Hilfemed

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Hilfemed Sp. z o.o.

Opinie o Hilfemed Wrocław

Nie przegap nowości o Hilfemed Sp. z o.o.!

Iwona C.

18.09.2023 16:29

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą Hilfemed .Szczególnie z Panią Joanną .Bardzo empatyczna i kompetentna koordynatorka.Dziekuje
    Teresa Orchynskaya

17.01.2022 12:54

Wyrażam wdzięczność i wdzięczność wszystkim pracownikom agencji Hilfe med za profesjonalne i odpowiedzialne podejście .Koordynatorowi Darii szczególne podziękowania .Pozdrawiam i pozdrawiam we wspólnej pracy!

18.01.2022 11:08

Dziękujemy za współpracę i opinię :) Pozdrawiamy!
    Zadowolona

15.12.2021 13:25

Czytelna umowa. Dobre zarobki. Zgodność zlecenia z rzeczywistym stanem na miejscu. Organizacja bez zastrzeżeń. Moją koordynatorką jest pani Ewa, która w razie potrzeby doradzi, pomoże. Polecam
    Stanisława

29.09.2021 11:15

Bardzo polecam współpracę z Hilfmed, pracują tutaj bardzo empatyczni ludzie, którzy zawsze są chętni do pomocy i pomagają wybrać najbardziej pasujące zlecenie dla Mnie. W razie pytań zawsze mogę bezproblemowo się z nimi skontaktować, a wynagrodzenie jakie proponują za zlecenia są naprawdę dobre!

Była opiekunka

28.05.2026 09:30

Nie polecam bardzo pracy w tej firmie ! Brak szacunku i kultury do drugiego człowieka !!
    #OpiekunkaOsobStarszych

30.01.2026 09:32

Luty miesiącem profilaktyki! 4 lutego obchodzimy Światowy Dzień Walki z Rakiem. To ważna data, która przypomina nam, jak ogromną rolę odgrywa profilaktyka, świadomość i regularne badania.
    Dlatego w tym roku nie poprzestajemy na jednym dniu. Przez cały luty prowadzimy akcję edukacyjną, realizowaną we współpracy z naszą zaufaną Fundacja W związku z Rakiem.
    W ramach akcji do każdej paczki wysyłanej z naszego biura dokładamy materiały informacyjne, które pomagają szerzyć wiedzę na temat profilaktyki nowotworowej i zachęcają do dbania o swoje zdrowie. Razem możemy mówić głośno o tym, co naprawdę ważne. Dziękujemy Fundacji za współpracę i wspólne budowanie świadomości.

23.12.2025 11:22

W ostatnich dniach spotkaliśmy się na naszej firmowej wigilii. Była to świetna okazja, by spędzić czas w wspólnym gronie, porozmawiać poza codziennymi obowiązkami i jeszcze lepiej się poznać. Doceniamy takie chwile, bo to one wzmacniają relacje i dobrą energię w zespole.

Korzystając z okazji, chcemy życzyć wszystkim radosnych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszystkiego dobrego w nadchodzącym roku.

05.12.2025 14:46

Dziś w naszej firmie świętujemy Mikołajki!

Tradycyjnie bawimy się w Sekretnego Mikołaja, więc od rana po biurze krążyły prezenty, zagadki i dużo śmiechu. Każdy przygotował drobną niespodziankę dla wylosowanej osoby, a odkrywanie „kto jest czyim Mikołajem” znów wywołało sporo emocji.

Na zdjęciu zobaczycie tylko część naszej ekipy. Wielu z nas już korzysta z mikołajkowych wyjazdów, świątecznych city breaków i przedświątecznych urlopów. Mimo to atmosfera była równie ciepła i pełna dobrej energii, jak zawsze. Uwielbiamy te momenty, bo przypominają nam, że praca to nie tylko zadania, ale też ludzie, relacje i wspólna radość z drobnych gestów.

Dziękujemy wszystkim za udział, kreatywność i świąteczny klimat!
    Zdjęcie 2

27.05.2025 18:36

Najlepsza firma dla Opiekunek/ów. Pracownicy z zaangażowaniem wykonują swoje obowiązki. Moją Koordynatorką jest Pani Nikole. Nikole w rozmowie telefonicznej tworzy atmosferę, która zawsze wprawia mnie w dobry nastrój. Nikole to wspaniały Człowiek, chętny do pomocy. Piszę o mojej Koordynatorce. Jednak wszyscy pracownicy są rzetelni, mili i kompetentni. Umowa bardzo czytelna. Wypłata przed czasem - też cieszy. Świetna organizacja. Tymi dobrymi słowami dziękuję pani Nikole jak i Wszystkim Pracownikom firmy Hilvemed. Brawa za ich pracę. Fantastyczni Ludzie.

