Qodeca

Nasza misja i wartości

Nasze biuro

Tło
  • Ciechanów

5. Opinie o Qodeca Sp. z o.o.

Opinie o Qodeca Warszawa

Nie przegap nowości o Qodeca Sp. z o.o.!

Były

10.03.2026 23:54

Pracowałam tam. Szczerze odradzam, kiedyś było fajnie ale po zmianach w zarządzie to dramat
    O

19.01.2026 19:04

Przyznam szczerze że w 10 letniej historii pracy w IT nie spotkałem się jeszcze z takim brakiem profesjonalizmu jak ze strony osoby rekrutującej tej firmy Najpierw zostałem zaproszony na rozmowę wstępną , która została przełożona w ostatniej chwili przez osobę rekrutującą z byle powodu a później po naszej rozmowie wstępnej po której miałem całkiem pozytywne wrażenie zapadła cisza przez ponad tydzień. Dopiero po moim kontakcie telefonicznym z HR dostałem feedback pisemny jeszcze tego samego dnia i ten feedback to prawdziwa perła: - literówka i błąd z datami w cv - rzekomo rozkojarzenie moje podczas rozmowy gdzie ta osoby patrzyła cały czas w inną a nie w moją stronę Na tej podstawie osoby rekrutujące uznały że nie jestem osobą szczerą i wystarczająco skrupulatną by wykonywać pracę testera manualnego w projekcie. To po co było nasze spotkanie skoro takie fakty można ustalić po obejrzeniu cv? Jak skrupulatnie pracę swoją wykonuje osoba z HR? Nie życzę nikomu współpracy z takimi ludźmi i odradzam szczerze rekrutację do tej firmy bo tak niesprawiedliwego feedbacku jeszcze nie dostałem. Rozumiem że kandydatów w obecnych czasach jest więcej niż miejsc pracy i zdaje sobie sprawę że wielu jest lepszych ode mnie, ale brak szacunku osoby rekrutującej do mojego czasu i zaangażowania poprzez znalezienie literówki w cv jako argumentu na odrzucenie kandydata jest sami oceńcie sobie jak niepoważny .

Gosia

23.01.2026 14:32

Dziękuję, że podzieliłeś się swoją perspektywą, choć przykro mi, że tak odebrałeś nasz proces. Chciałabym odnieść się do kilku kwestii, które poruszyłeś. Przepraszam za opóźnienie w przekazaniu feedbacku, które otrzymałeś ode mnie po tygodniu od naszej rozmowy. Zgadzam się, że komunikacja powinna być płynniejsza i biorę to na siebie. Chciałabym jednak sprostować kwestię przełożenia terminu rozmowy. Sytuacje losowe zdarzają się każdemu, dlatego zadzwoniłam do Ciebie z wyjaśnieniem i prośbą o zmianę terminu z piątku na poniedziałek. Zgodziłeś się na to rozwiązanie, a ja przeprosiłam za niedogodność dwukrotnie- zarówno telefonicznie, jak i na początku naszego spotkania online. Nie wynikało to z braku szacunku, lecz z przyczyn niezależnych. Odnośnie powodów odrzucenia: zaprosiliśmy Cię na rozmowę, ponieważ Twoje doświadczenie wydało nam się interesujące, a błędy w CV chcieliśmy zweryfikować podczas spotkania. W roli QA Engineer „attention to detail” jest dla nas kluczowe. Ostateczna decyzja była sumą kilku czynników: kwestii formalnych w dokumentach oraz przebiegu samej rozmowy. Uznanie, że nie jesteś osobą szczerą, to nadinterpretacja. Nigdzie nie padło takie zdanie, a feedback, który otrzymałeś dotyczył skrupulatności i komunikacji. Co do mojego zachowania podczas spotkania online- korzystam z dwóch monitorów, aby na bieżąco analizować CV i robić notatki. Na początku rozmowy zawsze informuję kandydatów o tym. Jeśli odczytałeś to jako brak zainteresowania, to zapewniam, że nie było to moją intencją, a jedynie kwestią techniczną pracy zdalnej. Dziękuję za Twoją szczerość i życzę powodzenia w znalezieniu odpowiedniego miejsca do dalszego rozwoju zawodowego.

