Stanowczo nie polecam, rozmowa o pracę ( Menager ds. wypożyczalni aut ) super, warunki super, rozmawiało się super, dogadaliśmy się na rozpoczęcie pracy na początek następnego miesiąca. Kiedy nadszedł umówiony termin na kilka dni wcześniej skontaktowałem się z właścicielem firmy w celu dogadania 1 dnia pracy, podpisania umowy, skierowania na badania itd. I wtedy na 3 dni przed umówionym terminem dowiedziałem się że zamiast umowy o pracę to może byśmy zrobili umowę zlecenie, zamiast USTALONEGO auta służbowego to może bym jeździł do pracy pociągiem, i że po miesiącu ocenimy czy to auto będzie potrzebne na tym stanowisku ( mimo iż było w ogłoszeniu , potwierdziliśmy to na rozmowie ) a najlepiej to gdybym przyszedł na kilka dni na próbę i zobaczymy czy się nadaje. Na rozmowie wspominałem o tym że w dotychczasowej firmie kończy mi się umowa, i na podstawie ustalonych warunków zgłosiłem że danej umowy nie przedłużę, a na 3 dni przez rozpoczęciem pracy firma wycofała się ze wszystkich dogadanych warunków zatrudnienia. Polecam omijać szerokim łukiem, przed zatrudnieniem rozmawialiśmy kilka razy i wielokrotnie dopytywałem i upewniałem się co do naszych ustaleń, mimo wszystko warunki nie zostały dostrzegane i zostałem na lodzie.