Park Home

• Sobczyce
  • Szczyglice
  • Kurowice
  • Bytnik

3. Opinie o pracodawcach Głogów
  5. Opinie o Park Home Sp. z o.o.

Opinie o Park Home Głogów

Nie przegap nowości o Park Home Sp. z o.o.!

Oskimuszej

22.08.2025 19:07

Polecam z całego serca biuro i Panią Patrycję Kużdowicz z biura park Home Zielona Góra profesjonalna kontak super wszystko sprawnie się odbyło

Dariusz Wiśniewski

03.12.2024 08:19

Serdecznie polecam! Najlepsza firma w okolicy - wytłumaczą i pomogą.

Natalia

07.03.2024 21:55

Dzień dobry co trzeba mieć ukończone aby się Was dostać do pracy ?
    Jan

05.11.2023 20:12

Polecam!

Jan

05.11.2023 22:22

Pracowałem jako Agent. Podstawowy sprzęt otrzymujesz (laptop, telefon oraz szereg narzędzi informatycznych, marketingowych), jeśli chodzi o samochód to we własnym zakresie. Co kwartał są premię kwartalne na których można wypracować kartę paliwową. Rotacja jest uzależniona od „wieku” oddziału, im jest dłużej na rynku tym rotacja jest niższa. Największa jest w młodych oddziałach które dopiero się organizują. Zarobki są przeróżne - uzależnione głównie od obrotów Agenta tak więc od „0” do najlepszych w okolicach 50tys./m-c. Osobiście trafiłem na zły czas na rynku dlatego zrezygnowałam, teraz zastanawiam się nad powrotem ponieważ rynek się rozkręca :)
    Sabrina

23.10.2023 23:18

Moi drodzy, pracuje ktoś z was jako doradca ds. nieruchomości? :) Czytam ofertę pracy, i wydaje się przyjemna :) Jednak z tego co widzę, możliwa jest jedynie praca na część etatu. Czy 3/4 wchodzi w grę? Nie ukrywam, że najwygodniej dla mnie byłoby pracować na cały etat, czy może w późniejszym okresie jest taka możliwość? Jakie zarobki oferują na umowie zleceniu?

24.10.2023 01:18

Dobry wieczór, praca jako Doradca wiąże się najczęściej z pracą na pełny etat. Połączenie dwóch etatów wpływa negatywnie na pracę w obu przypadkach. Odnośnie warunków zatrudnienia zapraszamy do Kierownika oddziału - opowie o możliwościach oraz aktualnych warunkach. Proszę pamiętać że praca Doradcy jest uzależniona przede wszystkim o efektów oraz rzetelności pracy. Dzięki temu może Pani zarabiać dużo (zarobki w przedziale 15-25tys. nikogo nie zdziwią) jak również bardzo mało - co najczęściej występuje w pierwszych miesiącach (nauka zawodu, budowanie portfolio ofert oraz klientów).

23.10.2023 10:20

Jak długo trwa proces awansu w Park Home Sp. z o.o.?

23.10.2023 17:29

Dzień dobry, Ciężko odpowiedzieć na to pytanie - ścieżka kariery jest rozpisana i uzależniona od efektów pracy. Jedni Agenci wykonują limit na pierwszy "awans" w rok, inni potrzebują na to 2, 3 lata.

20.10.2023 08:52

Hej. Czytam widełki jakie obowiązywały dwa lata temu tu w firmie na stanowisku agenta nieruchomości, i takiej rozbieżności dawno nie widziałem:) ile średnio wychodzi wam już na czysto? Prowizja ile wynosi? Macie jakieś szkolenia itp, czy raczej trzeba polegać na sobie samym? Kiedyś nie proponowali uop, jedynie b2b czy zlecenie. Jak teraz to wyglada?

23.10.2023 17:27

Dzień dobry, Stawki prowizyjne uzależnione są od modelu rozliczenia (B2B lub zlecenie). Dodatkowo są atrakcyjne programy motywacyjne (np. karty paliwowe, bonusy marketingowe) za realizację planów pozyskowych (przyjęcia ofert). Same przyjęcia ofert również są płatne (średnio 200zł/oferta). Jeśli chodzi o szkolenia to jest pierwsze dwutygodniowe wdrażające, poźniej cyklicznie pojawiają się webinary oraz dodatkowe szkolenia wg zapotrzebowania.
    Dariusz

22.10.2023 17:30

Opłaty wyższe o 300% prowizja przepada i brak kontaktu z właścicielem nie polecam !