Ona

21.01.2026 23:30

Dramat goni dramat. Kolejne zwolnienia i zastępowanie juniorami. Nawet zasoby biorą z Kazachstanu po taniości. Ja uciekam!

Magdalena Habicht

23.01.2026 08:51

Chyba zaszło tu jakieś nieporozumienie 😊 W naszej firmie od kilku miesięcy nikt nie został zwolniony, ani tym bardziej zastąpiony juniorem – nie było i nie ma takich sytuacji. Również nigdy nie zatrudnialiśmy i nie planujemy zatrudniać osób z Kazachstanu. Warto opierać się na sprawdzonych informacjach 😉

08.12.2025 19:02

Niestety Qodeca to obecnie firma wysokiego ryzyka. Zarządzanie sprawia wrażenie chaotycznego i pozbawionego długofalowej wizji. Model biznesowy opiera się głównie na dwóch dużych projektach z USA, co przy obecnym klimacie politycznym („America First”) i słabnącym dolarze jest bombą z opóźnionym zapłonem. Firma ewidentnie przespała moment, gdy kurs waluty był wysoki – zamiast inwestować nadwyżki, teraz, w obliczu spadków, ratuje się zwalnianiem ludzi i cięciem benefitów. Polityka kadrowa budzi spore wątpliwości: doświadczeni specjaliści są systematycznie zastępowani tańszymi juniorami („zapchajdziury”), co drastycznie obniża jakość i transfer wiedzy. Problemem jest też leadership. CEO często odwołuje się do doświadczenia biznesowego, ale prowadzenie restauracji czy firmy szkoleniowej to nie to samo co Software House. Widać brak zrozumienia specyfiki IT. Na plus można zaliczyć B2B z płatnymi urlopami, ale nawet to jest ryzykowne. Konstrukcja umów (godziny do wypracowania, zakres obowiązków) niebezpiecznie przypomina etat. Jeśli firma musiałaby nagle zmienić formę zatrudnienia ze względu na regulacje prawne, prawdopodobnie finansowo by tego nie udźwignęła. Jeśli szukasz stabilizacji – to nie ten adres.
    Kasia

09.12.2025 10:59

Dziękuję za podzielenie się swoją perspektywą. W oczywisty sposób jest ona krytyczna, ale widzę w niej też troskę o stabilność i jakość miejsca pracy – to są dla nas ważne tematy, dlatego chcę się do kilku kwestii odnieść. 1. Stabilność firmy i projekty z USA Nie komentujemy publicznie szczegółów naszego portfela klientów ani struktury przychodów, natomiast faktem jest, że świadomie pracujemy nad dywersyfikacją – zarówno jeśli chodzi o rynki, jak i typy projektów. Ryzyko koncentracji to realny temat w każdej organizacji usługowej i traktujemy je poważnie, planując rozwój Qodeca w perspektywie długoterminowej. W ostatnim czasie – jak wiele firm technologicznych – podejmowaliśmy trudne decyzje dotyczące optymalizacji kosztów. Staramy się robić to odpowiedzialnie, w oparciu o dane i z poszanowaniem ludzi, a nie „z dnia na dzień”. 2. Polityka kadrowa, juniorzy i seniorzy Nie jest naszym celem „zastępowanie” doświadczonych specjalistów tańszymi juniorami. Potrzebujemy obu tych grup: – seniorów i liderów, którzy wnoszą know-how i biorą odpowiedzialność za architekturę, jakość oraz relacje z klientami, – juniorów i midów, którym chcemy dawać przestrzeń do rozwoju pod ich opieką. Zgadzam się, że kluczowe jest mądre zarządzanie transferem wiedzy – to obszar, nad którym realnie pracujemy i który będziemy dalej wzmacniać. 3. Leadership i moje doświadczenie To prawda, że moja droga zawodowa nie zaczynała się w software house’ach. Prowadziłam wcześniej firmę szkoleniową i pracowałam z biznesem od strony rozwoju ludzi i organizacji. Dziś łączę to doświadczenie z kompetencjami zespołu liderów technologicznych w Qodeca – Head of Technology, Head of Delivery i innych osób, które mają wieloletnie doświadczenie stricte w IT. Rozumiem, że ktoś może mieć wątpliwości co do takiego profilu CEO. Dla mnie kluczowe jest to, że decyzje nie są podejmowane w oderwaniu od realiów technologicznych, tylko w partnerstwie z osobami, które te realia współtworzą. 4. Model B2B i kwestie prawne Model współpracy B2B z płatnymi przerwami w świadczeniu usług jest w Polsce szeroko stosowany w branży IT. Konstrukcję naszych kontraktów konsultujemy z prawnikami i na bieżąco śledzimy zmieniające się regulacje. Gdyby przepisy wymagały zmiany formy współpracy, będziemy szukać rozwiązań, które pozwolą nam dalej działać w sposób odpowiedzialny i zgodny z prawem – to nie jest temat, który lekceważymy. Na koniec Szanuję to, że ktoś może oceniać nasze decyzje inaczej i mieć poczucie, że Qodeca nie jest dla niego miejscem stabilnym czy dopasowanym. Jednocześnie zachęcam osoby, które rozważają współpracę z nami, żeby rozmawiały bezpośrednio – z rekruterami, liderami, członkami zespołu – i wyrabiały sobie własne zdanie na bazie aktualnych informacji, a nie tylko jednego, nawet bardzo rozbudowanego komentarza. Jeśli autor/ka tej opinii chciał(a)by w bardziej szczegółowy sposób przekazać nam swoje obserwacje, jestem otwarta na rozmowę – każda konkretna informacja, nawet trudna, pomaga nam podejmować lepsze decyzje. Katarzyna CEO Qodeca

