Aw Work Polska

• Sławice
  • Górki
  • Folwark

3. Opinie o pracodawcach Opole
  5. Opinie o Aw Work Polska Sp. z o.o.

Opinie o Aw Work Polska Opole

Nie przegap nowości o Aw Work Polska Sp. z o.o.!

02.12.2025 12:02

🔵 AW WORK POLSKA – łączymy pracowników z pracodawcami! 🔵
    Szukasz pracy od zaraz? A może potrzebujesz rzetelnych pracowników do swojego sklepu, magazynu lub zakładu produkcyjnego?
    👉 Rekrutacje stałe i tymczasowe
    👉 Delegowanie pracowników w całej Polsce
    👉 Szybkie procesy, sprawdzone kadry, pełne wsparcie
    W AW WORK POLSKA stawiamy na profesjonalizm, skuteczność i indywidualne podejście.
    Dla kandydatów – stabilne zatrudnienie i jasne zasady.
    Dla firm – elastyczne rozwiązania i pracownicy gotowi do działania.

📩 Skontaktuj się z nami i znajdź idealne rozwiązanie już dziś!
    AW WORK POLSKA – Twój partner w pracy i biznesie.
    Justyna

16.11.2025 17:50

Dzięki agencji AW WORK szybko zaczęłam pracę przy wykładaniu towaru w Biedronce i jestem bardzo zadowolona. Super kontakt, wszystko jasno wyjaśnione, żadnych problemów z grafikami czy formalnościami. Ekipa jest pomocna i naprawdę można na nich liczyć. Świetna współpraca!
    Krzyżanowska Magdalena

22.10.2025 10:32

Praca stabilna, normalnie płatna w terminie. Wszystko zależy od nastawienia człowieka i co sobą reprezentuje. Każdy chciałby być tylko kierownikiem ale niestety na wszystko potrzeba czasu. Ja nie narzekam bo nie mam powodu - pieniądze się zgadzają więc po co szukać problemów których nie ma.
    Michał Polkowski

06.04.2022 09:36

Skorzystanie z ich ofert pracy było strzałem w dziesiatke. Dzieki nim mam super robote, a dlugo jej szukałem

Angelika

03.12.2025 11:08

Nie spodziewałam się tak szybkiego i profesjonalnego wsparcia. Dzięki agencji mam pracę idealną dla mnie. Gorąco polecam!

02.12.2025 11:41

AW WORK POLSKA to nowoczesna agencja pracy specjalizująca się w rekrutacjach stałych i tymczasowych oraz delegowaniu pracowników na terenie całej Polski. Dostarczamy sprawdzone kadry do sklepów spożywczych, magazynów z towarami oraz zakładów produkcyjnych, skutecznie odpowiadając na potrzeby dynamicznie zmieniającego się rynku. Wspieramy firmy, które oczekują szybkich i rzetelnych rozwiązań personalnych, zapewniając pracowników gotowych do podjęcia obowiązków od zaraz.
    Jednocześnie pomagamy kandydatom znaleźć stabilne i uczciwe zatrudnienie w renomowanych miejscach pracy, oferując przejrzyste warunki współpracy i realne możliwości rozwoju. Każdy proces rekrutacyjny prowadzimy z pełnym zaangażowaniem, dbając o dopasowanie kompetencji do oczekiwań pracodawcy.
    Naszym priorytetem jest budowanie trwałych relacji opartych na zaufaniu, profesjonalizmie i skuteczności działań. AW WORK POLSKA wyróżnia elastyczność, szybka reakcja i indywidualne podejście zarówno do firm, jak i do kandydatów.

Dzięki doświadczeniu oraz znajomości branż operacyjnych potrafimy precyzyjnie identyfikować potrzeby i dostarczać konkretne rozwiązania kadrowe. Wybierając naszą agencję, zyskujesz partnera, który zapewnia nie tylko pracowników, ale także kompleksowe wsparcie w organizacji pracy.
    Jesteśmy tu po to, aby usprawnić proces rekrutacji i pomóc w budowaniu stabilnych zespołów.
    AW WORK POLSKA – Twoje zaufane wsparcie w zatrudnieniu i rozwoju zawodowym.

