PO Lighting Poland

• Borysów Dół
  • Nowy Staw
  • Baranówka

3. Opinie o pracodawcach Niemce
  5. Opinie o PO Lighting Poland Sp. z o.o.

Opinie o PO Lighting Poland Niemce

WebsiteIconPO Lighting Poland Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o PO Lighting Poland Sp. z o.o.!

26.01.2023 12:14

Witamy!

Dziękujemy za zainteresowanie Naszym profilem i Nasza Firmą.

Cieszymy się, że możemy w tym miejscu się komunikować, pokazywać życie PO Lighting Poland Niemce , to jak funkcjonujemy na co dzień. Chcemy, by ta platforma pełniła funkcję informacyjną – żeby użytkownicy GoWork mogli zobaczyć, jak się u nas pracuje, jak wygląda organizacja i kultura pracy oraz nasze relacje. Z drugiej strony – zachęcamy kandydatów do zadawania pytań, śledzenia ofert i aktualności.

Wiedzcie, że uważnie śledzimy opinie, które piszecie na naszym profilu, ponieważ są one dla nas bardzo ważne – na ich podstawie możemy wyciągać wiele wniosków i wciąż się doskonalić. Dlatego serdecznie zachęcamy do dzielenia się opiniami o pracy w PO Lighting Poland Niemce. Wierzymy, że wspólnie możemy budować ten profil na podstawie otwartego i rzetelnego dialogu. Zależy nam na jak najlepszej atmosferze wśród pracowników i nieustannym rozwoju.

Jednak chcemy zaznaczyć i przypomnieć, że równie istotna dla nas jest kultura wypowiedzi i szacunek – dlatego nie będziemy akceptować wypowiedzi, które nie będą się w te zasady wpisywać. Nie chcemy tolerować oszczerstw i pomówień. Każdy komentarz przepełniony agresją bądź znieważający inne osoby zostanie zarchiwizowany przez Administratora.
    Jandk

17.03.2025 21:19

Wspaniały pracodawca. Lekka praca. Załoga super

11.06.2025 11:27

Dzień dobry, ogłoszenia na wolne stanowiska pracy można znaleźć na portalu GoWork. Zachęcam do zapoznania się z nimi i aplikowania, jeśli Pan/Pani będzie zainteresowany/a danym stanowiskiem. pozdrawiam serdecznie
    Rafał

18.05.2026 12:39

A jakiś kontakt telefoniczny do was bo w necie tylko na Francję
    Joanna

07.03.2023 03:06

Pracowałam w wielu fabrykach. Od trzech lat znalazłam tutaj stabilna dobrze płatną pracę. Jest dużo nadgodzin które w tych trudnych czasach pozwalają dorobić do budżetu. Zresztą bardzo fajna załoga miła atmosfera i naprawdę fantastyczne warunki. Jeśli ktoś narzeka to znaczy że nie ma porównania. Zdecydowanie polecam
    Bubu

11.08.2025 18:54

Nie wiem tylko kto zapłacił ci za ten komentarz 😂
    Ten od wysokich napięć....

11.08.2025 18:56

Bubu ... Ręce ci się trzęsły . Ciekawe od czego? Myślę że od Izo....
    Basia

02.02.2023 13:26

Bardzo fajna prosta lekka praca manualna. Atmosfera też spoko. Zarobki mogły by być lepsze ale mają być podwyżki. Polecam tutaj pracę szczególnie dla kobiet bo nie jest potrzebny duży wysiłek.

30.03.2023 19:53

Od 1 lipca podwyżki od 6-12%. Uzależnione od przełożonego

30.03.2023 19:56

Wymagają minimum rok doświadczenia na produkcji.Kiedys jak brakowało ludzi brali bez doświadczenia. Podwyżki będą od 1 lipca od 6-12%. Każdy dostanie indywidualna podwyżkę uzależniona od przełożonego.
    Kama

13.01.2023 09:12

Zdecydowanie najlepsza praca w okolicy

21.03.2026 21:42

Witam, chciałbym się zapytać czy ktoś miał doczynienia z tym stanowiskiem w Opmobility ? Ponieważ widzę, że pojawiło się ogłoszenie na tę funkcję. Jakieś plusy, minusy tego stanowiska? Jak ogólnie atmosfera, zarobki? Warto aplikować czy raczej odradzacie. Pozdrawiam serdecznie!
    #InspektorJakosci

Wacław

05.12.2025 16:00

Fantastyczne zarobki wspaniała atmosfera i rewelacyjne premie względem ubiegłych lat.
    #AnalitykFinansowy

04.12.2025 11:15

Czy są aktualnie przyjęcia do pracy na operatora?

