Oferty pracyOpinie o pracodawcachSzkoły policealne
Dla pracodawcówLogowanie / Rejestracja

Inmed

3.1/5

• Proces rekrutacji
  • Benefity dla pracowników
  • Oferty pracy

3. Opinie o pracodawcach Krępice
  5. Opinie o Inmed S.A.

Opinie o Inmed Krępice

22.04.2020 17:21

Czy jest możliwość w INMED-Karczewscy Sp. z o.o. Sp.k. pracy na część etatu?
    ReviewUserIconPracodawca

23.04.2020 08:44

Tak, istnieje taka możliwość w zależności od indywidualnych potrzeb oraz rodzaju stanowiska.
    ReviewUserIconNie Polecam

25.08.2022 08:18

Pracowałem tam pół roku.Wpierw na Magazynie później na pakowaniu by znow dać mnie na chwilę na 2 tyg na magazyn. Kierownik Magazynu Karolina na rozmowie kwalifikacyjnej obiecywał inne wynagrodzenie i dłuższe umowy dalsze.Oczywiscie,to było zwykle mydlenie oczu.przez pół roku miałem 6 wyplat z czego 3 były po terminie.Gdy zgłaszałem kierownikowi , że nie dostalem uwaga mówił że mam inny dziwny bank(santander) później że jak nie dostanę mogę sobie wziąść miedź i sprzedać. Nie polecam.Czesto dyskryminował pracowników mówiąc że nie umieją czytać itp.Także jeśli się szanujesz nie polecam firmy.Umowy przedłużające miałem dawane po 2 tygodniach oczywiście z datą wsteczna z wynagrodzeniem mniejszym niż na rozmowie kwalifikacyjnej.

ReviewUserIconNie Polecam

17.02.2023 20:19

Ktoś wyżej napisał że mnie widział.. Brednie to tu piszecie i brednie mówicie na rozmowach kwalifikacyjnych a późniejsze wasze zachowaniania woogole się nie pokrywają z waszymi słowami.

18.02.2023 14:19

100% prawda. Przy okazji, napchali tu własnych reklam aby zagubić się między negatywami.

05.09.2022 13:29

Pod koniec sierpnia Forbes opublikował artykuł "Sprzęt medyczny na wagę życia. Inmed cywilizuje szpitale". Opowiadamy m.in. o przygotowaniach do nadchodzącej fali zakażeń COVID-19. Zapraszamy do lektury: https://www.onet.pl/biznes/forbes/sprzet-medyczny-na-wage-zycia-inmed-cywilizuje-szpitale/e8r9epw,1f375b38
    News image

05.09.2022 13:25

Pod koniec lipca 2022 INMED zaprezentował się na targach FIME na Florydzie, w ramach polskiego stoiska organizowanego przez Polską Agencję Rozwoju Przedsiębiorczości. FIME to wiodące targi medyczne, gromadzące tysiące producentów, dystrybutorów, dostawców urządzeń i sprzętu medycznego z przeszło 40 krajów z całego świata. Udało nam się nawiązać wiele nowych kontaktów, rokujących na ekspansję w krajach Ameryki Północnej oraz Ameryki Łacińskiej!
    Zdjęcie 0
    Zdjęcie 1
    Zdjęcie 2
    Zdjęcie 3
    Zdjęcie 4

05.09.2022 13:18

Nasza firma otrzymała wyróżnienie Diamenty Forbesa 2022, przyznawane Diamentowym Firmom, czyli takim, które w trzech ostatnich latach najszybciej zwiększały swoją wartość, tym samym plasując się wśród najdynamiczniej rozwijających się firm w Polsce. INMED zajął 10. pozycję wśród 96 dolnośląskich przedsiębiorstw i 125 pozycję wśród 1643 firm w rankingu ogólnopolskim Forbes Dziękujemy za zaufanie i gratulujemy wszystkim laureatom!
    News image
    ReviewUserIconZbyszek

26.08.2022 12:57

Pracowałem w tej następnie odszedłem gdzie indziej.Jesnym słowem Wielkie (usunięte przez administratora) nie polecam
    ReviewUserIconKolega

01.01.2022 19:04

Pracuję w firmie od niedawna jestem na produkcji, brygadzista super gość ,tamtego już nie ma, kierownik też spoko ,a reszta załogi traktuje się jak jedna wielka rodzina aż chce się iść do pracy,zarobki też ok , jedyny minus to dojazd,ale z tym też można sobie poradzić tu każdy z kimś jeździ autem.polecam podobno potrzebują jeszcze do pracy.
    ReviewUserIconMIMI

05.01.2018 05:59

Napisze tak pracowalem w tej firmie wiele lat firma zawsze nauczona byla oszukiwac i ludzi szpitale i pracowników na ludziach buduje sie firmę ma ktos rację z ta nagrodą Gepard Biznesu.... i powinna byc jeszcze nagroda PANTERA OSZUSTOW..... NO COZ TAKI SWIAT

