Redeye Group

4.3/5

• Nasze usługi
  • Dlaczego my?
  • Jak wygląda nasza praca?
  • Realizacje
  • Social Media

Nasze usługi

Dlaczego my?

Jak wygląda nasza praca?

Realizacje

Social Media

• Skierniewice

5. Opinie o Redeye Group Sp. z o.o.

Opinie o Redeye Group Warszawa

Nie przegap nowości o Redeye Group Sp. z o.o.!

...

16.05.2023 18:53

Po kilku miesiącach mogę śmiało stwierdzić, że praca montera ciekawa i zróżnicowana, montaże jednodniowe jak i delegacje na 2-3 dni na terenie kraju. Na szczęście noclegi w hotelach z normalnymi warunkami i śniadaniem + dieta. Płatna każda nadgodzina (czas na dojazd i powrotu również). Proponują dodatkowe premie miesięczne. Najważniejsze, że firma przestrzega zasad BHP i pilnują tego na każdym kroku, a to rzadkość w tej branży. Mają renomę i sporo zleceń więc liczę na stabilne, kilkuletnie zatrudnienie. Co będzie dalej, czas pokaże.
    Piotrek

24.03.2022 07:30

Rozmowa bardzo fajna. Warunki na okresie próbnym dobre. Czekam jak będzie dalej.

27.09.2024 09:31

Redeye Group od 20 lat cieszy się najlepszymi opiniami dzięki swojemu profesjonalizmowi i indywidualnemu podejściu do każdego projektu. Specjalizujemy się w wykonawstwie reklam wizualnych zarówno w kraju, jak i za granicą. Każda reklama jest dostosowana do unikalnych potrzeb naszych klientów, co sprawia, że nasze realizacje są wyjątkowe i skuteczne. Zaangażowanie naszych pracowników oraz ich pasja do tworzenia sprawiają, że rokrocznie otrzymujemy najlepsze opinie i zdobywamy nagrody na prestiżowych wydarzeniach branżowych. Dzięki temu Redeye Group jest synonimem jakości i niezawodności w świecie reklamy wizualnej.

student

27.05.2024 23:02

Jestem aktualnie studentem 3 roku na UW na studiach dziennych. Czy jest jakaś szansa na staż u Was?

28.05.2024 07:56

Istnieje szansa na podjęcie stażu, jednak najlepiej będzie jeśli skontaktuje się Pan bezpośrednio z naszym działem kadr pod adresem [email protected], powinien Pan tam uzyskać wszelkie informacje dotyczące praktyk, stażu i zatrudnienia. Pozdrawiamy
    Roman

17.05.2024 14:33

Witam. Czy jest zatrudnienie w firmie, i czy zatrudniacie pracowników z Ukrainy? Pracowałem w tej branży 4lata. Od produkcji i montera do project managera.

27.05.2024 08:05

Tak, jest zatrudnienie w naszej firmie i chętnie zatrudniamy pracowników z Ukrainy. Cenimy sobie wykwalifikowanych specjalistów, takich jak Pan, z doświadczeniem w branży. Pańskie doświadczenie od produkcji i montera do project managera jest dla nas bardzo wartościowe. Zachęcamy do przesłania swojego CV i aplikacji, abyśmy mogli omówić możliwości współpracy. Pozdrawiamy REDEYE Group

Oferty pracy - Redeye Group Sp. z o.o.

Doradca Techniczno-Handlowy - Inwestycje Budowlane i Obiekty Komercyjne

Piekary Śląskie

5000 - 6000 PLN / m

Karol

04.05.2024 11:18

Czy można liczyć na premię po okresie próbnym?

02.02.2024 10:18

Czy w Redeye Group Sp. z o.o. zawierane są umowy zlecenie w okresie próbnym?

04.02.2024 22:14

Należy zaznaczyć, iż Grupa Reklamowa REDEYE poszukuje pracowników na różne stanowiska i dłuższy okres współpracy. Standardowo proponuje okres próbny 1-3 miesiąca dzięki czemu możemy wzajemnie poznać umiejętności jak i przedstawić kandydatom warunki i zasady panujące w firmie. W okresie próbnym przeprowadzane są niezbędne szkolenia i wdrożenie na nowym stanowisku pracy. Jeśli kandydat posiada wysokie kwalifikacje i kilkuletnie doświadczenie na podobnym stanowisku nie wykluczamy skrócenia okresu próbnego do 1 miesiąca.