MmmonG

24.11.2025 09:21

Pracowałam tam jeszcze jak firma była pod nazwa Varocc. Milo wspominam. Byly to czasy covida.... Praca moze troche monotona bo codziennie to samo, ale nie ciezka. Chetnie bym wróciła 🙂
    #KontrolerJakosci
    Witam

05.10.2025 14:41

Czy praca na magazynie praca jest dobra? Jakie zarobki?
    Rob

04.11.2025 10:21

Wiedz że praca na magazynie wiąże się z tym że nie tylko będziesz pracował na magazynie ale możesz pracować na produkcji, to znaczy będziesz dostarczał komponenty na linie, a to już ciężko ogarnąć a jak nie zdążysz przygotować komponentow to przez ciebie linia stoi i już jest afera, wymagania duże A zarobki nieadekwatne do tego co chcą abyś robil
    tomasz

26.09.2025 21:44

Nie polecam pracy w tym zakładzie, strata czasu, strata zdrowia, marne zarobki nie adekwatne do odpowiedzialności, traktowanie na granicy podchodzącej pod mobbing, podkreślam że czasy nazizmu i komunizmu się skończyły a PRL już dawno za nami więc pamiętajcie o tym drodzy przełożeni. Warto pójść do biedronki czy lidla niż pracować w tej firmie. Na orlenie zarobisz tyle samo a masz spokojną głowę i rozmawiasz z ciekawymi pozytywnymi ludźmi. Mam nadzieje że moja opinia pozwoli podjąć decyzję przyszłym pracownikom. Nie MARNUJCIE sobie życia!

29.09.2025 07:57

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Bardzo nam przykro, że Twoje doświadczenia z naszą firmą były negatywne. Jako firma, zawsze jesteśmy otwarci na konstruktywną krytykę i dążymy do poprawy naszej kultury i praktyk biznesowych. Zależy nam, aby Pracownikom pracowało się dobrze oraz, żeby byli zadowoleni z pracy i chętnie do niej przychodzili. Dlatego też, prosimy o informowanie nas osobiście i na bieżąco o problemach, nieprawidłowościach i obszarach, które moglibyśmy poprawić lub zmienić. Bezpośredni kontakt pozwoli nam owocnie działać
    Janiks

27.02.2025 21:19

Najlepszy pracodawca w okolicy? Chyba w okolicy najbliższych 10km. Niemce to zadupie w Polsce B, więc poprzeczka wcale nie jest postawiona wysoko. Ale nawet i to jest kłamstwem, bo kilometr dalej jest biedronka czy Pol-Skone gdzie płacą o wiele lepsze pieniądze niż tutaj. Lekka praca? Chyba w HR albo biurze. Robienie w kółko tego samego jak chomik w kołowrotku na nogach po 8 h dziennie, i to na trzy zmiany, pracą lekką nie jest. Dobra załoga? Ukraińcy zatrudniani przez agencje i zdesperowani miejscowi którzy uciekają z tego obozu pracy gdy tylko znajdą cokolwiek innego to zgrana załoga? Płacicie minimalną krajową na produckji i logistyce, a inżynierom i technikom niewiele więcej. I to mają być dobre zarobki?
    Malinowy nos z lakierni

05.08.2025 18:59

Przykro to będzie jak się spotkamy w urzędzie pracy na mełgewskiej. 😂😂😂 Wy ludzie nic nie potraficie powinniście sklejać modele samolotów w składnicy harcerskiej . I też bałbym się wam dać klej. ....