02.06.2025 10:47

Dziękujemy serdecznie za tak ciepłe i budujące słowa! Staramy się każdego dnia wspierać naszych Opiekunów i Opiekunki z pełnym zaangażowaniem i szacunkiem, dlatego taka opinia jest dla nas najlepszą nagrodą. Pani Nikole z pewnością przekażemy te wyjątkowe słowa uznania, będzie jej bardzo miło. Cieszymy się również, że doceniła Pani jasne warunki współpracy, terminowe wynagrodzenie oraz naszą organizację. Dziękujemy za zaufanie i wspólną pracę. To zaszczyt mieć takich Opiekunów i Opiekunki w zespole!
    M.

30.04.2025 01:15

Ogromne podziękowania dla Pani Darii za szybką akcję-reakcję???? "Życia nie mierzy się ilością oddechów, ale ilością zapierających dech chwil”. Michael Vancev. Pozdrowienia.

13.10.2024 08:59

Firma Hifemed jest godna polecenia. Moją Koordynatorką jest Pani Nikole, to uprzejma, rzetelna i w razie problemu mogę liczyć na Pani Nikole i innych pracownikow pomoc. Umowa bardzo przejrzysta. Wypłata zawsze przed czasem - co nastraja dobrym humorem będąc w obcym kraju. Pracuję już parę lat w tej firmie i nigdy się nie zawiodłam na jej Pracownikach.

14.10.2024 11:30

Pani Alicjo, bardzo dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona ze współpracy z naszą firmą. Dziękujemy za zaufanie! Zrobimy wszystko, aby współpraca nadal przebiegała równie pomyślnie. Pozdrawiamy serdecznie!
    Alusia

16.02.2024 10:42

Rzetelni sumienni odpowiedzialni Pracownicy - Szefostwo: stworzyli świetny zespół, czytelna umowa, - księgowość - Koordynatorki - moją Koordynatorką jest pani Julia, pracuje od niedawna, a już dała się poznać jako pomocna bardzo kompetentna i dobrze zorganizowana w powierzonych zadaniach pracownikiem- Zdecydowanie polecam firmę HILVEMED
    "Babunia" M

01.03.2024 12:55

Szykuję się poraz trzeci do wyjazdu z tą Firmą. Napiszę swoje wrażenia w 2 tematach: 1.Wspomniano,że umowa jest zrozumiała (inny wyraz- nie szkodzi). Uważam i to jest moje zdanie,że w umowie powinna być zawarta tygodniowa ilość godzin do przepracowania dla opiekuna/nki w ciągu tygodnia.Niemiecka rodzina określa w umowie lub ustala to Koordynator. To bardzo ważna informacja. Także poruszę tu sprawę odnośnie opieki medycznej.Ogólnie wiemy,czego nam "nie wolno" przeszukawszy dokładnie strony internetowe,tego także brak w umowie. Co do reszty:zgadzam się.Czytelna i zrozumiała. 2.Ogromne podziękowania dla Pani Darii za kompetencję:wyjaśnienia,szybkie odpowiedzi, kulturę osobistą. Wiem,wiem,to jest związane ze stanowiskiem, jednakże życzyłbym wszystkim Firmom takich Koordynatorów. Pozdrawiam.

01.02.2024 05:29

01.02.2024 11:56

Zachęcamy do przesłania CV a wszystkie szczegóły dotyczące zatrudnienia przedstawiamy na rozmowie wstępnej.
    @hlfemed

31.01.2024 16:33

Czekam na zlecenie już 3 tygodnia, zero odpowiedzi i zero kontaktu. Przykro mi.

