Beekers Berries

Social media

3. Opinie o pracodawcach Made
  5. Opinie o Beekers Berries

Opinie o Beekers Berries Made

Nie przegap nowości o Beekers Berries!

Truskaweczka

26.09.2021 14:33

Na początku wszystko zapowiada się tak kolorowo, przez telefon obiecują złote góry, natomiast czar pryska gdy się tam przyjeżdża. Praca płatna na godzinę, jednak okazuje się że nie do końca...nie ma dnia żeby ktoś się nie darł, bo trzeba robić szybciej, bo do domu cię nie wypuszcza, myślą że ludzie to roboty, a ich nie obchodzi to, że źle się czujesz, czy dopiero się uczysz, za każde "odpysknięcie" grożą wywaleniem z firmy, a wyzywanie od (usunięte przez administratora) "zjebów" czy "marionetek które wszystko zrobią" jest na porządku dziennym. Każą ci robić jedna rzecz, za chwilę przychodzą mówią że jest źle i wcale ci tak nie kazali, robiąc z ciebie idiotę. Wypłaty...każdy ma inną, być może za podpie****anie się wzajemnie zbierają jakieś bonusowe punkty, które wraz z dniem wypłaty mogą wymieniać i wchodzić na wyższe stanowiska. Pracownicy są podzieleni na lepszych i gorszych, stare wypalone gwiazdy mister Boba nie pójdą na pole klęczeć po 10 godzin ..wiadome ;) ciągłe stanie za plecami i patrzenie się na ręce bez powodu...norma. Dzień bez opierd**u w tej firmie to dzień stracony, resztę macie w innych komentarzach :) buziaki

22.09.2021 19:02

Na samym wstępie zacznę od odpowiedzi na opinie Pani Angeliki. Od jakiegoś czasu zastanawiałam się co napisać i dobrze ubrać wszystkie swoje myśli w całość. Pan W. Bekkers jest właścicielem firmy płaci więc wymaga od nas: dokładności, systematyczności a także wysokich wyników przy wykonywanej pracy. Pan Jarek jest dobry człowiekiem, jeżeli ma czas to odbiera telefony, a jeżeli nie może kontaktuje się smsowo. Można załatwić u niego wszystko. My nawet nie wiemy ile ma Pan Jarek na głowie i o nas wszystkich musi się martwic aby dać nam prace a także mieszkanie. Pani Karolina osoba odpowiedzialna za nas. Idzie załatwić z nią wszystko. Tylko trza pamiętać, że np lekarze, stomatolodzy czasem podobnie jak w Polsce nie da się wizyty umówić od ręki. Pani Aleksandra przeszła w firmie od pola po pakownie. Sądzę, że z chęcią przyszłaby na zbiór owoców czy stanęła na wadze. Pani Marika i Pan Arek odpowiednie osoby na stanowiskach. Liniowi zasłużyli na swoją funkcje to maja ją. Pracownicy są osoby, które chcą pracować i są osoby które myślą że pieniądze z nieba lecą. Domi co do niedziel pracujących zawsze tak było, że dzień wolny się należy. A kiedy ktoś pyta się czy chcecie wolne za niedziele nagle brak chętnych. Ludzie sami sieja ferment miedzy sobą. Wychodzą plotki albo takie opinie na internecie Byłam w wielu miejscach i jest to najlepsze pod względem: kontaktu z Panem Jarkiem, pieniężnym, a także mieszkaniowym. Ile osób tyle opinii. Szczerze polecam. A najlepiej samemu przyjechać i ocenić na własną skórę. To była najlepsza decyzja przyjazd tutaj.
    Domi