06.08.2025 08:17

Dzień dobry, Rozumiem, że możesz mieć inne zdanie, ale proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. Szacunek do drugiego człowieka nic nie kosztuje, a wiele zmienia. Składnica harcerska to ciekawe miejsce — może kiedyś się tam spotkamy przy modelach! A tymczasem wracam do swoich obowiązków. Miłego dnia!

03.12.2024 13:43

NIE POLECAM wyrzucanie pracownika za 5 dni L4 w ciągu roku

06.08.2025 08:12

Dzień dobry, Chcielibyśmy podkreślić, że nie zwalniamy pracowników za zwolnienia chorobowe spowodowane chorobą pracownika, czy też innym zdarzeniem, które skutkowało wystawieniem przez lekarza zwolnienia chorobowego, pozdrawiamy

06.08.2025 08:14

Dzień dobry, Chcielibyśmy podkreślić, że nie zwalniamy pracowników za zwolnienia chorobowe spowodowane chorobą pracownika, czy też innym zdarzeniem, które skutkowało wystawieniem przez lekarza zwolnienia chorobowego. Natomiast, oczywiście, każdy pracownik, który uważa, że został niesprawiedliwie potraktowany przez swojego pracodawcę, może zwrócić się do Państwowej Inspekcji Pracy, bądź też, jeżeli jest to uzasadnione do Sądu pracy. Pozdrawiamy,
    Anka

03.06.2024 00:37

Napisze ktos ile wyciaga sie na ręke na produkcji ? Szukam pracy obecnie i mysle zeby zacząc pracowac tam.
    Ela

20.06.2024 16:26

Najniższa krajowa

06.08.2025 08:09

Dzień dobry, bardzo proszę o merytoryczne i kulturalne komentarze oraz o niepodszywanie się pod innych pracowników. Podszywanie się pod inną osobę w Internecie w Polsce jest poważnym naruszeniem prawa i może prowadzić do wielu konsekwencji — zarówno prawnych, jak i społecznych. Ponadto, chcielibyśmy również poinformować, że mamy świadomość ilości wpisów dokonanych przez danego użytkownika. Możemy zidentyfikować użytkownika i jego wpisy za pomocą jego nr ID, a następnie przekazać je do właściwych organów. Ostrzegamy, że jeżeli Pan/Pani nie zaprzestanie zamieszczania komentarzy tego typu, w których podszywa się Pan/Pani za innych pracowników, zostaną wyciągnięte konsekwencje prawne.
    Marcin

22.07.2025 17:15

Czy można złożyć cv osobiście?

23.07.2025 08:49

Dzień dobry, oczywiście - proszę zostawić CV w stróżówce ochrony, znajdującej się przy wjeżdzie na teren Zakładu OPmobility. Dziękujemy za zainteresowanie naszymi ofertami pracy, pozdrawiamy
    Majka

18.06.2025 11:53

Praca jak praca, wszędzie trzeba pracować ale atmosfera między pracownikami jest tragiczna. Donosicielstwo, obgadywanie, wyśmiewanie się z innych. Pseudo grupka młodzieży na internecie (liderzy i ich ulubieńcy) którzy tylko obgadują innych. W pracy "słodzą" ci abyś tylko zapierniczał na normy, uśmiechają się do Ciebie, a za plecami utopią w łyżce wody. Śmiać mi się chce jak ktoś pisze, że panuje tu fajna atmosfera. Nie bez powodu ludzie stąd uciekają.

18.06.2025 12:23

Dziękujemy za komentarz. Bardzo nam przykro, że ma Pani takie odczucia. Zależy nam, aby Pracownikom pracowało się dobrze oraz, żeby byli zadowoleni z pracy i chętnie do niej przychodzili. Prosimy o informowanie nas osobiście (dział HR bądź też przełożonego) i na bieżąco o problemach, nieprawidłowościach i obszarach, które moglibyśmy poprawić lub zmienić. Bezpośredni kontakt pozwoli nam owocnie działać.
    Tujaka

09.07.2025 17:54

Prawda
    Kołchoźnik

12.06.2025 14:09

Pracowałem w tym łagrze tydzień, co uważam o tydzień za długo. Z takim wyzyskiem pracownika/niewolnika nie spotkałem się jeszcze nigdy. Firma korzysta z desperacji mieszkańców okolicznych wsi, ale naprawdę, już lepiej dojeżdżać do Lublina niż pracować w takim (usunięte przez administratora) na trzy zmiany za minimalną.