22.10.2023 19:20

Dziękujemy za opinię, niemniej jednak jako biuro nie odpowiadamy za wysokość opłat (czynszu oraz mediów) czy też późniejszy kontakt z właścicielem lokalu. Wszelkie uwagi dotyczące pracy biura może Pan zgłosić drogą oficjalną na adres e-mail [email protected], pozdrawiamy i życzymy udanego wieczoru.

27.06.2023 10:17

Czy w Park Home Sp. z o.o. występują paczki/bony świąteczne?

01.07.2023 17:05

ZWyczajowo, co rocznie jest jakiś drobny upominek oraz wspólna wigilia pracownicza.
    Kamil

02.11.2021 23:52

Zero współpracy między agentami.. śmieciówki albo działalność... dyrektorzy nawiedzeni... prezes oderwany od rzeczywistości.. jego gadanie o braku limitów i sufitów to żenada, tak samo jak całej kadry zarządzającej.. ludzie na stanowiskach bez odpowiedniego wykształcenia... dramat. Kumoterstwo. Brak podstawowej wiedzy wśród doradców. W moim oddziale w Głogowie, wszystko skupione wokół jednego biedna... najważniejsze... że najważniejszych stanowiskach rodzinka i kumple bez deka wiedzy... żona, koledzy itp. .. I Tak Cię poszukają na pozyskach.. byle nie płacić.... odradzam.... już lepiej iść do konkurencji ;)

05.11.2021 10:01

Przykro mi bardzo z tego powodu, że ludzie coraz częściej pod zasłoną anonimowości w Internecie oczerniają inne firmy tylko przez to, że im po prostu nie wyszło - nie każdy musi byś Agentem nieruchomości, nie każdy musi mieć do tego predyspozycje pomimo wykształcenia. Jest wiele zawodów, które można wykonywać. Rozumiem, że prościej i wygodniej jest obwiniać kogoś za swoje niepowodzenie niż rozliczyć siebie samego, pomyśleć co robiło się źle. Niestety taka przypadłość coraz młodszego pokolenia. Niestety brak odpowiedzialności cywilnej za swoje słowa spotyka nas coraz częściej i to na każdym polu - od pracy zawodowej po boisko sportowe np. wprowadzając "lewych zawodników". Zawsze będą firmy lepsze i gorsze, wszystko zależy od tego na czym komu zależy. A... ważne jest to aby o swoim niezadowoleniu porozmawiać szczerze z pracodawcą jeśli mamy jakieś zastrzeżenia a nie wylewać hejt w sieci pod osłoną anonimowości - dla mnie to zwykłe tchórzostwo i brak odwagi. Tym bardziej, że większość przetoczonych argumentów mija się daleko z prawdą a są jedynie opinią sfrustrowanej osoby której zwyczajnie nie wyszło.

11.11.2022 11:55

Rzetelność tworzą ludzie w firmie, w której się pracuje. Zależy tylko to od tego jaki mamy cel i czy jesteśmy związani z firmą, w której chcemy się rozwijać. Pracownik, który chce budować i rozwijać się w firmie Park Home nie stwarza problemów, tylko je rozwiązuje. Jeśli od samego początku chce tylko przez "moment" pojawić się na drodze marketingowej w Park Home, by zbudować swoją markę i odejść - niestety później z łatwością i przyjemnością wystawia takie opinie. Tylko pytanie...w jakim celu? Czy chce firmę Park Home oczernić. by wybić się ponad nią? czy po prostu nie udało mu się z karierą Pośrednika nieruchomości? ...
    Arkadiusz

07.11.2022 10:14

Czy agent ponosi jakieś koszta miesięczne i płaci za reklamy, banery, wizytówki, teczki bo też spotkałem się w takiej firmie że jest co miesięczna wpłata?

07.11.2022 11:17

Dzień dobry, Agenci mają to oraz wiele innych materiałów reklamowych dostępnych nieodpłatnie.
    Agnieszka

29.09.2022 22:32

Wielkie ułomy dla Wojciecha Prałata , który podczas intensywnego szkolenia przekazał nam ogromną wiedzę. Potrafił dotrzeć do każdego z uczestników i sprawić , że mimo zmęczenia każdy z nas się uśmiechał

29.09.2022 23:55

Bardzo dziękujemy za opinie - współpracę z Park Home zawsze rozpoczynamy od intensywnego dwutygodniowego szkolenia! życzymy powodzenia :)

19.06.2022 12:21

Czy w Park Home Sp. z o.o. wypłacają dodatkowe nagrody dla pracowników?

