oj możliwe. ale o jakie dziwne rzeczy chodzi ze urzędy mają się za nimi uganiać?
11.08.2026 08:50
podbijam pytanie😀fajnie jakby taka opinia była podparta argumentami, bo inaczej ludzie sami różne teorie dorobia lub wyciągną błędne wnioski
Auctor
23.03.2026 14:27
Asystent AI
Firma szukała kierownika robót sanitarnych na umowę o pracę. Wymagane było wykształcenie wyższe, uprawnienia i minimum 2 lata doświadczenia. Obiecywano stabilne warunki, rozwój zawodowy oraz szkolenia i potrzebne narzędzia pracy.
Jak wyglądała rzeczywistość na tym stanowisku? Czy obietnice rozwoju i atrakcyjnego wynagrodzenia przekładały się na faktyczną pracę? Jak było z atmosferą i organizacją budów?
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
Jadźka
10.05.2024 13:16
Witam serdecznie. widziałam ofertę z zeszłego roku dla pracownika administracyjno-biurowego, w której było napisane, że przy umowie zleceniu można byłoby zarobić do około 7 000 zł. czy to założenie jest wciąż aktualne? albo wystąpiły podwyżki? spełniam wymogi i byłabym zainteresowana zatrudnieniem
@pracodawca
14.05.2024 12:04
Szanowna Pani
To były widełki a nie gwarantowana kwota. 4500 do 7000 zł. Obecnie nie rekrutujemy. Jednak proszę o podesłanie swego cv na [email protected]
Zaznaczamy także otwarcie iż umowa zlecenie tyczy się wyłącznie studentów. Zawiązujemy współprace głównie B2B z osobami bardziej doświadczonymi z obopólnymi korzyściami. Dziekujemy
Co możecie powiedzieć o pracy w firmie Etm Polska Sp. z o.o.? Jakie macie spostrzeżenia?
22.03.2024 14:24
Współpraca z Panem Leszkiem jest bardzo ciężka. Ta osoba jest nieszczera, niesłowna, wybuchowa i mówiąca nieprawdę na temat swoich byłych pracowników i na swój. Daje umowę przedwstępną którą ciężko nazwać jakąkolwiek umową. Nie dotrzymuje słowa, pracuje się u niego całymi dniami i ciężko nazwać to jakąkolwiek pracą, zero rozwoju osobistego i jakichkolwiek perspektyw, nie wspominając o wynagrodzeniu. Jeżeli ktokolwiek się odważy na współpracę z tą osobą, polecam dokumentować każdą korespondencję z nim, ewidencję godzin itp. bo po jakimś czasie może się to przydać. Wykorzystuje dane osobowe byłych pracowników i obiecuje, że tworzy super team z którym będzie podbijał świat :) Prosi również swoich pracowników o ile takich posiada o wystawianie pozytywnych ocen i usuwanie negatywnych. Nie polecam!
@Leszek
22.03.2024 16:27
Drogi @Anonimie,
Widzimy i rozumiemy opublikowaną opinię dotyczącą współpracy z ETM Polska. Jako firma, stawiamy na transparentność, uczciwość i wzajemny szacunek, dlatego każdy głos jest dla nas ważny. Jednakże, ważne jest, aby podkreślić, że opisane przez Ciebie, kimkolwiek jesteś, doświadczenia nie odzwierciedlają standardów i wartości, które promujemy.
Pragnę również poinformować, że opisana sytuacja wydaje się odnosić do indywidualnego przypadku, w zasadzie dwóch w ostatnim czasie, który jest obecnie przedmiotem działań prawnych. ETM Polska podjęła kroki sądowe i prawne wobec osob, która, naszym zdaniem, nie działała zgodnie z zasadami uczciwości i transparentności, które są dla nas kluczowe. (usunięte przez administratora) nigdy nie będzie przez nas akceptowne! Tego typu działania są dla nas zawsze ostatecznością, ale niezbędne, aby chronić interesy naszej firmy i jej pracowników a także naszą pozytywną opinię wśród partnerów, klientów i otaczającego nas społeczeństwa.