12.06.2025 14:47

Dzień dobry, Przykro nam, że masz takie odczucia związane z pracą w naszej firmie. Z naszego doświadczenia wynika jednak, że wynagrodzenie, które oferujemy zdecydowanie nie odbiega od rynkowego. Zapewniam, że nikt nie traktuje pracowników jak (usunięte przez administratora) jak to zostało ujęte. Szkoda, że nie zgłosiłeś/-aś swoich uwag będąc naszym pracownikiem, wówczas moglibyśmy się do nich dokładnie odnieść.
    ...

11.06.2025 16:55

Pracowałem już w wielu różnych kołchozach, ale ta firemka to już jest jakiś (usunięte przez administratora). Ogólnie wyzysk, najniższa krajowa i chamstwo przełożonych. Polecam szukać czegoś w Lublinie.

12.06.2025 11:03

Dziękujemy za podzielenie się opinią, każda jest dla nas bardzo ważna. Bardzo nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji, żałujemy, że nie mieliśmy żadnej informacji od Pana na temat tego że coś jest nie tak. Nasi pracownicy zawsze mają możliwość zgłoszenia do nas wszelkich, ewentualnych nieprawidłowości, tylko wtedy jesteśmy w stanie odnieść się do sprawy i pomóc.
    Jack

23.02.2025 13:42

Ocena 4 gwiazdek to zwykła ściema, wszystkie negatywne komentarze zostają momentalnie usunięte, także nie wierzyć w to co piszą,zachwalają wręcz te firmę, a prawda jest taka że zarobki są wiadome najniższa krajowa, gdzie nie gdzie parę stów ludzie więcej dostaną, ludzi jest coraz mniej a wymagaja by robić na wielu stanowiskach za marne pieniądze,i to na trzech zmianach, a gdy będziesz chciał wziąć urlop to już wielki problem bo niema kto cie zastąpić.... Takze tu tylko przyjść do pracy w ostateczności... I to też nie będzie dobrym rozwiązaniem
    Shrek

27.02.2025 21:08

Ocena 4 gwiazdek to zwykła ściema, podkręcana przez dział HR aby tylko ocieplić wizerunek tej firmy. wszystkie negatywne komentarze zostają momentalnie usunięte, także nie wierzyć w to co piszą, zachwalają wręcz te firmę, a prawda jest taka że zarobki są wiadome najniższa krajowa, gdzie nie gdzie parę stów ludzie więcej dostaną, ludzi jest coraz mniej a wymagaja by robić na wielu stanowiskach za marne pieniądze,i to na trzech zmianach, a gdy będziesz chciał wziąć urlop to już wielki problem bo niema kto cie zastąpić.... Takze tu tylko przyjść do pracy w ostateczności... I to też nie będzie dobrym rozwiązaniem

07.04.2025 11:48

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Bardzo nam przykro, że Twoje doświadczenia z naszą firmą były negatywne. Jako firma, zawsze jesteśmy otwarci na konstruktywną krytykę i dążymy do poprawy naszej kultury i praktyk biznesowych. Dążymy do tworzenia zdrowego, bezpiecznego i przyjaznego miejsca pracy dla wszystkich naszych pracowników.
    Kate

31.03.2025 17:24

Szkoda że nie ma możliwości wyboru zmiany jeśli ktoś chciałby pracować a nie ma możliwości dojazdu na daną zmianę by zdążyć na nią lub zdążyć na autobus by wrócić.

