PROEXWORK

• Osowicze
  • Ignatki-Osiedle
  • Zagórki

3. Opinie o pracodawcach Białystok
  5. Opinie o PROEXWORK SP. Z O.O.

Opinie o PROEXWORK Białystok

Nie przegap nowości o PROEXWORK SP. Z O.O.!

mateusz

30.04.2026 13:09

Dzwonił do mnie jakis ruski (?) przedstawił się i jako inna agencja znalazłem ze jest stąd. Nie wiem jak wpadł na moj numer ale to podlega pod rodo. nie miłego. Do zobaczenia 😉
    Mateusz

02.05.2026 09:44

Bussdown Tatiana. W ogóle co to za praktyki w Polsce i ogłoszenia po rusku, okupanci. Może pomyłka może nie nie ja będę tego sprawdzał.

Damian

04.07.2026 13:29

Daj spokój, szoszony przyjechały i próbują robić tu swoje szwindle, pozytywne opinie mają sztucznie nabite. Jeszcze trochę będą wszyscy w podskokach wracać do siebie

10.06.2026 10:21

Pilnie poszukujemy pracowników fizycznych do pracy w magazynie spedycji. Praca przy demontażu oraz pakowaniu maszyn do wysyłki. Miejsce pracy Zabłudów, pracodawca zapewnia bezpłatny transport z Białegostoku.
    Zapraszamy do kontaktu tel. 576163185

Евгений

01.06.2026 21:06

Все сделали быстро, работу предоставили, авансы выплатили, отзывчивый коллектив, рекомендую
    #PracownikProdukcji

ReviewModeratorIcon
    Aurela

03.05.2026 22:08

wie ktoś może jak wygląda podane w ofercie darmowe zakwaterowanie w niemczech? głównie pytam o to czy jak jedzie się samemu to czy dostaje się jednoosobowy pokój czy może z obcą osobą
    Consilium

24.03.2026 10:18

Asystent AI

Hej, jak oceniacie pracę jako Monter płyt kartonowo-gipsowych za 14 euro brutto na godzinę? Pracodawca zapewnił zakwaterowanie i dietę żywieniową, oczekiwane było doświadczenie na budowie. Fajnie, że dawali umowę o pracę. Jak wyglądała komunikacja w języku niemieckim albo angielskim na budowie?
    #Malarz
    ReviewModeratorIcon
    Marlena

26.02.2026 13:09

Hejka, szukają teraz rekrutera z dość pokaźnymi widełkami 5 500 – 20 000 zł😊 Zakładam, że to 5500 to podstawa, a reszta to premia za zrekrutowanie pracownika. Ile tak realnie można zarobić, cięźko zdobyć najwyższą premię?🤔
    Tayef Hold

07.10.2025 20:35

Обратился в это агентство для поиска работы. Документы оформили быстро, объяснили всё доступно, что сильно облегчило процесс. Сотрудники всегда отвечали на звонки и помогали разобраться в непонятных моментах. Иногда ответы приходили не сразу, но в итоге все вопросы решались. В целом работа соответствует ожиданиям, сотрудничеством доволен.
    Astiz

25.02.2026 21:01

Pisz w języku Polskim ponieważ w tym języku mówi się w tym kraju. Będąc w innym kraju na emigracji używałem języka angielskiego z szacunku do kraju w którym pracowałem i żyłem. Pozdrawiam serdecznie
    xyz

25.01.2026 19:09

Firma wrzuca albo ogłoszenia słupy a jeśli faktycznie szukają pracownika to nawet nie raczą poinformować jak się zakończyła rekrutacja i że znalezli kogos innego. zero profesjonalizmu i szacunku do drugiego czlowieka.
    Romio Lokako

09.10.2025 20:12

Сотрудничаю с агентством Agencja Pracy Tymczasowej Proexwork уже несколько месяцев, и впечатления в целом очень хорошие. Работу помогли найти быстро, зарплата всегда приходит вовремя, без задержек. С документами помогают разобраться, что значительно. упрощает процесс. Жильё предоставили нормальное, хотя хотелось бы немного лучшие условия. В целом я доволен сотрудничеством и могу смело рекомендовать это агентство.
    Magnitudo