01.02.2024 07:51

Przykro nam, że wystąpiła taka sytuacja. Niestety, mimo naszych starań, nie udaje nam się zapewnić zleceń dla wszystkich zgłaszających się do Nas osób. Proszę pozostać w kontakcie ze swoją koordynatorką
    Marketing

09.11.2023 22:15

Na jaką stawkę można liczyć na stanowisku “Specjalista ds. Marketingu”? @Pracodawca

10.11.2023 09:52

Widełki płacowe na to stanowisko to 3770-4650 brutto

10.11.2023 09:53

Oferta pracy znajduje się ma portalu Rocket Jobs, ale dla tego stanowisko możliwa jest jedynie praca stacjonarna.

18.09.2023 17:15

Szok jak pracują Ludzie w tej firmie. Wyjechałam do pracy 30.08 a 4.09 za ten jakże krótki czas pracy za sierpień miałam już wypłatę na koncie. Moja koordynatorka odeszła z firmy ale przekazała mnie młodziutkiej p. Julii ze sławami że godnie ją zastąpi. Sprawdziło się, pani Julia jest przesympatyczną i profesjonalną i zaangażowana w swoją pracę. Dlatego bardzo się cieszę ze pracują ludzie, którzy zdobyli moje całkowite zaufanie. Brawa duże brawa za pracę Ludzi tej firmy. Szczerze polecam tę firmę.

Oferty pracy - Hilfemed Sp. z o.o.

Młodszy Specjalista / Specjalistka ds. administracji

WalletIcon

5400 - 7000 PLN / m

HilfeMed SP zoo

23.08.2023 15:00

Na ostro powiem ze w ciągu 5 minut od zapytania dostałam ofertę dlanie idealna od Daria HilfeMed z wyjazdem i tata wygodna dla mnie tagrze jak długo pracuje tak mam oferty zgodne uprzednio ustalone Z pozdrowieniami z Niemiec Wioletta Luzak
    nie polecam

25.07.2023 21:38

Praca w biurze to koszmar, ciągła kontrola, tłumaczenie się ze wszystkiego i do tego nieprzyjemna atmosfera
    Mariola

08.07.2023 09:53

Chciałbym się dowiedzieć, jak odprowadza się u was składki ZUS, od jakiej kwoty?

25.06.2023 10:14

Polecam firmę Hilvemed, a zwłaszcza moją koordynatorkę panią Ewe. Miła i profesjonalna. Wszystko fachowa wyjaśni. Bardzo rzetelna i dokładna. Nigdy się nie zawiodłam. Księgowość również sumienna i kompetentna. Kontakt telefoniczny zawsze w super przyjaznej atmosferze.
    Renata Kijewska