20.06.2022 09:02

Dzień dobry, tak każdy z agentów ma możliwość wypracowania dodatkowego wynagrodzenia w postaci karty paliwowej.

Oferty pracy - Park Home Sp. z o.o.

Agent Nieruchomości - Aplikuj już dziś!

Poznań

Doradca ds. Nieruchomości

Świebodzin

WalletIcon

1000 - 50000 PLN / m

Anita

28.05.2022 08:43

Podziękowania dla Pani Karoliny Nowak z oddziału Zielona Góra. Dzięki zaangażowaniu i profesjonalizmowi Pani Karoliny sprzedaż nieruchomości przeprowadzona szybko i bezproblemowo. Polecam i jeszcze raz dziękuję.
    Krzysztof Sawczak

11.04.2022 09:06

Dziękuję bardzo Pani Pauli Śliwińskiej za świetnie przeprowadzoną operację wynajmu mieszkania. Bardzo profesjonalne podejście do sprawy. Jestem bardzo zadowolony.Świetnie zorganizowane. Polecam.
    marian

15.03.2022 14:30

Dziękuję bardzo Pani Pauli Śliwińskiej za świetnie przeprowadzoną operację sprzedaży mieszkania. Bardzo profesjonalne podejście do sprawy. Jestem bardzo zadowolony. Wszystko było świetnie zorganizowane. Dziękuję jeszcze raz.

16.03.2022 11:26

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za pozytywną opinie. Polecamy się ponownie :)
    Aleksandra

21.01.2022 01:43

Czy jest możliwość uzyskania auta służbowego bądź karty paliwowej?

08.03.2022 00:48

Jak wyciągniesz dobre wyniki albo wygrasz konkurs to dostaniesz. Inaczej możesz pomarzyć. Paliwo to twoja sprawa.

08.03.2022 10:09

zgadza się, karta paliwowa jest przekazywana za konkretne osiągnięcia sprzedażowe. Można ją otrzymać na trzy sposoby: - wielkość przychodu, - ilość przyjęć ofert, - konkursy sprzedażowe.
    Agata

21.01.2022 01:43

Czy firma proponuję umowę o pracę?

08.03.2022 00:46

Nawet na to nie licz. Zlecenie albo działalność.

08.03.2022 10:07

od stycznia 2022r. firma wprowadziła możliwość pracy w oparciu o umowę o pracę.
    Razi

25.01.2022 03:25

Czy jest możliwość podjęcia współpracy z Państwa Firmą przy jednoczesnej kontynuacji pracy na etacie?

25.01.2022 09:33

Teoretycznie TAK. Wszystko jest uzależnione od tego jak absorbująca jest praca na etacie oraz w jakich godzinach. Praktycznie, patrząc na obecne doświadczenia ciężko jest pogodzić pracę na etacie wraz z pracą agenta.

08.03.2022 00:46

Jak dasz radę załatwiać wolne by bywać na dyżurach z których nikt Cie nie zwolni to pozdro

04.03.2022 09:28

Czy Park Home Sp. z o.o. organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?

04.03.2022 14:02

Tak, każdy z naszych pracowników przed rozpoczęciem pracy przebywa na 2 tygodniowym szkoleniu wdrażającym oraz kolejnych cyklicznych szkoleniach podnoszących kompetencje.

08.03.2022 00:44

To szkolenie guzik Ci da, no chyba poza szkoleniem z technik z sprzedaży z Wojciechem. Jedyny który ma pojęcie. Reszta na czele z prezesem gada od rzeczy.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Park Home?

10.02.2022 15:23

Witam złożyłam aplikację na państwa stronie ale nie jestem pewna czy dotarła. Dostałam dziwne info o zdjęciu. Czy jest możliwość sprawdzenia czy moje CV dotarło do państwa bo nie chcę powielać. Pozdrawiam

10.02.2022 16:05

Dzień dobry, proszę o bezpośredni kontakt z naszym działem rekrutacji w celu wyjaśnienia tematu (po samym imieniu trudno jest mi się odnieść czy któraś z aplikacji z imieniem "Marta" jest akurat Pani :)): tel: 791 338 008 @ [email protected]

10.02.2022 16:39

Zaraz napisze wiadomość dziękuję za pomoc.
    Monika

01.02.2022 19:37

Mam pytanko... jestem agentem ubezpieczeniowym ale chciałabym się rozwijać. Czy można rozpocząć z państwem współpracę jako pośrednik sprzedaży nieruchomości będąc agentem ubezpieczeniowym z własną działalnością???

