Z perspektywy użytkownika platformy Vestbee (w roli startupu lub inwestora) platforma niesie za sobą pewną wartość, a firma się rozwija. Z perspektywy pracownika, mogę jednak z całą pewnością odradzić podejmowanie jakiejkolwiek współpracy z tą spółką. Niestety, sposób zrządzania spółką to przykład naprawdę złego managementu. Jeśli ktokolwiek rozważa podjęcie współpracy, proszę rozważyć rotację wśród pracowników. Jednocześnie, nie warto sugerować się długoletnią współpracą dwóch osób z firmą Vestbee - są to bowiem jedynie dwie osoby na ponad 10 pracowników. Być może warto dodać, że niektórzy członkowie z zespołu są również połączeni w ramach więzi rodzinnych. Stanowczo odradzam współpracę, szczególnie młodym i ambitnym osobom, które chcą się czegoś nauczyć. To, czego będziecie świadkami, to niestety karygodne praktyki zarządzania firmą. Niestety, doświadczycie (usunięte przez administratora) dyskryminacji i absurdalnych wybuchów agresji (niedostosowanych do sytuacji) ze strony kadry kierowniczej.