08.05.2023 14:25

Czytałam opinie, odpowiedzi firmy na wyżej wymienione. Nie staje po żadnej stronie, ale czasami dobrze jest spojrzeć na cos z szerszej perspektywy. Szukam firmy, z którą mogłabym wyjechac i trafilam na wymianę zdań dotyczących opłat za wyjazd . Może Panie /Panowie nie zgodzą się z moim tokiem myślenia. Czasami coś co wydaje się dla Nas mało korzystne wcale takie nie jest. Samodzielne opłaty za pierwszy wyjazd, za które jak zrozumiałam firma zwraca pieniądze. Odpisuje Pani, która nie bardzo rozumie dlaczego sama ma zapłacić za przejazd. Pomijając że zwyczajnie obawia się zostać (usunięte przez administratora) narażona na koszty. Co jest zrozumiałe. Ale czy pomysł zapłaty za przejazd na zlecenie jest taki zły... Może wręcz przeciwnie. Może efektem "ubocznym" jest tez ochrona interesów osób wyjeżdżających do pracy. Bo to z pracy opiekunek utrzymywana jest taka firma, czym wiecej firma zarobi tym lepsze moze dac stawki, przynajmniej w teorii. Ale jeśli są straty kto je pokrywa, właściciel nie...Pracownicy tak, ale nie Ci na etatach co jest zrozumiałe. Rozumiem że taka polityka firmy nie wzięła się znikąd.Firmy mają różne ustalenia dotyczące przewozów, mają abonament, pierwszeństwo rezerwacji itp. ale za wszystko się płaci, zniżki zależą przede wszystkim od obłożenia w busie,od częstotliwości wyjazdów i wielu innych czynników. Jeśli pani opiekunka zgłosi odpowiednio wcześniej swoją niedyspozycję, można to miejsce zarezerwować dla innej osoby, ale jeśli bus podjedzie pod wyznaczony adres a osoba nie zjawi się w tym miejscu, firma przewozowa nie odda za to pieniędzy, bo przecież płaci się przed nie po podróży, do tego zlecenie zostało wykonane. Kierowca podjeżdża a że pasażer nie wsiadł to już nie jego wina, to tak jak na lotnisku spóźnia sie Pani na samolot, lub wogole nie zjawia sie na terminalu w wyznaczonym terminie, linie lotnicze nie oddadzą pieniedzy za bilet. Jeszcze jedno, dlaczego Panie, które uczciwie pracują mają dostać mniejsze wynagrodzenie, przez osobę, która jest nieodpowiedzialna i poprostu się rozmyśliła (nie pisze o wypadkach, losowych). Przecież właściciel firmy nie będzie ponosił tych kosztów, Panie na etacie tez nie, poprostu zlecenia będą pomniejszone o jakąś kwotę. I gdyby to była 1 osoba w tygodniu, pewnie nie byłoby problemu ale problem jest i to pewnie w skali o wiele większej niż jesteśmy sobie to w stanie wyobrazić. Proszę wyliczyć sobie srednio 100euro za przejazd w jedną stronę,10 osób w skali tygodnia, które nie zgłoszą się na wyjazdy, to jest 1000euro tygodniowo, w skali miesiąca między 4tys a 5tys euro strat zależy jak ułożą sie wyjazdy. Do tego kary umowne, które firma czasami musi ponieść za niedotrzymanie umowy, oczuwiscie czasami uda sie cos "wykabinowac", myślę że zazwyczaj podaje się jakiś wypadek losowy, ściągnięcie na to miejsce kolejnej osoby to kolejny koszt taki sam bo trzeba opłacić miejsca nowym osoba czyli znow 4 a 5 tys euro, jak nie da sie zorganizować nikogo, kara, zerwanie umowy strata klienta, to moga byc koszty tysięcy euro w skali miesiąca . Wiec z jednej strony rozumiem Panią jako opiekunkę ale tez rozumiem firmę, każdy pracuje chcąc zarobic i musi chronić swoje interesy. To co wydawałoby się interesem firmy jest tez w interesie uczciwych Pan, które jadą pracować i zarobic, nie muszą ponosić kosztów za swoje nieodpowiedzialne koleżanki.
    Lena

13.10.2021 10:59

Kto opłaca podróż w obie strony? Firma? Wynagrodzenie przelewają terminowo w euro???
    ciekawa

23.03.2023 20:42

to jest kwestia ustalen z firma przewozowa - jesli faktycznie miejsce nie zostalo obsadzone w busie a wy zaplaciliscie to nastepnym razem przy rezerwacji nie zaplacicie :) zreszta macie jakis abonament rabatowy, bilet open itp.:)
    Renata

08.05.2023 14:07

Szukam firmy, z którą mogłabym wyjechac i trafilam na tę wymianę zdań. Rozumiem że taka polityka firmy nie wzięła się znikąd. Ma Pani rację firmy mają różne ustalenia dotyczące przewozów, mają abonament, pierwszeństwo rezerwacji itp. ale za wszystko się płaci, zniżki zależą przede wszystkim od obłożenia w busie,od częstotliwości wyjazdów i wielu innych czynników. Jeśli pani opiekunka zgłosi odpowiednio wcześniej swoją niedyspozycję, można to miejsce zarezerwować dla innej osoby, ale jeśli bus podjedzie pod wyznaczony adres a osoba nie zjawi się w tym miejscu, firma przewozowa nie odda za to pieniędzy, bo przecież płaci się przed nie po podróży, do tego zlecenie zostało wykonane. Kierowca podjeżdża a że pasażer nie wsiadł to już nie jego wina, to tak jak na lotnisku spóźnia sie Pani na samolot, lub wogole nie zjawia sie na terminalu w wyznaczonym terminie, linie lotnicze nie oddadzą pieniedzy za bilet. Jeszcze jedno, dlaczego Panie, które uczciwie pracują mają dostać mniejsze wynagrodzenie, przez osobę, która jest nieodpowiedzialna i poprostu się rozmyśliła (nie pisze o wypadkach, losowych). Przecież właściciel firmy nie będzie ponosił tych kosztów, Panie na etacie tez nie, poprostu zlecenia będą pomniejszone o jakąś kwotę. I gdyby to była 1 osoba w tygodniu, pewnie nie byłoby problemu ale problem jest i to pewnie w skali o wiele większej niż jesteśmy sobie to w stanie wyobrazić. Proszę wyliczyć sobie srednio 100euro za przejazd w jedną stronę,10 osób w skali tygodnia, które nie zgłoszą się na wyjazdy, to jest 1000euro tygodniowo, w skali miesiąca między 4tys a 5tys euro strat zależy jak ułożą sie wyjazdy. Do tego kary umowne, które firma czasami musi ponieść za niedotrzymanie umowy, oczuwiscie czasami uda sie cos "wykabinowac", myślę że zazwyczaj podaje się jakiś wypadek losowy, ściągnięcie na to miejsce kolejnej osoby to kolejny koszt taki sam bo trzeba opłacić miejsca nowym osoba czyli znow 4 a 5 tys euro, jak nie da sie zorganizować nikogo, kara, zerwanie umowy strata klienta, to moga byc koszty tysięcy euro w skali miesiąca . Wiec z jednej strony rozumiem Panią jako opiekunkę ale tez rozumiem firmę, każdy pracuje chcąc zarobic i musi chronić swoje interesy. To co wydawałoby się interesem firmy jest tez w interesie uczciwych Pan, które jadą pracować i zarobic, nie muszą ponosić kosztów za swoje nieodpowiedzialne koleżanki.

