GARETT

• Wola Kopcowa
  • Dyminy
  • Górki Szczukowskie

3. Opinie o pracodawcach Kielce
  5. Opinie o GARETT Sp. z o.o.

Opinie o GARETT Kielce

Nie przegap nowości o GARETT Sp. z o.o.!

11.05.2024 14:49

Dzień dobry!
    Cieszymy się, dołączyłeś/dołączyłaś do grona forumowiczów na GoWork.pl!
    Jesteśmy wdzięczni za Twoje zainteresowanie, dlatego staramy się aktywnie uczestniczyć w rozmowach i odpowiadać na Twoje pytania.
    Zachęcamy Cię również do zapoznania się z pełnym profilem GARETT. Znajdziesz tu informacje o naszej firmie i będziesz mógł lepiej nas poznać!
    Szanujemy Twoją opinię i doceniamy Twoje spostrzeżenia, są one niezwykle ważne dla rozwoju naszej firmy. Chcemy wspólnie z Tobą tworzyć przestrzeń, w której będziesz mógł swobodnie dzielić się swoimi wrażeniami i uzyskać informacje, których poszukujesz.
    Pamiętaj, że administrator czuwa nad przestrzeganiem regulaminu strony i nie akceptuje opinii, które:

• Są niemerytorycznie

• Są niezgodne z regulaminem GoWork.pl

• Są wulgarne oraz są skierowane personalnie

Zapraszamy!
    Wika

12.05.2025 07:34

Dzień dobry, czy na każde stanowisko u państwa jest wymagane doświadczenie wyższe? Bo tak było zaznaczone w wielu ofertach pracy.

12.05.2025 10:03

Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie ofertami pracy w naszej firmie. Wymagania dotyczące wykształcenia wyższego są uzależnione od konkretnego stanowiska. Zachęcamy do aplikowania na stanowiska, które odpowiadają Pani kwalifikacjom – każdą kandydaturę rozpatrujemy indywidualnie. Pozdrawiamy serdecznie!
    Izabela

16.05.2024 15:20

Po kilku miesiącach pracy stwierdzam, że wszystko jest w najlepszym porządku. Zarobki jak wszędzie, zawsze mogłyby być lepsze, ale nie narzekam, bo wszystko jest zawsze na czas, zdrowa atmosfera i motywacja do pracy.

16.05.2024 15:22

Dziękujemy za podzielenie się swoim doświadczeniem po kilku miesiącach pracy! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z atmosfery i motywacji do pracy w naszej firmie. Również doceniamy Twoje uwagi na temat wynagrodzenia. Staramy się zapewnić konkurencyjne stawki i terminowość wypłat, a także tworzyć środowisko pracy, które sprzyja zdrowym relacjom i pozytywnej atmosferze. Jeśli masz jakiekolwiek dalsze sugestie dotyczące poprawy warunków pracy lub innych aspektów, jesteśmy otwarci na Twoje propozycje. Dziękujemy za Twoje zaangażowanie i cieszymy się, że jesteś częścią naszego zespołu.

06.11.2023 14:21

Jestem aktualnie pracownikiem Garett. Czy firma jest idealna? A która jest idealna? Mam kartę firmową multi Sport, pracuje w świetnym zespole młodych ludzi. Byłam w ostatnim roku na dwóch szkoleniach. W przyszłym roku zaczynam kurs angielskiego opłacony przez firme. Mam firmowe dodatkowe ubezpieczenie na życie Od przyszłego roku przenosimy się do nowej, totalnie nowej siedziby. Przełożony jest spoko. Zarobki mogły by być wyższe to fakt.

20.05.2024 12:47

Dziękujemy za Twoją opinię. Rozumiemy, że brak realizacji obietnic dotyczących szkoleń może być frustrujący i wpływać na satysfakcję z pracy. Chcemy wyjaśnić, że szkolenia rzeczywiście są dostępne dla naszych pracowników i stale dążymy do tego, aby zapewnić każdemu możliwość rozwoju. Przykro nam, że Twoje doświadczenie było inne. Zapewniamy, że dbamy o rozwój zawodowy wszystkich członków naszego zespołu, niezależnie od stanowiska. Jeśli obietnice szkoleń nie zostały dotrzymane, prosimy o kontakt z bezpośrednim przełożonym, abyśmy mogli dokładniej zrozumieć, co poszło nie tak, i naprawić sytuację. Cieszymy się, że zmiana lokalizacji została pozytywnie odebrana. Wierzymy, że nowa siedziba przyniesie wiele korzyści i poprawi komfort pracy dla wszystkich. Doceniamy Twoją szczerość i zachęcamy do dalszej komunikacji z nami, abyśmy mogli wspólnie pracować nad poprawą warunków pracy w naszej firmie.

