ja30.01.2021 18:16
Właściciel tego dobytku jest bardzo nie poważnym człowiekiem.
Umawia się na rozmowe o prace, dogadujemy się co do kwestii finansowych i ogólne współpracy, wszystko ładnie i pięknie.
Spotkanie się odbyło w środe po czym miał się kontaktować w piątek do godz 15 w sprawie rozpoczęcia pracy w poniedziałek.
Oczywiście w piątek nie zadzwonił, więc skontaktowałem się z nim w sobote i w rozmowie mówi, że niestety w poniedziałek nie da rady i dopiero startujemy w środe i że we wtorek się odezwie. We wtorek oczywiście się nie odezwał, zadzwoniłem znowu ja (oczywiście głupek ze mnie, bo już się coś domyślałem no ale różne są sytuacje). Kolejna rozmowa że jeszcze temat nie ogarnięty, że już będzie on dzwonił pod koniec tyg, że ja nie musze. No i mija kolejny piątek stwierdziłem że jednak i tak ja dzisiaj zadzwonie żeby się dowiedzieć na czym stoje i ku mojemu zdziwieniu rzekomy miły Pan (dla mnie (usunięte przez administratora) mówi mi, że nie aktualne, odpowiadam że ok ale jaki jest tego powód to Pan odpowiedział "no bo tak"
To jest pracodawca??? I niby szef kogoś kto tam pracuje u niego i on w taki sposób go traktuje i ewentualnie przyszłego pracownika??? Aż jestem ciekaw w takim razie jak on się odzywa do klientów. Bardzo ale to bardzo go polecam ale żeby dać mu w (usunięte przez administratora).