Michał13.07.2021 20:45
Odradzam całkowicie. Zaproponowali mi pracę w Alesund z darmowym zakwaterowaniem i dietą. Siedziba firmy znajduje się w Oslo, z racji tego, że to mój pierwszy raz w Norwegii, miałem tu przylecieć na podpisanie umowy i załatwić d nummer. Po czym miałem lecieć do Alesund do obiecanej pracy. Dzisiaj po przylocie do Oslo, brak kontaktu z Panem Piotrem przez pół dnia, 0 informacji z jego strony o czym kolwiek. Nagle dzwoni jakąś Pani z propozycją zakwaterowania za 6000nok miesięcznie bo mój pracodawcą zgłosił, że będę pracował w Oslo. Po całym zamieszaniu okazało się, że Pan Piotr "zapomniał" mnie jako jedynego powiadomić o tych zmianach. Pan Piotr obiecywał mi 210nok na godzinę + 189 koron diety + darmowe zakwaterowanie = wychodziła ładna suma bo 35000nok netto. Niespodzianka taka, że praca w Oslo, z płatnym zakwaterowaniem za 6000 i bez diet. 0 powagi, 0 profesjonalizmu. Zapomniał mnie powiadomić..
gdyby nie zapomniał to bym tu nawet nie przyleciał i pewnie w rzeczywistości nie było nawet w planach żadnego wyjazdu do Alesund!!! Tragedia!!! Odradzam!!!