10.09.2025 11:41

Odszedłem niedługo po ogłoszeniu braku podwyżek, szkoleń, benefitow, integracji i w sumie wszystkiego za co firma płaciła dotąd. Ogólnie prace oceniam jako mało rozwojową, głównie kopiuj wklej bez możliwości propozycji swoich zmian. Bardzo słaba jakość komunikacji z managementem, o niczym nie wiedzą, o wszystko muszą się dopytać, dowiedzieć bo jak wiadomo płacą im za uśmiechanie się do klienta i zgadzanie się na wszystko byle 5 dolarów wpadło a nie za kompetencje. Odradzam, firma robi dobry PR a realnie to januszeks z kolorowym logo
    Anonimowy

03.07.2025 11:03

Widzę ze nie tylko ja zauważyłam ze firma zmieniła się na 180 stopni. :(

20.08.2025 23:29

@Gość, ryba po prostu psuje się od głowy.

28.08.2025 12:01

Z mojego odczucia niskie morale wynikają z kiepskiego zarządzania, braku jakichkolwiek benefitów i zwalniania ludzi który dopiero co dołączyli do zespołu. Dobrze że zrezygnowałaś.

28.08.2025 11:37

Czytając komentarze teraz rozumiem czemu zostałem zwolniony. O ile ludzie z zespołu z którymi pracowałem są super, tak cały zarząd okazał się bardzo nieprzyjemny i wrogo nastawiony. CEO dosadnie dał mi znać że to on tutaj rządzi i po kilku tygodniach pracy zostałem zwolniony bez konkretnego powodu (mimo że projekt który dostarczyłem był przyzwoitej jakości, jak wskazał feedback wewnątrz firmy). Radzę unikać Qodeci i osób które są jej reprezentantami.

16.06.2025 23:18

Jestem bardzo rozczarowany ostatnimi działaniami firmy. Kończę niedługo z nimi współpracę ponieważ odkąd zmielił się CEO na(usunięte przez administratora) to wszystko jest ucinane od spotkań zespołu, wszystkie benefity ( niema MultiSport czy Luxmed ), podwyżki zamrożone . (usunięte przez administratora)Ostatnio dużo kluczowych osób albo odeszło albo zostało zwolnionych z dziwnych przyczyn które moim zdaniem były niezasadne. Na ich miejsce dają mniej doświadczone osoby które nie wiedzą co robić. Front, QA i można tak wymieniać. Trzymajcie się z daleka bo zaraz będą tylko juniorzy. Nawet główni klienci ucinają zespół na jednym z głównych projektów. Długo nie potrwa jak nie będzie pracy dla ludzi i zespół będzie zwalniany. Szkoda bo kiedyś było ok :(
    PeaceBro

