Pensja w pracy jest bardzo niska, nieważne ile się nauczycie pracując tutaj. Nigdy nie jest ona wypłacana na czas. Czasami trzeba czekać wiele miesięcy. Pracodawcy nie są w stanie zatrudnić nikogo z Wrocławia, a więc szukają w najbardziej losowych miejscach. Jeśli chodzi o pomoc, albo dodatki pracowe to nie gwarantują nic. Nie dają dopłaty za dojazdy, nie pomagają w znalezieniu mieszkania, oraz są przeciwni pracy zdalnej. Na podwyżkę też nie można tutaj liczyć, co najwyżej na "podniżkę", kiedy wzrasta praca minimalna, a pracodawca daje mniej pieniędzy, niż wynosi ten wzrost. Bonusów za ukończenie projektów nie ma.
Warunki pracy jak w pociągu pkp. Przez rok pracodawca przychodził i chwalił się, że kupi nowe krzesła, może nadal tak mówi. Praca w pół rozpadającej się hali. Brud i (usunięte przez administratora) jak się pojawiłem to musiałem walczyć z plagą much w kuchni. Jedyny raz jak słyszałem o orginalnym oprogramowaniu, to gry pracodawca przyszedł i opowiedział, że kupił jedną licencję nowego revita dla siebie.
Gdy chciałem podpis pod uprawnienia, przez tydzień musiałem chodzić za szefem, mimo, że siedział w pokoju obok. Zawsze znalazł powód, żeby mi ich nie podpisać.
Z pozytywów natomiast wykonują bardzo fajne projekty. Budynki dla największych deweloperów w kraju i dużo projektów zagranicznych. W pracy jest duże zaufanie do umiejętności pracownika.