4.2/5

• Podstolice

3. Opinie o pracodawcach Świątniki Górne
  5. Opinie o Kotarbau

Opinie o Kotarbau Świątniki Górne

Nie przegap nowości o Kotarbau!

Słoneczko

04.04.2024 14:01

Przebywałam w biurze przed rozpoczęciem urlopu macierzyńskiego i muszę przyznać, że był to czas pełen pozytywnych doświadczeń. Atmosfera pracy była naprawdę świetna, zwłaszcza w tak młodym i dynamicznym zespole. Doceniam także otwartość i współpracę, która panowała między współpracownikami. Po okresie macierzyńskim z radością wrócę do tej pracy, ponieważ mam pewność, że będzie to kontynuacja inspirującej i przyjaznej atmosfery. Bardzo polecam to miejsce wszystkim, którzy szukają pracy w przyjaznym otoczeniu, gdzie docenia się zaangażowanie i zdolności współpracy
    Andrzej

03.04.2024 08:33

ogólne wrażenia mam dobre, zobaczyłem jak wygląda praca, ludzie wyglądają na zadowolonych, warunki też są okej, zaczynam w przyszłym tygodniu
    Ola

29.03.2024 09:05

Jestem zaskoczona opiniami. Pracowałam w tej firmie w ubiegłym roku na wakacje i na prawdę było spoko. Atmosfera była miła, praca też fajna, nawet dla dziewczyny.

Justitia

13.03.2026 14:24

Asystent AI

Cześć, czy ktoś pracował wcześniej jako Specjalista ds. Marketplace Allegro i może napisać, jak wyglądała praca i zarobki? Liczyło się min. 2 lata doświadczenia oraz praktyczna znajomość e-commerce, a oferowano system hybrydowy i elastyczne godziny. Była też prywatna opieka medyczna. Jak ocenialiście możliwości awansu i zakres obowiązków na tym stanowisku?
    #SpecjalistaDsMarketingu

Arek

06.03.2026 17:38

jakie paczki się pakuje na stanowisku pakowacza? Czy są ciężkie?

Nela

07.03.2026 22:07

A bardzo wysokie normy macie, że faktycznie trzeba mocno cisnąć, żeby się wyrobić z pakowaniem czy znośnie pod tym kątem?

27.02.2026 21:34

06.03.2026 19:54

W okolicy trudno lepiej zarobić a może kiedy nawet premię wrocą
    Piotruś

23.02.2026 22:04

Cześć Mam pytanie jutro idę na rozmowę kwalifikacyjną ale jeśli chodzi i płacą widełki ?
    Liliana

24.02.2026 09:07

To daj znać po rozmowie, jaką stawkę godzinową lub miesięczną brutto/netto zaproponowali Ci na magazyniera i na jakiej umowie, bo w aktualnych opiniach sporo jest o ciężkich warunkach, a mało o konkretnych kwotach🙄

09.02.2026 17:49

Nela

18.02.2026 17:08

Ale to są skomplikowane zadania czy dość proste nawet dla kogoś bez wcześniejszego wdrożenia? W sumie jeśli to powtarzalne czynności, to raczej nie wymagają wielkich przygotowań.
    JT

10.02.2026 11:09

Również nie polecam pracy w tej firmie. Pracowałam ponad rok czasu i odradzam... Pierwsza umowa na 3 - miesiące, kolejna na rok, tyle że znów jest to zlecenie bo umowy o pracę nie chcą dawać... Praca nie należy do łatwych, dużo dźwigania jak na kobietę. Towar walający się po ziemi, palety stojące na środku alejek, które znacząco utrudniają dostęp do wzięcia towaru z górnych regałów. (usunięte przez administratora) Premii na święta również w tamtym roku nie było a normę i szybkość pracy oczywiście podnieśli 😊. Straszne braki kadrowe, częste przerzucanie ludzi ze zbierania na pakowanie. Człowiek przychodząc do pracy informował, że studiuje ale zbiegiem czasu chyba o tym zapomniano, ponieważ "czasem" robili problem o wzięcie wolnego...
    Żelek

05.11.2025 14:45

Widziałem ogłoszenie o pracę ale nie było nic o zarobkach. Jakie są widełki finansowe na stanowisko magazyniera z doświadczeniem?
    Mika.

07.06.2024 17:13

Pracowałam w Kotarbau ponad 2lata, zrezygnowałam tylko i wyłącznie z przyczyn zdrowotnych , gdyby nie to pewnie pracowała bym nadal. Na temat szefostwa nie mogę powiedzieć złego słowa, atmosfera w pracy też zazwyczaj była ok. Jeśli potrzebowałam wolny dzień , nigdy nie było z tym problemu . Wypłaty zawsze były na czas.

18.04.2024 14:42

Pracuje od kilku dni i jestem zadowolona
    Osoba

11.04.2024 12:48

Czy firma ma parę lokalizacji? Ponieważ na ogłoszeniach widnieją dwie miejscowości i w jednej z nich jest praca na dwie zmiany, a w drugiej na jedną.