Patryk

02.12.2025 11:27

Chciałbym serdecznie podziękować agencji pracy AW WORK za pomoc w znalezieniu dla mnie idealnej pracy. Dzięki ich profesjonalizmowi i zaangażowaniu udało mi się znaleźć pracę, która spełnia moje oczekiwania i pozwala mi rozwijać się zawodowo. Polecam agencję każdemu szukającemu pracy, ponieważ z ich pomocą można szybko i skutecznie znaleźć najlepsze oferty zgodne z oczekiwaniami. Dziękuję jeszcze raz za wsparcie i polecam ich usługi wszystkim potrzebującym pomocy w znalezieniu pracy.

Patrycja KS

21.11.2025 12:30

Ta firma robi robotę! Gdy potrzebowaliśmy pracowników do sklepu, wszystko ogarnęli szybciej, niż zdążyliśmy zaparzyć kawę. Pracownicy, których dostaliśmy, byli ogarnięci, sympatyczni i od razu wiedzieli, co mają robić — zero tłumaczenia po sto razy. Kontakt z firmą? Mega łatwy. Piszesz, dzwonisz — i sprawa załatwiona. Widać, że im zależy, bo reagują szybko i zawsze starają się dopasować ludzi pod nasze potrzeby. Krótko mówiąc: polecam! Solidna ekipa, z którą współpraca to zero stresu i same plusy.
    Kierownik sklepu

21.11.2025 11:26

Miałem przyjemność współpracować z firmą i mogę z pełnym przekonaniem polecić jej usługi. Firma wyróżnia się profesjonalnym podejściem, rzetelnością oraz wysoką jakością realizacji powierzonych zadań. Kontakt z zespołem był szybki i rzeczowy, a wszystkie ustalenia zostały wykonane terminowo i zgodnie z oczekiwaniami. Zaangażowanie pracowników, ich kompetencje oraz indywidualne podejście do klienta sprawiły, że współpraca przebiegała sprawnie i bezproblemowo. Zdecydowanie jest to firma godna zaufania, którą polecam każdemu, kto szuka solidnego i uczciwego partnera biznesowego.
    Robert z Glovo W-aw

17.11.2025 15:25

Chciałbym bardzo pochwalić moją koordynatorkę, Viktorię. To niezwykle ciepła, pomocna i zaangażowana osoba, na którą zawsze można liczyć. Zawsze reaguje szybko, wspiera w każdej sytuacji i tworzy świetną atmosferę w pracy. Jestem naprawdę wdzięczny, że mogę z nią współpracować — Viktoria to koordynatorka z ogromnym sercem.
    Max

17.11.2025 09:43

Pracuję przez agencję jako sprzedawca i jestem naprawdę zadowolony. Od początku wszystko było jasno wyjaśnione, a formalności załatwione szybko i bez problemów. Grafik jest elastyczny, wynagrodzenie zawsze na czas, a kontakt z koordynatorem bardzo dobry — zawsze można liczyć na pomoc i konkretne informacje. Sama praca na stanowisku sprzedawcy przebiega w porządku, atmosfera w zespole jest pozytywna.
    Aleksandra

13.11.2025 17:18

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z agencją AW Work. Wszystko przebiegło szybko i bezproblemowo – od pierwszego kontaktu aż po rozpoczęcie pracy. Pracownicy są profesjonalni, pomocni i zawsze można na nich liczyć. Otrzymałam pracę zgodną z moimi oczekiwaniami, a wszystkie warunki zostały jasno przedstawione. Świetny kontakt, miła obsługa i pełne wsparcie na każdym etapie – naprawdę rzadko spotyka się tak rzetelną agencję! Z czystym sumieniem polecam AW Work każdemu, kto szuka sprawdzonego pośrednika pracy. 👍
    Marlena Zadrożna

12.11.2025 13:13

Nie jest to lekka praca, bo handel zawsze wymaga zaangażowania, ale w tej firmie naprawdę da się pracować z przyjemnością. Fajna atmosfera, ludzie pomocni, kierownicy raczej w porządku – da się normalnie pogadać. Grafik elastyczny, więc można dograć zmiany pod siebie. Zarobki dobre jak na branżę, a co najważniejsze – wypłaty zawsze na czas. Ogólnie polecam, jeśli ktoś szuka stabilnej roboty w handlu bez nerwówki.
    Andrzej