24.04.2023 08:07

24.04.2023 08:09

Moja praca z Hilfemed układa się znakomicie. Dziękuję za kompleksową współpracę: p. Ewie która jest moją koordynatorką, księgowości za rzetelnie naliczone często przed czasem wypłaty. Za zamówienie transportu które jest bez zarzutu. Polecam tę firmę Zainteresowanym.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Hilfemed?

Mariola

15.03.2023 08:09

Witam , czy w firmie Hilfe Med dostanę kartę EKUZ i druk A1 ?

15.03.2023 11:10

Oczywiście, od razu po podpisaniu umowy z opiekunką wnioskujemy do ZUS-u o wydanie zaświadczenia A1 i karty EKUZ dla delegowanych pracowników.

24.11.2022 10:10

Po jakim czasie można dostać umowę na stałe w Hilfemed Sp. z o.o.?

19.12.2022 09:37

W przypadku pracownika biurowego trzy pierwsze umowy są podpisywane na czas określony, natomiast czwarta jest podpisywana na czas nieokreślony. Jeśli chodzi o pracę w roli opiekunki/opiekuna osób starszych w Niemczech, to zarówno pierwsza, jak i każda kolejna umowa jest podpisywana na rok. :)
    ...

20.09.2022 10:38

Odbiera ktoś w tej firmie telefony?byłam umówiona z rekruterką na konkretny dzień na egzamin językowy-nie zadzwoniła.Dzwonię od kilku dni,nikt nie odbiera.Wypełniłam formularz kontaktowy,również brak reakcji.Czyżby firma nie potrzebowała nowych opiekunek?

20.09.2022 11:09

11:05 AM Bardzo dziękujemy za opinię i przepraszamy za zaistniałą sytuację. Prosimy o przesłanie numeru telefonu na adres [email protected], skontaktujemy się.
    ...

22.09.2022 17:28

Dziękuję za odpowiedź,ale zdecydowałam już o podjęciu wspólpracy z inną firmą.
    Ela

05.09.2022 14:54

Bardzo sprawna rozmowa rekrutacyjna! jeden telefon od Pani Sylwii, sprawdzenie mojego niemieckiego, troche o moim doswiadczeniu oraz preferencjach i za tydzień jadę na pierwsze zlecenie z firmą! Stawka bardzo ok
    waldek

01.06.2021 13:17

polecam firme hilfemid wyplata na czas duzo zlecen najwazniejsze ze skladki odprowadzajom a nie jak niektorzy zlodzieje pozdrawiam waldek
    Niki

30.08.2022 18:06

Waldek a dowiedz się jakie to te składki odprowadzają. Konkretnie, czy od faktycznie zarobionej kwoty, czy też średniej krajowej? Czy może od jakiejś minimalnej?///

01.09.2022 13:43

Zazwyczaj odprowadzamy składki od najniższej krajowej, jednak jeśli opiekunka woli inaczej, to możemy też odprowadzać składki od średniej krajowej (wtedy kwota, którą opiekunka otrzyma łącznie na konto będzie niższa).

