Niki08.12.2025 22:09
Na początku współpraca z tym biurem wyglądała poprawnie podpisanie umowy i pobranie prowizji odbyło się sprawnie. Problem pojawił się dopiero wtedy, gdy sami mieliśmy trudności i potrzebowaliśmy wsparcia, a przecież właśnie po to korzysta się z pośrednictwa i płaci prowizję żeby ktoś pomógł i pośredniczył. Tymczasem zamiast pomocy napotkaliśmy przeciąganie spraw, sprzeczne i błędne informacje oraz lekceważące traktowanie ze strony biura. Dyrektor wprost stwierdził, że jest „zmęczony” naszą sprawą, zbywał nasze pytania i wyraźnie traktował nas protekcjonalnie, sprawiając wrażenie, że nasze problemy są nieistotne. Pojawiały się również sugestie kar finansowych, których nie przewiduje umowa. Pomimo pobrania prowizji w wysokości 2 500 zł nie otrzymaliśmy żadnego realnego wsparcia ani profesjonalnej obsługi. Jedynie właściciel mieszkania zachował się profesjonalnie i normalnie, pokazując, że możliwe jest ludzkie podejście do klienta. Dodatkowo biuro i dyrektor wykazują brak rzetelności, zbywające podejście, protekcjonalność i niechęć do rozwiązywania problemów, co może zniechęcać innych do korzystania z ich usług. Na podstawie naszego doświadczenia trudno zaufać takiemu podejściu, a sposób traktowania klientów wskazuje na poważne braki w profesjonalizmie i kompetencjach kierownictwa.