07.07.2021 10:34

Czy w INMED-Karczewscy Sp. z o.o. Sp.k. pracuje się na open space?
    ReviewUserIconBlack

07.07.2021 13:10

Dzień dobry Tak, poszczególne działy pracują w przestrzeniach open space.
    ReviewUserIconJohny

02.10.2020 06:26

Witam, Zastanawiam się nad złożeniem CV do firmy. Proszę, powiedzcie mi czy nadal jest taki problem z brygadzista i kierownikiem jak to miało miejsce w 2018 roku?
    ReviewUserIconMariusz

27.04.2020 10:36

Pracuję w firmie nieco ponad pół roku. To optymalny czas na obserwację i wnioski z niej płynące.Mogę zdecydowanie powiedzieć,że jest tak, jak mógłbym oczekiwać od jednostki w tej branży . Przejrzyste zasady, gdzie oprócz umiejętności dostrzegane jest zaangażowanie w pracę. Dziedzina wymagająca, ludzie skupieni na swoich zadaniach,ale chętni do wszelkich wyjaśnień, dlatego praca zespołowa szybko nabiera sensu. Nie ma miejsca na "podchody" i dyskredytowanie postępowania w pracy - w to miejsce merytoryczne uwagi.
    ReviewUserIconCzarek

23.04.2020 12:41

A może ktoś z pracowników podzieli się na forum opinią o pracy i atmosferze w firmie?
    ReviewUserIconIza

24.04.2020 08:12

Pracuję w firmie od ponad roku i mnie się podoba. Atmosfera jest przyjazna, ludzie są pomocni. Nie ma wyścigu szczurów, ani korporacyjnej nagonki. Naprawdę dobrze się pracuje.

03.10.2019 17:27

Czy INMED-Karczewscy Sp. z o.o. Sp.k. zapewnia kartę multisportu?
    ReviewUserIconPracodawca

04.10.2019 09:56

Dzień dobry, tak, po okresie próbnym oferujemy w ramach pakietu socjalnego trzy opcje do wyboru: LUXMED, SmartLunch lub kartę Multisport. W razie dodatkowych pytań jesteśmy do dyspozycji :)
    ReviewUserIconmarina

24.06.2019 10:18

witam. jestem pracownikiem od 1 roku w firmie INMED-Karczewscy. To jest rodzinna firma, która prężnie się rozwija i w której bardzo dobrze mi się pracuję. polecam. masz pytania - pisz, odpowiem.
    ReviewUserIconmoskal

04.01.2018 20:22

Moim zdaniem powinni się zebrac wszyscy i powiedzieć co się naprawdę dzieje dla szefostwa jakie nastawienie ma kierownik czy brygadzista do pracownika i nie powinni bac się jakiś konsekwencji z tego pracownika swoje prawa ale nie wiem czy ktoś się odważy .bo naprawdę jak by się ten mobbing zmienił to super zakład pracy by był.

Kontakt - Inmed S.A.

Kwiatowa 32A 55-330 Krępice

NIP:8991198153

Branże: Sprzęt medyczny

ReviewUserIconEdyta

03.01.2018 09:51

@moskal a masz jakiś sposób, by szefostwo dowiedziało się co się dzieje na produkcji? Może warto porozmawiać z nimi i powiedzieć, że powinny się odbywać kontrole? Albo, żeby częściej organizować spotkania z pracownikami firmy INMED-Karczewscy s.c., by mogli powiedzieć swoje sugestie, problemy? Wiem, że Ty już nie pracujesz, ale czy uważasz to za dobry pomysł?
    ReviewUserIconpohany

04.01.2018 18:42

Mozna skarzhyc do naczalstwa co u nas nie poprawna. Tylko one nie uznaje naszego glosa a tylko glosa molody kierownik. On chodzi a przeszkadzac nie pomagac.
    ReviewUserIconKalo

01.01.2018 15:16

Kierownik masakra brygadzista wogole szkoda słów do takich ludzi dlaczego nikt nie zareaguje na to żeby to zmienić jak by nie Ci dwóch było by ok.
    ReviewUserIconmoskal

30.12.2017 19:07

Powiem tak jeśli chodzi o samą firmę i szefostwo to jest ok umowa pieniądze na czas ciuchy. Tylko szefostwo nie wie co się dzieje na produkcji .Pracowalem tam wytrzymałem nie długo przez kierownika i brygadzistę który tylko widzą Twoje winy winny nie winny tak Cię podpierdziela ogólnie Mobbing się zrobil jeśli ktoś chce nabawić się nerwicy to można próbować a dzieje się co raz gorzej z tego co wiem. NIE POLECAM .
    ReviewUserIconPanzplejad

