Do REHABILIS trafiłam z polecenia kilka miesięcy temu. Teraz był mój kolejny pobyt w tym magicznym miejscu. Lepszego miejsca do komfortowego wypoczynku i rehabilitacji nie można znaleźć! Obiekt zgodny z ofertą, czysty, zadbany, nowoczesny. Leczy nie tylko ciało, ale i duszę.
PO PIERWSZE: Lekarz i znakomity wykwalifikowany zespół Rehabilitantów i Fizjoterapeutów bardzo dokładnie analizują dokumentację i przebieg choroby, po czym dobierają odpowiednie zabiegi. Pracują z niezwykłym zaangażowaniem, profesjonalni, ogromnie życzliwi, otwarci i gotowi na szybką reakcję w przypadku konieczności modyfikacji leczenia. W szczególny sposób serdecznie dziękuję Pani Natalii, Pani Karolinie, Panu Jakubowi, za troskliwą, wnikliwą, fachową opiekę, zestaw zabiegów był odpowiedni i właściwie rozplanowany, wykorzystywali techniki rehabilitacyjne specjalnie dopasowane do indywidualnego przypadku. Zaskakiwali mnie wiedzą i informacjami, których nie słyszałam od lekarzy a były naprawdę pomocne. Najlepsi z najlepszych!!! Prawdziwi profesjonaliści ! Godni zaufania. DZIAŁAJĄ CUDA! Czas, chęci i cierpliwość do pracy z chorymi to teraz rzadkość, a Wy jesteście wzorem dla innych placówek rehabilitacyjnych.
PO DRUGIE: Panuje tu atmosfera domowego oraz rodzinnego ciepła, Pani dyrektor Joanna i Pani Monika są profesjonalne i perfekcyjne pod każdym względem, zawsze pomocne i wyjątkowo empatyczne, dbają o wspaniałe samopoczucie wszystkich gości. Traktują każdego z gości indywidualnie i priorytetowo. Obsługa Hotelu rewelacyjna!
PO TRZECIE: Wspaniałe warunki pobytu, przestronne pokoje, nowoczesne wyposażenie no i przede wszystkim pierwszorzędne jedzenie, smaczne i obfite śniadania, obiady, kolacje. Przestrzeń do spędzania wolnego czasu z przepięknym widokiem na śląską architekturę, śpiew ptaków i zapach pobliskiego lasu oraz elegancka przestrzeń wypoczynkowo gastronomiczna z tarasem widokowym na Beskidy sprawiają, że po prostu chce się tam wracać (nawet mimo poprawy stanu zdrowia w ramach "bieżących potrzeb naprawczych".
Serdecznie polecam HOTEL REHABILIS I REHABILITACJĘ w tym miejscu!
SUPER POZYTYW!