Grela Group

• Sławice
  • Górki
  • Folwark

3. Opinie o pracodawcach Opole
  5. Opinie o Grela Group Sp. z o.o.

Opinie o Grela Group Opole

Nie przegap nowości o Grela Group Sp. z o.o.!

Veritas

09.06.2025 12:39

Asystent AI

Wcześniej była oferta na Specjalistę ds. Rekrutacji z wynagrodzeniem od 5000 do nawet 20 000 PLN brutto miesięcznie, ale tylko na umowie zlecenie i w pełni zdalnie. Najmocniej zwracano uwagę na minimum rok doświadczenia w rekrutacji na stanowiska specjalistyczne typu spawacz lub ślusarz. Główną zaletą była elastyczność — całkowita praca zdalna i brak stałych godzin pracy. Czy według Was wymagania nie były za wysokie w stosunku do braku umowy o pracę i czy ten przedział wynagrodzenia był realny do osiągnięcia?
    #SpecjalistaDsHr

Kucharz

14.05.2025 13:49

Dramat...kolejny raz straciłem czas jadąc do alstomu. Za pierwszym razem dostałem zły adres a potem było ciężko o pinezke. Dzisiaj również dostałem zły adres i również było ciężko o pinezke, pani z którą ciężko było się dogadać wysłała zdjęcie z ŚRODKA recepcji "tu czekamy". Ta sama pani która rano zadzwoniła do mnie spytać o rozmiar butów i spodni(dostałem o 2 rozmiary za duże, spodnie jak i buty), nie mam jej tego za złe bo powinienem mieć swoje, ale żeby nie rozumieć jaki rozmiar to już trzeba być bardzo zdolnym. Pan majster który przyszedł po mnie był bardzo zdziwiony ze nie mam uprawnień jakich szukają, pani też była zdziwiona bo przecież mam uprawnienia (ale nie te, już chyba brakło żeby doczytać). Co to jest za chora polityka firmy, żeby osoby które nie znają języka rekrutują Polaków? Do nauki a dopiero potem do rekrutacji za najniższą albo i mniej, a jak nie to wracać skąd przybyliście.

Anton

16.03.2024 20:38

Doskonała agencja (usunięte przez administratora) Bardzo dobry zespół, elastyczni koordynatorzy, zawsze pomogą w każdej sytuacji. Polecam.

Oferty pracy - Grela Group Sp. z o.o.

Pracownik produkcji generatorów (k/m/n)

Wrocław

7728 - 9800 PLN / m

Pracownik logistyki magazynowej k/m/n

Chorzów

35 - 42 PLN / h

Працівник продукції на виробництві вагонів – Монтер / Електромонтер (k/m/n)

Gliwice

7308 - 10874 PLN / m

Anton

16.03.2024 20:39

29.02.2024 18:16

Aneta

11.03.2024 10:23

Nie przypominam sobie pracownika/ byłego pracownika o imieniu Marian.

11.03.2024 12:01

Przykro nam, że nie jest Pan usatysfakcjonowany obsługą biura. Staramy się świadczyć najwyższą jakość obsługi klientów i pracowników dlatego do sprawdzenia sprawy potrzebujemy pana Imienia. Wśród Naszych pracowników nie było osoby o imieniu "Marian" a powyższym statusem się Pan oznaczył.
    Weronika

13.08.2023 09:54

Co z ta praca w biurze? ktoś jeszcze podtrzymuje te opinie czy wręcz przeciwnie? Generalnie to widziałam ofertę dla speca od rekrutacji z początku tego roku gdzie oferowano kwotę do 7 tys na UoP. czekam na szczegóły odnośnie możliwości jej uzyskania ponieważ z tego co jest napisane zaczyna się od najniższej. Jest wskazany tryb HO ale tez integracje w benefitach, zespól faktycznie jest zgrany?
    Agata

03.11.2023 09:31

Jeśli były pracownik nie ma odwagi pisać opinii oficjalnie tylko robi to pod pseudonimem to nie jest to opinia wiarygodna, traktujemy ją jako działanie nieuczciwej konkurencji. Będąc jedną z "Pań z biura", chciałabym poinformować przedmówczynię, iż niezadowolenie może wynikać z niekompetencji. Prawda? Prezes firmy @Pracodawca jest osobą z doświadczeniem i wiedzą pozwalającą zarządzać firmą osiągającą coroczne wzrosty skalowanego biznesu. Niekompetencja, brak wiedzy, lenistwo i co najgorsze kłamstwo podczas aplikacji na stanowisko, szybko weryfikują, kto tak naprawdę jest dobry, a kto mierzy zbyt wysoko. (usunięte przez administratora)
    Aneta

16.02.2024 09:05

Jako jedna z "Pań z biura" uważam tę opinię za mocno niesprawiedliwą. Pracując tu wiele lat znam cały zespół i nie potrafiłabym tu wskazać osoby wścibskiej, ani osoby, która chce pozbyć się pracownika, który dobrze sobie radzi a tym samym ma szanse na większe wynagrodzenie czy też awans. Każdy dobry pracownik jest zarówno szansą dla firmy jak i dla całej załogi. Zespół jest zgrany i każdy sobie pomaga. Jeśli chodzi o szefa- gdyby nie miał wiedzy to firma nie byłaby w tym miejscu, w którym jest. Więc słowa słowami, ale liczą się wyniki. Może tego brakowało "byłemu pracownikowi"?

Kontakt - Grela Group Sp. z o.o.

Budowlanych 50 45-124 Opole

Branża główna: Usługi budowlane

FacebookIconInstagramIconLinkedinIcon

03.11.2023 09:03

Czy w Grela Group Sp. z o.o. jest skuteczna reakcja na zgłaszane przez pracowników problemy?

14.02.2024 15:58

Staramy się reagowań natychmiastowo i bez zbędnej zwłoki zgodnie z procedurą komunikacji.
    Ada

12.02.2024 22:03

Firma zapewnia doskonałe warunki pracy, dba o rozwój pracowników i daje wiele możliwości do awansu. Mogę szczerze powiedzieć, że w zespole panuje przyjazna atmosfera. To jest miejsce pracy, gdzie każdy naprawdę czuje się doceniony i ważny. Chętnie rekomenduję tę firmę każdemu, kto szuka satysfakcjonującej pracy.

12.02.2024 09:35

Po jakim czasie można dostać umowę na stałe w Grela Group Sp. z o.o.?

12.02.2024 10:36

Dzień dobry, Po zwyczajowym okresie próbnym(3 miesięcznym)podpisujemy umowę bezterminową. Pozdrawiamy serdecznie
    Poznan CHP

14.07.2021 22:50

Okropna praca w biurze, (usunięte przez administratora) jakaś pani Lia ,nie podobał się ton, który jej powiedzieli!!Przez telefon!!! Nie chciała wypełniać dokumentów !!! I to pomimo tego, że przeszły testy w fabryce!!! Pisze: nie ma nic złego w tym, że nie pamiętam, jakie dokumenty nam przysłałeś.????

Zostaw merytoryczną opinię o Grela Group Sp. z o.o.