25.08.2022 16:01

Firma WIARYGODNA. Bardzo mili i komunikatywni pracownicy. Moją koordynatorką jest p. Ewa zawsze można liczyć na jej pomoc i wsparcie. Pracuje naprawdę profesjonalnie. Rzetelna księgowość, wypłata zawsze przed czasem. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z tą firmą. Zdecydowanie polecam tę firmę.

Kontakt - Hilfemed Sp. z o.o.

al. Armii Krajowej 54, piętro 6 50-541 Wrocław

Branża główna: Pomoc społeczna

15.08.2022 10:50

Czy nowo zatrudnione osoby w Hilfemed Sp. z o.o. otrzymują od pierwszych dni umowę o pracę?

17.08.2022 09:01

Dzień dobry, nowo zatrudnione osoby do pracy biurowej otrzymują na samym początku umowę o pracę, natomiast osoby zatrudnione do pracy w roli opiekunów osób starszych w Niemczech otrzymują umowę zlecenie. :)
    opiekunka

10.08.2022 12:23

Trafiłam na zlecenie z tej fimry na FBi początkowo trochę obawiałam się jak będzie wyglądała współpraca. Szybko okazało się, że wszytko przebiega bardzo sprawnie. Bradzo miła Pani opowiedziała mi wszystko o zleceniu sprawdziła język i dopilnowała wszystkich formalności. Co prawa za pierwszy przejazd do Niemiec musiałam zapłacić sama, ale bez problemu zwrócili mi to z pierwszą wypłatą. Polecam tą firmę.
    wiesia

22.07.2022 09:10

Firma bardzo pomocna. Zlecenie na które niedawno pojechałam okazało się totalną klapą. Rodzina była roszczeniowa i z podejściem do mnie jak do służącej. czepiali się o każdy szczeguł i kazali mi robić rzeczy których nie było w umowie np. zajmować się ich wnukami szorować dwa razy dziennie szyby czy zastawe stołową. Prubowałam z nimi rozmawiać ale nic to nie dało więc zadzwoniłam do mojej koordynatorki pani Ewy która bardzo się tym przejęła i ściągnęła mnie do polski. jeśli zastanawiacie się z jaką firmą pojechać to polecam z tą bo w razie sytuacji awaryjnych reagują i nie mają wywalone w los opiekunki na kiepiskim zleceniu.
    Paula

21.04.2022 20:17

Opinia z perspektywy byłego pracownika biurowego - bardzo polecam prace w Hilfemed. To nie tylko dobre miejsce do rozwoju, ale też zbiorowisko świetnych ludzi, dzięki którym biuro zamienia się w drugi dom. Możecie liczyć na luźną atmosferę i dużo wsparcia ze strony kierowniczki i koleżanek z zespołu. Nikt się nie wywyższa, każdego traktuje się jednakowo, a zespół działa razem - nie ma rywalizacji. Dodatkowo nowy pracownik ma czas na naukę, nikt nie wywiera na nim presji. Są też benefity pracownicze: w całości opłacony przez firmę Multisport, smoothie środy, pizza co jakiś czas, integracje, premie uznaniowe - może to brzmi trochę jak korpo, ale zdecydowanie nim nie jest. Firma dba o rozwój pracowników, wykupuje im kursy i organizuje szkolenia. Biuro jest w fajnej lokalizacji, można dojechać bezpośrednio nawet z drugiego końca Wrocławia (wiem z doświadczenia), blisko Dworca Głównego. Po ponad rocznej pracy w tej firmie ciężko mi znaleźć minusy. Podsumowując: wysyłajcie CV, Hilfemed jest super, a w czwartki Daria czyta wszystkim horoskopy, więc możecie się dowiedzieć co czeka Was w przyszłości :D Będę bardzo tęsknić za tym miejsce, a szczególnie za ludźmi
    aha

14.07.2022 22:12

to z jakiego powodu odeszla pani po roku tak swietnej pracy?

19.07.2022 14:34

Jeśli szkolenie jest związane z danym stanowiskiem, to jesteśmy otwarci na wszelkie propozycje naszych pracowników. :)
    Krystyna

14.07.2022 14:10

Mam 6 lat doświadczenia w opiece w Niemczech i sprawdziłam wcześniej kilka agencji pracy, ale dopiero z Hilfemed jestem zadowolona. Kontakt z koordynatorką bez zarzutu, wszystkie formalności sprawnie i szybko, pieniądze na czas. No i sztele sprawdzone. Polecam.