20.05.2024 12:48

Dziękujemy za Twoją opinię i zrozumienie, że każda firma ma swoje mocne i słabe strony. Zgadzamy się, że idealnych miejsc pracy nie ma, ale staramy się stale poprawiać warunki pracy i możliwości rozwoju dla wszystkich naszych pracowników. Rozumiemy, że zdobycie pracy wymaga wysiłku i zaangażowania, a nasza firma dąży do nagradzania tych, którzy się wyróżniają swoją pracą i wkładem. Doceniamy również, że podzieliłeś się swoimi uwagami na temat awansów i benefitów. Staramy się, aby każdy pracownik miał równe szanse na rozwój i awans, niezależnie od stażu pracy. Chcemy również podkreślić, że szkolenia, karty MultiSport i inne korzyści są dostępne dla wszystkich pracowników, a nie tylko dla wybranych osób. Dążymy do transparentności w przyznawaniu benefitów i doceniamy wkład każdego członka zespołu. Jeśli masz dodatkowe sugestie lub pytania, zawsze jesteśmy otwarci na konstruktywną rozmowę i jesteśmy gotowi wysłuchać Twoich uwag, aby nadal poprawiać nasze środowisko pracy.

09.05.2024 16:43

Witam, Czytając opinie poniżej stwierdziłam, że się wypowiem i jak z każdym odbiorem, opinia jest bardzo subiektywna, ale bylam pracownikiem firmy i nie mogłam narzekać. Weź wszystkim można było się dogadać i atmosfera również była pozytywna. Pozdrawiam

10.05.2024 15:12

Dziękujemy za Twoją opinię. Staramy się sprostać zmieniającym się oczekiwaniom i dostosować warunki pracy, tak aby sprzyjały rozwojowi zarówno firmy jak i pracowników. Życzymy sukcesów!
    KINGA

09.05.2024 13:52

Ja jestem zadowolna ze współpracy. Konkretne warunki, możliwości negocjacji i bardzo dobra atmosfera i ogólna współpraca.

Brand manager

16.06.2026 21:47

Z ciekawości

Przebieg rekrutacji Zostałam zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną ale zanim nastąpiło spotkanie musiałam uzupełnić test, który był bardzo wnikliwy w doświadczenie oraz procesy w poprzednich firmach. Test miałam wykonać z dnia na dzień, otrzymując informację popołudniu. Następnie otrzymałam zaproszenie na rozmowę. Nie rozpoczęła się ona o umówionej godzinie i musiałam czekać (usunięte przez administratora) Właściwie rozmową ciężko było nazwać ten proces ponieważ była to bardziej forma przesłuchania, przepytywania z wiedzy, a nie dialog stron zainteresowanych. Ogólne wrażenie z mojej perspektywy było niezachęcające do dalszych rozmów. Nie wiem jak wygląda atmosfera w biurze na codzień natomiast miałam okazję chwilę się jej przyjrzeć i panuje tam duża cisza pomimo wypełnionych biur. Nie jest ona luźna jak to jest wielokrotnie opisywane. Finalnie miałam otrzymać informację odnośnie kolejnego spotkania w przeciągu dwóch tygodni ale nie doczekałam się żadnej informacji zwrotnej.(usunięte przez administratora) Pytania Nie posiadam pytań

Poziom rozmowy:

Rezultat:

Nie dostałem pracy

#RozmowaKwalifikacyjna
    #BrandManager

Bartłomiej

23.10.2025 21:28

Pracuję w Garett od dłuższego czasu i naprawdę dobrze wspominam ten okres. Zespół jest zgrany, atmosfera luźna, ale jednocześnie każdy wie, co ma robić. Można liczyć na wsparcie, nie ma zbędnych napięć czy rywalizacji. Firma stawia na rozwój — pojawiają się ciekawe projekty i nowe pomysły, w które można się zaangażować. Widać, że komuś faktycznie zależy, żeby praca miała sens i dawała satysfakcję.

24.10.2025 07:49

Dziękujemy za opinię. Cieszy nas informacja o dobrej współpracy w zespole, klarownym podziale zadań i wsparciu w codziennej pracy. Ważne jest dla nas także, że projekty dają możliwość rozwoju i realnego wpływu na rezultaty. To kierunek, który zamierzamy konsekwentnie utrzymywać i rozwijać. Pozdrawiamy serdecznie!

Obecny

28.07.2025 11:51

Super

19.11.2024 15:49

Świetne produkty i fajna ekipa. Pozdrowienia Polecam ludziom z otwartą głową i ukierunkowaniem na rozwój tam aplikować :)
    Aleksandra

28.11.2024 12:27

Zgadzam się z opinią, bo ludzie w Garett to jeden z największych atutów firmy. Pozdrowienia

28.11.2024 13:12

Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że doceniasz nasz zespół – to dla nas naprawdę ważne. Pozdrawiamy serdecznie!
    Ewelina

14.11.2024 15:45

Firma jest stabilna na rynku, co daje poczucie bezpieczeństwa zatrudnienia szczególnie w dzisiejszych czasach. Elastyczny czas pracy jest bardzo dużym udogodnieniem. Jestem zadowlona.