24.10.2023 10:42

Jak wygląda podstawa wynagrodzenia w Redeye Group Sp. z o.o.?
    Marcin

08.11.2023 09:58

Wszystko wyjaśnione na rozmowie. (usunięte przez administratora) Stawka niższa krajowa za godzinę. Można pracować 160-180h ale można też z 260-290 w miesiącu. Zarobek zależny od ilości godzin. Generalnie polecam (dla młodych)

Kontakt - Redeye Group Sp. z o.o.

Żelazna 59 lok. 0803 00-848 Warszawa

Branża główna: Agencje i domy mediowe
    Prawy but

11.07.2023 16:03

Nie polecam firmy, bardzo słaby pracodawcą i firma reklamowa. Wszystko grubymi nićmi szyte, radze omijać szerokim łukiem.

12.07.2023 11:04

Musimy przyznać, że wpis brzmi jak opinia osoby, która nigdy u nas nie pracowała lub konkurencji, która w taki sposób wyraża swoje niezadowolenie z faktu naszego rozwoju :) Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Jesteśmy wdzięczni za każdą informację zwrotną, która pomaga nam doskonalić nasze usługi. Obecnie zatrudniamy ponad 50 osób i realizujemy zlecenia na terenie całego kraju. Nasze portfolio obejmuje również bardzo wymagających klientów, co świadczy o naszym profesjonalizmie i umiejętnościach w branży reklamowej. Jesteśmy dumni z zaangażowania naszego zespołu, który każdego dnia stara się wykonywać swoją pracę w najlepszy możliwy sposób. Wierzymy, że każda opinia jest ważna i staramy się wyciągnąć wnioski z zarówno pozytywnych, jak i negatywnych komentarzy. Jednakże, z uwagi na brak konkretnych informacji odnośnie zarzutów, ciężko nam jest zidentyfikować, które aspekty działalności wymagają poprawy.

28.06.2023 08:05

Dziś przedstawiamy jeden z filmów z realizacji reklamy w centrum Katowic. Aplikując na stanowisko montera reklam zapewniamy emocje i gwarantujemy pełne szkolenie z zasad BHP oraz wdrożenie w nowe obowiązki. Jeśli masz dość monotonnej pracy w jednym miejscu, zapraszamy do nas.
    Realizujemy zlecenia od Szczecina po Zakopane ;)

19.06.2023 11:37

Witamy Wszystkich użytkowników serwisu GoWork.pl poszukujących informacji o Redeye Group Sp. z o.o.

Staramy się być wszędzie tam, gdzie poruszane są kwestie istotne z punktu widzenia naszej firmy. Każdy komentarz jest dla nas ważny, toteż dziękujemy za dotychczasowe i przyszłe wpisy. Zdajemy sobie sprawę z tego, że mimo naszych starań, mogą istnieć obszary wymagające udoskonalenia.
    Prosimy, pamiętajcie - wolność też ma swoje ograniczenia. Swoboda wypowiedzi nie oznacza przyzwolenia na obrażanie kogokolwiek, czy naruszania czyjejś godności. Prawo zakazuje wypowiedzi mogących obrażać uczucia religijne, zawierających pomówienia i oszczerstwa, znieważających inne osoby lub grupy ludzi, zawierające treści obraźliwe, kłamliwe, szkalujące czyjeś imię. Ochronie prawnej podlega też ujawnianie informacji stanowiących tajemnice przedsiębiorstwa.
    Prawo polskie gwarantuje ochronę dobrego imienia, dlatego pragniemy poinformować, iż komentarze zawierające treści niezgodne z nim oraz naruszające regulamin serwisu będą archiwizowane przez Administratora.
    Serdecznie zachęcamy Was do dzielenie się opiniami o pracy w Redeye Group. Wierzymy, że otwarta rzetelna komunikacja skutkować będzie poprawą warunków zatrudnienia oraz rozwojem firmy, a na tym szczególnie nam zależy.

W celu wyjaśnienia nurtujących Państwa kwestii, podzielenia się pomysłami oraz uwagami zapraszamy do bezpośredniego kontaktu pod adresem:
    [email protected]

23.03.2022 10:18

Nieważne

13.05.2023 22:02

Brak???? Ale zapraszamy ????????

13.06.2023 22:30

Zapewniamy elastyczne godziny pracy. Daje to kobietom możliwość dostosowania harmonogramu pracy do swoich potrzeb związanych z ciążą, takich jak wizyty u lekarza czy zmęczenie. Jeżeli praca na danym stanowisku jest fizycznie wymagająca lub wiąże się z ryzykiem dla zdrowia matki lub dziecka, wówczas dostosowujemy stanowisko pracy lub zapewniamy alternatywne zadania, które nie zagrażają zdrowiu przyszłych matek ani rozwijającemu się dziecku.

Zostaw merytoryczną opinię o Redeye Group Sp. z o.o.