12.11.2025 12:41

Jestem zadowolony z pracy w tej firmie. Najbardziej cenię elastyczny grafik – można się dogadać, co bardzo pomaga przy prywatnych sprawach. Atmosfera jest na luzie, bez niepotrzebnego stresu, ludzie raczej normalni i pomocni. Warunki pracy w porządku, sprzęt i wszystko, co potrzebne, jest zapewnione. Wynagrodzenie też na dobrym poziomie i zawsze terminowo.
    Martin

07.11.2025 09:32

Chciałbym serdecznie podziękować firmie AW WORK POLSKA za możliwość rozpoczęcia nowego etapu w mojej karierze. Proces rekrutacyjny był przejrzysty, profesjonalny i prowadzony w bardzo przyjaznej atmosferze. Już od pierwszych dni czuję, że trafiłem w miejsce, gdzie liczy się rozwój, współpraca i wzajemny szacunek. Dziękuję całemu zespołowi za ciepłe przyjęcie i wsparcie!
    #KierowcaKatB
    Olek

29.10.2025 11:01

Z każdym kolejnym miesiącem współpracy z zespołem AW WORK POLSKA utwierdzam się w przekonaniu, że trafiłem w naprawdę wyjątkowe miejsce. 👉 Wspierająca atmosfera, otwarta komunikacja i realne możliwości rozwoju sprawiają, że codzienna praca daje satysfakcję. 💪 Firma dba o swoich pracowników – zarówno pod względem wynagrodzenia, jak i terminowości wypłat (co dziś wcale nie jest oczywistością). Jestem dumny, że mogę być częścią zespołu, który łączy profesjonalizm z wzajemnym szacunkiem i motywacją do działania.
    #KierownikSprzedazy
    Marika

27.10.2025 15:44

Jestem bardzo zadowolona z współpracy z agencją pracy AW WORK POLSKA. Wynagrodzenie zawsze wypłacane jest terminowo, a kontakt z koordynatorem przebiega bez zarzutu – zawsze pomocny, uprzejmy i dostępny w razie potrzeby. W pełni polecam tę agencję wszystkim, którzy cenią sobie rzetelność i profesjonalne podejście do pracownika.
    Mariusz Wiśnik

23.10.2025 15:41

Naprawdę fajna robota – dużo się dzieje, super atmosfera i ludzie, z którymi aż chce się działać 💪 Mega się cieszę, że tu trafiłem. Polecam AW Worka i pozdrawiam ciepło
    MarLena

23.10.2025 14:27

Praca w AW WORK to świetna okazja do rozwoju zawodowego w inspirującym i wspierającym zespole. Firma stawia na innowacje, dba o atmosferę pracy i oferuje możliwości rozwoju, dzięki czemu czuję się zmotywowana do realizowania ambitnych celów. Polecam Marlena Krzyżanowska
    Sebastian

22.10.2025 16:06

Prace zacząlem od czerwca tego roku w Gorzowie wszystko ok. Pan Tomek - koordynator rejonu zawsze pomocny. Nie mam uwag co do agencji i wyplaty która zawsze jest na czas. Od listopada prace zaczyna moja siostra na ul. Makowej wstydu nie będzie. Polecam i pozdrawiam .
    Nataliia

22.10.2025 09:12

Jestem zadowolona z pracy, wypłata zawsze na czas. Koordynator zawsze jest ze mną w kontakcie, ja problemów nie mam.
    Andrzej Jaworski

03.10.2025 12:28

Pracuje od pnad roku w tej firmie, wszystko w jak najlepszym porządku - wypłaty zawsze w terminie do 20 dnia każdego miesiąca, zaliczka u mnie jest na każdą prośbe - ja nie narzekam. Nie mogę nic złego powiedzieć. Pracowałem wcześniej w innej agencji jako magazynier i mam porównanie co do firm. Dziękuję Panu Wojciechowi i pozdrawiam cały zespół AW WORK

17.04.2025 11:31

Malecka

17.04.2025 11:33

No niby nie taka fikcyjna, ale oferty pracy są na FB i portarach typu olx. Tylko jest słabo z tym, że nie wypłacają wynagrodzebia w pełnym etapie godzin.
    Niepolecam

17.04.2025 11:21

Nie polecam pracy przez agencje Aw Work Polska są nie rzetelni i(usunięte przez administratora)na wyplatach trzymac sie z daleka od tej firmy

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Aw Work Polska?