14.11.2024 15:57

Dziękujemy za Twoją opinię! Miło nam słyszeć, że dobrze oceniasz współpracę z naszą firmą. Cieszymy się, że spełniamy Twoje oczekiwania.
    Paulina S

09.10.2024 12:32

Byłam kiedyś w tej firmie na rozmowie, miło ją wspominam, fajna atmosfera, nie czujesz stresu ani presji, otwarte badanie wzajemnych oczekiwań i zainteresowań. Chyba najlepiej, aby każdy na własnej skórze tego doświadczył i na pewno nie ma się czym stresować na zapas :) Natomiast jak się ma dalsza praca w praktyce to już nie wiem, ponieważ nie zgraliśmy się na ten czas z wzajemnymi oczekiwaniami, jednak wszystkie informacje zostały mi przedstawione telefonicznie, co jest miłe, bo wiele osób zaprasza na rozmowy, a później, albo pozostają bez odzewu, albo nawet nie uargumentują swojej decyzji, a jak widać w każdym rozwiązaniu można pozostawić dobre wrażenie jednocześnie nie podważając kompetencji drugiej osoby :) Serdecznie pozdrawiam

07.11.2024 15:44

Byłam również na rekrutacji, bardzo przyjemna atmosfera, zero stresu. Wtedy się nie dogadaliśmy jednak teraz jestem pracownikiem tej firmy i jestem zadowlona :)

08.11.2024 09:12

Dziękujemy za Twoją opinię i cieszymy się, że pozytywnie wspominasz proces rekrutacji. Tym bardziej miło nam, że dołączyłaś do naszego zespołu i jesteś zadowolona z pracy. Życzymy dalszych sukcesów!
    Leszek

06.11.2024 14:00

Organizacja i kultura w Garett jest otwarta i wspierająca, co zachęca do dzielenia się pomysłami. Jestem zadowolony ze współpracy.

06.11.2024 14:03

Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że tak dobrze czujesz się w naszej kulturze pracy i doceniasz otwartość na nowe pomysły. To dla nas bardzo ważne.
    Ammanda :)

22.10.2024 12:09

Mega plus za otwartość na innowacje. Współpracownicy oraz przełożeni wspierają nowe pomysły i nie boją się wprowadzać zmian, bywa ciekawie i dynamicznie !
    Piotrek

24.10.2024 11:25

Zdecydowanie potwierdzam ! Świetne urządzenia i oferta firmy stale się poszerza więc jest pole do popisu :)

28.10.2024 11:39

Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że dostrzegasz nasze starania w stałym rozwijaniu oferty. Twoje wsparcie i pozytywne słowa są dla nas bardzo cenne!
    zadowolona

16.10.2024 11:19

hej, ogloszenia w ktorych poszukuje sie kandydatow na nowych pracownikow wg was to dlatego ze ludzie pracownicy odchodza?

21.10.2024 10:40

Poszukiwanie nowych kandydatów wynika przede wszystkim z dynamicznego rozwoju firmy i potrzeby wzmocnienia zespołu. Stawiamy na rozwój. Ciągle otwierają się przed nami nowe możliwości, dlatego szukamy osób, które razem z nami będą realizować ambitne cele. Pozdrawiamy serdecznie!
    zefir

18.09.2024 13:35

Jak wygląda tutaj terminowość wypłat? Piszecie, ze praca przeważnie stabilna. Wypłaty zatem tez zawsze na czas?

11.10.2024 14:34

Wypłata zawsze na czas, wszelkie uzgodnione dodatki również zawsze czasowe
    Martyna

07.10.2024 12:19

Garett oferuje pakiety medyczne, ubezpieczenia i karty sportowe, co jest dużym plusem dla pracowników, ja jestem zadowlona

07.10.2024 12:46

Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z oferowanych przez nas benefitów. Dbamy o to, aby nasi pracownicy mieli dostęp do kompleksowego wsparcia.
    Wojtek S

04.09.2024 17:46

Cześć. Pracowałem w firmie ponad dwa lata. Krok jaki zrobiła ku lepszemu był olbrzymi. Oczywiście można było lepiej, więcej etc… myśle że i ja i firma zrobiliśmy dla siebie sporo dobrego. Dodatkowo poznałem fantastycznych ludzi. Życzę Wam najlepiej ! Pozdrawiam

03.10.2024 15:47

@rysiek Oczekuje się pełnego zaangażowania, ale jednocześnie pracownicy są odpowiednio nagradzani za wyniki. Dodatkowo Garett oferuje pakiety medyczne, ubezpieczenia i karty sportowe, co jest dużym plusem dla pracowników.