02.02.2022 14:26

Dzień dobry, tak jest taka możliwość. Aplikacje może Pani przesłać na dwa sposoby: - przez stronę WWW: rekrutacja.parkhome.com.pl - poprzez e-mail: [email protected]
    Justyna

25.01.2022 03:26

Jestem studentką w trybie dziennym. Czy istnieje możliwość by pogodzić studia z pracą? Dopasowanie grafiku itp?

25.01.2022 09:42

Praca Agenta jest elastyczna czasowo. Agenci większość swojego czasu samodzielnie planują w porozumieniu z Klientami. Do oceny możliwości pogodzenia jednego i drugiego musielibyśmy mieć więcej informacji tj. ile czasu Pani poświęca na studia, w jakich godzinach są zajęcia itp.

23.01.2022 20:38

Mieszkam na terenie Powiatu nowosolskiego chciałbym rozpocząć współpracę zpaństwa firmą. Mam własną działalność.Wiem że mają państwo oddział w Nowej Soli czy cv składać na adres glogowski???? I czy jest zapotrzebowanie na agenta w powiecie nowosolskim??

24.01.2022 09:06

Zgłosić się można do nas na trzy sposoby: 1. Proszę udać się na stronę - rekrutacja.parkhome.com.pl 2. przesłać CV na adres - [email protected] 3. Złożyć CV bezpośrednio w oddziale - ul. Muzealna 9a, Nowa Sól Zachęcamy do opcji pierwszej w której znajdzie Pani dużo informacji odnośnie procesu rekrutacyjnego.
    Korna

21.01.2022 01:52

Mam pytanie, widzę, że Pan Piotr, który zapewne jest jakimś kierownikiem, dyrektorem itp jest bardzo aktywny w odpowiedziach, ale chciałabym poznać zdanie byłych pracowników. Skoro rotacja jest tak duża, to co jest jej przyczyną. Dlaczego zakończyliście współpracę? Zastanawiam się nad złożeniem cv i nie wiem czy warto.
    Pietro

21.01.2022 01:41

Dobra i skuteczna firma. Chcesz sprzedać z zyskiem- polecam.

Kontakt - Park Home Sp. z o.o.

Rynek 105 67-200 Głogów

Branża główna: Agencje i pośrednictwo nieruchomości

Drako

21.01.2022 01:40

Patrząc jako klient jedna z lepszych firm... o ile trafisz na dobrego doradcę: Pani Róża, czy Panowie Grzegorz i Piotr szacun. Zrobią za Ciebie wszystko, ogarną najlepszą cenę. Są najlepsi. Młodzi merytorycznie kuleją. Słabo wyszkoleni. Patrząc na pracodawcę... są lepsi. Więc punkt widzenia, zależy od punktu siedzenia.
    Lady

18.01.2022 18:06

Czy firma oferuje dodatkowe ubezpieczenie zdrowotne?

19.01.2022 11:47

Dzień dobry, firma nie oferuje dodatkowego ubezpieczenia zdrowotnego.
    Mateusz

18.01.2022 17:47

Czy w firmie panuje duża rotacja? Jeżeli tak, to z czego to wynika? Ciężko się utrzymać? Jaki stosunek do pracownika mają przełożeni?

19.01.2022 11:45

Dzień dobry, rotacja pracowników w firmie jest w okolicach 30% - najcześciej występuje w okresie pierwszych 6m-cy pracy. Głównym powodem rotacji jest brak (pomimo szkoleń wdrażających) umiejętności bezpośredniej obsługi Klienta, umiejętności zarządzania sobą w czasie.

18.01.2022 18:08

Jestem osobą niepełnosprawną. Poruszam się na wózku. Czy mam szansę na zatrudnienie u Was?

19.01.2022 11:39

Tak, w dziale telefonicznej obsługi Klienta. Zapraszamy do pozostawienia swojego CV
    Nepomucen

18.01.2022 18:07

Czy w Państwa firmie są owocowe dni?