01.04.2025 10:00

Dzień dobry niestety, ale na ten moment pracownicy produkcji pracują na w trybie 3 zmianowym, nie jest planowana żadna zmiana w tym zakresie. Może rozwiązaniem byłby wspólny transport z innymi pracownikami? pozdrawiam serdecznie,
    Shrek

27.02.2025 21:08

10.03.2025 12:42

Uprzejmie informujemy, iż zgodnie z regulaminem usuwane są komentarze obraźliwe, szkalujące pracowników naszej firmy, niemerytoryczne i niezgodne z prawem. Za wszystkie inne, w szczególności będące konstruktywną opinią nt on-boardingu, codziennej pracy, wartości firmy czy atmosfery pracy - pięknie dziękujemy.
    Koleś nie z układu

12.02.2025 16:40

Tak patrzę pracując tu, po co w biurze tyle (usunięte przez administratora) Non stop papierosek i pogaduchy. Jak coś chcesz załatwić nie ma nikogo. Jak Townhall szczurów tyle wyłazi nie wiadomo skąd:D i na to wszystko trzeba wyrobić, żenada!

14.02.2025 19:43

Ciekawe jak szybko usuną twój komentarz ????

07.03.2025 15:30

Dzień dobry, bardzo prosimy o kulturalne wypowiedzi, nie obrażające nikogo. Jeśli zauważył Pan problem z dostępnością niektórych pracowników, proszę o zgłoszenie tego faktu do swojego przełożonego, bądź też do działu HR. Pozdrawiam,
    Pitbull

27.02.2025 21:21

Płacę mają tutaj tak śmieszną że to żart a wymagania to mają z kosmosu Nie polecam !!!

07.03.2025 15:24

Dzień dobry, jeśli jest Pan niezadowolony z obecnego wynagrodzenia, proszę zgłosić się do bezpośredniego przełożonego, bądź też działu HR na rozmowę w tej kwestii. Myślę, że będzie to bardziej produktywne, niż pozostawianie komentarzy na portalu. Pozdrawiam,
    Malina

27.02.2025 21:47

Jaka płaca taka praca...

17.01.2025 20:57

Witam Zastanawiam się nad podjęciem pracy w tej firmie przez agencję . Mógłby mi ktoś powiedzieć jak wygląda praca i czego mogę się spodziewać ?

24.02.2025 15:43

Czyli rozumiem że wszyscy robicie po rok czas i dalej na umowę agencyjnej? Nie można w nieskończoność pracować przez agencje, takie są ustawy. Nie chce mi się wierzyć że nikt tam nie ma umowy i nigdy nie ma urlopu ????
    Bakajoko

27.02.2025 21:05

w obecnych czasach tej firmy wola zatrudniac agencję ponieważ łatwiej jest zwolnic takiego pracownika, wystarczy zrezygnować z kogos dzień po dniu i po problemie, Oni będą cię przetrzymywać dopóki mogą wycisną z ciebie ile się da i powiedzą ci Nara i nikt po tobie nie bedzie płakał a w twoje miejsce przyjdzie nowy żółtodziób. W tej firmie jest jedynie garstka ludzi z umowami na stałe i sa to zazwyczaj osoby które pracuja tu więcej niż 3-4 lata, teraz tym którym kończą się umowy na czas okreslony mówią Do widzenia. a o urlop to trzeba sobie ugadać z samym twoim przełożonym i on zdecyduje czy jest w stanie dać ci w danym momencie urlop czy nie róznie to bywa

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w PO Lighting Poland?

Kontakt - PO Lighting Poland Sp. z o.o.

Niemce

Łukasz

06.12.2022 10:27

Pracuje w tej fabryce już 3 lata i nie mam nic do zarzucenia. Ostatnie zmiany bardzo mi się podobają widać że strategiczny inwestor chce wykorzystać ogromny potencjał tej fabryki. Doskonała atmosfera i całkiem dobre wynagrodzenie. Polecam.
    Magda

06.03.2024 06:39

Ja tutaj pracuje. Zgadzam się ze wszystkimi pozytywnymi opiniami. Jeśli robisz swoje to nikt tutaj żadnych problemów nie robi. Praca lekka a warunki dobre. Często do wypłaty można dorobić na nadgodzinach. Polecam tutaj pracę.