04.10.2024 08:21

Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że doceniasz nasze podejście do wynagradzania za zaangażowanie oraz pozostałe, oferowane przez naszą firmę benefity. Zawsze zależy nam na zapewnieniu wsparcia i komfortu naszym pracownikom.
    Przemek

18.09.2024 13:03

Stricte pracownikiem firmy nie byłem, natomiast współpracowałem z wieloma osobami oraz produktami tej firmy. Ludzie zawsze otwarci i chętni do współpracy, a produkty mają naprawdę wysokiej jakości :)

19.09.2024 08:18

Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że masz pozytywne doświadczenia zarówno z naszym zespołem, jak i produktami.

16.09.2024 15:02

Jak dla mnie najważniejszym plusem jest możliwość pracy hybrydowej i ogólnie elastyczne godziny pracy

17.09.2024 07:52

Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że doceniasz możliwość pracy w modelu hybrydowym oraz swobodę w organizacji czasu pracy. To dla nas niezwykle ważne, aby tworzyć jak najbardziej komfortowe warunki dla naszych pracowników.
    Iwona

16.09.2024 14:58

Pracowałam chwilę w tej firmie, jednak prywatne plany zmieniły mój dalszy kierunek, ale pomimo, że czas był krótki to bardzo pozytywnie wspominam :) Serdecznie pozdrawiam

17.09.2024 07:48

Dziękujemy za pozytywną opinię i miłe słowa. Cieszymy się, że masz dobre wspomnienia z pracy u nas. Życzymy powodzenia w realizacji Twoich planów i również serdecznie pozdrawiamy!
    Leszek

10.09.2024 13:25

Firma oferuje stabilne zatrudnienie i dba o swoich pracowników, co jest dla mnie bardzo ważne, bo doświadczenia z pracodawcami bywają naprawdę różne

13.09.2024 09:12

Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że docenia Pan nasze podejście do stabilności zatrudnienia i troski o pracowników. Życzymy dalszych sukcesów!
    dobre mile

09.09.2024 14:07

czesc czy uwazacie, ze ogloszenie do dzialu eksport jest interesujace? ile placa osobie bez doswiadczenia? czesto zmieniaja zaloge? takie samo ogloszenie pojawilo sie ponownie? ktos zrezygnowal?
    Paweł

30.08.2024 14:56

Krótko pracowałem, więc wiele się nie dopatrzyłem, ale ogólnie firma spoko. Typowo etatowo.

30.08.2024 15:01

Dziękujemy za Twoją opinię. Cieszymy się, że byłeś zadowolony z pracy u nas. Życzymy powodzenia w dalszej karierze!

27.08.2024 14:02

Garett to firma, która ceni kreatywność i innowacyjność ! Świetnie gdyby rozpatrzeć większą elastyczność pod kontem pracy zdalnej ponieważ to w większym stopniu skłoniło mnie do zmiany pracy. Zarobki uważam, że kilka razy w roku powinny wychodzić ze strony pracodawcy w ramach motywowania do dalszego działania. Podwyżki są jednak za rzadko. Płaca na czas, atmosfera spoko, z wolnym nie ma większych problemów, zdecydowanie plus za banefity. Pozdrowienia od Marcina i nie zamykam się na ponowne współprace z tą firmą :)

27.08.2024 15:00

Dziękujemy za Twoją pozytywną opinię i cenne uwagi. Cieszymy się, że doceniasz atmosferę pracy oraz benefity w naszej firmie, a Twoje sugestie są dla nas wartościowe. Mamy nadzieję na przyszłą współpracę i życzymy dalszych sukcesów. Pozdrawiamy serdecznie
    Pela

15.08.2024 06:14

Hej, widzę te teksty odnośnie wyjątkowej i ogólnie dobrej atmosfery ale fajnie jakby pracownicy sie o niej jednak wypowiedzieli a nie tylko sama firma. wy też nigdy co do niej nie mieliście żadnych zastrzeżeń?

19.08.2024 11:32

Dziękujemy za Twoją uwagę. W pełni zgadzamy się, że najważniejsza jest opinia samych pracowników, dlatego zachęcamy wszystkich do dzielenia się swoimi doświadczeniami i przemyśleniami. Zdanie każdego naszego pracownika jest dla nas bardzo cenne, a każdy dodatkowy głos pomaga nam tworzyć jeszcze lepsze miejsce pracy.
    Ola

27.08.2024 11:20

Pela, moje doświadczenia z innymi pracodawcami bywały różne więc doceniam fajną atmosferę w pracy, szczególnie, że spędzamy tam znaczną większość czasu. Niż jest taki jaki jest, ciężko wywalczyć podwyżki, bo niestety wszystko idzie w górę i często pracodawcy chcą oszczędzić na ludziach zatrudnionych, niestety coraz bardziej powtarzalne przy pracy na etacie. Jednak po przedstawieniu argumentów oraz stażu zatrudnienia podwyżkę dostałam, ogólnie jestem zadowolona, więc nie wiem co więcej tu można napisać, ponieważ na forum projektów omawiać nie będę. Firma się rozwija więc raz dzieje się więcej, a innym razem mniej i tu kolejny raz pojawia się argument dobrej współpracy i atmosfery. Przekonaj się sama :) Serdecznie pozdrawiam :)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w GARETT?

