Bardzo negatywna ocena z mojej strony po kilku miesiącach w firmie. Prawie nic nie pokrywa się z obietnicami biura podczas rekrutacji. Mało tego stawka ta sama, a z dnia na dzień przybywało śmiesznych obowiązków i pewnie przybywać będzie, bo ciepłe posadki w biurach tylko czekają na GOTOWE, a Ty jesteś 5cioma osobami w jednej- kierowca, sprzątaczka, księgowy, technik(uwaga tu kuriozum siega zenitu, bo firma nie organizuje żadnych szkoleń z budowy sprzętu), przygotuj im dokumenty, zadbaj, zeby dotrzec zawsze wszędzie punktualnie, mimo porażki jaką jest jedyna, fatalna aplikacja z jakiej robią rezerwacje. Bywa, ze Twój czas pracy to grubo ponad 10h i nikogo to nie obchodzi. Wyznaczają godziny jakie im sie podoba i kiedy im sie podoba. Wszelka proba powiedzenia prawdy, czy krytyki konczy się upomnieniami. DLATEGO PRZESTRZEGAM KAŻDEGO. Większość osób, które tam pracują ma dość. Nie ukrywają, że są tam na chwilę. Nie ma tygodnia, żeby ktoś nie odszedł, bądź nie przyszedł nowy. Pieniądze, które oferują są fatalne, bo ciągle musisz się utrzymywać za granicą i płacić w € za życie, plus ZUS, podatek i księgowość. Zdecydowanie jeśli ktoś ma możliwość to lepiej pracować na miejscu za mniej. Obiecują też wyjazdy w ciekawe miejsca, gdzie tak na prawde nie masz opcji nic zobaczyc, jedynie z zza szyby auta, bo ciagle jedziesz, albo walczysz z upośledzonym systemem w aucie, albo odsypiasz z drugiej zmiany na pierwszą, czy odwrotnie.