Nie przegap nowości o Jaaqob Holding Sp. z o.o. sp.k.!
Darek
30.07.2026 07:30
Współpracuje z JAAQOB już ponad 10 lat i nie mam żadnych zastrzeżeń. Jak na taką skalę współpracy śmiało mogę powiedzieć, że współpraca jest naprawdę bardzo dobra. Polecam tę firmę bo na rynku w branży marketingowej jest mnóstwo małych pracodawców i nie wszyscy dbają tak o ludzi jak tutaj.
rekrutacje
12.07.2026 23:49
Nie polecam tej firmy. Proces rekrutacyjny wzbudził moje duże wątpliwości. Kandydatom zlecane jest płatne zadanie za bardzo niskie wynagrodzenie, przy czym firma chce uzyskać do niego prawa do komercyjnego wykorzystania. Dodatkowo po wykonaniu zadania nie można go nawet umieścić w swoim portfolio.
Cały proces sprawiał wrażenie mało transparentnego i budził moje zastrzeżenia. Zamiast rzetelnej weryfikacji kompetencji wyglądało to bardziej na próbę pozyskania taniej pracy. Zdecydowanie nie polecam.
Jaaqob Holding Sp. z o.o. sp.k.
20.07.2026 16:27
Dziękujemy za podzielenie się opinią. Odnosimy się do każdego z punktów, bo transparentność procesu rekrutacyjnego jest dla nas ważna.
Zadanie testowe w zespole kreatywnym jest płatne. Zakres, termin i wynagrodzenie kandydat poznaje przed rozpoczęciem pracy i sam decyduje, czy przyjmuje warunki. Zadanie pozwala obu stronom sprawdzić realny poziom współpracy, zanim podejmiemy decyzję o zatrudnieniu.
Prawa do wykonanej pracy przechodzą na firmę, ponieważ za tę pracę płacimy. To standard przy każdym płatnym zleceniu.
Kwestia portfolio wynika ze specyfiki naszych klientów. Pracujemy z firmami korporacyjnymi, a część projektów objęta jest umowami NDA. Decyzja o publikacji pracy i ujawnieniu autora należy do klienta. Tam, gdzie klient wyraża zgodę, autorzy mogą pokazywać swoje realizacje.
Jeśli którykolwiek etap procesu był dla Pani lub Pana niejasny, zapraszamy do bezpośredniego kontaktu. Chętnie wyjaśnimy szczegóły i wykorzystamy ten feedback do poprawy komunikacji w rekrutacji.
Zespół JAAQOB
Kontakt - Jaaqob Holding Sp. z o.o. sp.k.
Rondo Organizacji Narodów Zjednoczonych 1 00-124 Warszawa