Kontakt - GARETT Sp. z o.o.

ul. Sandomierska 209 25-330 Kielce

NIP:9591956774

Branże: Elektronika, hardware i akcesoria

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon
    Ola

13.08.2024 15:54

Pracuję w Garett od kilku lat i jestem zadowolona ;)

14.08.2024 07:29

Cieszymy się, że jesteś zadowolona ze swojej pracy w GARETT! To świetnie, kiedy można czerpać satysfakcję z pracy. Czy jest coś, czym szczególnie chciałabyś się podzielić o swoim doświadczeniu? Może jakieś ciekawe projekty lub wyzwania, z którymi się spotykasz?
    Nela

12.08.2024 09:08

Praca zapowiada sie okej skoro macie tu tyle benefitów i premie, ale żeby podwyżka dopiero była po dwóch latach? Komuś z was udało się wcześniej wynegocjować większą stawkę? Ja bym liczyła na więcej już po okresie próbnym...

12.08.2024 09:22

Dziękujemy za Twoją opinię. Kwestie dotyczące wynagrodzenia i podwyżek omawiamy już na etapie rozmowy o pracę, aby każdy kandydat miał pełną świadomość, jak wygląda nasza polityka w tym zakresie. Zauważamy i doceniamy starania naszych pracowników, dlatego jesteśmy otwarci na dyskusje w kwestii wynagrodzenia, uwzględniając indywidualne potrzeby i osiągnięcia. Jeśli masz dodatkowe pytania lub wątpliwości, zachęcamy do bezpośredniej rozmowy z nami.
    Ewa

30.07.2024 15:14

Praca w Garett to czysta przyjemność. Zespół jest zgrany i wspierający, a projekty, nad którymi pracujemy, są ciekawe i dają satysfakcję.
    tymo

10.08.2024 11:42

Czy tych problemów mimo wszystko może być jakoś dużo? dziwne ze nie ma jasnej odpowiedzi na pytanie. no chyba ze to tylko indywidualne przypadki i nie ma czym sie przejmować

12.08.2024 09:16

Dziękujemy za Twoją wiadomość. Zależy nam na tym, aby każdy pracownik miał zawsze jasność co do wszelkich kwestii, dlatego zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z nami. Chcemy upewnić się, że wszystkie aspekty pracy są dla naszych pracowników i kandydatów zrozumiałe i satysfakcjonujące. Każdego traktujemy indywidualnie i staramy się dostosować do potrzeb oraz oczekiwań, aby zapewnić jak najlepsze warunki pracy.
    MACIEJ

08.08.2024 13:03

Witam, pracowałem przez jakiś czas w tej firmie, praca jak praca, nie dokonywałem tam niezwykłych odkryć pieniądze też nie odmieniły mojego życia jednak przy zadaniach i projektach zawsze mogłem liczyć na wsparcie współpracowników. Ogólnie mogę polecić, wszystko zależy kto tam jakie ma oczekiwania

12.08.2024 09:06

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pracy w naszej firmie. Cieszymy się, że docenił Pan wsparcie współpracowników, na które zawsze można liczyć podczas realizacji zadań i projektów. Jesteśmy przekonani, że atmosfera współpracy i wzajemnej pomocy to kluczowy element, który wpływa na komfort pracy oraz jakość realizowanych zadań. Rozumiemy, że oczekiwania wobec pracy mogą się różnić, dlatego staramy się zapewnić jak najlepsze warunki oraz możliwości rozwoju, aby spełniać potrzeby naszych pracowników. Życzymy powodzenia w dalszej karierze zawodowej!
    Ewelina Z.

02.08.2024 14:26

Pracuję w Garett od kilku lat i jestem zadowolona. Firma oferuje całkiem niezłe wynagrodzenie i atrakcyjne benefity.

02.08.2024 14:29

To świetnie, że jesteś zadowolona ze swojej pracy w GARETT! Zadowolenie z pracy jest kluczowe dla ogólnego dobrostanu i motywacji. Jakie konkretnie benefity i aspekty pracy w GARETT uważasz za najbardziej atrakcyjne?
    Michał

26.07.2024 22:17

Czy występują u was nadgodziny? mam ich już po kokardkę w swojej aktualnej pracy i po prostu bym sie przeniósł gdyby tutaj było z tym znacznie lepiej. Organizacyjnie jak pracę oceniacie?

