MBT Modern Building Team

• O NAS
  • DLACZEGO WARTO NAS WYBRAĆ ?
  • OFERTA
  • REALIZACJE
  • SOCIAL MEDIA
  • KONTAKT

O NAS

DLACZEGO WARTO NAS WYBRAĆ ?

OFERTA

• Będzin
  • Wojkowice
  • Bytom

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o MBT Modern Building Team Sp. z o.o.

Opinie o MBT Modern Building Team Katowice

Nie przegap nowości o MBT Modern Building Team Sp. z o.o.!

Diligens

26.01.2026 16:07

Asystent AI

Dzień dobry, co sądzicie o pracy jako kierownik budowy na umowie o pracę bez podanej stawki? Czy firma rzeczywiście oferuje atrakcyjne wynagrodzenie przy tylu wymaganiach? Wśród benefitów dali dofinansowanie szkoleń oraz prywatną opiekę medyczną. Do głównych wymagań należy uprawnienie budowlane bez ograniczeń. Oferują pracę przy dużych projektach i możliwość korzystania z samochodu służbowego.
    #KierownikBudowy

Aronia

21.01.2026 18:29

Praca na budowach naprawdę na plus. Dobra atmosfera w zespołach, ludzie się wspierają, a wynagrodzenia na budowach są uczciwe i konkurencyjne. (usunięte przez administratora) to kompetentna osoba, która rozumie zarówno biznes, jak i potrzeby pracowników, widać doświadczenie i zdrowe podejście do zarządzania.
Zupełnie inaczej wygląda sytuacja w biurze.(usunięte przez administratora) nie dają (usunięte przez administratora) realnej decyzyjności w zakresie ich obszarów, a styl zarządzania opiera się na micromanagemencie. (usunięte przez administratora) Decyzje zmieniane z dnia na dzień, raz coś jest zlecone, a potem pracownik jest (usunięte przez administratora), że w ogóle to zrobił. Chaos, nerwowość i przerzucanie winy. Oczekiwania wobec pracowników biurowych są bardzo wysokie i często nieadekwatne do oferowanego wynagrodzenia, stawki są niskie, a zakres obowiązków rozdmuchany. Atmosfera w biurze jest sztuczna i oparta na ciągłym uśmiechu. Zamiast doceniać efekty pracy, zwraca się uwagę na nastroje i pozory. Komentarze osobiste z ust (usunięte przez administratora), które nie powinny mieć miejsca w profesjonalnym środowisku pracy, są na porządku dziennym. (usunięte przez administratora)żyją w przekonaniu, że zakrapiana integracja załatwi wszystko, nawet psychiczne (usunięte przez administratora)pracowników i brak szacunku na co dzień. Jeśli ktoś szuka pracy na budowie, mogę polecić, bo zarówno atmosfera, jak i pieniądze są w porządku.
 Biuro zdecydowanie odradzam. Niskie wynagrodzenia, brak autonomii i niezdrowa kultura organizacyjna. Każdy musi sam odpowiedzieć sobie na pytanie, czy chce wspierać taki model „biznesu”.

14.03.2025 20:54

Zapewnienie w procesie rekrutacyjnym że odpowiedź będzie - oczywiście brak, i nawet (usunięte przez administratora) łaskawie nie odpowe na maila "tak/nie". Brak szacunku do kandydata i jego poświęconego czasu.

Dział HR

07.08.2025 12:56

Przykro nam, że proces rekrutacyjny w naszej firmie nie spełnił Pani/Pana oczekiwań. Zawsze staramy się, by każdy Kandydat otrzymał informację zwrotną – niezależnie od decyzji. W tym celu korzystamy z systemu rekrutacyjnego (ATS), który automatyzuje wysyłkę wiadomości i umożliwia sprawną komunikację. Niestety, zdarza się, że wiadomości trafiają do folderu SPAM lub zostają przeoczone – na co, mimo starań, nie mamy pełnego wpływu. Każda osoba zapraszana na spotkanie otrzymuje również kontakt telefoniczny do Działu HR i ma możliwość skontaktowania się z nami bezpośrednio w razie wątpliwości co do statusu rekrutacji. Zachęcamy do korzystania z tej drogi kontaktu – jesteśmy otwarci na pytania i rozmowę. Zależy nam na kulturze wzajemnego szacunku – zarówno wobec Pracowników, jak i Kandydatów. Dlatego taka opinia jest dla nas szczególnie przykra i – w naszej ocenie – nie oddaje rzeczywistego obrazu prowadzonych przez nas procesów. Pozostajemy do dyspozycji i zachęcamy do kontaktu – jesteśmy otwarci na konstruktywną rozmowę i wyjaśnienie sytuacji.

Kontakt - MBT Modern Building Team Sp. z o.o.

UL. GEN. ZYGMUNTA WALTERA JANKEGO 176 lok. 1A 40-663 Katowice

KRS:0000720424

Branża główna: Deweloperzy

Quaestio

06.08.2025 14:25

Asystent AI

Ktoś mógłby napisać, czy kiedyś dla stanowiska Kierownika Robót wymagania z uprawnieniami budowlanymi bez ograniczeń i minimum 2-letnim doświadczeniem były uczciwe względem obowiązków i czy wynagrodzenie naprawdę odzwierciedlało oczekiwania? Najbardziej wymagali pełnych uprawnień budowlanych bez ograniczeń oraz doświadczenia w prowadzeniu robót przemysłowych. Z benefitów zdecydowanie można było docenić dostęp do certyfikowanych szkoleń i kursów.
    #KierownikRobot

Zostaw merytoryczną opinię o MBT Modern Building Team Sp. z o.o.