11.04.2024 12:52

Dzień dobry! Tak, nasza firma rozciąga się na kilka lokalizacji. Wszelkie informacje są zgodne z ofertami pracy. W razie dodatkowych pytań zachęcamy do kontaktu ;)

Kontakt - Kotarbau

Karpacka 1 32-040 Świątniki Górne

Branża główna: E-commerce i sprzedaż online

10.04.2024 02:04

Zastanawiam sie nad podjęciem pracy, ale martwi mnie to zarządzanie. czy faktycznie koordynatorzy są tacy źli? jaki jest kierownik magazynu? jakie jest szefostwo? czy faktycznie tak słabo z doświadczeniem zarządzających? czy można liczyć na ich wsparcie?
    pracuś

10.04.2024 08:19

kierownik sympatyczny ma normalne podejście a z szefostwem jest mało styczności Na pakowni od kilku dni nie ma wrednego brygadzisty podobno się zwolnił więc da się żyć co do pozostałych to chyba okey

09.04.2024 11:06

Czy pracuje tam dużo kobiet? Czy w ogóle ta praca jest dla nich? I co tam się robi przy pakowaniu? Chciałabym się dowiedzieć tych rzeczy wcześniej bo mam w planach tam zacząć pracę.

09.04.2024 11:14

Witaj! Zdecydowanie pracuje u nas bardzo dużo kobiet, które świetnie sobie radzą ze wszystkimi zadaniami. Nasz zespół odpowiednio wprowadzi Cię w zakres obowiązków, który jest prosty i intuicyjny (układamy przedmioty w kartonach, zabezpieczamy je wypełnieniem i zaklejamy opakowanie) Zachęcamy do spróbowania swoich sił ;)

21.03.2024 11:27

Wydaje mi się, że problemem jest to, że firma w ogóle nie ma kierownika magazynu. Obecnie osoba, która jest na tym stanowisku nie ma doświadczenia. To widać i niestety dla nas pracowników jest to problem.

16.03.2024 16:49

18.03.2024 00:05

A można coś więcej o przełożonych? W kim jest tutaj problem? Czy w firmie jest dwóch szefów czy jeden?
    Małysz

18.03.2024 17:24

Przypuszczam że chodzi dokładnie o jednego z koordynatorów. Momentami na zbyt dużo sobie pozwala, a jego słowa już nie jednego pracownika uraziły, a głównie kobiety. Nie ma szacunku do jakiegokolwiek pracownika. I nic z tym nie można zrobić
    Pudzian

17.03.2024 09:48

Nadmiar pracy w sezonie, którym zostaje się zasypanym jest przytłaczający, magazynierów traktuje się jak roboty, które mają wyrobić normę. Wiecznie lecą chamskie odżywki, od Pana tfu wiedzącego koordynatora brygadzisty. Ogłoszenie o pracę na portalu, wisi cały czas, co oznacza że nikt nie jest w stanie zatrzymać się na dłużej, więc samo to o czymś świadczy i daje do myślenia. Druga sprawa jeżeli pracodawca jest dobry, to na GoWork nie ma żadnych opinii !!!!!!
    Kwiatuszek

16.03.2024 14:50

Duzo ludzi w tym ja latami pracuja w tej firmie wiec chyba nie jest tak zle jak się normalnie podchodzi do (usunięte przez administratora) to jest ok i nikt cudow nie wymaga czasami przyjdzie ktos i mysli ze nie nic nie bedzie musial robic i jest zdziwiony ze go nie chca zostawic a potem pisze komentarze w internecie bo teraz wszystkie zale sie pisze w internecie takim ludziom proponuje zamiast zwiedzac firmy i smarowac w internecie bo was nie chca zastanowic sie czy to nie z wami jest jakis problem

06.03.2024 17:48

11.03.2024 06:06

płacone jest normalnie za przepracowany czas. Zgadzam się że każde miejsce ma teraz monitoring więc co w tym dziwnego
    Werka

11.03.2024 18:15

W magazynach które prowadzą sprzedaż wysyłkową powinien być monitoring żeby w razie potrzeby można było sprawdzić czy wysłano poprawną ilość towaru albo czy poszło to co klient zamówił
    Karola

11.03.2024 17:18

Byłam ostatnio na rozmowie kwalifikacyjnej. Rekruter mily, odpowiadał na moje pytania. Nie było problemu z tym że pracę będę mogła zacząć dopiero za 1,5 miesiąca. Może nie oferują cudów ale jak dla kogoś kto szuka stabilnego zatrudnienia albo pracy blisko domu będzie ok

08.03.2024 09:34

Pracuję w tej firmie nie cały rok ale nie narzekam, chcę zmienić pracę, ale to, nie przez pracodawce tylko po prostu chce zmienić na inną. Płacą jak wszędzie robota też nie wymagająca z umową problemu nie miałem

12.01.2024 11:22

Pojawiła się oferta pracy na Magazynier w firmie Kotarbau Sp. z o.o.. Warto aplikować?
    Przemo

05.03.2024 22:08

Zarobki słabe,wymagania bardzo duże,strasznie duży przemiał ludzi,ciągle pojawia się ktoś nowy,i ktoś odchodzi,Szefowa przychodzi pakować paczki i obserwuje jak kto pracuje,praca na zmiany po 8,5 h,nie wiedzieć dlaczego jest to 30 min więcej

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Kotarbau?

Zostaw merytoryczną opinię o Kotarbau