny był przejrzysty, profesjonalny i prowadzony w bardzo przyjaznej atmosferze. Już od pierwszych dni czuję, że trafiłem w miejsce, gdzie liczy się rozwój, współpraca i wzajemny szacunek. Dziękuję całemu zespołowi za ciepłe przyjęcie i wsparcie!
#KierowcaKatB
Olek

29.10.2025 11:01

Z każdym kolejnym miesiącem współpracy z zespołem AW WORK POLSKA utwierdzam się w przekonaniu, że trafiłem w naprawdę wyjątkowe miejsce. 👉 Wspierająca atmosfera, otwarta komunikacja i realne możliwości rozwoju sprawiają, że codzienna praca daje satysfakcję. 💪 Firma dba o swoich pracowników – zarówno pod względem wynagrodzenia, jak i terminowości wypłat (co dziś wcale nie jest oczywistością). Jestem dumny, że mogę być częścią zespołu, który łączy profesjonalizm z wzajemnym szacunkiem i motywacją do działania.
#KierownikSprzedazy
Marika

27.10.2025 15:44

Jestem bardzo zadowolona z współpracy z agencją pracy AW WORK POLSKA. Wynagrodzenie zawsze wypłacane jest terminowo, a kontakt z koordynatorem przebiega bez zarzutu – zawsze pomocny, uprzejmy i dostępny w razie potrzeby. W pełni polecam tę agencję wszystkim, którzy cenią sobie rzetelność i profesjonalne podejście do pracownika.
Mariusz Wiśnik

23.10.2025 15:41

Naprawdę fajna robota – dużo się dzieje, super atmosfera i ludzie, z którymi aż chce się działać 💪 Mega się cieszę, że tu trafiłem. Polecam AW Worka i pozdrawiam ciepło
MarLena

23.10.2025 14:27

Praca w AW WORK to świetna okazja do rozwoju zawodowego w inspirującym i wspierającym zespole. Firma stawia na innowacje, dba o atmosferę pracy i oferuje możliwości rozwoju, dzięki czemu czuję się zmotywowana do realizowania ambitnych celów. Polecam Marlena Krzyżanowska
Sebastian

22.10.2025 16:06

Prace zacząlem od czerwca tego roku w Gorzowie wszystko ok. Pan Tomek - koordynator rejonu zawsze pomocny. Nie mam uwag co do agencji i wyplaty która zawsze jest na czas. Od listopada prace zaczyna moja siostra na ul. Makowej wstydu nie będzie. Polecam i pozdrawiam .
Nataliia

22.10.2025 09:12

Jestem zadowolona z pracy, wypłata zawsze na czas. Koordynator zawsze jest ze mną w kontakcie, ja problemów nie mam.
Andrzej Jaworski

03.10.2025 12:28

Pracuje od pnad roku w tej firmie, wszystko w jak najlepszym porządku - wypłaty zawsze w terminie do 20 dnia każdego miesiąca, zaliczka u mnie jest na każdą prośbe - ja nie narzekam. Nie mogę nic złego powiedzieć. Pracowałem wcześniej w innej agencji jako magazynier i mam porównanie co do firm. Dziękuję Panu Wojciechowi i pozdrawiam cały zespół AW WORK

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Aw Work Polska?

17.04.2025 11:31

Malecka

17.04.2025 11:33

No niby nie taka fikcyjna, ale oferty pracy są na FB i portarach typu olx. Tylko jest słabo z tym, że nie wypłacają wynagrodzebia w pełnym etapie godzin.
Niepolecam

17.04.2025 11:21

Nie polecam pracy przez agencje Aw Work Polska są nie rzetelni i(usunięte przez administratora)na wyplatach trzymac sie z daleka od tej firmy

Kontakt - Aw Work Polska Sp. z o.o.

UL. 1 MAJA 30A 45-355 Opole

Branża główna: Praca tymczasowa

FacebookIconYoutubeIcon
Aby ostatni raz

15.04.2025 15:06

Pracowałem przez agencję pracy w 2015 roku, pracowałem przez tą agecyje krótko z tym. Iż pamiętam w rzeczywistości agencja (usunięte przez administratora)niektóre osoby odnośnie właśnie stawek i wynagrodzenia
La

14.01.2025 13:12

Spoznienia z wyplatami to klasyka . Pilnujcie ilosi godzin bo (usunięte przez administratora)przy rozliczeniach.
Olena

08.01.2024 16:54

Працювала на цю агенцію пів року, не було проблем з виплатами. Працювала в Вроцлаві де керівники були дуже милі люди. Рекомендую,????

23.08.2023 12:52

Użytkownik

24.08.2023 21:20

Сьогодні, 24.08.2023 року зі мною вийшла на зв'язок працівниця агенції, ввічливо вибачилася,та кошти,які були недоплачені,я отримала..Дякую за те,що AW Work визнає свої помилки,а також вміє їх виправляти..
Міла

03.04.2023 09:24

Доброго дня! Працювала від вашої агенції все було добре,але склалася така ситуація що мене звільнили. І я зараз в пошуку праці в обьявах є вакансії від вашої агенції. Я дзвоню мені кажуть що треба на 1 квітня людина на магазин,я кажу добре я вийду. Ця розмова була 30 березня, я приїжджаю 1 числа,а мені говорять що вже людину прислали ще вчора. Потім я подзвонила до агенції мені дівчина відповіла що підшукає мені на іншу адресу, думаю добре. Вчора вона мені пише що є праця за такою то адресою, я кажу що мені підходить. Потім з'ясовується,що треба вияснити чи звільнили мене, а я вже з 8 березня не працювала. Так мені ніхто не написав чи звільнили мене чи ні, чи виходити до праці!!!!!!!! Я чекаю на працю я на щось розраховую, і таке відношення, такі працівники не повинні працювати!!!!!!!
Sylwia Markowska

11.05.2022 10:53

Zdecydowanie polecam, bo mają super podejście do pracowników. Bardzo dużo ofert pracy i każdy znajdzie coś dla siebie.
Marcin Krzywicki

06.04.2022 09:34

Bardzo mili ludzie. Warto z nimi współpracować, bo podchodzą profesjonalnie do każdego.

28.03.2022 11:43

Dzięki nim mam pracę. Warto im zaufać!
Miłosz Łukasiewicz

07.03.2022 10:10

Naprawdę dobre podejście do klienta i jego potrzeb. Załatwiają wszystko za Ciebie i dzięki nim mam prace o której marzyłem!
Bartosz Miszka

28.02.2022 14:50

Agencja, która bardzo mnie zaskoczyła, bo mają duży wybór prawdziwych ofert pracy. Wszystko terminowo i profesjonalnie

22.02.2022 10:38

Dziękuje za znalezienie mi pracy. Bardzo rzetelni i dobrzy ludzie!

Zostaw merytoryczną opinię o Aw Work Polska Sp. z o.o.