18.09.2021 12:25

Nie polecam, praca od poniedziałku do soboty + zdarzają się niedziele pracujące, oczywiście nic nie jest lepiej płatne, żadnych dodatków, nigdy nie wiesz do której godziny będziesz pracować, masz pracować do 22, a godzine przed planowym końcem okazuje się, że robimy do północy, cały tydzień pracujesz prawie do północy,a dopiero w sobote na ostatnią chwile mówią Ci, że musisz iść w niedziele do pracy i jeszcze nie mozesz za to odebrac dnia wolnego, caly dzien opiera sie na plotkach do ktorej godziny danego dnia bedziemy robic, bo nawet jesli ktos z biura wie to i tak nie powie, problem z urlopem, problem z kierownictwem, wieczny problem z kontaktem, wieczny problem z urlopem, wszyscy musza wszystko wiedziec, masz zaplanowany urlopem tydzien/ kilka dni przed urlopem okazuje sie, ze albo nikt nie wie o twoim urlopie albo go przesuwaja, w biurze pracuja osoby niekompetentne, wyniosle, w firmie najlepiej sie maja i nie narzekaja pijaki, bo tacy sa chronieni w firmie, im wybaczaja wszystkie bledy, spoznienia, nie przychodzenia do pracy, gdyby nie ta otoczka to praca ok- lekka, stoisz caly dzien na wadze, sortujesz i przepakowujesz owoce, minus taki tylko, ze jest zimno

18.09.2021 13:03

Fakty i tyle :) ale i tak zaraz przyjdą obrońcy i powiedzą Ci, ze jesteś młoda i tylko urlop i kiedy koniec Ci w głowie. Wiem jak to jest bo byłem i tez czasami wycierpialem te niedziele. Dziwie się, ze dodalas, ze na ostatni moment się dowiedywalas. Tak naprawdę wchodząc do pracy na druga zmiane za moich czasów była informacja
    Zgadujcie

05.09.2021 17:45

Ogl nie polecam pracy w tej firmie.

Oferty pracy - Beekers Berries

Oferta pracy na stanowisko kontrola jakości.

Beekers Berries

Made

WalletIcon

2471.28 - 3354.96 EUR / m

Milka

13.03.2021 14:44

Od samego poczatku w firmie pracuja prawie wszyscy pracownicy z czyjegos polecenia!Tzn rodzice polecaja prace swoim dzieciom(duzy plus dla zarzadzajacego ze w wakacje moze przyjechac mlodziez i studenci zeby sobie zarobic,Dziewczyny polecaja swoim narzeczonym,bracia siostrom,dzieci rodzicom,przyjaciolki przyjacielom,znajomym itd mozna wymieniac!!Teraz pytanie czy jezeli naprawde bylby tu taki zly klimat,znecanie sie psychiczne,tak zle warunki ,tak zli zarzadzajacy wogole wszystko na nie to polecilby ktos tu prace najblizszej osobie?A jednak mlodziez co roku wraca, pracuja cale rodziny!Poprostu NIEROBOWI wszedzie bedzie zle co by nie robil,jakich,by nie mial zarzadzajacych,wspollokatorow,zarobki itd
    Lukasz

14.03.2021 19:13

Studenci przyjeżdżają zarobić tylko zarobić. Pracowałem i widziałem co się dzieje. Więc zdania są podzielone. Ale większość ludzi z którymi rozmawiałem mają zle opinie o tej firmę. Stawki zaniżone. Zero dodatków. Nowy budynek ale zwyczaje takie same...
    marian

17.08.2021 10:08

zle opinie maja ci co pija lub cpaja i zostaja wyrzuceni, albo mysla, ze przyjechali na wakacje i nie muszą przychodzic do pracy, ludzie podpisuja umowy i sa zdziwieni, ze musza ich dotrzymywac, bo w innym przypadku sie ich wyrzuci, poza tym nie rozumiem, jak sa slabe zarobki po co podpisales umowe
    iwona

12.08.2021 12:47

Jestem zdziwiona iloscia negatywnych komentarzy. Co roku w wakacje jezdze tam pracowac z polecenia mojej znajomej. nigdy nie mialam jakichkolwiek problemow. pracuja tam tez mojej dzieci, nikt nie narzeka. calosc super zorganizowana, nie trzeba sie niczym martwic, od transportu po dojazdy do pracy. opieka medyczna na dobrym poziomie. tylko jechac i pracowac. jak ktoś nie pije, nie bierze narkotyków i chodzi do pracy to nie bedzie narzekal. ludzie glownie sa zwalniani za pijanstwo i narkotyki, ale przez to ja czuje sie bezpieczniej
    Remigiusz

12.08.2021 13:06

Jest różnica między pracą na stałe, a przyjeżdżałem na sezon. Przyjedź na dłużej i się przekonaj ;)
    iwona

