Czy nowo zatrudnione osoby w Flex Wind Poland Sp. z o.o. otrzymują od pierwszych dni umowę o pracę?
25.10.2021 13:48
Dzień dobry,
Wszystkie nowo zatrudnione osoby we Flex Wind otrzymują umowę o pracę najpóźniej w dniu rozpoczęcia pracy.
Z technikami, świadczącymi usługi w ramach współpracy B2B, kontrakt jest zawierany przed wyjazdem na projekt lub przed rozpoczęciem szkoleń, jeśli są wymagane.
W przypadku kolejnych pytań, prosimy o kontakt z działem HR, pod adresem: [email protected]
Zapraszamy do kontaktu!
PoRozmowie
24.09.2021 12:43
Dzwoni telefon, nie odbieram ponieważ się ładuje, a ja jestem w innym miejscu. Oddzwaniam. Zero odpowiedzi. Dostaję sms "później zadzwonie". Ja, "Czy może się Pan/i przedstawić, bo nie mam zapisanego numeru". Po dwóch godzinach dzwoni ten sam numer. Odbieram i ? Dostaję (usunięte przez administratora) że nie odbieram telefonu i jeszcze chcę wyciągnąć dane od rekruterki. Jak twierdzi, skoro wysyłam CV to powinienem być cały czas przy telefonie i czekać. Tak zaczęła się moja rozmowa kwalifikacyjna. Ciąg dalszy był równie żenujący.
04.10.2021 15:34
Drogi 'Pracowniku',
Dziękujemy za twoją opinię. Jesteśmy otwarci na konstruktywną krytykę i merytoryczny dialog. Niestety Twoja opinia o „żenującym przebiegu rozmowy” jest zbyt ogólna, abyśmy mogli się do niej odnieść. Jeśli chciałbyś opisać sprawy, które były dla Ciebie niepokojące to możesz to zrobić pod adresem [email protected].
Co do pierwszej części Twojej wypowiedzi, przykro nam, że serdeczna rada, aby jednak odbierać dzwoniący telefon, nie zaś wysyłać zapytanie o to kto dzwoni – została odebrana przez Ciebie w sposób negatywny. Kandydatów, których nie zaprosiliśmy do dalszych etapów rekrutacji, staramy się zawsze zostawić z ciepłym słowem, radą oraz dobrym samopoczuciem. Żałujemy, że tym razem to się nie udało.
Pozdrawiamy i życzymy sukcesów w poszukiwaniu nowego pracodawcy!
zespół Flex Wind
998,9 tys
2021
2022
2023
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
24 mln 765 tys. zł - tak wysoki wynik przychodów osiągnełą firma w 2023 roku. Różnica w ujęciu rocznym to spadek o 11%. W danym okresie wypracowany zysk brutto to 999 tys. zł.
Wyniki są nadal na poziomie, który zasługuje na uznanie, mimo spadku przychodów. Jak ten spadek wpływa na Wasze odczucia co do pracy? Czy obawiacie się zmian w zatrudnieniu lub redukcji premii?
01.10.2021 09:41
Miło nam powitać wszystkich użytkowników portalu GoWork poszukujących informacji o Flex Wind
Tym, którzy pracują we Flex Wind – dziękujemy, że jesteście z nami!
Kandydatów do pracy – serdecznie witamy!
Widząc zainteresowanie naszą firmą, postanowiliśmy zaznaczyć swoją obecność w serwisie GoWork, ponieważ chcemy być wszędzie tam, gdzie poruszane są kwestie ważne z punktu widzenia naszej firmy. Traktujemy to jako kolejną okazję do dialogu i interakcji.
Dziękujemy za wszystkie opinie, jesteśmy na nie otwarci. Każdy merytoryczny wpis jest dla nas istotny. Cenimy też konstruktywną krytykę, z której staramy się wyciągać wnioski. Będziemy starać się na bieżąco, zaspokajać zainteresowanie potencjalnych kandydatów oraz osób szukających informacji o firmie.
Również, we wszystkich niepokojących kwestiach możecie kontaktować się z nami bezpośrednio pod adresem e-mail: [email protected]. Wierzymy, że otwarta komunikacja skutkować będzie dobrą atmosferą oraz rozwojem firmy, na czym szczególnie nam zależy.
Osoby, które są zainteresowane pracą u nas zachęcamy do kontaktu bezpośrednio z działem HR na podany powyżej adres e-mail.
Zachęcając do dzielenia się opinią o naszej firmie, pragniemy również przypomnieć, że prawo gwarantuje ochronę dobrego imienia. W związku z tym komentarze zawierające treści obraźliwe, naruszające czyjąś godność lub zawierające pomówienia, oszczerstwa lub nieprawdę - są naruszeniem regulaminu serwisu i będą archiwizowane przez Administratora. Ochronie prawnej podlega też ujawnienie informacji stanowiących tajemnice przedsiębiorstwa.
Był ktoś na rozmowie? Jakie warunki? Jak przebiega rozmowa?
Frustrat
21.02.2021 08:17
Cześć!
Trwają u mnie poszukiwania, 2 lata w branży. Opinie o firmie? Stawki dla technika z doświadczeniem i wiedzą, miejsca wyjazdów, warunki zakwaterowania, sprzęt i kontakt biurem?
No i tez ekipa na budowie.