30.09.2025 10:13

Asystent AI

Hej, chciałbym się dowiedzieć, co sądzicie o pracy jako spawacz MAG 135/136 z pensją 12 500–13 000 zł brutto na miesiąc? Czy według was takie wynagrodzenie odzwierciedla ilość godzin i wymagania? Trzeba mieć doświadczenie jako spawacz MAG. W ofercie jest praca dzienna, nie trzeba robić na noc. Wymagany jest podstawowy niemiecki albo angielski. Pracodawca częściowo pokrywa koszty zakwaterowania.
    #Spawacz
    Nata

22.08.2025 15:05

Agencję pracy PROEXWORK SP. Z.O.O polecili mi znajomi. Potrzebowałam pracy w możliwie najkrótszym czasie. Zwróciłam się do nich – i szybko znaleźliśmy odpowiednią ofertę. Pracownicy są uważni i zawsze dostępni. Sprawy związane z dokumentami załatwiane są dość sprawnie, wynagrodzenie wypłacane jest w ustalonym terminie. Jestem zadowolona i mogę polecić agencję innym.
    aleh06

25.08.2025 13:46

Świetna agencja! Pracowałem z Proexwork sp. z o.o. i jestem bardzo zadowolony.** Wszystko było ściśle zgodne z umową: wypłaty zawsze przychodziły na czas, z dokumentami nie było żadnych problemów ani opóźnień. Wszystkie warunki zostały spełnione w 100%. To bardzo odpowiedzialny i uczciwy partner. Z czystym sumieniem polecam!
    Relator

08.07.2025 20:05

Asystent AI

Kto pracuje albo pracował jako Koordynator biura i wie, czy wymagania co do języka angielskiego na poziomie B2 są rzeczywiście konieczne i czy można liczyć na bardzo dobre zarobki, skoro nie ma widełek w ogłoszeniu? Wyróżniają się wysokie wymagania dotyczące biegłej znajomości języka angielskiego oraz gotowości do delegacji do Niemiec. Za największy plus można uznać obiecywane bardzo dobre zarobki i premie za wyniki.
    #KoordynatorBiura
    Tatiana399

09.06.2025 11:25

Сложно сейчас найти нормальную компанию, где всё по-человечески. Тут всё на уровне: выплаты вовремя, общение вежливое, помогают, если что-то не так. Я довольна.
    Oleg

09.06.2025 05:59

Хорошее впечатление от компании. Платят без задержек, в общении вежливы, всегда можно уточнить, если что-то непонятно. Надёжные ребята.
    Veritas

02.06.2025 14:06

Asystent AI

Była prowadzona rekrutacja na Pracownika produkcji. Wynagrodzenie podawano w widełkach od 4 700 do 5 500 PLN brutto na umowie o pracę. Kluczowym wymaganiem była gotowość do pracy na zmiany nocne. Z wyróżniających się benefitów firma oferowała premie za wyniki. Kto pracował na tym stanowisku – czy wymagania nie były zbyt wysokie w porównaniu do pensji? Opłacało się robić nocne zmiany?
    #PracownikProdukcji
    Mariia

15.05.2025 16:07

Швидко, просто і без зайвого. Працюю 6 міс. Роботою задоволена
    ValeriiK

15.05.2025 15:48

PROEXWORK приятно удивили ответственным подходом. Всё чётко: оформили быстро, оплату не задерживают, на связи всегда. Чувствуется, что компания заботится о своей репутации и сотрудниках.
    RainOrbit

12.05.2025 19:56

Współpracę z firmą PROEXWORK oceniam wyłącznie pozytywnie. Wszystkie procesy są jasno zorganizowane, istnieje wsparcie, a zapłata zawsze przychodzi na czas. Widać, że cenią tu porządek i swoich ludzi.
    Ольга

20.04.2025 13:41

Хочу выразить огромную благодарность сотрудникам Proexwork. Выплаты и авансы все четко и вовремя.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w PROEXWORK?