29.07.2024 08:08

Dziękujemy za Twoje pytanie. W naszej firmie staramy się zapewnić odpowiednią równowagę między życiem zawodowym a prywatnym, tak aby nasi pracownicy mogli efektywnie wykonywać swoje obowiązki bez nadmiernego obciążenia. Pod względem organizacyjnym, dbamy o przejrzystość i sprawną komunikację, co przekłada się na pozytywne doświadczenia pracowników. Jeśli masz dodatkowe pytania lub chcesz dowiedzieć się więcej, zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z nami. Dziękujemy za zainteresowanie!
    Alicja

26.07.2024 15:57

Jestem pracownikiem od dwóch lat, udało mi się wynegocjować podwyżkę. Posiadamy wygodne dla pracowników pakiety, premie świąteczne i uznaniowe. Są chwile lepsze i gorsze jak wszędzie, jednak wiele zależy od podejścia, czy się wkrecamy, czy jezeli coś mi nie pasuje to poruszam ten temat z kimś wyżej, przetestowałam i usprawiniło to komunikacje. Ogólnie da się porozumieć mimo, że jak wszędzie każdy skupiony na swoich obowiązkach. W porównaniu z moją poprzednią pracą jestem zadowlona, mam nadzieję, że z kolejnej będę również bardziej zadowlona i poprzeczka będzie się tylko podnosić :)

29.07.2024 08:05

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią i doświadczeniami. Cieszymy się, że udało Ci się wynegocjować podwyżkę i że doceniasz nasze pakiety benefitów oraz premie. Twoje podejście do otwartej komunikacji jest godne pochwały i przyczynia się do pozytywnej atmosfery w pracy. Zadowolenie pracowników jest dla nas niezwykle ważne i motywuje nas do sukcesywnego podnoszenia standardów. Życzymy Ci dalszych sukcesów i satysfakcji z pracy oraz dziękujemy za Twoje zaangażowanie i pozytywne podejście!
    Tobi

23.07.2024 21:28

No niby jak sobie wypracujesz tak dostaniesz ale widełki mogliby podać to nie łaska przecież. Ktoś już pytał o opcje na negocjacje a nie widzę jakoś odzewu na to. Nie ma na to nawet mowy na początku?

24.07.2024 10:11

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Rozumiemy, że kwestia wynagrodzeń jest niezwykle istotna dla naszych pracowników oraz kandydatów. Chcielibyśmy wyjaśnić, że ustalanie widełek wynagrodzeń oraz możliwości negocjacyjne są ważnym elementem naszej polityki personalnej. Każdą kwestię finansową ustalamy indywidualnie, zarówno z kandydatami, jak i z pracownikami, aby jak najlepiej dostosować wynagrodzenie do ich umiejętności, doświadczenia oraz zakresu obowiązków. Negocjacje dotyczące wynagrodzeń oczywiście są możliwe już na etapie rekrutacji. Zachęcamy do bezpośredniego kontaktu w celu omówienia szczegółów.
    Grzegorz

24.07.2024 09:29

Niestety, większość opinii tutaj jest sztucznie wygenerowanych, co można stwierdzić nawet po cyklicznym się ich pojawianiu, stare rzetelne opinie w większości są usunięte i raczej nie zdarzały się pozytywne. Niestety nie mogę polecić tego pracodawcy i pewnie usłyszelibyście podobną opinię od każdego z pracowników. Wyzysk, brak szacunku, brak możliwości rozwoju, nadużycia :(

24.07.2024 10:03

Dziękujemy za pozostawienie opinii i podzielenie się swoimi doświadczeniami. Bardzo nam przykro, że masz takie odczucia. Pragniemy zapewnić, że wszystkie pozytywne opinie, które się pojawiają, są autentyczne i pochodzą od naszych obecnych i byłych pracowników. Usuwane są jedynie te komentarze, które zawierają wulgaryzmy, obraźliwe treści lub naruszają regulamin serwisu. Jako firma, dbamy o komfort i rozwój naszych pracowników. Oferujemy szereg benefitów, między innymi: - Programy rozwojowe i szkoleniowe, wspierające rozwój zawodowy i osobisty - Elastyczne godziny pracy i możliwość pracy hybrydowej - Pakiety zdrowotne i ubezpieczeniowe - Dofinansowanie do zajęć sportowych Stale pracujemy nad poprawą warunków pracy i jesteśmy otwarci na konstruktywną krytykę oraz sugestie, które pomagają nam się rozwijać. Zachęcamy tym samym do bezpośredniego kontaktu z nami, gdzie możemy szczegółowo omówić wszelkie kwestie i wspólnie znaleźć rozwiązania. Z wyrazami szacunku
    Tomasz

12.07.2024 13:35

Ludzie są bardzo fajni, ogólne wrażenie pozytywne, chociaż nie byłem zbyt długo pracownikiem tej firmy mam dobre spojrzenie