16.08.2021 10:52

moje dzieci pracuja na stale i nie narzakaja tak ja pisalam wyzej, tylko checi do pracy, a poza tym duzo ludzi narzeka na zarobki, bylam kilka razy przez biuro pracy nigdzie nie było pewnych godzin jak tutaj, tutaj zawsze sa godziny, a przy podpisywaniu umowy widac przeciez ile zarobisz, to po co podpisujecie umowy

30.04.2021 11:41

Szczerze nie polecam. Problem z dogadaniem się o cokolwiek. Na początku kontakt ok- im więcej pytań zadajecie i im więcej dzwonicie to kontakt się zaczyna urywać. Po pewnym czasie rozmawiają z pretensjami o wszystko. Czuć na kilometr, że chcą oszukać. Innego wytłumaczenia nie ma ciągły „brak czasu” z rekrutorami.
    adam

12.08.2021 12:31

z czym cie chcą oszukać, przeciez to nie agencja pracy

09.05.2021 19:40

Brak wypłat za nadgodziny, brak dodatków za godziny nocne, praca od 4 do 14

Kontakt - Beekers Berries

Schanseind 15 4921PM Made

FacebookIconInstagramIcon

03.02.2021 20:21

Pawel

20.02.2021 12:27

Czy Radek czy Eryk,Kamil,Andrzej,Michał,Tomasz,Piotrek,Angelika,Łukasz,Martynika,Dawid, i wiele innych ludzi możesz sobie strzelac kto pisze. Jest dużo złych opinii na temat tej firmy. Wiec każde imię które napiszesz to jest dobry strzał. :)
    Nie ważne

05.05.2021 13:54

Brawo Pawełku stefan zawsze sie pocowal A tacy tam mają dobrze dlatego jest nie tykalny
    Anty bekers

05.07.2019 12:45

Jedyne co na plus w tej firmie to pieniądze na czas. Resztą to jakiś dramat. Nie płaci godzin nocnych chociaż ludzie zaczynają pracę o 4 albo po II zmianie kończą po 22 . Nie ma żadnych dodatków. Ani za sobotę ani za niedzielę. Przemiał ludzi straszny nigdy w takiej firmie nie pracowałem. Jeszcze firma prowadzona przez rodzinę z Polski. Robią sobie co chcą. Jeżeli podposkoczysz panu J albo jego córce to jutro już nie pracujesz. Za bardzo głowy do góry noszą... Nie polecam szkoda zdrowia i nerwów.
    Były robol

05.12.2020 19:55

Dokładnie , mają ludzi za nic , na domku mieszkasz tydzień i przeprowadzka , bo po to żeby komuś towarzystwo dopasować , ogólnie na domkach lajdactwo i pijaństwo
    Aaa

05.04.2021 12:32

Tak to prawda , pracuja tam sami robole i (usunięte przez administratora) , jedno wielkie pijaństwo i lajdactwo , za marne pieniądze
    $$$

21.11.2019 00:09

Ogólnie szczerze no nie polecę tej pracy nikomu :) za sam klimat tej pracy......
    Były robol

06.12.2020 15:23

Tak to prawda , a to dlatego że rodzinka rządzi , byłem i widziałem
    Cotokomupotrzebne

05.07.2019 17:22

Nie polecam tego pracodawcy Nie płacą za godziny nocne chociaż robi się od 4 rano jak jest dużo pracy . Druga zmiana robi czasem do 2 w nocy. Samowolka się tam dzieje. Pan (usunięte przez administratora)zatrudnia ludzi z Polski duży przemiał . Ma firmę transportową busy przyjeżdżają pełne i odjeżdżają. Robi co chce. Ludzia oczy mydli. Na stanowskich kierowniczych sama jego rodzina. Córka "szefowa pakowni " zero doświadczenia. Coś jej odpyskujesz robi się czerwona i biegnie do tatusia do góry się popłakac. Bardzo chamscy do ludzi jak im coś się nie podoba. Zero dodatków za pracę w sobotę i niedzielę. Jedyny plus wypłaty na czas Ale to też nie wiadomo jakie sumy. Awanse na stanowiska łatwo dostać ponieważ co chwilę ktoś odchodzi. Nie polecam !

Zostaw merytoryczną opinię o Beekers Berries