Kontakt - Aw Work Polska Sp. z o.o.

UL. 1 MAJA 30A 45-355 Opole

Branża główna: Praca tymczasowa

FacebookIconYoutubeIcon
    Aby ostatni raz

15.04.2025 15:06

Pracowałem przez agencję pracy w 2015 roku, pracowałem przez tą agecyje krótko z tym. Iż pamiętam w rzeczywistości agencja (usunięte przez administratora)niektóre osoby odnośnie właśnie stawek i wynagrodzenia
    La

14.01.2025 13:12

Spoznienia z wyplatami to klasyka . Pilnujcie ilosi godzin bo (usunięte przez administratora)przy rozliczeniach.
    Olena

08.01.2024 16:54

Працювала на цю агенцію пів року, не було проблем з виплатами. Працювала в Вроцлаві де керівники були дуже милі люди. Рекомендую,????

23.08.2023 12:52

Użytkownik

24.08.2023 21:20

Сьогодні, 24.08.2023 року зі мною вийшла на зв'язок працівниця агенції, ввічливо вибачилася,та кошти,які були недоплачені,я отримала..Дякую за те,що AW Work визнає свої помилки,а також вміє їх виправляти..
    Міла

03.04.2023 09:24

Доброго дня! Працювала від вашої агенції все було добре,але склалася така ситуація що мене звільнили. І я зараз в пошуку праці в обьявах є вакансії від вашої агенції. Я дзвоню мені кажуть що треба на 1 квітня людина на магазин,я кажу добре я вийду. Ця розмова була 30 березня, я приїжджаю 1 числа,а мені говорять що вже людину прислали ще вчора. Потім я подзвонила до агенції мені дівчина відповіла що підшукає мені на іншу адресу, думаю добре. Вчора вона мені пише що є праця за такою то адресою, я кажу що мені підходить. Потім з'ясовується,що треба вияснити чи звільнили мене, а я вже з 8 березня не працювала. Так мені ніхто не написав чи звільнили мене чи ні, чи виходити до праці!!!!!!!! Я чекаю на працю я на щось розраховую, і таке відношення, такі працівники не повинні працювати!!!!!!!
    Sylwia Markowska

11.05.2022 10:53

Zdecydowanie polecam, bo mają super podejście do pracowników. Bardzo dużo ofert pracy i każdy znajdzie coś dla siebie.
    Marcin Krzywicki

06.04.2022 09:34

Bardzo mili ludzie. Warto z nimi współpracować, bo podchodzą profesjonalnie do każdego.

28.03.2022 11:43

Dzięki nim mam pracę. Warto im zaufać!
    Miłosz Łukasiewicz

07.03.2022 10:10

Naprawdę dobre podejście do klienta i jego potrzeb. Załatwiają wszystko za Ciebie i dzięki nim mam prace o której marzyłem!
    Bartosz Miszka

28.02.2022 14:50

Agencja, która bardzo mnie zaskoczyła, bo mają duży wybór prawdziwych ofert pracy. Wszystko terminowo i profesjonalnie

22.02.2022 10:38

Dziękuje za znalezienie mi pracy. Bardzo rzetelni i dobrzy ludzie!

Zostaw merytoryczną opinię o Aw Work Polska Sp. z o.o.

Oferty pracy - Aw Work Polska Sp. z o.o.

Praca w markecie spożywczym w Gdyni

Gdynia

Praca w markecie spożywczym w Gdańsku - Chwarzno

Gdańsk

5000 - 6000 PLN / m

Praca w markecie spożywczym w dzielnicy Prawobrzeże

Szczecin

Praca w markecie spożywczym

Nysa

Wykładanie towarów w markecie spożywczym w Bystrzycy Kłodzkiej

Bystrzyca Kłodzka

5000 - 6000 PLN / m

Wykładanie towarów w markecie spożywczym w Okmianach

Okmiany