12.07.2024 14:28

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że nawet krótki czas spędzony w naszej firmie pozostawił u Pana tak pozytywne wrażenia i miłe wspomnienia o naszym zespole. Takie opinie są dla nas bardzo cenne i motywujące.
    Tomasz

23.07.2024 15:03

Zmieniłem całkowicie drogę zawodową, ale z tego co mi wiadomo jak wypracujesz to dostaniesz
    Daniel

17.07.2024 14:16

Witam, W firmie Garett pracownikiem byłem ponad rok czasu, niedługo po okresie próbnym otrzymałem podwyżkę, dodatkowo firma oferuje pakiet świadczeń, atmosfera była ok, jak wszędzie na przestrzeni całego czasu pojawiły się jakieś drobne niedomówienia pomiędzy ludźmi, to chyba naturalna kolej rzeczy podczas pracy z ludźmi. Dobry czas i praca oraz ludzie ok, jednak trzeba się zorganizować i wypracować schemat dzialania.

17.07.2024 14:26

Bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią na temat pracy w naszej firmie. Cieszymy się, że praca w naszej firmie była dla Pana tak pozytywnym doświadczeniem i że docenił Pan oferowane przez nas warunki zatrudnienia. Dziękujemy również za zwrócenie uwagi na atmosferę w pracy oraz na kwestie komunikacji pomiędzy pracownikami. Dokładamy wszelkich starań, aby tworzyć przyjazne i profesjonalne środowisko pracy, a wszelkie sugestie dotyczące organizacji i komunikacji są dla nas bardzo istotne. Jeszcze raz dziękujemy za współpracę i życzymy Panu dalszych sukcesów zawodowych!
    Dariusz

10.07.2024 10:49

Bardzo dobry czas .Dobra atmosfera pracy. Praca zorganizowana

10.07.2024 10:53

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! Bardzo cieszymy się, że czas spędzony w naszej firmie był dla Pana satysfakcjonujący, a atmosfera pracy i organizacja spełniły Pana oczekiwania. Takie słowa motywują nas do dalszej pracy nad utrzymaniem wysokich standardów.

09.07.2024 15:49

Jako były pracownik, nieźle wspominam tam prace. Jednak przychodzi czas na zmiany i dalsze doświadczenia, jednak praca tam też przyniosła ciekawe doświadczenie. Pozdrawiam

10.07.2024 07:56

Dziękujemy bardzo za pozytywną opinię i miłe słowa na temat pracy w naszej firmie. Cieszymy się, że współpraca z nami przyniosła Panu cenne doświadczenia. Życzymy powodzenia i sukcesów na dalszej drodze zawodowej! Pozdrawiamy serdecznie
    Paulina

04.07.2024 15:14

Pracowałam i byłam zadowona. Idzie się dogadać jeżeli ktoś sie podejmuje dyskusji :)

04.07.2024 15:19

Dziękujemy za Twoją opinię Paulina! Cieszymy się, że praca była satysfakcjonująca i że udało się nawiązać dobre relacje. Zawsze zależy nam na otwartym dialogu i zawsze jesteśmy gotowi do dyskusji. Pozdrawiamy serdecznie!
    kamel92

27.06.2024 10:25

Brałem udział w procesie rekrutacyjnym do firmy GARETT i muszę powiedzieć, że było to jedno z najbardziej rozczarowujących doświadczeń w mojej karierze. W drugim etapie rekrutacji poproszono mnie o wykonanie zadania z Excela, na które poświęciłem solidną godzinę, dbając o każdy szczegół, aby zadanie było wykonane jak najlepiej. Niestety, po wysłaniu zadania nie otrzymałem żadnego feedbacku. Kilka razy prosiłem o informację zwrotną, chcąc dowiedzieć się, co zrobiłem dobrze, a co mogłem poprawić. Jednak moje prośby spotkały się z całkowitą ciszą. Taki brak reakcji i szacunku do kandydata jest dla mnie absolutnie nie do przyjęcia. Spędziłem swoją prywatną godzinę na coś, co okazało się zupełnie nieistotne dla firmy. Firma GARETT pokazała tym samym, że kompletnie nie szanuje czasu i zaangażowania osób, które starają się do niej dołączyć. To świadczy o braku profesjonalizmu i odpowiedzialności. Traktowanie kandydatów w taki sposób jest po prostu żenujące i budzi duże wątpliwości co do standardów firmy. Naprawdę nie polecam angażowania się w rekrutację do tej firmy, jeśli zależy Wam na profesjonalnym i szanującym kandydatów pracodawcy.