26.06.2025 16:04

Nie zgodzę się, pracuje w firmie i wiem z jakich przyczyn zostały wstrzymane benefity. Nie są to zmiany kadrowe. Dobrze słuchać komunikacji i słyszeć, a jak się nie wie to zawsze można dopytać. A co do rotacji w kadrze i klientów - w tym temacie też jest transparentność, wyjaśnianie z czego wynikają zmiany. Otwierane są nowe rekrutacje akurat na seniorów. Jest jedno wyjście jak się komuś nie podoba praca w firmie - zmienić pracę 😉
    Niedoceniona

26.06.2025 13:13

Niestety muszę się zgodzić z przedmówcami. Zrobiło się niefajne środowisko do pracy. I zostałam zwolniona mimo wykonywania swoich prac na bardzo dobrym poziomie.
    Anna

21.05.2025 17:19

Jestem pod ogromnym wrażeniem kultury organizacyjnej w Qodeca. Mimo, iż nie pracuje w firmie Qodeca widzę jak duże wsparcie i pro pracowniczą postawę prezentują. W mojej branży (pharma/healthcare) niewiele jest w Polsce firm na tyle dojrzałych, aby traktować pracownika jak partnera. Ta postawa wyraźnie rzuca się w oczy jeśli chodzi o Qodeca. Nie chodzi o jakieś górnolotne frazesy i piękne hasła promocyjne, jednak o realne działania, oferowana pomoc w rozwoju, wsparcie i osiągnięcie wspólnego celu. Gratuluję właścicielom , że są na tyle otwarci i dojrzali, aby prezentować tak wysoki poziom zarządzania.
    Anna

23.05.2025 08:07

Nie jestem pracownikiem ale słyszę i widzę co moja bliska osoba (która pracownikiem Qodeca jest) mówi i jak jest traktowana.
    Były Pracownik

23.05.2025 14:30

Ja miałem kiedyś sytuację, ze miałem spore problemy i Qodeca pomogła mi - zarówno w tematach mentalnych jak i rozwoju. Dostałem drugą szansę.
    Nie polecam

25.10.2024 16:59

Nie polecam
    lol

03.03.2025 10:09

to może napisz coś więcej, niż tylko "nie polecam". Przepracowałem tutaj już troche i chętnie dowiem się czym różni sie moje doświadczenie z Twoim ;)

18.10.2024 13:25

Długo się zbierałem i zastanawiałem czy warto cos tutaj pisać. Zmotywowały mnie poprzednie wpisy. Współpracuje z Qodaca dłuższy czas i jak to w każdej firmie czasem jest lepiej a czasem gorzej. Miałem okazję współpracować z ludżmi z różnych projektów ale też z "Zarządem" - piszę w takiej formie bo nie uważam by oni tak sie pozycjonowali. Miałem rózne momenty, był czas że dostawałem same pochwały ale też był moment że ja nie dawałem z siebie wszystkiego, trochę robiłem "słabiej". Wynikało to różnie, z duzej ilości tematów, czasem z trudności a czasem zwyczajnie z mojego powodu. Dostałem wsparcie od Kasi w pierwszej kolejności, zaproponowała spotkanie, pogadała i pokazała rózne opcje. Płacą różnie od stanowiska i doświadczenia, uwazam że patrząc na rynek jest naprawdę ok. Są imprezy integracyjne, szkolenia i mozliwości jeżeli ktoś chce. Ostatnio sporo osób zmieniło stanowisko na wyzsze, były też robione rozmowy takie assesmentowe które fajnie pokazywały co warto zmienić i czego musze sie jeszcze nauczyć. ja jestem zadowolony, nie mam problemu z dogadaniem się z kimkolwiek, więc może to czasem zależy od podejścia i nas samych. Polecam.
    Magdalena Habicht (HRBP)