07.04.2022 11:29

Hilfemed Sp. z o.o. zatrudni osobę na stanowisko Koordynator HR. Braliście udział w procesie rekrutacji i zostaliście zaproszeni na rozmowę kwalifikacyjną? Podzielcie się swoimi wrażeniami!
    Ok

08.04.2022 21:21

Czy to jest oferta pracy do biura?

19.05.2022 11:36

Dzień dobry, oferta dotyczy pracy w biurze. :)
    Optymistka

01.02.2022 09:35

Bardzo rzetelna firma. Koordynatorki bardzo pomocne. W szczególności Pani Ewa jest pomocną, życzliwą i wspierającą Koordynatorką. Kiedy nie może odebrać telefonu, zawsze oddzwania i służy pomocą. To bardzo cieszy. Wypłaty często przed czasem. Brawa dla Pracowników tej firmy za ich profesjonalną pracę. Polecam tę firmę.
    nie polecam

25.01.2022 22:58

Bardzo nieprofesjonalna rozmowa o prace, podczas mojej odpowiedzi na pytania szef patrzy na zegarek u reki, brak jakichkolwiek wypowiedzi na temat stanowiska, na koniec "czy mam jakieś pytania"

12.12.2021 10:12

Jak dużo osób pracuje w Hilfemed Sp. z o.o.?

16.12.2021 14:35

Dzień dobry, na ten moment zatrudniamy około 150 opiekunek :)
    Halina

17.09.2021 11:44

Naprawdę rzetelna agencja, bardzo pomagają na każdym kroku współpracy, nawet jeśli jest się początkującym w tej branży zawsze można liczyć na sensowną poradę. Zwracają za koszta dojazdu do miejsca pracy i co ważniejsze mają naprawdę wiele ciekawych sprawdzonych ofert pracy.
    no nie wiem

11.11.2021 16:42

czy to taka dobra firma: wypelnilam formularz na stronie - zero zainteresowania, wyslalam maila bo moze formularz nieaktywny - dalej nic. Tyle maja opiekunek? firm tez nie brakuje:)
    Magda

27.08.2021 09:25

Współpracę z tą agencją oceniam 10/10! Oferują bardzo dużo ciekawych zleceń na terenie całych Niemiec, zwracają koszty dojazdów, pomagają w załatwieniu wszelkich formalności, a stawka za wykonaną pracę jest naprawdę dobra. Już wiem, że zostanę z Nimi na dłużej!
    Dorota

26.08.2021 09:43

Bardzo dobrze współpracuje mi się z Hilfemed! Zjeżdżam do domu tak jak mi pasuje, kiedy chce wrócić raz na pół roku, albo po miesiącu nie ma z tym problemu. Cały czas służą swoim wsparciem w trakcie pracy, a stawki za zlecenia są naprawdę fajne.
    Renata

13.05.2021 15:14

Hilfemed poszukuje opiekunek do pracy w Niemczech. Możecie opowiedzieć coś więcej o warunkach zatrudnienia oferowanych przez firmę osobom na tym stanowisku? Jak często można liczyć na spędzeniu weekendu w domu z rodziną? Czy zjazdy są np. raz w miesiącu, czy rzadziej?
    Roman

18.05.2021 08:49

umowa zlecenie i odprowadzaja skladki u mnie od najnizszej ale mowili ze jest tez opcja odprowadzania od sredniej krajaowj . wyjazd na minimym miesiac ale mozna nawet na pol roku . wynagrodzenie fajne u mnie 1650 euro za miesiac
    Roman

19.07.2021 13:02

chyba czesto dla mnie szybko znalezli . organizacja ok wszystko normalnie ja musialem zrobic test zamowili mi do domu i zaplacili ale teraz chyba nie trzeba . jak bylem to w niemczech duzo obostrzen mieli to maseczki wszedzie ale przed wyjazdem tylko test . co do szczepienia nie wiem bo nie jestem
    Anna

10.06.2021 08:19

Bardzo miłe koordynatorki, szczególnie pani Daria. Polecam współprace z hilfemed

Zostaw merytoryczną opinię o Hilfemed Sp. z o.o.