Yourskillup.Pl

• Będzin
  • Wojkowice
  • Bytom

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Yourskillup.Pl Sp. z o.o.

Opinie o Yourskillup.Pl Katowice

Nie przegap nowości o Yourskillup.Pl Sp. z o.o.!

16.07.2026 15:56

Bardzo pozytywnie oceniam pracę w tej firmie. Można liczyć na wsparcie zespołu, przejrzyste zasady oraz możliwości rozwoju zawodowego. To miejsce, w którym pracownik czuje się doceniany i ma realny wpływ na wykonywane zadania.

28.02.2026 16:15

Ja nie narzekam i już staram się na kolejne szkolenie za które jeszcze znowu dostane zwrot kasy…. Wszystko jasne podane jak na tacy jak umiesz czytać to sobie ze wszystkim poradzisz…. zaproponowano mi inny termin to nawet dla mnie lepiej..zawsze idzie się dogadać.. konkretne szkolenia szybko dało się zakwalifikować…

Natalia

02.03.2026 14:53

Z jakich szkoleń korzystałeś i w pełnej kwocie ile trzeba by było za nie zapłacić? ;) Skoro są one konkretne i dopasowane do kandydata, to mega plus :)

Przychody i zysk Yourskillup.Pl

404,1 tys
    2021
    2022
    2023

Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.

Merkury

10.03.2026 19:47

Asystent AI

W 2023 roku firma osiągnęła przychody w wysokości 4 mln 907 tys. zł. Wydaje się, że to rewelacyjny wynik – przychody zwiększyły się rok do roku o 56%. Uzyskany zysk brutto za analizowany rok to 404 tys. zł. To całkiem dobry wynik. Co o tym myślicie? Jak to wpływa na Waszą pracę?

Zuza

06.05.2026 13:55

4,9 mln przychodu brzmi fajnie, ale czy w pracy było to jakoś widać. Były po tym jakieś podwyżki albo lepszy sprzęt?

Uczestnik

25.02.2026 20:56

Moge polecić szkolenie wszystko sprawnie idzie jak na nowicjusza w temacie to jest dobrze

18.02.2026 23:33

Ja na początku myślałam że wszystko jasne ale wszystkie" haczyki " wyszły w trakcie. 3 miesiące podpisywania fiszek, obowiązkowa obecność (nawet jak coś się stanie trzeba się spowiadać bo inaczej płacisz 100%) więc do szkolenia w sumie jest się zmuszonym. No i na ten program poleceń też nie ma co liczyć bo ja już się po tym czasie pogodziłam że pieniędzy nie zobaczę.

21.02.2026 06:31

Hmmmmm to dziwne bo mam zupełnie inne doświadczenie nawet szybko się dostałam i w terminie przeszłam kurs. Z programu też skorzystałam i to mnie głównie zachęciło 😸
    Zuza

24.02.2026 15:24

To straszenie zwrotem 100% kosztów brzmi jak cyrograf. Rozumiem dyscyplinę, ale wypadki losowe się zdarzają... W umowie nie ma żadnej furtki na usprawiedliwienie np l4?

18.02.2026 23:22

Polecam jeśli ktoś chcę stracić kupę czasu, pieniądze i nerwy.
    #Szkoleniowiec

Kontakt - Yourskillup.Pl Sp. z o.o.

ALEJA WOJCIECHA KORFANTEGO 138A 40-156 Katowice

REGON:382820715

Branża główna: Doradztwo biznesowe

02.01.2026 17:52

Lena

05.01.2026 17:43

Co za entuzjazm 😳 to jak wygląda takie przykładowe szkolenie ze jest aż tak swietne? 😅
    mimi

05.01.2026 22:29

Jak tu się nie cieszyć jak z tym i innymi szkoleniami z buru udało mi się przebranżowić!! w tym roku mysle nad kolejnymi studiami podyplomowymi też unijnymi więc oby się wszystko udało! Ściskam wszystkich z zajawką na ciągły rozwój!!!!!!
    Y

27.11.2025 16:11

Szczerze ludzie te szkolenia to scam czy nie? Bo przy wysyłaniu maila chcą odrazu Pesel
    User

13.11.2025 19:18

Nie polecam, zero organizacji i szukania okazji by wlepić kary umowne - nie polecam
    Użytkownik sygnałów STE

04.08.2019 12:35

Od 2 miesięcy korzystam z produktu pt "Sygnały" firmy Simple Trading Experts Niestety jest to bardzo słaba propozycja z tej firmy, nawet jeśli uda im się wygenerować kilka dobrych sygnałów, to kolejne stratne konsumują cały wcześniejszy zysk i wprowadzają klienta w straty, często niemałe. Bez sygnałów z STE wynik byłby podobny 50%/50% szans na zarobek lub stratę. Nie polecam wydawania pieniędzy na produkty tej firmy!
    Support STE

28.02.2020 09:55

Witamy. Zachęcamy do kontaktu z Naszym działem supportu. Jeśli korzystał Pan wyrywkowo z sygnałów to niestety wyniki przez Nas publikowane nie mogą być dla Pana rzetelne - należy stosować się ściśle do założeń tego rozwiązania. Posiadamy teraz rozwiązania autokopiujące (oraz wiele innych z gwarancją zabezpieczenia kapitału w formie umowy), wtedy pozycje są otwierane i zamykane na bieżąco zgodnie z sygnałami. Dla wyjaśnienia, oczywisty jest fakt, że niektóre pozycje zamykane są ze stratą nie mniej jednak bilans zawsze jest dodatni. Z przyjemnością omówimy z Panem zaistniałą sytuację i postaramy się pomóc a co najważniejsze, przeanalizować przedstawiony przez Pana problem i zapobiec takim sytuacją w przyszłości. Pozdrawiamy, zespół STE, do usłyszenia.
    Mateo

28.02.2020 09:49

Kapitalni ludzie i świetne pomysły. Warto się z nimi spotkać i porozmawiać na żywo!

Zostaw merytoryczną opinię o Yourskillup.Pl Sp. z o.o.