30.10.2024 12:04

Drogi Rozbawiony Pracowniku, pozwolę sobie nie zgodzić się z Twoją opinią :) myślę, że szkoleń było ostatnio więcej niż kilka. Regularnie organizujemy różne formy rozwojowe dla zespołu, np. w ubiegłym roku kilka spotkań dla liderów i managerów rozwijających kompetencje miękkie, organizujemy technical meetings, przez 2 lata wszyscy mieliśmy dostęp do GH - platformy do nauki online gdzie odbyliśmy dziesiątki kursów. Nawet podczas spotkania świątecznego nie odpuściliśmy rozwoju organizując warsztaty z design thinking :) Wysyłamy naszych pracownikow na konferencje, np. React Summit w Amsterdamie czy WAYSCONF 2024. Kilka osób przeszło procesy coachingowe, kilka innych mentoringowe np. W fundacji liderek biznesu. Inna grupa osób uczestniczyła w kursie angielskiego. Jeżeli jakiegoś szkolenia Ci brakuje lub masz pomysł co moglibyśmy zorganizować to wiesz jak mnie znaleźć, chętnie o tym pogadam :)
    lol

03.03.2025 10:08

nie pracuje w HR, pracuje od kilku lat w Qodecu i też nigdy nie miałem żadnych nie miłych sytuacji, a wszystko dotychczas było w najlepszym porzadku, zawsze z każdym mogłem sie dogadać, tak samo odnośnie ewentualnych zmian w obrębie mojej stawki. Tylko trzeba też normalnie pracować aby móc sobie na to pozwolić, a nie siedzieć na forum i tylko komentować zamiast pracowac

Kontakt - Qodeca Sp. z o.o.

Grzybowska 87 00-844 Warszawa

KRS:0000719807

Branża główna: Oprogramowanie - Systemy IT

FacebookIconLinkedinIcon
    Developer

16.08.2024 15:38

Pracuje w Qodeca już od dłuższego czasu i oceniam firmę pozytywnie. Zmiany są jednym z elementów rozwoju firmy także przyjmuje je jako coś oczywistego. Każda firma ma swoje plusy i minusy ale uważam, że Qodeca nadal ma więcej zalet.
    Bożena

15.08.2024 15:23

Pracowałam na stanowisku Product Designera w firmie Qodeca przez kilka lat. Ogromną zaletą tej firmy są współpracownicy - ludzie doświadczeni, zaangażowani i profesjonalni, możesz liczyć na ich wsparcie, podzielenie się wiedzą czy też memami ???? Projekty są ciekawe i rozwojowe, klienci są długoletni i jest z nimi bardzo dobry kontakt. Firma stara się dbać o pracowników organizując dużo różnego typu inicjatyw. Zarobki są na bardzo dobrym poziomie, jest okazywane duże zaufanie i zapewniona duża elastyczność w pracy. Z mniej przyjemnych rzeczy - W Qodeca w ostatnim czasie wprowadzono dużo korporacyjnego podejścia, które w moim odczuciu nie do końca współgra z obecną wielkością i formą firmy. Informacje i pomysły spływające z zarządu były często niejasne i kontrowersyjne, wprowadzana była bezsensowna presja. Zarząd niezależnie od zamieszczanych tutaj komentarzy był zamknięty na feedback od pracowników. Wykazywano też niechęć do finansowania szkoleń indywidualnych, a organizowane szkolenia grupowe były robione "po kosztach" przez znajomych bądź osoby z HR co wpływało na ich jakość i sens organizacji (z drugiej strony był ostracyzm osób które nie chciały/nie miały czasu w tym uczestniczyć). Opinię zostawiam jako pozytywną, ja z Qodecą mam dużo dobrych wspomnień i wierzę, że wiele ludzi się tutaj odnajdzie, a Qodeca dalej będzie się rozwijać. To firma która zaliczyła dość gwałtowny rozwój i pewne przetasowania, zmiany czy gorsze okresy są nieuniknione, a ogólnie rzecz biorąc widać że zarząd się stara (napewno bardziej niż w niejednej firmie). O negatywach wspominam głównie dla zarządu, aby być może doszli, że wysłuchanie pracowników może działać lepiej dla firmy i bardziej motywacyjnie niż alkohol i dyplomy ????
    Niewazne