24.02.2025 15:44

Po jakim czasie dostałeś umowę o pracę?
    Monika

30.11.2024 16:46

Najlepszy pracodawca w okolicy. Sama praca lekka i świetna załoga. Do tego bardzo dobre zarobki. Polecam bardzo tutaj pracę
    Haha

28.12.2024 17:37

Co do zarobków to jest najniższa krajowa, to dlaczego kłamiesz?
    Pracownik (na sczęście były)

04.02.2025 22:01

Witam Panią z HR-u. 1. Najlepszy pracodawca w okolicy? Być może, ale w okolicy najbliższych 10km. Niemce to zadupie w Polsce B, więc poprzeczka wcale nie jest postawiona wysoko. Ale nawet i to jest kłamstwem, bo kilometr dalej jest biedronka. 2. Lekka praca? Chyba w HR albo biurze. Robienie w kółko tego samego jak chomik w kołowrotku na nogach po 8 h dziennie, i to na trzy zmiany, pracą lekką nie jest. 3. Dobra załoga? Ukraińcy zatrudniani przez agencje i zdesperowani miejscowi którzy uciekają z tego obozu pracy gdy tylko znajdą cokolwiek innego to zgrana załoga? 4. Płacicie minimalną krajową na produckji i logistyce, a inżynierom i technikom niewiele więcej. I to mają być dobre zarobki?
    Pracownik (na sczęście były)

04.02.2025 21:47

Gdy zatrudniałem się tutaj jako robol na produkcji kilka lat temu (jeszcze w varrocu) to był to mega (usunięte przez administratora) za minimalną krajową, gdzie 50% pracowników to byli ukraińcy zatrudnbiani przez agencję, a druga połowa to zdesperowani miejscowi. Teraz mieszkam w bardziej cywilizowanej cześci polski i gdy porównuję warunki które panują w mojej obecnej firmie do tego obozu pracy, to aż jestem zły na samego siebie za to że dałem się tak wykorzystywać.
    Monika

03.02.2025 17:57

Nie polecam pracy w tej firmie ! Robisz za trzech jak nie więcej osób za trohe więcej zł niż krajowa jak jesteś jako lider, nie miłe traktowanie pracownika
    Logistyk

30.01.2025 20:24

Fajna ta firma… tak nie zabardzo opłaca się w niej pracować

26.11.2022 10:41

Operator

26.11.2022 10:49

Nie bardzo rozumiem o co chodzi?
    Lewy

29.01.2025 03:48

Zgadzam się
    Xyz

21.02.2023 20:59

Mam pytanie a jest dmuchanie w alkomat
    Alkomat

29.01.2025 03:31

A jest jest
    Kierowca

11.01.2025 02:43

Najgorsza firma do której jeździłem a byłem już w wielu Na rozładunek nie raz czekałem po kilka godzin Brak konkretnej komunikacji ze strony magazynu czy kogo kolwiek Pracownicy też jakby wszystko za karę robili Nie wiem o co tutaj chodzi ale zdecydowanie NIE Polecam
    Magazynier

14.01.2025 18:53

Bardzo mi przykro ale takie realia niestety są w tej firmie Bardzo często magazynierzy muszą pracować w kilku i 1 osobą robi pracę za 3 , a firma zwalnia po kolei ludzi bo szuka oszczędności a potem 1 musi robić za 3 co przekłada się na właśnie takie sytuacje

18.01.2025 18:40

Takie sytuacje to zdecydowanie nie jest wina magazynu! pracownicy zachowują się jak by pracowali za kare bo mają dosyć tłumaczenia się kierowcom dlaczego nie są ładowani na czas. A prawda jest taka że planiści podstawiają samochód po lampy które jeszcze nawet nie są wyprodukowane. Dlatego kierowca czeka po kilka godzin pod rampa nie dlatego że komuś się nie chce ładować tylko po prostu nie ma co ladowac. A tak naprawdę nikt z magazynu nie poda ci dokładnej godziny o której wyjedziesz bo po prostu tego niewie! To zależy od produkcji. Poza tym ograniczyli liczbę ludzi do absolutnego minimum także jedna osoba robi za 3 za baaaardzo kiepskie pieniądze zresztą.
    Miki

