Przepracowałem w tej firmie kilka lat. Wiele widziałem, jeszcze więcej słyszałem. Ogólnie jak jesteś kumaty, coś umiesz gadać a przede wszystkim regularnie gdzieś nie przyp*erdolisz to można sobie robotę poukładać z Wojtkiem dobrze.
Jak ktoś wcześniej napisał - jest to człowiek z ciężkim charakterem i nikt Ci nie da tyle co on obieca aczkolwiek jest wypłacalny - to mega plus. Flota ( zestawy ) w miarę odświeżana i bądźmy szczerzy naprawdę nie ma źle bo Magnumy tu nie zobaczysz.
Robota przeważnie poukładana na stałych trasach więc jak przychodzisz z PKMu to dasz radę - tylko komin nie zawsze widać.
Stawkę każdy sobie ustala według tego co reprezentuje sobą,ale chłopaki tyle mają w systemie co tu za normalną dniówkę. Trasy są różne - co kto lubi, ale grzać trzeba. Serwis jest i co się da to robią przy tych już bez gwarancji, nowe wiadomo wszystko ASO. Ogólnie szacunek za szansę dla "świeżych". Można nabić doświadczenia choć jeżdżą i kierowcy którzy "zeszli" z Europy i sobie chwalą.
Nie było sytuacji żeby kasy nie było 10ego na koncie, ale dodzwonić się czasem do Wojtka to jak do prezydenta. Ogólnie spoko gość, trochę za dużo na głowie ma i jak to wszędzie każdy buczy nikt się nie odzywa i często nie zgłasza nawet usterek przez co potem są jajaca. Prezes ( Wojtek ) dotrzymuje słowa jak i ze stawką tak i z wszystkim innym i też jest człowiekiem - czasem trzeba tylko się upomnieć albo poczekać.
Ma czasami zagrania jakby tabletki nie wziął,ale i tak polecam bo luźny facet i nawet trochę jajcarz. W skrócie :
- jak się dogadasz tak masz
- płaci w terminie
- o wszystko można się dogadać
- czasem dodzwonić się to jak do prezydenta.
Czy polecam ? Polecam mimo wszelkich wad - gdzie ich nie ma ?
Szerokości !