14.08.2024 01:25

W mojej ocenie, firma Qodeca w obecnej formie nie jest godna polecenia. W ostatnich latach,(usunięte przez administratora), można zaobserwować wyraźny spadek jakości oraz morale w zespole. Pomimo obecności wysoko wykwalifikowanych pracowników, takich jak programiści, testerzy czy project managerowie, którzy wykazują się ogromnym zaangażowaniem i profesjonalizmem, zarządzanie na poziomie C-level pozostawia wiele do życzenia. Wiele wartościowych osób zdecydowało się na odejście z firmy, czując się niedocenionymi i niedostatecznie wspieranymi. Niestety, obecne kierownictwo nie wykazuje odpowiedniego szacunku dla swoich pracowników, co znacząco wpływa na atmosferę w firmie. Dział HR, który powinien pełnić rolę wsparcia, również nie spełnia oczekiwań, co może wynikać z jego bliskich powiązań z szefową. Choć w Qodeca można nauczyć się wielu rzeczy od swoich współpracowników, kosztuje to często zbyt wiele – zdrowie psychiczne i pewność siebie są poważnie narażone. Z perspektywy długoterminowej, praca w tej firmie może nie być korzystna. @Pracodawca
    Kasia

14.08.2024 10:25

Szanowny Autorze/Autorko, Dziękuję za podzielenie się swoimi spostrzeżeniami na temat firmy Qodeca. Jako Dyrektorka HR i współwłaścicielka firmy, cenię sobie każdą opinię, ponieważ każda z nich stanowi dla nas cenne źródło informacji o tym, jak postrzegana jest nasza organizacja zarówno przez obecnych, jak i byłych współpracowników. Z przykrością czytam, że Twoje doświadczenia z Qodeca nie spełniły oczekiwań, szczególnie w obszarach, które są dla mnie priorytetowe – wsparcia pracowników, atmosfery pracy oraz zarządzania. Naszym celem zawsze było i jest tworzenie miejsca, w którym każdy członek zespołu czuje się doceniany, wspierany i może w pełni rozwijać swoje umiejętności. Jednocześnie zdajemy sobie sprawę, że każda organizacja ma swoje wyzwania, a okresy zmian mogą wpływać na postrzeganie pracy i relacji wewnątrz zespołu. Chociaż mamy świadomość, że nie zawsze jesteśmy w stanie sprostać oczekiwaniom wszystkich, zawsze staramy się na bieżąco poprawiać obszary, które wymagają naszej uwagi. Odnosząc się do kwestii związanych z zarządzaniem i działem HR, chcę podkreślić, że wszyscy w firmie, niezależnie od pełnionej funkcji, pracują z myślą o dobru zespołu i firmy. Relacje, które budujemy, mają na celu wspieranie rozwoju pracowników oraz dbanie o ich komfort i zadowolenie z pracy. Wszelkie sygnały dotyczące niedoceniania czy niewystarczającego wsparcia traktujemy bardzo poważnie i staramy się na nie reagować w odpowiedni sposób. Doceniamy, że zauważasz zaangażowanie i profesjonalizm naszych pracowników. Zgadzamy się, że nasz zespół składa się z wyjątkowych osób, które codziennie przyczyniają się do sukcesu Qodeca. Twoje uwagi na temat zdrowia psychicznego oraz atmosfery w firmie traktujemy z najwyższą uwagą. Zdrowie i dobrostan naszych pracowników są dla nas priorytetem, dlatego dokładamy wszelkich starań, aby tworzyć środowisko pracy, które sprzyja równowadze pomiędzy życiem zawodowym a osobistym. Chciałbym Cię zapewnić, że jesteśmy otwarci na wszelkie sugestie i konstruktywną krytykę, która może pomóc nam w dalszym doskonaleniu naszej firmy. Jeśli masz ochotę na bardziej szczegółową rozmowę o swoich doświadczeniach i spostrzeżeniach, zapraszam Cię do bezpośredniego kontaktu. Jesteśmy tu, aby wysłuchać i, jeśli to możliwe, wprowadzić zmiany, które przysłużą się wszystkim naszym pracownikom. Raz jeszcze dziękuję za podzielenie się swoją opinią. Każda taka informacja to dla nas szansa na rozwój i poprawę. Z poważaniem, Kasia
    asd

22.07.2024 14:51

Czy ktoś z Was pracował na stanowisku Testera? Warto? Jakieś opinie? Wymagania? Zarobki?
    Paweł Sarnowski

