Składam skargę ,na zachowanie personelu i obsługę klienta w placówce ,Poczta Polska ,Ząbkowice Śląskie ul. 1 Maja .
Rzadko korzystam z usług tej placówki .
Wchodząc odnosi się wrażenie że jest się w centrum handlowym ,a nie na Poczcie Polskiej.W dniu 18 sierpnia miałem odebrać 2 listy polecone , udało mi się odebrać tylko 1 .Nadmieniam że jestem osobą niepełnosprawną w stopniu znacznym. Nikt personelu nie respektuje przyklejoną niechlujnie na dole przed okienkiem,tabliczkę o niepełnosprawności .Jest monitoring i można obejrzeć jak potraktowano inną starszą osobę. Wchodząc do placówki o godz. 9 ,zastałem dużą grupę ludzi i czynne tylko jedno okienko. Na odbiór przesyłki czekałem około godziny.Na wskutek komentarzy klientów otworzono drugie okienko.Pani która przyszła do 2 okienka,zamiast zająć się pracą ,zaczęła komentować opinie klientów Poczty. Można odnieść wrażenie że ,te dwie osoby które wykonywały w tym dniu swoją pracę, pracuje tam za karę.
Proszę o dokonanie w tej placówce ,zmian organizacyjnych .
Jeden z komentarzy klientów . Na tej Poczcie czeka się dłużej na obsługę jak w Przychodni do lekarza.