Hej,
jest tu ktoś kto pracował jako przedstawiciel handlowy z wynagrodzeniem od 8 500 do 15 500 PLN brutto miesięcznie? Jak wymagania co do sieci kontaktów i doświadczenia przekładały się na realne zarobki i obowiązki?
W ofercie wymagali minimum 2 lata doświadczenia w sprzedaży do działów utrzymania ruchu. Dodatkowo była możliwość uzyskania uprawnień. Oferowali auto służbowe do prywatnego użytku i dofinansowanie szkoleń.
Ładna podstawa jak na 2 lata doświadczenia. ciekawe tylko czy nie ma przeginki z targetami i czy faktycznie można zarobić te max 15k 🙄
Inzynier
01.03.2024 19:58
Obiecują "złote góry" a faktycznie nie potrafią naprawić podstawowego sterownika. Nie dość że uszkodzili oryginał to jeszcze zaczęli się wypierać że to nie oni. Zapomnieli tylko zdjąć swojej fabrycznej plomby. Sprawa trafiła do sądu. Zdecydowanie nie polecam tego serwisu.
Zespół PLE SERVICE
02.02.2026 17:05
Szanowni Państwo,
dziękujemy za pozostawienie opinii. Odpowiadamy w momencie, w którym została ona przez nas zauważona.
Po jej treści nie jesteśmy w stanie jednoznacznie zidentyfikować ani konkretnego zlecenia, ani klienta, którego miałaby dotyczyć opisana sytuacja. Opis zdarzeń nie koresponduje również ze standardami oraz procedurami obowiązującymi w PLE SERVICE, w szczególności w zakresie znakowania urządzeń, dokumentowania prac oraz obsługi ewentualnych reklamacji.
Każda realizowana przez nas naprawa jest objęta formalnym procesem przyjęcia, dokumentacją fotograficzną, protokołami testowymi oraz pełną identyfikowalnością serwisową. Nie stosujemy praktyk polegających na uchylaniu się od odpowiedzialności, a wszelkie sporne kwestie są rozpatrywane w sposób transparentny i udokumentowany.
Informacja o skierowaniu sprawy do sądu nie znajduje potwierdzenia w naszej dokumentacji. Jeżeli autor opinii jest faktycznym klientem i nadal podtrzymuje swoje stanowisko, zapraszamy do bezpośredniego kontaktu w celu jednoznacznej identyfikacji sprawy i jej merytorycznego wyjaśnienia.
Od wielu lat obsługujemy firmy produkcyjne w trybie 24/7, realizując setki napraw miesięcznie. Wiarygodność, odpowiedzialność i bezpieczeństwo powierzonych urządzeń stanowią fundament naszej działalności.
Zespół PLE SERVICE
6,2 mln
1,3 mln
2022
2023
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
Wynik przychodów za rok 2023 to 6 mln 155 tys. zł. W porównaniu rocznym zanotowano wzrost o 48%. Zysk brutto za ten rok został określony na poziomie 1 mln 312 tys. zł.
Świetny wzrost przychodów – aż 48%! Co o tym myślicie? Jak te osiągnięcia wpływają na Wasze codzienne zadania?
Zostaw merytoryczną opinię o Ple Service Sp. z o.o.