24.07.2024 12:52

Mam przyjemność pracować w firmie @Pracodawca od ponad 6 lat na stanowisku QA Engineer. Obecnie pełnię funkcję QA team lidera i zarządzam kilkuosobowym zespołem testerów i mogę śmiało powiedzieć, że jest to jedna z najlepszych firm IT na rynku. Na pytanie: „Czy warto tu pracować ” odpowiedź jest chyba oczywista. Atmosfera w zespole jest przyjazna, zawsze można liczyć na wsparcie, zarobki bardzo dobre a wymagania nie są wygórowane. Najważniejsze są chęci i zapał do pracy. Pozdrawiam
    Coach Maciej

16.05.2024 12:56

Moja poprzednia opinia została usunięta. Zapewne została odebrana personalnie, a miała jedynie za zadanie zbudowania autorefleksji w podejściu do pracowników i zespołu. Musiała nieść troche prawdy skoro miała 17 like, 4 dislike. (usunięte przez administratora) Nadal polecę Qodeca jako miejsce pracy dla programistów, osób technicznych, PM i grafików. Od współpracowników i kierowników dostaniecie ogrom wsparcia i wiedzy. Dodatkowym atutem są projekty z różnych regionów świata. Nadal nie polecam pracy w działach back-office/mrkt, na ten moment (2024 rok) atmosfera jest trudna. Może się to zmieni, za co trzymam kciuki. Moja opinia jest tutaj publiczna, natomiast reputacja idzie dalej, niekoniecznie publicznie tak zwanym marketingiem szeptanym, a na to nie macie wpływu.
    elo

11.06.2024 15:05

ja bym się również trzymał z daleka nawet jeśli pracuje się trochę dalej od zarządu - można podupaść na zdrowiu.

11.10.2023 10:14

Od czego uzależniona jest premia w firmie Qodeca Sp. z o.o.? Jakie są progi premiowe? Dodali 17 września na Pracuj.pl ogłoszenie na stanowisko Project Manager.

18.10.2023 15:55

Cześć, Obecnie nie posiadamy typowego systemu premiowego, natomiast staramy się doceniać zaangażowanie współpracowników na inne sposoby m.in. oferując im udział w konferencjach lub szkoleniach. Współpracownicy otrzymują też paczki z prezentami, w zależności od okazji np. na urodziny, święta czy zakończenie etapu w projekcie. Pozdrawiamy!

27.10.2023 12:14

cześć, na razie nie mamy planu na wdrożenie systemu premiowego, być może w przyszłości ;) Jeżeli chodzi o długość projektu czy etapu to jest bardzo różnie, w zależności od zakresu projektu, wymagań klienta czy złożoności technologicznej. Małe projekty mogą trwać kilka tygodni, podczas gdy duże, złożone przedsięwzięcia mogą trwać kilka lat.

05.10.2023 09:44

Interesuje mnie praca na stanowisku, na które kiedyś firma szukała, czyli Product Designer. Czy firma planuje jeszcze szukać kiedyś takich osób? Ta informacja, że zatrudniają na B2B jest jeszcze aktualna? Bo i tutaj to widziałem i w ofercie. Dajcie znać czy warto byłoby się zgłosić do firmy?

10.10.2023 14:20

Cześć, Obecnie nie prowadzimy rekrutacji na stanowisko Product Designera, jednak cały czas się rozwijamy i nie wykluczone, że w przyszłości będziemy poszukiwać takich specjalistów. Zachęcamy Cię do obserwowania naszego profilu na LinkedIn i naszej strony internetowej. Możesz też wysłać zgłoszenie, na przyszłe rekrutacje ze swoim CV poprzez naszą stronę internetową: https://www.qodeca.com/careers/. (Guzik: Send us your CV). Jeżeli chodzi o formę zatrudnienia to współpracujemy głównie w oparciu o B2B. Pozdrawiamy!