15.02.2017 17:08

Za robotę byście się wzięli nieroby zasrane a nie za krytykowanie jak widzę coniektorych ludzi na hali to mam wrażenie że nie wiedzą co to jest praca ale oczywiście takim obibokom co w życiu do niczego nie doszli i nie dojada zawsze będzie źle. Na miejscu Prezesa to bym wszystkich pożegnał i przyjął ludzi którym chce się pracować.
    ReviewUserIconzenek

16.04.2017 21:05

Tylko że ten prezes nie wiedzieć czemu (pewnie znajomości z pewnych tajnych służb) zatrudnia głównie takich leniwych obiboków z lewymi rękoma i mającymi problemy z logicznym myśleniem, na dodatek płaci im więcej niż tym pojedynczym zaradnym i chcącym pracować, więc oni zwykle sami odchodzą z pracy gdy się zorientują o co chodzi w tej firmie. W firmie panuje ogromna rotacja tych pracowitych, ale oni sami się zwalniają a te obiboki są nie do ruszenia i żaden prezes nawet nie myśli o ich zwalnianiu, sami też nie odchodzą, taka rzeczywistość, ale podobnie jest też w innych firmach.
    ReviewUserIconKazik

02.02.2017 18:43

Jedna z najgorszych prac w mym życiu nie polecam nikomu tej firmy DNO .... ..
    ReviewUserIconKazik

02.02.2017 18:42

Jedna z najgorszych prac w mym życiu nie polecam nikomu tej firmy DNO .... ..

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Inmed?

ReviewUserIconhenio

08.07.2016 13:47

słuchajcie, nie wiem czy wiecie al enie widze już zadnej pojawiającej się rekrutacji, mozecie to jakoś wyjaśnić czy nie za abrdzo, jak sytuacja wygląda?
    ReviewUserIconVlad

07.07.2016 19:36

To co piszecie jest wręcz śmieszne, każdy ma własna szafkę zamykaną na klucz, ubrania firma kupuje nawet dwa komplety od firmy która jeszcze je czyści, umowy o prace normalnie sie dostaje po okresie próbnym, pieniądze sie zarabia dobre, a praca jest lekka, przyznam, że pracuje juz długo i szybko nie zrezygnuję
    ReviewUserIconVlad

07.07.2016 19:35

31.03.2016 18:15

I tak się dorabiają biznesmeni na czyjejś krzywdzie.
    ReviewUserIconanonim

08.12.2015 00:48

14.12.2015 20:27

zapomnij
    ReviewUserIconanonim

07.09.2015 22:34

ReviewUserIconolo

01.12.2015 18:00

To jest pomówienie, które powinno być karalne - nie ma możliwości aby ktoś Ci szukał po kieszeniach bo przecież mamy szafki zamykane na klucz a komplety zapasowe są zamknięte i zabezpieczone w sejfie ! Obecny pracownik - już w nowej siedzibie.
    ReviewUserIconobiektywny

30.04.2015 20:10

Zarabiać mniej jak kasjerka w markecie się nie da!!! Ano dlatego ze ona zarabia pensję minimalną, mimo tego ze nie pracuje w szkodliwych warunkach na produkcji, ma płatny urlop, oraz opłacone składki, więc nie musi za własne pieniądze i we własnym prywatnym czasie chodzić do lekarza.
    ReviewUserIcondawny pracownik

12.08.2015 08:32

Pracowałem tam dość dawno temu i powiem że wszystkie powyższe opinie to czysta prawda o tej firmie i widzę że nic się nie zmieniło, więc ja się nie będę powtarzał. Pracując w sumie kilka lat na produkcji ani razu nie widziałem ani ubrania roboczego, ani obuwia roboczego. Ze sprzętem ochronnym tez był problem a narzędzia do pracy kupowałem za własne pieniądze, bo normalnie nie było by czym pracować a i to trzeba było pilnować, bo kradli (szefostwo też). Grzebanie przez szefostwo po kieszeniach kurtek w szatni, po portfelach i telefonach komórkowych w ich kieszeniach, czy po szufladach z własnym dokumentami to normalna praktyka tej firmy.
    ReviewUserIconftvtgtgtgt

19.05.2012 12:47

Praca za minimum socjalne [usunięte przez admina] Właściciele firmy wydają sprzeczne polecenia i zawsze mają rację! W firmie preferuje się donosicielstwo. Praca oficjalnie 8g a standardowo 10-12g. Najlepiej posiadać własną działalność i tyrać po 16g bez urlopu.
    ReviewUserIconbyły niewolnik

16.06.2014 16:05

Czy dalej pracuje się tam na czarno, po 300 godzin w miesiące i zarabia mniej niż kasjerka w biedronce?

Zostaw merytoryczną opinię o Inmed S.A.

Nie przegap nowości o Inmed S.A.!