HR Polska Sp. z o.o.
21.06.2023 14:04
W HR Polska Transport cenimy otwartą komunikację i jesteśmy zawsze otwarci na dyskusję. Doceniamy wszystkie pozostawione opinie i informacje zwrotne, które są dla nas cennym punktem wyjścia do wprowadzania zmian i tworzenia jeszcze lepszego miejsca pracy. Chcemy zapewnić Wam rzetelne informacje i stworzyć kulturalne środowisko, w którym możecie swobodnie wymieniać swoje opinie.
Zależy nam na tworzeniu atmosfery, w której wszyscy pracownicy czują się zrozumiani i docenieni. Dlatego, dajemy możliwość otwartej dyskusji na temat różnych kwestii związanych z naszą firmą i miejscem pracy. Wasze spostrzeżenia i sugestie są dla nas niezwykle ważne i służą jako drogowskaz do doskonalenia naszych działań.
Wierzymy w budowanie partnerstwa i zaangażowanie pracowników, dlatego zachęcamy Was do dzielenia się swoimi pomysłami, obawami i sugestiami. Jesteśmy zawsze dostępni, aby wysłuchać Waszych opinii i odpowiedzieć na Wasze pytania. Chcemy, abyście czuli się komfortowo w wyrażaniu swoich potrzeb i przekazaniu informacji, które mogą przyczynić się do rozwoju firmy i zwiększenia satysfakcji zawodowej naszych pracowników.
Dziękujemy Wam za zaufanie i współpracę. Wasze głosy są dla nas ważne i pomagają nam tworzyć jeszcze lepsze środowisko pracy w HR Polska Transport
Inny
04.03.2026 21:49
Czy w HR polska.poszukujecie do pracy? Na stanowisko administracyjne?
26.03.2025 14:37
HR Polska Sp. z o.o.
27.03.2025 10:46
Dziękuje za pytanie. Za każdym razem za dyplomem szła nagroda pieniężna w słusznej wysokości...
DJ
28.11.2024 00:45
Pracowałem w HR Polska ponad cztery lata. Miłe, wyrozumiałe i zawsze pomocne szefostwo. Wesoła i luźna atmosfera w biurze, Każdy wie co ma robić, nikt nikomu się nie wpierdziela i nie patrzy na ręce. Fajna ekipa. Kasa adekwatna do wykonywanej pracy.
Polecam zarówno doświadczonym jak i świeżakom.
Pozdro :)
Piotr
18.09.2023 11:42
Pracując w HR Polska, czuję się doceniony i otoczony wsparciem. To firma, która dba o swój zespół i oferuje okazje do rozwoju. Atmosfera jest przyjazna, a kultura pracy opiera się na szacunku i otwartości. Jestem zadowolony, że jestem częścią tej firmy i polecam ją każdemu, kto chce pracować w miejscu, gdzie ludzie są na pierwszym miejscu.
SC
04.10.2023 13:23
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Pozdrowienia.