Nasze zaangażowanie w rozwój, szacunek i uczciwą pracę pozostaje niezmienne. Jesteśmy zobowiązani do budowania zespołu, który dzieli nasze wartości i jesteśmy dumni z tego, co wspólnie osiągnęliśmy przez ostatnie blisko 12 lat. ;)
Zachęcamy do bezpośredniego kontaktu, jeśli chcesz omówić sprawę bardziej szczegółowo. Nasze drzwi są zawsze otwarte dla konstruktywnego dialogu i osób które nie boją się konfrontacji czy konsekwencji swoich działań. My się ich nie boimy. Łatwo jest napisać wiadomość jako @anonim trochę trudniej realnie podpisując się z imienia i nazwiska, bo przecież takie szkalowanie, niezgodne z prawdą, może nieść za sobą pewne konsekwencje ! No tak…
Pozdrawiam Z szacunkiem, którego może niektórym brakuje, i nie mają odwagi pisać otwarcie !
Wspaniałości w dalszej drodze ku lepszej przyszłości z nastawieniem na świadomy samorozwój.
Wlasciciel Leszek Mikulski ;)
Ps. Osoby ambitne, nie bojące się wyzwań zapraszamy do współpracy do czynnej rekrutacji, niech się same przekonają jak jest w naszych relacjach i warunkach rozwoju czy współpracy ;)
22.03.2024 15:38
Kamil
Przebieg rekrutacji
Oferta przedstawiona rzeczowo na pracuj.pl. Wszelkie potrzebne szczegóły. Umowa b2b lub zlecenie, zasady oczekiwania wskazane jak należy. Jedyny mankamenty, nie pasujący mnie osobiście to początek współpracy dość wymagający, dużo do nauki a i dyspozycyjność czasu spora, przynajmniej na początku. Biuro fajne, nowoczesne, atmosfera na rekrutacji swobodna i z szacunkiem. Nie podjąłem współpracy jedynie ze względu na czas dojazdu do miejsca pracy i te h. Jednak rozumiem potrzeby firmy. Polecam ogólnie. Czytałem tutaj opinie i szczerze powiedziawszy są mało prawdopodobne, te negatywne. Przemawia wiele pozytywnych.
Pytania
1. Dyspozycyjność, dostępność 8-18 no i czasem weekendy
2. Doświadczenie wokół programów zarządzania, znajomość crm itd
Jako pracownik firmy od wielu miesięcy bardzo sobie chwale współpracę. Szacunek do pracowników oraz duży profesjonalizm w kontaktach z klientami .Bardzo polecam.
16.10.2023 10:20
Czy jest możliwość pracy w Etm Polska Sp. z o.o. na część etatu?
@pracodawca
16.10.2023 16:58
Tak, w zależności od stanowiska. Jeśli jest Pan /Pani zainteresowana współpracą proszę napisać pełne zapytanie wraz z przesłaniem swojego CV na [email protected]
Dziękuję
Leszek
25.01.2024 11:57
Raczej nie, pracy jest sporo i są nadgodziny
07.07.2023 10:05
Jaki dress code obowiązuje w Etm Polska Sp. z o.o.?
@etmpolska
07.07.2023 10:42
Casual, swobodny ...no ale nie dresy :) Nie narzucamy sztywnych ram. Uważamy, że wygoda i samopoczucie pracowników są bardzo ważne.
@etmpolska @Alina
06.07.2023 19:38
Jako była współpracownica firm prowadzonych przez Leszka i Pawła, mogę śmiało powiedzieć, że to miejsca pełne profesjonalizmu i szacunku do pracowników. Moje 5-letnie doświadczenie z nimi było niezmiernie pozytywne. Szczerze polecam.