12.10.2023 12:57

Cześć Klementyno, Obecnie nie prowadzimy rekrutacji, a aplikacje wysłane na stanowisko General application są weryfikowane pod kątem stacku, którego używamy, doświadczenia w podobnych projektach, które my realizujemy oraz znajomości języka polskiego i angielskiego. Jeżeli jest aplikacja, która spełnia oczekiwania, trafia wtedy do Talent pool, gdzie wykorzystujemy ją przy okazji kolejnych rekrutacji. Nie jesteśmy w stanie dokładnie przewidzieć, kiedy pojawi się kolejny projekt lub potrzeba zaproszenia do współpracy dodatkowych osób. Możemy zapewnić, że będziemy się kontaktować w pierwszej kolejności z osobami, które były zainteresowane współpracą z nami, a ich aplikacja znajduje się w Talent Pool. Staramy się też na bieżąco odpowiadać na każde zgłoszenie. Jednocześnie ze względu na dużą ilość zgłoszeń, czas oczekiwania na odpowiedź może się wydłużyć. Wtedy zachęcamy bezpośrednio do kontaktu z naszą Rekruterką Gosią lub HR Business Partnerką- Magdą. Pozdrawiamy :)
    Kamila

05.02.2023 17:12

Na stronie firmy znalazłam ofertę na stanowisko iOS Developer. Jest ona nadal aktualna? I mam jeszcze jedno pytanie - ile czasu trwa okres próbny? Jest jakiś czas na wdrożenie się?

07.03.2023 09:48

Cześć Zofio, Podczas okresu próbnego jak najbardziej obowiązuje umowa. Preferujemy B2B, ale dopuszczamy też inne formy współpracy. Pozdrawiamy, Zespół Qodeca.

01.04.2023 13:00

Sebastianie, pracujemy w 100 % zdalnie i niestety nie ma możliwości pracy z biura, jednak program onboardingowy jest tak zaplanowany, aby każda nowa osoba czuła się odpowiednio zaopiekowana. To, że pracujemy zdalnie nie utrudnia nam codziennego kontaktu ze sobą. Jednocześnie spotykamy się też "na żywo", nawet kilka razy w roku, przy okazji warsztatów, szkoleń czy integracji. Co do benefitów każda nowa osoba zatrudniona na pełny etat, może korzystać z benefitów takich jak: dofinansowanie do karty Multisport, bezpłatna opieka medyczna w Luxmed, dostęp to platformy szkoleniowej Good Habitz, program poleceń pracowniczych oraz wszelkich prezentów, które otrzymujemy przy okazji różnych świąt.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Qodeca?

18.02.2023 13:18

Czy zdarzają się nadgodziny w Qodeca Sp. z o.o.?

22.02.2023 20:52

W Qodeca staramy się tak planować pracę, aby nadgodziny nie pojawiały się. Jeżeli taka potrzeba się pojawiła to elastycznie podchodzimy do ich rozliczenia w zależności od ustalonych wcześniej preferencji.

09.11.2022 16:46

Czy w firmie Qodeca Sp. z o.o. można pracować zdalnie?

10.11.2022 08:17

W Qodeca pracujemy w 100 % zdalnie. Pozdrawiamy Zespół Qodeca

25.07.2022 13:30

Wiecie może, czy w Qodeca Sp. z o.o. szukają chętnych na staż?
    Qodeca sp.z o.o.

05.08.2022 14:31

Cześć, na chwilę obecną nie prowadzimy rekrutacji na stanowisko stażowe. Zachęcamy do śledzenia aktualnych ofert. Pozdrawiamy Zespół Qodeca
    .NET dev

26.07.2022 10:43

Jakis janusz biznes, operujacy chyba na jednym kliencie z USA. Dodatkowo nie ma tam stabilnosci w HR, szefowa ktorego jest zona wlasciciela. Rekrutera szukali chyba ze 3 lata....
    Qodeca sp.z o.o.

05.08.2022 14:29

Cześć .NET dev, dziękujemy za Twoja opinię, każdy feedback pozwala Nam się zmieniać i być jeszcze lepszym miejscem do pracy. Współpracujemy z 32 klientami w większości z USA, obecnie realizujemy kilkadziesiąt projektów dla 9 klientów. Dział HR liczy obecnie 3 osoby i rzeczywiście na czele działu stoi współwłaścicielka i jednocześnie żona CEO Kasia. Za rekrutacje odpowiada Agata oraz Małgosia i serdecznie zapraszamy do kontaktu z dziewczynami. - [email protected] - [email protected] Pozdrawiamy Zespół Qodeca :)
    no nie wiem

30.09.2020 13:46

Sp. z o.o. z kapitałem założycielskim 5 tys. pln oferuje pracę za 20 k mies +VAT

Zostaw merytoryczną opinię o Qodeca Sp. z o.o.