Sasha

19.04.2025 18:36

Хочу выразить огромную благодарность Proexwork. Хорошие условия, сотрудники профессионалы своего дела.
    Monika

15.04.2025 17:20

Profesjonalne podejście, szybki kontakt i pomoc z dokumentami! Pracuję i jestem zadowolona????????
    Artur9981

14.04.2025 21:51

Najlepsza agencja, praca została natychmiast znaleziona, nie ma żadnych skarg, pracuję od kilku miesięcy bez żadnych pytań i problemów
    Artur9981

14.04.2025 21:49

Косенчук

14.04.2025 21:39

Dobra agencja, bez reklamacji, pomaga rozwiązać wszystkie problemy i szuka dobrej pracy
    Kosak

14.04.2025 10:11

Pracuję od kilku miesięcy od tej agencji, nie ma żadnych skarg, wynagrodzenie przychodzi na czas i wszystko. Warunki pracy są bardzo dobre. Jeśli masz pytania zawsze pomagają rozwiązać

Kontakt - PROEXWORK SP. Z O.O.

UL. ALEJA JÓZEFA PIŁSUDSKIEGO 8/1 15-445 Białystok

Branża główna: Praca tymczasowa

Serhii

13.04.2025 08:40

Работаю шесть месяцев никаких проблем, рекомендую всем
    Gregory Mcyevi

03.04.2025 09:34

Będąc na targach pracy, kobietki tam pracujące "karmelizowały" jaka to dobra Agencja i ma dużo pracy do zaoferowania. Gdy zadzwoniłem to powiedziały że mają tylko w Vikingu na umowę zlecenie i pół etatu. To skąd te pozytywne opinie ? Może dla "innostańców" takie warunki zatrudnienia to szczyt ich marzeń i możliwości. Ale nie dla obywateli UE, gdzie jest drożyzna i trzeba zarobić konkretne pieniądze na życie.
    ilian

29.12.2024 11:52

Jestem wdzięczny tej agencji za dobrą pracę
    egor

29.12.2024 11:48

pomogli mi znaleźć pracę w krótkim czasie, jestem bardzo zadowolony z tej agencji
    timofiej

29.12.2024 11:46

pomógł mi znaleźć pracę
    Michał

19.12.2024 18:31

Agencja, która jest zawsze w kontakcie i chętna do pomocy! Znalazłem pracę szybko i bez kłopotów. Polecam wszystkim!
    Daniil

19.12.2024 18:30

Dzięki tej agencji czułem, że mój sukces nie jest dla nich obojętny! Profesjonalizm i dbałość o szczegóły są na najwyższym poziomie.
    Alex

19.12.2024 18:29

Unikalne podejście do każdego klienta! Tutaj nie tylko pomagają znaleźć pracę, ale tworzą atmosferę zaufania i wzajemnego zrozumienia.
    Roman

19.12.2024 18:28

Agencja stała się moim zaufanym partnerem w poszukiwaniu pracy. Czuję się wspierany i pewny siebie na każdym kroku po drodze.
    Ivan Gubin

19.12.2024 18:28

Szukałem pracy w Polsce i trafiłem w dobre ręce! Ich zespół profesjonalistów doskonale zna rynek i pomaga na każdym etapie.
    Piotr

19.12.2024 18:26

Wspaniałe doświadczenie! Każda interakcja z agencją była wypełniona wsparciem i chęcią pomocy. Znalazłem wymarzoną pracę!
    Adam Gutin

19.12.2024 18:25

Praca z agencją jest jak przyjazny doradca w świecie zatrudnienia. Zrobili wszystko, co w ich mocy, abym poczuł się pewnie.
    Tadeusz

19.12.2024 18:25

Dzięki tej agencji nie tylko znalazłem pracę, ale odkryłem nowe horyzonty! Profesjonalne podejście i uważna postawa!
    Olga Hubarevich

19.12.2024 18:23

Świetna Agencja! Pomogli mi szybko znaleźć pracę w Polsce. Profesjonalne podejście i przyjazny personel. Polecam! ...........

Zostaw merytoryczną opinię o PROEXWORK SP. Z O.O.

Oferty pracy - PROEXWORK SP. Z O.O.

Pomoc kuchenna przy produkcji cateringu

Białystok

Pracownik magazynu - paletowy (m/k)

Białystok

Pracownik produkcji okien