19.01.2022 11:37

Dzień dobry, Nie praktykujemy owocowych dni.
    Katarzyna

18.01.2022 17:57

Firma ogólnie spoko, co do czasu pracy jak chce się zarobić to trzeba zap***. Nie ma co liczyć na podłożenie tematów czy ofert na tacy, chyba, że ma się znajomości. Do podniesienia ładna kasa. Idealna opcja na start w branży by się wyszkolić i zebrać doświadczenie. Podstawa to grosze za pozyskane oferty, prowizja jest już konkretna i można zebrać ładną sumę, ale do transakcji daleka droga, a pomoc przełożonych zależy od oddziału. Co do czasu w pracy. Niby nikt nie narzuca, ale obowiązkowo trzeba być na dyżurach treningu, na które i tak prawie nikt nie wchodzi... zebrania i tyle. Wiadomo, jeżeli ktoś potrafi pracować z domu i ma warunki to w oddziale może być gościem. Jeżeli nie jesteś nauczony pracy w domu to z łóżka nie zarobisz. Firma daje względny sprzet w postaci komputera i telefonu. Dużą cześć wiedzy dostaje się na szkoleniu i głównie od Pana Wojtka z Leszna. Reszta wykładow jest bo jest. Ogólnie dobra opcja na start w branży, bądź dla studentów na czas studiów. Biorąc pod uwagę inne firmy.. nie jest najgorzej.
    Ania

12.12.2021 02:25

Czy w tej firmie można liczyć na podstawę? Czy jest to kolejna firma oferująca złote góry w postaci wynagrodzenia prowizyjnego? Jak wygląda praca, czy trzeba codzienne być w siedzibie?

13.12.2021 23:04

Dobry wieczór, Model wynagrodzenia w firmie oparty jest na efektywności, co za tym idzie niema stałego wynagrodzenia. Samo wynagrodzenie składa się z trzech elementów: - podstawowego: uzależnione od wykonania konkretnych i mierzalnych zadań codziennych np. przyjęć podaży nieruchomości do bazy, - prowizyjnego: uzależnione od wysokości sprzedaży (wykonania planu) w danym miesiącu np. ilość sprzedanych nieruchomości, - dodatkowego: uzależnione od cross-sellingu usług dodatkowych np. poleceń kredytowych, Jak w każdej pracy trzeba pracować - każdy kto sumiennie przykłada się do swoich zadań jest w stanie zarobić na godne wynagrodzenie a nawet więcej jeśli ma taką potrzebę. Oczywiście "ceną" w tym przypadku jest większa ilość spędzonych godzin w pracy. Każdy ma swoje "złote góry" więc trudno jest się do tego odnieść. Dla jednych mogą to być marzenia a drugich chleb powszedni. Jedno jest pewne, im więcej ktoś chce zarobić tym więcej musi włożyć w to pracy. Płacimy za efekty a nie za przebyte w biurze godziny. Co za tym idzie nie ma konieczności stałego przebywanie w biurze. W zdecydowanej większości przypadków (poza wewnętrznymi spotkaniami) Doradca sam dobiera sobie godziny pracy.
    Łukasz

26.11.2021 22:02

Pani Katarzyna Janiszewska... najlepsza agentka. Wiedza merytoryczna, ciepłe podejście do klienta, opieka od a do z. Dwie transakcje z tą panią. Dwie bez żadnego problemu. Wzór agenta.
    Bartek

12.11.2021 10:38

Profesjonalizm i obsługa klienta na najwyższym poziomie ze strony Pani Kasi Janiszewskiej Polecam serdecznie współpracę z tym biurem oraz Agentkę, która swoją postawą gwarantuje zadowolenie i satysfakcję Klienta. Pozdrawiam serdecznie i życzę sukcesów

28.10.2021 10:01

Czy pracownicy w Park Home dogadują się między sobą?
    Grzegorz

05.11.2021 08:50

Jasne że tak :) Bynajmniej w Głogowie zdecydowanie tak
    Izabela

27.10.2021 20:09

Pani Ewa z Zielonej Góry - z całego serca polecam. Rzetelna i konkretna, pomocna na każdym etapie sprzedaży nieruchomości, a co najważniejsze wyrozumiały człowiek. Dziękuję Pani Ewo!
    Ania

16.08.2020 17:54

Dzięki Pani Róży w kilka tygodni udało się sfinalizować transakcje. Rzetelna pomoc na każdym etapie. Drobny upominek przy zdaniu mieszkania ???? Wszystko na plus!

14.10.2019 08:53

Warto tu pracować. Jako młody adept rynku nieruchomosci dostałem duże wsparcie merytoryczne w postaci szkolenia wdrożeniowego. Dodatkowo firma bardzo stawia na rozwój, nowoczesne technologie oraz rożnego rodzaju konkursy motywacyjne. Polecam

Zostaw merytoryczną opinię o Park Home Sp. z o.o.