@Zbyszek, @Etmpolska
06.07.2023 19:34
Bardzo cenię sobie współpracę z firmą ETM Polska. Jest to zespół profesjonalistów, którzy zawsze dążą do zapewnienia najwyższej jakości usług. Właściciele, Leszek Mikulski i Paweł Michalak, są niezwykle zaangażowani i podejmują wszystkie decyzje z dbałością o dobro pracowników i klientów. Wypłaty są zawsze na czas, a warunki umów są jasne i transparentne. Firma przetrwała jeden z najtrudniejszych okresów pandemii, co jest dowodem na jej stabilność i potencjał do dalszego rozwoju. Szczerze polecam ETM Polska jako miejsce pracy i partnera biznesowego. Twierdzenia tej Pani są bezpodstawne i szkodzące !
Maj
19.04.2022 12:40
Nie polecam jakiejkolwiek współpracy z właścicielem Leszkiem Mikulskim ani jego wspólnikiem Pawłem Michalakiem. Po pierwsze nie wypłacają wynagrodzenia na czas. Wypłacają jedynie to co jest pozornie na umowie, a umowy to śmiech na sali. Albo musicie założyć firmę na siebie lub umowa na 1/4 , 1/2 a reszta wypłacana jest "pod stołem". Po drugie jak kończy się z nimi współpracę nie wypłacają pieniędzy za pracę za zaległe miesiące, a blokują i urywają jakikokwiek kontakt. Gdzie zawsze trzeba zakładać za swoich pieniędzy na różne wydatki ETM Polska czy Verdant Polska. Wydatki te są
co prawda wypłacane ale w odstępach miesięcznych. Nie dajcie się namówić na pożyczkę dla nich. Do tej pory nie mogę odzyskać pieniędzy pożyczonych na ratowanie obu spółek tych Panów. Szczerze nie polecam pracy i kontaktu z tymi Panami. Oczywiście pod tym postem będą się tłumaczyć i usprawiedliwiać. Ale nie wierzcie im a nie jestem pierwszą osobą (usunięte przez administratora) przez tych Panów.
Leszek Mikulski
06.07.2023 19:30
Dziękujemy za przekazanie swojej opinii. Jest nam niezmiernie przykro, że taka perspektywa została przedstawiona publicznie. Pragniemy jednak podkreślić, że ETM Polska nie miała zaszczytu zatrudniać Pani „ Maj” tj Pani Pauli Ś. Jak widać nie potrafi nawet się przedstawić. Nie możemy zatem potwierdzić ani zaprzeczyć twierdzeniom zawartym w tej opinii, jak również nie będziemy publicznie komentować tych zarzutów.
Jesteśmy firmą, która powstała przed pandemią i pomimo wielu trudności, utrzymaliśmy się i rozwijamy. Z dumą możemy powiedzieć, że proces zatrudniania pracowników rozpoczęliśmy dopiero w marcu 2023 r., co sugeruje, że nasza stabilność i rozwój są prawdziwe a tezy ww nieprawdziwe.
Zachęcamy wszystkich do zapoznania się z pozostałymi opiniami na temat naszej firmy, które są dostępne w Google. Znajdą tam Państwo przeważająco pozytywne komentarze o naszej działalności, z wyjątkiem jednego negatywnego wpisu od ww. Pani Pauli Ś. Co jest, jak przypuszczamy, dość zastanawiające.
Zgłosiliśmy już ten incydent jako nieprawdziwą informację i odpowiednie organy zajmują się sprawą, choć sądy w Polsce pracują dość wolno, jednak jesteśmy cierpliwi.
W międzyczasie, zapewniamy naszych klientów, partnerów i pracowników, że nadal dostarczamy najwyższej jakości usługi i prowadzimy naszą działalność z najwyższym standardem etycznym i profesjonalizmu.
Dziękujemy za zrozumienie.
Zostaw merytoryczną opinię o Etm Polska Sp. z o.o.