16.01.2025 19:31

Pracowałem w tej firmie trochę czasu i zdecydowanie bym do niej nie wrócił bardzo toksyczna atmosfera, słabe zarobki i wyzysk pracownika

14.01.2025 18:56

Pracowałem w tej firmie 3 miesiące co uważam za 3 miesiące za dlugo Dobrze że to była tylko praca na przeczekanie w znalezieniu lepszej Współczuje ludziom którzy pracują tutaj na codzień

10.01.2025 01:23

FAJNIE JAKBY KOMENTARZE NIE BYŁY USUWANE NIECH LUDZIE WIEDZĄ CO TUTAJ SIĘ DZIEJE !!!

10.01.2025 01:23

Minimalna płaca = Minimalny wysiłek

30.12.2024 15:32

Nie polecam pracy w tej firmie ! Najniższa krajowa i nie miłe traktowanie pracownika Chwilą moment i negatywny komentarz zostanie usunięty

03.12.2024 13:37

Pracownik miesiąca

24.11.2024 23:02

Ocena firmy to fikcja, firma nie przedłuża umów o pracę, daje wypowiedzenie umowy jeśli jesteś zbędny,,
    Maciek

08.05.2024 19:05

Mam pytanie miałem umowę do końca kwietnia nie przedłużyli mi bo byłem 6 dni na L4 w 2023 roku i chciałbym zapytać czy osoby które są pod PO dostali już wypłatę za kwiecień?
    Sławek

28.07.2023 17:30

Wiadomo że warunki finansowe są wszędzie zbliżone. Plusy pracy w tej fabryce to przede wszystkim klimatyzowana hala -przez cały rok stała temperatura brak pyłów czy aluminium czy plastiku jest również bardzo czysto oraz brąz hałasu. Praca po 8 godzin w tym 30 minut przerwy. Praca w weekendy tylko dla chętnych -przy czym jest dodatkowo ekstra płatna. Atmosfera również jest naprawdę super. Sama praca bardzo lekka nie zależnie na której stacji stroisz. Bardzo dobre szkolenia stanowiskowe. Można się szybko wdrożyć do pracy. Kolejnym plusem jest ogromny parking. Dzięki temu nie trzeba szukać lub walczyć o miejsce. Obecnie nie ma lepszego pracodawcy w okolicy. Polecam tutaj pracę.
    Haha

09.04.2024 17:10

Jakiś czas temu, dodałam tutaj komentarz że niema teraz płatnych nadgodzin, a tylko możliwy odbiór dnia wolnego, został komentarz usunięty, dlatego dodaje na nowo

18.04.2024 23:55

Takie pytanko do szefostwa jak bedzie wyglondała praca na nocnej zmianie w długi weekend majowy .Jesli będzie pracujący czy bendzie to100% płatne?
    Wacław Psiar

23.02.2024 19:30

Szukają oszczędności na rękawiczkach a te magistry od siedmiu boleści trzepią kokosy każdy operator zarabia tyle samo nie liczą się z stażem pracy trzeba zmian by mogło być lepiej
    Leszek

02.01.2024 01:55

Fabryka bardzo nowoczesna i innowacyjna. Wysoka kultura pracy. Sama praca bardzo lekka i przyjemna. Świetna załoga i zero ciśnienia. Uwielbiam tutaj pracować
    rademenes

28.01.2024 15:45

Toksyczny szef : ciągle wypalenie zawodowe, rotacja pracowników, nierealistyczne oczekiwania ,brak wsparcia ze strony przełożonych (brak totalnie wiedzy chyba że udają głupków) plotki , zastraszanie, potrzeby pracowników ignorowanie, słaba komunikacja. To właśnie się zrobiło po przejęciu P.O po Varroku. Dodam jeszcze że sprawdzanie toreb plecaków. I dmuchanie w alkomat. A kierowniczyny samochodem nikt nie sprawdza pakował całe klosze do samochodu

04.12.2023 15:40

Czy w tym roku będzie jakiś bonus świąteczny?

Zostaw merytoryczną opinię o PO Lighting Poland Sp. z o.o.