27.06.2024 11:53

Dziękujemy za podzielenie się swoimi doświadczeniami z procesem rekrutacyjnym do firmy GARETT. Przykro nam słyszeć, że spotkało Cię takie rozczarowanie. Każda opinia jest dla nas cenna i pomaga nam lepiej zrozumieć, jakie obszary wymagają poprawy. Chcielibyśmy serdecznie przeprosić za dotychczasowy brak odpowiedzi i feedbacku. Zdajemy sobie sprawę, jak ważne jest docenienie czasu i wysiłku, jakie kandydaci wkładają w wykonanie zadań rekrutacyjnych. Zawsze odpowiadamy wszystkim kandydatom biorącym udział w rekrutacji, niezależnie od wyniku rekrutacji. Proces rekrutacyjny, w którym brałeś udział, cieszył się ogromnym zainteresowaniem. Otrzymaliśmy ponad 850 zgłoszeń CV, spośród których bardzo dokładnie wyselekcjonowaliśmy 20 osób do wykonania zadania rekrutacyjnego. Chcemy starannie sprawdzić każde zadanie, aby podjąć ostateczną decyzję. Z tego powodu bardzo prosimy o cierpliwość, ponieważ informację o wynikach rekrutacji i decyzji finalnej przekażemy wszystkim kandydatom do końca tygodnia. Twoje uwagi zostały już przekazane do naszego zespołu rekrutacyjnego, abyśmy mogli wyciągnąć odpowiednie wnioski i jeszcze bardziej usprawnić nasze procedury. Jeśli będziesz miał jeszcze jakiekolwiek pytania lub chciałbyś podzielić się dodatkowymi szczegółami, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z naszym zespołem rekrutacyjnym. Jeszcze raz przepraszamy za niedogodności i dziękujemy za przekazanie nam swojej opinii. Z poważaniem, Zespół GARETT
    Dyzio

26.06.2024 15:00

ktoś pisał ze coraz więcej obowiązków ma i chyba nie wyrabial z tego co rozumiem. Czy tu nie będzie po prostu kogoś do pomocy przypadkiem? Nie ma kogo spytać?

26.06.2024 15:03

Dziękujemy za Twoją uwagę. Jeśli czujesz, że masz zbyt dużo obowiązków lub potrzebujesz wsparcia, zawsze możesz zwrócić się do swojego przełożonego. Staramy się zapewnić naszym pracownikom odpowiednie wsparcie i zasoby do wykonywania ich pracy. Twoje sugestie są dla nas ważne, więc nie wahaj się pytać i zgłaszać swoich potrzeb. Chcemy, aby każdy czuł się komfortowo i mógł efektywnie wykonywać swoje zadania.
    Michał

26.06.2024 14:34

Odpowiednie uzasadnienie podwyższenia wynagrodzenia, zostało rozpatrzone pozytywnie więc myślę, że jest to duży plus ???? W innej firmie zostałem odesłany z kwitkiem więc nie jest tak źle jak niektórzy tutaj się żalą ????

26.06.2024 15:02

Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że Twoje uzasadnienie podwyższenia wynagrodzenia zostało rozpatrzone pozytywnie. Zależy nam na tym, aby doceniać naszych pracowników i odpowiednio nagradzać ich za ich wkład i zaangażowanie. Dziękujemy za dostrzeżenie naszych starań i życzymy dalszych sukcesów w naszej firmie!
    Tomek

21.06.2024 18:47

Doswiadczenia zwiazane z tą firmą są ok, przyjemny czas i na pewno zlapalem troche doswidaczenia, ktore szlifuje dalej. Pozdrowienia dla Pana Pawla

24.06.2024 13:07

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! Cieszymy się, że miałeś przyjemne doświadczenia w naszej firmie i zdobyłeś cenne umiejętności. Przekażemy pozdrowienia Panu Pawłowi. Życzymy Ci dalszego rozwoju zawodowego i wielu sukcesów! Pozdrawiamy serdecznie.
    Sandra

17.06.2024 17:17

Miło wspominam czas pracy w tej firmie, może było kilka osób z którymi nie złapałam flow, jednak ogolnie na plus

21.06.2024 15:06

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! Cieszymy się, że ogólnie dobrze wspominasz czas spędzony w naszej firmie. Zawsze staramy się tworzyć przyjazne środowisko pracy, ale rozumiemy, że czasem nie zawsze można znaleźć wspólnego języka ze wszystkimi. Życzymy Ci dalszych sukcesów i dziękujemy za wspólny czas! Pozdrawiamy serdecznie.
    Magdalena

18.06.2024 15:08

Firma prężnie się rozwija posiada wysokojakościowe produkty o wiele lepiej się pracuje kiedy wiesz, że handlujesz dobrymi produktami, a w pracy na tym się skupiam, nie na innych pracownikach i jestem zadwolona :)

21.06.2024 15:05

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! Cieszymy się, że doceniasz jakość naszych produktów oraz że praca z nimi sprawia Ci satysfakcję. Twoje zaangażowanie i pozytywne nastawienie są dla nas bardzo ważne. Życzymy Ci dalszych sukcesów i zadowolenia z pracy w naszej firmie!

Zostaw merytoryczną opinię o GARETT Sp. z o.o.